Igor Tudor
- Καπετάνιος
Re: Igor Tudor
Καλώς τον κόουτς! Άντε γερό στομάχι να έχει γιατί ξέρουμε όλοι πόσες μλκιες έχει να ακούσει.
-
Τρώνε στο θύμαρε στο μακ. Παλλας πάλι...πολύ φαΐ εχει πέσει εκεί...τυχαίνει να είναι εκεί ο πατέρας μου και τον πρήζω να κρυφακουςει τίποτα, πρέπει να είναι και το Μαράκι εκεί γιατι μου είπε εχει μια άσχημη χοντρούλα χαχαχα

9 σελιδες τις διαβασα πολυ γρηγορα, επεσε το ματι μου σε 2-3 παραφωνιες, αλλα διακρινω για 1η φορα μετα απο το 2009 μια συγκρατημενη αισιοδοξια!!!
Καλως ορισες λοιπον στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη και πολλες επιτυχιες!!! Καλο στομαχι να εχεις και ολα θα πανε καλα!!!

Καλως ορισες λοιπον στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη και πολλες επιτυχιες!!! Καλο στομαχι να εχεις και ολα θα πανε καλα!!!

το θετικο ειναι οτι ο ανθρωπος εχει ορεξη για δουλεια.Μην ξεχναμε οτι και ο Γκουαρντιολα δεν ειχε τιποτα στο βιογραφικο του πριν παει στην Μπαρτσελονα αλλα βρισκεται δικαιως στην ελιτ των κορυφαιων προπονητων
Δεν μπορω να εκφερω αποψη αυτη τη στιγμη για το αν ειναι καλη η κακη κινηση,ωστοσο μεχρι στιγμης τα πλουσια βιογραφικα δεν μας απεφεραν καρπους,με αποκορυφωση του Στεφενς....
In Arnesen we trust
Δεν μπορω να εκφερω αποψη αυτη τη στιγμη για το αν ειναι καλη η κακη κινηση,ωστοσο μεχρι στιγμης τα πλουσια βιογραφικα δεν μας απεφεραν καρπους,με αποκορυφωση του Στεφενς....
In Arnesen we trust

- SePuLtUrA_4_
Καλως ηρθες στην μεγαλύτερη ομαδα του πλανητη με τους πιο ιδιαιτερους και τους πιο αμπαλους οπαδους. Ευχομαι μεσω ΠΑΟΚ να χτίσεις το προπονητικο σου ονομα. Αν αντεξεις 3 χρονια εδω τοτε θα εχεις βγαλει εις περας την πιο extreme προπονητικη σου και ποδοσφαιρικη σου εμπειρία...
Εμεις απο την πλευρα μας στηριξη και μονο στηριξη!!!
Η θεση μας μονο στα τσιμεντα. Αν αποτυχουμε και αυτη τη φορα δεν υπάρχει σωτηρια. Οποιος δεν στηριξει αυτο το 3ετες πλανο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ...
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εμεις απο την πλευρα μας στηριξη και μονο στηριξη!!!
Η θεση μας μονο στα τσιμεντα. Αν αποτυχουμε και αυτη τη φορα δεν υπάρχει σωτηρια. Οποιος δεν στηριξει αυτο το 3ετες πλανο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ...
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- V-olakiotis
Μονο απατεωνες δεν θα στηριξουν το πλανο αρνεσεν. Ο ΠΑΟΚ στα χερια ενος ανθρωπου που εχει φαει τα χρονια του να στηνει ομαδες στο υψηλοτερο επιπεδο κι ενας νεος προπονητης με εμπερια που φανερωνει πιστη στη δουλεια με νεους παικτες και επιθυμια για κατακτηση υψηλων στοχων. Το οποιο ρισκο στην επιλογη Τουντορ ειναι ελαχιστο για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που δεν μπορει να στεριωσει προπονητή και τιτλους.
Υπαρχει πλανο, προπονητης να βλεπουμε και τους παικτες!
Τρελο φτιαξιμο η μεχρι τωρα υπηρεσια του σε ομαδες με ασπρομαυρα!
Καλως ορισες Ιγκόρ Τούντορ!
Υπαρχει πλανο, προπονητης να βλεπουμε και τους παικτες!
Τρελο φτιαξιμο η μεχρι τωρα υπηρεσια του σε ομαδες με ασπρομαυρα!
Καλως ορισες Ιγκόρ Τούντορ!
Μαυρο Χιονι έγραψε:Λάθος πιλοτε, η ΠΑΕ πρέπει να αγοράσει μερικά παλούκια... Για να χαλαρώσουν οι πρωκτοι ορισμένων εξ αυτών

