34.Νίκος Κοροβέσης
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Αρκετα καλος ηταν,αριστερο μπακ δεν εχουμε αλλον,πλην Λεοβατς,που θα γυρισει σε 1,5 μηνα.Για δανεισμο προηγουνται αλλοι που ειναι καιρο εδω και εχουν δειξει αν κανουν ή οχι.Εγω ειδα οτι σεντρα μπορει να εχει καλυτερη κ απο το Λεοβατς.Να τον δουμε κ σε αλλα παιχνιδια για να κρινουμε πιο καλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
εμενα προσωπικα δεν μου ενεπνεε εμπειστοσυνη ειδικα αμυντικα πιστευω οτι ειχε αρκετα θεματα
τελος παντων αφου ο προπονητης τον ειδε καλο η αποψη μου περισσευει
τελος παντων αφου ο προπονητης τον ειδε καλο η αποψη μου περισσευει
Την ψυχολογια του ηθελε να ανεβασει λογω απουσιων και αναγκαστικης συμμετοχης,μετριοτατος ηταν,απεναντι σε μια ομαδα...
Αυτά τα "απέναντι σε μια ομαδα.." πραγματικά μου γυρίζουν το μυαλό.Τί να κάνουμε αυτές τις ομάδες έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα,με αυτές παίζουμε.Συνεχώς γίνεται μια προσπάθεια να μειωθούν τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις παικτών και ομάδες λόγω των αντιπάλων.
Σιγά τα Γιάννενα,Ποια Καλλονή μωρέ,η πεθαμένη κούλα,ο ανάπηρος βάζελος κλπ κλπ.Φτάνει πια με αυτό..
Και την Ντόρτμουντ κερδίσαμε,αλλά δεν έβγαλε κανείς τους παίκτες μας παγκοσμίου κλάσης.Μόνο προς τα κάτω δουλεύει αυτό το επιχείρημα;
Σιγά τα Γιάννενα,Ποια Καλλονή μωρέ,η πεθαμένη κούλα,ο ανάπηρος βάζελος κλπ κλπ.Φτάνει πια με αυτό..
Και την Ντόρτμουντ κερδίσαμε,αλλά δεν έβγαλε κανείς τους παίκτες μας παγκοσμίου κλάσης.Μόνο προς τα κάτω δουλεύει αυτό το επιχείρημα;
το παμε οφ τοπικ οντι αλλά ο νιονιος και ο πας που ειναι ομαδούλες και σιγα τι κερδίσαμε, εκαναν ενα χ και ενα διπλο μεσα στη ζελα, που αντιστοιχα, δεν την έχουμε... αντε βγαλε άκρη τωρα... 

Εμένα προσωπικά μου άρεσες σήμερα Νικόλα...Για αλλαγή του Λέοβατς (σαν αριστερό μπακ) μια χαρά μου κάνεις, τηρουμένων των αναλογιών ότι δεν έχεις αγωνιστικό ρυθμό και δεν σε βοήθησε ΚΑΘΟΛΟΥ ο Μακ (εκτός μίας φάσης που σε "κάλυψε" αμυντικά)...Προχώρα, δούλευε και μην μασάς λογοπρό
...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Να βαλουμε τον Σκονδρα τοτε αφου δεν μας αρεσε σαν 2ο αριστερο μπακ για φετος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπράβο Νίκο, έδωσες πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε δυο αγώνες τώρα.
SM-G920F
SM-G920F
Με τον Σολτάνι σε ανοιχτό γήπεδο είχε δυσκολίες. Σώζει το ματς πάντως στο 7' με το καταπληκτικό τάκλιν (αν εκεί γινόταν το 1-0, μετά το έργο το έχουμε δει δέκα φορές) πάλι στον Σολτάνι.
Εξαιρετική η σέντρα στο γκολ, ωραία και η κίνηση στο δοκάρι.
Όταν η ομάδα γύρισε πίσω δεν είχε πρόβλημα.
Πρέπει να μάθει να συνεργάζεται με τον Γκάρι. Είδα διάθεση πάντως και αξίζει ένα μπράβο ο Νίκος.
Εξαιρετική η σέντρα στο γκολ, ωραία και η κίνηση στο δοκάρι.
Όταν η ομάδα γύρισε πίσω δεν είχε πρόβλημα.
Πρέπει να μάθει να συνεργάζεται με τον Γκάρι. Είδα διάθεση πάντως και αξίζει ένα μπράβο ο Νίκος.
Αμυντικα πολυ κακος για μεγαλη χρονικη διαρκεια,επιθετικα ειχε 2 καλες στιγμες που εφεραν τις 2 καλυτερες φασεις της ομαδας.Ηταν φιλοτιμος αλλα δεν νομιζω οτι εχει τυχη και μελλον στην ομαδα,οχι αλλες μετριοτητες,χορτασα.
- sourmenetes
- Moderator
Κανει μια πουστια πανω στη γραμμη που ενω τον εχουν κλεισει γυρναει κωλο και τους περναει...
Δειτε το..ειδικα στο δευτερο ημ. το κανε 2-3 φορες..
Μ αρεσε,ειδικα στο δευτερο ημ.,οπου ολη η ομαδα σταθηκε πιο ορθολογικα.
Δειτε το..ειδικα στο δευτερο ημ. το κανε 2-3 φορες..
Μ αρεσε,ειδικα στο δευτερο ημ.,οπου ολη η ομαδα σταθηκε πιο ορθολογικα.