Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης 1-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
για μενα πεναλτι στον Κλαους δεν υπαρχει,ο αμυντικος του εργοτελη βγαζει τη μπαλα με τα χερια εκει ειναι πεναλτυ και κοκκινη και το γκολ που ακυρωσε ηταν οντως επιθετικο φαουλ.στα φαουλ επαιξε και λιγο εδρα.
δεν νομιζω οτι ηρθε να μας σφαξει πολυ απλα πλεον εχουμε βγει εκτος μαχης απ το πρωταθλημα.
ουτε βεβαια για να μας ευνοησει.
δεν νομιζω οτι ηρθε να μας σφαξει πολυ απλα πλεον εχουμε βγει εκτος μαχης απ το πρωταθλημα.
ουτε βεβαια για να μας ευνοησει.
το γκολ που ακυρωνει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Φαουλ. ΕΙΝΑΙ χερι και αποβολή του αμυντικού.
αλλα ΔΕΝ ειναι και τπτ απο ολα αυτα, απλά γιατι ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ. εστω για λίγο, αλλα ειναι και απορώ γιατι εκει δεν τελείωσε τη φαση ο φακ μόνος του.
το άλλο ειναι ΜΑΡΣ πεναλτι και μαλιστα γίνεται 2 μετρα μπροστα απο τον διαιτητή. βεβαια, είναι αυτό που λενε....
2 Μέτρα και ....δυο σταθμά......
αλλα ΔΕΝ ειναι και τπτ απο ολα αυτα, απλά γιατι ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ. εστω για λίγο, αλλα ειναι και απορώ γιατι εκει δεν τελείωσε τη φαση ο φακ μόνος του.
το άλλο ειναι ΜΑΡΣ πεναλτι και μαλιστα γίνεται 2 μετρα μπροστα απο τον διαιτητή. βεβαια, είναι αυτό που λενε....
2 Μέτρα και ....δυο σταθμά......
κ γεο στο 90κατι λεω οτι ειναι επιθετικο φαουλ.
στο 66 ηταν πεναλτι κι αποβολη στον Τζανακακη για χερι.για μενα δεν υπαρχει οφσαιντ.
στο 66 ηταν πεναλτι κι αποβολη στον Τζανακακη για χερι.για μενα δεν υπαρχει οφσαιντ.
- ace79grpaok
ε οχι ρε συ κγεο ,εφυγε απο τον παοκ για να τον εχω στην πολη μου?K_geo έγραψε:που σημερα ολη η Βεροια βουϊζει οτι θα ειναι αυτη η επομενη ομαδα του Αγγελου....
αλλωστε, η πολη αναφεροταν και αναφερεται και ως "μικρη Ιερουσαλημ" λογω του εξαιρετικα μεγαλου αριθμου εκκλησιων που υπαρχουν.

- DarkBishop
Έχω διαρκείας εδώ και 3 χρόνια και τα δύο τελευταία ματς ούτε καν τα είδα στην τηλεόραση. Ελπίζω να σας λέει κάτι αυτό. Κάθεστε και αναλύετε τον Γ.Χ τρομάρα σας. 

