Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Despe εκείνη η ομαδα του 10 ήταν όντως πετυχημένη . Απλα οταν μετα το 10 μας τελείωσαν τα κονε με πρων προπονητες και πρωην συμπαίκτες και επρεπε Ζησης και Ζαγορ να ψάξουν να βρούνε παιχτες και προπονητη άρχισε να μας παίρνει η κατω βόλτα. Τι να πρωτο θυμηθούμε Τον Μπερετα; Τον Δωνη; Το γεγονός οτι κάθε χρόνο ψάχναμε παιχτες στις ίδιες θέσεις η για το οτι φτάσαμε σε σημείο να τρέχουμε να πουλήσουμε τον Βιερινια και να διοχνουμε Κοντρέρας για να μη μας αποκλείσουν απο την Ευρώπη τον Φλεβάρη οταν τη προηγούμενη τριετία είχαμε καμια εξήνταρια εκατομμύρια έσοδα; Τι αλλο να έκαναν δηλαδή για να αποδείξουν οτι ειναι ανίκανοι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε νομίζω οτι υπερβάλετε λίγο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποτελείτε απο πολλα κομμάτια. Υπάρχει το κομμάτι των ρομαντικων που βρέξει χιονίσει ειναι εκεί. Υπάρχει το κομμάτι των πελατών που λέτε. Υπάρχει το κομμάτι των πανηγυρτζιδων που θα πανε σε κανέναν τελικο η σε κανένα ντέρμπι. Υπάρχουν αυτοι τα οικονομικά τους, τους επιτρέπουν να πανε σε πέντε έξι παιχνιδια τη χρονια. Γενικά έχουμε πολλές κατηγορίες που απο μονη της η κάθε μια δε μπορει να γεμίζει κάθε Κυριακή το γηπεδο που ομως όλες έχουν μια κοινή συνισταμένη, την ομαδα. Αν η ομαδα ειναι καλά το γηπεδο γεμίζει αν όχι δε γεμίζει. Σωστό λάθος δεν εχει σημασία. Αυτή ειναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος δεν αλλαΖει. Η ομαδα ομως αλλάζει...
κ geo βαλτο αλλα κοψε τους χαρακτηρισμους σε παρακαλω
ο γέγονε γέγονε τώρα. άλλωστε το έχεις πει τόσες φορές σήμερα που το..εντρυφήσαμε!
Kgeo.
ο γέγονε γέγονε τώρα. άλλωστε το έχεις πει τόσες φορές σήμερα που το..εντρυφήσαμε!

η θεσσαλονικη εχει 1.000.000 κοσμο οι 500000 να ειναι ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30000 ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 5000 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣchrisg4 έγραψε:Ρε νομίζω οτι υπερβάλετε λίγο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποτελείτε απο πολλα κομμάτια. Υπάρχει το κομμάτι των ρομαντικων που βρέξει χιονίσει ειναι εκεί. Υπάρχει το κομμάτι των πελατών που λέτε. Υπάρχει το κομμάτι των πανηγυρτζιδων που θα πανε σε κανέναν τελικο η σε κανένα ντέρμπι. Υπάρχουν αυτοι τα οικονομικά τους, τους επιτρέπουν να πανε σε πέντε έξι παιχνιδια τη χρονια. Γενικά έχουμε πολλές κατηγορίες που απο μονη της η κάθε μια δε μπορει να γεμίζει κάθε Κυριακή το γηπεδο που ομως όλες έχουν μια κοινή συνισταμένη, την ομαδα. Αν η ομαδα ειναι καλά το γηπεδο γεμίζει αν όχι δε γεμίζει. Σωστό λάθος δεν εχει σημασία. Αυτή ειναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος δεν αλλαΖει. Η ομαδα ομως αλλάζει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Δευ 25 Μάιος 2015, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν αλλαξει και ξαναγινει ομαδα
το γηπεδο θα ξαναγεμισει.
Μεχρι τοτε,θα ξανααναλυουμε τι φταιει και δεν παει ο κοσμος στο γηπεδο.
ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ SOLD OUTprist64 έγραψε:Αν αλλαξει και ξαναγινει ομαδα
ρε συ PAOKtzis είπαμε ότι το καταλάβαμε. παρακαλώ να μην ξαναποστάρεις το ίδιο πράγμα.
και γαμω τα ποστ!paoktzis έγραψε:ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ SOLD OUTprist64 έγραψε:Αν αλλαξει και ξαναγινει ομαδα
Γιώργος Σαββίδης
paoktzi
Ε καλά μ αυτή τη λογική απο τους 5000 εγώ σου λέω οι 4000 ειναι απο επαρχία. Ολόκληρη Β. Ελλαδα μονο 4000 μπορούν να πανε θεσσαλονικη; Δεν ειναι το προβλημα ο κόσμος της Θεσσαλονίκης η της Βέροιας η της Δράμας. Το προβλημα ειναι το αγωνιστικό. Πρόσεξε εγώ δε σου λέω αν ειναι σωστό η λάθος. Κι εγώ πιστεύω οτι ειδικά χθες επρεπε μια 20αρα να την εχει. Σου λέω πια ειναι για εμένα η πραγματικότητα. Οτι τον κόσμο τον τραβάει η ομαδα.