Σήμερα δεν ξέρω για ποιο από τα 2 είμαι πιο χαρούμενος. Την απόφαση του ανακριτή για το Μαρινάκη ή το νέο μας προπονητή? Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή νέου, άφθαρτου, φιλόδοξου, ταλαντούχου προπονητή και το νέο μας 3ετές πλάνο. Από την άλλη εγώ προσωπικά δεν έννιωθα ότι μας πίεζε και τόσο ο χρόνος. Από την στιγμή που έμαθα ότι έκλεισε ο προπονητής και ας μην ήξερα το όνομα χαρούμενος ήμουν. Και τον Αλέφαντο να με έφερνε ο Άρνεσεν, αν ήταν επιλογή του εγώ μαζί του. Το σημερινό δώρο όμως του ανακριτή ήταν το κάτι άλλο. Είναι πάνω απ'όλα μια ηθική δικαίωση. Τόσα χρόνια τα σκουπίδια του Πειραιά να μας πουλάνε τρέλα. Τόσα χρόνια οι οπαδοί της εκληματικής οργάνωση να πατάν επί πτωμάτων και εμείς να βγαίνουμε και γραφικοί από πάνω. Όταν μιλάτε με γνωστούς σας γαύρους από εδώ και στο εξής να μην τους λέτε παλιόγαυρους ή δε ξέρεω εγώ τι τους λέτε. Να τους αποκαλείτε με το όνομά τους: Οπαδοί, ηθικοί αυτουργοί, και συνένοχοι της εκληματικής οργάνωσης. Κανονικά έπρεπε να είναι και αυτοί φυλακή, γιατί η επιλογή να υποστηρίζουν την εγκληματική οργάνωση είναι εν γνώση τους για τη δράση της.
Kαλως ηρθες κ καλο στομαχι να εχεις να αντεξεις.για οσους λενε οτι τον προπονητη τον κανουν οι παικτες δεν συνφωνω απολυτα,ο ΠΑΟΚ ειχε φετος καλυτερους παικτες απο τον βαζελο αλλα δεν ειχε ισοροπεια στο ροστερ,αυτοματισμους,τρεξιματα κ κοουτς για 2 χρονια τον ιδιο.θα σας πω απο πρωσωπικη εμπειρια μια ιστορια που αν δεν την ζουσα δεν θα καταλαβενα την αξια του προπονητη κ ας επαιξα 15 χρονια μπαλα.καπου στο 2010 ξεκιναμε προετημασια με πολυ κεφι κ με εναν κοουτς πολυ μα πολυ χαλαρο,οι προπονησεις χαλαρες χαχαχα χουχουχου κ ολλα καλα.μετα απο 2 νικες αρχιζουν οι σφαλιαρες κ οι πρωτες μανουρες στην προπονηση,το βασικο μας φορ φτυνει τον κοουτς στην προπονηση κ αυτος κανει τον κινεζο κ παραμενουν ολοι μεχρι τελος της χρονιας.καπου εκει καταλαβα οτι πηγα σε μπουδρελο κ ξενερωσα εντελως..αποτελεσμα σωθηκαμε στα μπαραζ. Την επομενη χρονια ο προεδρος με κραταει,διωχνει το γιδι που ειχε για προπονητη,τον βλακα που τον εφτυσε κ αλλα 2 βοδια που καναν μανουρες κ παιρνει προπονητη κ 3 παικτες,ξεκιναμε προετημασια 15 μερες πιο μπροστα απο οτι παντα,μας βγαζει το λαδι,κ δεν εχει πολλα γελια,οι προπονησεις ειναι για μια κατηγορια πιο πανω,αρχιζουμε να στραβωνουμε, τα αποτελεσματα δεν μας πανε ολλο χ φερνουμε αλλα αυτος εκει ειναι σιγουρος για αυτα που μας κανει.αρχες νοεμβριου εχουμε ντερπι εκτος κ ειμαστε στην 9 θεση,στο ημιχρονο χανουμε 1-0 κ 1 λεπτο πρωτου βγουμε για το δευτερο γινεται μανουρα με τον αρχηγο της ομαδας, την λεει στον κοουτς οτι παιζουμε λαθος...τον κανει επιτοπου αλλαγη κ δεν βαζει μεσα παικτη κ παιζουμε με 10 για κανενα 10λεπτο...στο τελος το γυρναμε 1-3.ο αρχηγος τον ζητα συγνωμη την αλλη μερα κ μενει 1 αγων.εκτος.κλαρινο ολοι ειμασταν.απο εκει κ μετα κερδισαμε ολλα τα ματς κ ειχαμε κ 3 χ μεχρι το τελος κ πειραμε την ανοδο.αυτα τα λιγα 

- thanos-xanthi
Παλαιοημερολογιτης ρε θανο..?thanos-xanthi έγραψε:καλωσηρθες Ιβαν
καλες επιτυχιες με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

Αργησες μερικα χρονια..

Ααααααχχχχχ!!!DarkBishop έγραψε:Δηλαδή δεν έχει Γ.Χ.? Και ποιος θα είναι προπονητής το Μάρτιο? Τι σημαίνει τριετές?
Όλοι γήπεδο, όλοι στήριξη και φωνή σε έναν χωρίς χρέη ΠΑΟΚ που γιγαντώνεται και ακολουθεί τα πρότυπα ευρωπαϊκών κολοσσών. Σας έφαγε η γαυρολατρεία με τα επικοινωνιακά κλπ κλπ. Ο παοκτσής μιλάει στο γήπεδο μόνο. Άιντε.
Τα είπες και ξαλάφρωσα!
Re: Απ: Igor Tudor
Ακόμη εδώ είσαι εσύ;fn1m έγραψε:Δυστυχώς δεν θα κάνει παρέλαση, οι οπαδοί θέλουν το γκαρσια στη θέση του.