- sourmenetes
- Moderator
σε ποια αλη φαση να τον κρινω??στο πρωτο ο τελης δεν περασε τη σεντρα.αρα μια φαση ειχε να αντιμετωπισει ο κοστα.desperando έγραψε:σορρυ κι ολας αλλα πολυ καιρο τωρα διαβαζω τις ποδοσφαιρικες σου αποψεις τις οποιες και θεωρα τελειως ασχετες.sourmenetes έγραψε:sorry κιολας αλλα γιατι τετοια προθεση athens???
Εσενα σου αρεσε σημερα???Νταξει η εκφραση μπορει να ειναι υπερβολικη αλλα καλος δεν ηταν.Οπως και ο κοστα σε μια φαση που επρεπε να επεμβει επεναιβει λαθος.να πουμε οτι ηταν καλος???
Οπως και πολλοι αλλοι...
Γιατι, οπως για καποιους λεγατε, οτι δε σηκωνουν μυγα για τον αγγελο κανετε το ιδιο για καποιον παιχτη..???Ειναι παιχταρας ο νομποα αλλα σημερα δεν...Και αν παλι παιξει με 2 χαφ ο ΓΧ παλι καποια στιγμη θα ειναι δεν..
αν κρινεις απο μια φαση την συνολικη εικονα καποιων παικτων τοτε δεν μπορω να σου πω τιποτα.
καταλβες μηπως οτι σημερα και με ενα 4-4-2 ο αντιπαλος δεν εκανε καμια ευκαιρια πλην της φασεις που κανει το λαθος ο τραγικος σημερα σκονδρας?
εσενα σου αρεσε η αντιμετωπιση ενος εμπειρου αμυντικου στη συγκεκριμενη φαση??
αυτο δε σημαινει οτι τον ακυρωνω σαν παιχτη,απλα σαν αντιδραση δεν μου κανει ..
Διοικηση...ανυπαρκτη!
Προπονητες?....Ανεκδοτα!...
Παικτες?....Απαραδεκτοι!...
Κοσμος?....Για γελια και για κλαματα!...
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
Η αρρωστια ξεκιναει απο τον κοσμο!!Ενας κοσμος που δεν εχει πλεον καμμια σχεση με τον ΠΑΟΚτση του '70 ή του '80...Ουτε καν του '90....
Η αρρωστια ξεκιναει απο τον κοσμο!!Ενας κοσμος που δεν εχει πλεον καμμια σχεση με τον ΠΑΟΚτση του '70 ή του '80...Ουτε καν του '90....
Δε μου λεει τπτ.DarkBishop έγραψε:Έχω διαρκείας εδώ και 3 χρόνια και τα δύο τελευταία ματς ούτε καν τα είδα στην τηλεόραση. Ελπίζω να σας λέει κάτι αυτό. Κάθεστε και αναλύετε τον Γ.Χ τρομάρα σας.
- abc_o_ karpouzas
mpafos4 έγραψε:Διοικηση...ανυπαρκτη!
εδω φιλε κανεις λαθος
ίδιοι ειμασταν είμαστε και θα ειμαστε εκτος εαν αποφασίσουμε να αλλάξουμε απο μονοι μας
- desperando
- Επικοινωνία:
έστειλα μια απάντηση το πρωί Στον Ντίνο, δεν ξέρω αν το μήνυμα μου σβήστηκε ή εγώ έκανα κάποιο λάθος στην υποβολή και δεν το κατάλαβα εξαιτίας του κολλήματος που υπάρχει με την υποβολή μηνυματοςsourmenetes έγραψε:σε ποια αλη φαση να τον κρινω??στο πρωτο ο τελης δεν περασε τη σεντρα.αρα μια φαση ειχε να αντιμετωπισει ο κοστα.desperando έγραψε:σορρυ κι ολας αλλα πολυ καιρο τωρα διαβαζω τις ποδοσφαιρικες σου αποψεις τις οποιες και θεωρα τελειως ασχετες.sourmenetes έγραψε:sorry κιολας αλλα γιατι τετοια προθεση athens???
Εσενα σου αρεσε σημερα???Νταξει η εκφραση μπορει να ειναι υπερβολικη αλλα καλος δεν ηταν.Οπως και ο κοστα σε μια φαση που επρεπε να επεμβει επεναιβει λαθος.να πουμε οτι ηταν καλος???
Οπως και πολλοι αλλοι...
Γιατι, οπως για καποιους λεγατε, οτι δε σηκωνουν μυγα για τον αγγελο κανετε το ιδιο για καποιον παιχτη..???Ειναι παιχταρας ο νομποα αλλα σημερα δεν...Και αν παλι παιξει με 2 χαφ ο ΓΧ παλι καποια στιγμη θα ειναι δεν..
αν κρινεις απο μια φαση την συνολικη εικονα καποιων παικτων τοτε δεν μπορω να σου πω τιποτα.
καταλβες μηπως οτι σημερα και με ενα 4-4-2 ο αντιπαλος δεν εκανε καμια ευκαιρια πλην της φασεις που κανει το λαθος ο τραγικος σημερα σκονδρας?
εσενα σου αρεσε η αντιμετωπιση ενος εμπειρου αμυντικου στη συγκεκριμενη φαση??
αυτο δε σημαινει οτι τον ακυρωνω σαν παιχτη,απλα σαν αντιδραση δεν μου κανει ..
Φιλε μου αυτά που περιγράφεις τα μισά είναι αποτέλεσμα ανικανότητας και τα αλλα μισά αν αποδειχτούν ποινικά αδικήματα. Το να λες όμως ότι Ζήσης ΓΧ Γκαγκάτσης παίχτες Ελοχιμ και Νεφελιμ κάνανε τα πάντα για να φάνε τον Άγγελο προκειμενου να αναλάβει πάλι ο ΓΧ προπονητής είναι θεωρία συνωμοσίας. Το ότι κάποιοι είναι ανίκανοι και κάποιοι άλλοι απατεώνες δε πάει να πει ότι ο Άγγελος δεν είναι μέτριος προπονητής και δε κάνει για τον ΠΑΟΚ...ariskatiforos έγραψε:πραγματικα εσεις που αντιμετωπιζετε μερικα πραγματα σαν θεωριες συνομωσιας δεν εχετε παρακολουθησει τι εχει γινει στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια,η στη γειτονια παραδιπλα στη κουλα κλπ
σαν χτες ητα ν που πουλουσαμε βιερινια για να παιξουμε ευρωπη
σαν χτες ητανν που εκει που πιστευαμε οτι ολα ειναι καθαρα στα χερια του ζαγορακη
βγηκαν δυσθεωρητα χρεη,βγηκε εικονικη μισθοδοσια
βγηκαν δανεια ανεπιστρεπτα στο βιολιδη
ακομα εκρεμμουν εισαγγελικες ερευνες
οσο για τα κονε βρυζα με σαχπατζιδη και φλωριδη τις επισκεψεις σε συνδεσμους κλπ
τα ξερουν καλυτερα οι συνδεσμοι και πηραν θεση προσφατα
το χρημα αιμα το μυριζουν οι λυκοι και το περιγυριζουν
οποιος ακομα δεν το εχει καταλαβει , οταν ολοκληρη η χωρα υποφερει και θα υποφερει απο τα συμφεροντα που τη κατασπαραξαν στην πλατη των αφελων τοσα χρονια,η ειναι 10 χρονων η κατι αλλο
οταν δε μαθαινεις απο την ιστορια σου τοτε τη ζεις και την ξαναζεις σαν τιμωρια
Ρε με το ζόρι άγγελο σκύλο χαχα εχει πλάκα δε καταλαβαίνετε απορώ ..ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΈΠ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;ούτε ειμαι κατα γχ ούτε πιστεύω σε Νεφελίμ στη διαβρωτική ισχύ του χρήματος πιστεύω τόσο απλό
Νομίζω ότι σχολίασες το post μου που αναφερόταν στις θεωρίες συνωμοσίας με στόχο τον Άγγελο οποτε λογικό είναι να σου απαντήσω για τον Άγγελο. Εκτος αν κάνω λάθος και σχολίασες κάποιο άλλο post...
το βραδυ κλειδωνει το τοπικ. οποιος θελει ας πει μερικα...τελευταια λογια. 

Μετα πνευματων δικαιων,τετελειωμενων,
την ψυχη.......................
την ψυχη.......................