Ε καλά μ αυτή τη λογική απο τους 5000 εγώ σου λέω οι 4000 ειναι απο επαρχία. Ολόκληρη Β. Ελλαδα μονο 4000 μπορούν να πανε θεσσαλονικη; Δεν ειναι το προβλημα ο κόσμος της Θεσσαλονίκης η της Βέροιας η της Δράμας. Το προβλημα ειναι το αγωνιστικό. Πρόσεξε εγώ δε σου λέω αν ειναι σωστό η λάθος. Κι εγώ πιστεύω οτι ειδικά χθες επρεπε μια 20αρα να την εχει. Σου λέω πια ειναι για εμένα η πραγματικότητα. Οτι τον κόσμο τον τραβάει η ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Δευ 25 Μάιος 2015, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλάκα κάνεις τώρα, προφανώς.K_geo έγραψε:@karelias
σου ξαναλέω για τελευταία φορά. αν θες να "κατηγοριοποιήσεις"θα σε παρακαλούσα να ανατρέξεις στα πόστ μου (ακόμα και στα πρόσφατα). γιατί φίλε κάνεις μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος. αλλά ούτε θα κράξω αναίτια ούτε θα επιβραβεύσω αναίτια. κάθε γεγονός πρέπει να αντιμετωπίζεται ξέχωρα και ανάλογα τη βαρύτητα του.
τώρα,αν σε πείραξε που έθιξα ένα ζήτημα για 2η ή 3η φορά τόσα χρόνια που γράφω εδώ τι να σε κάνω; σου λέω, ψάξε τα ποστ και μιλάμε ξανά.
να μάθεις να δέχεσαι κριτική και στο 100% και όχι στο 70% μόνο. όλοι συμμετέχουμε.
και όχι, αυτό που κάνεις με το να παραποιείς τα γραφόμενα μου, δεν πιάνει. σου είπα, υπάρχει λόγος που βάζω ένα 10% στην ομάδα. και έχει να κάνει με την "σπίθα" που μπορεί να δώσει στα άλλα δυο μέλη για μεγαλύτερα πράγματα. όπως το 30% είναι ψυχολογία και επειδή την ψυχολογία την εκφράζω κυρίως στη σχέση κόσμου - ομάδας για αυτό και το βάζω στον κόσμο. πιστεύω ότι είμαι απολύτως κατανοητός. και δεν επανέρχομαι επι τούτου.
Σε ρώτησα για ποσοστό ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα 3 χρόνων και μου είπες 30-30-40
δηλαδή χοντρικά 33% σε όλους για όνομα τώρα, άντε μέσος όρος 30-33-37, αν είναι δυνατόν τώρα μιλάμε ή παίζουμε πεντόβολα. Δεν υπάρχει καμία παραποίηση.
Και σε παρακαλώ, μιλάμε για α-β-γ-δ, συγκεκριμένα πράγματα, ένα ακόμα πράγμα που κάνεις, είναι οι διάφορες βολικές παράμετροι, (κάθετες-ασσίστ, το πιο πρόσφατο παράδειγμα, μαζί με τον ''ορισμό'' της λέξης ενίοτε).
Είπαμε ωραία η δημιουργική ασάφεια αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες.
Μην το συνεχίζεις, δεν είμαι υποχρεωμένος να ψάξω τίποτα, ψάξε εσύ να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος.
Οι δικαιολογίες και η εκλογίκευση που προβάλεις για το 66% (70%) του υπόλοιπου είναι πάντοτε προ των πυλών
για οποιοδήποτε σοβαρό ζήτημα,σχεδόν πάντα βάζεις και ''τις ευθύνες του κόσμου''.
Ξαναλέω, δεν εννοώ ότι έχει δόλο ή ατζέντα, απλά δεν είναι,
δεν μπορεί να είναι,
έτσι τα πράγματα. Εξ ορισμού.
Η παροιμία λέει το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι, όχι απ τα νύχια των ποδιών.
desperando σου οφείλω μια απάντηση σε αυτό που με ρώτησες.
Ο κόσμος τουΠΑΟΚ πριν τον Σαββίδη, είδε έναν άνθρωπο που όχι μόνο τον πίστεψε αλλά χρηματοδότησε κιόλας αδρά
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ όπως σε άλλες ομάδες και του εμπιστεύτηκε την κάβλα του.
Έφαγε μεγάλο μούδιασμα όταν (και) αυτό, αποδείχτηκε ''σκάρτο'' και σαν ιππότης καβάλα στο άλογο ήρθε ο Ιβάν.
Ήρθε κι έταξε κι έταξε κι έταξε κι έταξε πολύ λάδι δηλαδή, αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Πρόσεχε τώρα, γιατί εδώ είναι το σημαντικό.
Τηγανίτα ΔΕΝ σημαίνει τίτλος/ους για αρχή τουλάχιστον.
Ο κόσμος νομίζω ότι ζητούσε μια υγεία στην ομάδα, με στεγανά, με ιεραρχία, με σχέδιο και για τα κοντινά
και για τα μακρινά και ήταν διατεθειμένος να κάνει υπομονή (κάνει άλλωστε).
Αντ αυτού, βίωσε και βιώνει έναν αχταρμά, μια επανάληψη που πιάνει επίπεδα της μέρας της Μαρμότας
πάρα πολύ αργά αντανακλαστικά, λάθος κινήσεις, καμία στρατηγική κι ένα συνεχές, επαναλαμβανόμενο
''Ο Σαββίδης θα έρθει και θα αποφασίσει''.
Είναι αδιανόητο η παραπάνω ατάκα να κοντεύει να γίνει σύνθημα οικογένειας στο Game of Thrones (winter is coming) κι εμείς να αναρωτιόμαστε ποιός έχει το συντριπτικό ποσοστό ευθύνης για όλη αυτή την κατάσταση.
Παιδιά, ο άνθρωπος έβαλε 70 εκατομύρια, αυτός όχι μόνο έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, έχει κι ολόκληρο το μανάβικο.
Και το κακό είναι, ότι και ο γιός του, φαίνεται να έχει τα ίδια μυαλά.
Βάζω λεφτά γιατί δεν παίζετε;
Ε, το ποδόσφαιρο δεν ήταν ποτέ έτσι.
Και σήμερα, μας (ψιλο)απειλεί κιόλας ο υιός Σαββίδη, εν μέσω playoff
ότι εντάξει εμείς βάλαμε τα λεφτά μας κι αν σας λείψουν τότε θα δείτε.
Ας του πει κάποιος ότι απ τα 90 χρόνια αυτού του σωματείου τα 87 δεν είχε μία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που γίνεται τώρα σε αυτό το τόπικ.
Συζητάνε οι χρήστες ποιός κόσμος φταίει πιο πολύ, ο της θεσ/νίκης ή της επαρχίας.
Είναι για γέλια και για κλάματα.
καρελιας τζάμπα γράφω μου φαίνεται... τον αράπη και αν τον πλένεις λέει...
οπότε ξαναδιάβασε όλα όσα γράφω και μετά κατηγοριοποίησε με στόχο να δημιουργείς εντυπώσεις.
εκτός αν δεν καταλαβαίνεις, που δεν τον πιστεύω γιατί σε έχω για έξυπνο άνθρωπο.
τζάμπα σου απαντάμε πιστεύω αφού ότι και να λέμε εσύ εκεί, τα παραποιείς και λές τα δικά σου... τεσπα...
οπότε ξαναδιάβασε όλα όσα γράφω και μετά κατηγοριοποίησε με στόχο να δημιουργείς εντυπώσεις.
εκτός αν δεν καταλαβαίνεις, που δεν τον πιστεύω γιατί σε έχω για έξυπνο άνθρωπο.
τζάμπα σου απαντάμε πιστεύω αφού ότι και να λέμε εσύ εκεί, τα παραποιείς και λές τα δικά σου... τεσπα...
Συντοπιτη(τα εχουμε πει παλιοτερα αυτα),paoktzis έγραψε:ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ SOLD OUTprist64 έγραψε:Αν αλλαξει και ξαναγινει ομαδα
οταν επι revolution γεμιζε το γηπεδο,αντε να ειχε και 50 λεωφορεια,
επι 50 ατομα εκαστο=2.500.
Και χιλια ατομα(και πολλα ειναι)=3.500.
28.000-3.500=24.500
Η Θεσσαλονικη και ο νομός εχει 1.500.000.η υπολοιπη Βορεια Ελλαδα εχει 1.000.000
αναλογικα να το παρεις δεν το γεμιζεις το γηπεδο.
Μετα ειναι και το αλλο.
Εσενα σου λειπει το γηπεδο και κανεις αμαν για να ερθεις,ενω εγω το εχω οποτε θελω.
Σαν να γ@μ@ς μια παντρεμενη μουναρα ενα πραγμα.
Ο αντρας της που την πηδαει καθε μερα καποτε μπορει και να τη βαρεθει,
εσυ που κανεις αμαν και πως,με το πρωτο τηλεφωνο θα τρεξεις.