Καλησπέρα αδέρφια. Είπα δε θα ξαναγράψω μέχρι τον Μάϊο αλλά έιδα αυτό το σχόλιο του συνοπαδού και είπα να αναφέρω για την προσφορά της εφημερίδας Θέμα. Με 4.25ευρώ σου δίνει έναν κωδικό για να έχεις για μία εβδομάδα από το ίντερνετ δωρεάν το Novasports1 . Μόνο το 1 όμως. Όχι όλα τα Novasports. Sorry αν ξανααναφέρθηκε. Αλλά νομίζω ότι για τα αδέρφια που δε μπορούν να βρουν Link είναι ότι πρέπει.panpangr77 έγραψε:Τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δω ,δεν μου αρέσει να πηγαίνω και σε καφετέριες,οπαπ(μένω στις Τζιτζιφίες,Αθηνα) να το βλέπω και αφού δεν υπηρχε link ,δεν μπορώ να εκφέρω άποψη... 4-0 στο ημιχρονο ,22-1 τα γκολ, κατι χτιζεται φέτος..... Μεγάλο τεστ αυτή η εβδομάδα οχι αν αξιζει η ομαδα ή τεστ για το που θα φτάσει αλλα αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ...
Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα
Η νοοτροπία της ομάδας, επιτάσσει να κλειδωθεί το τόπικ.. Πάμε γιουρόπα τώρα.. 
Συμφωνώ.obanebane έγραψε:Τελικα δε νομιζω οτι υπαρχει διαφωνια τσαμπα συζηταμε.
- navigator11
Η ομάδα αυτή έχει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα για να συγκριθεί με την τότε. Ο ίδιος ο ΑΑ ευτυχώς δείχνει να είναι πολύ συνειδητοποιημένος ως προς το ότι η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα εν διαρκεία διαμορφώνουν την τελική γεύση στη συνείδηση.
Ευχή μου η ομάδα αυτή να τους πηδήξει μέχρι τέλους όλους με ντόρτια και να αφήσει τα κόκαλά του ο Άγγελος στον πάγκο μας.
Τάϊμ γουΐλ τέλλ, μάγκες. Νο νίντ του ράςς.
Ευχή μου η ομάδα αυτή να τους πηδήξει μέχρι τέλους όλους με ντόρτια και να αφήσει τα κόκαλά του ο Άγγελος στον πάγκο μας.
Τάϊμ γουΐλ τέλλ, μάγκες. Νο νίντ του ράςς.
- Μπαρκαρούτσος
Όνλυ νιντ φορ Ρατς!navigator11 έγραψε:Νο νίντ του ράςς.
- navigator11
-
elvetos giatros
νιώθω τόσο πλήρης από την μπάλα που έχω δει ως τώρα που για πρώτη φορά, και το ξέρω ότι το λέω πολύ νωρίς, θεωρώ χαλάλι τα λεφτά που έδωσα στο διάρκειας!
Ίσως φταίει και το ότι όταν πήγα να το βγάλω ( το διάρκειας) το έκανα μόνο από την αγάπη στην ομάδα και σε αυτά που πρεσβευει. Δεν είχα και ούτε θα έχω φέτος απαιτήσεις, όπως αυτές που είχαν γεμίσει το μυαλό μου πέρσυ οι τελικά ( Έκ του αποτελεσματος) άχρηστες μεταγραφές.
Μπάλα θέλω να βλέπω και μπάλα βλέπω!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως φταίει και το ότι όταν πήγα να το βγάλω ( το διάρκειας) το έκανα μόνο από την αγάπη στην ομάδα και σε αυτά που πρεσβευει. Δεν είχα και ούτε θα έχω φέτος απαιτήσεις, όπως αυτές που είχαν γεμίσει το μυαλό μου πέρσυ οι τελικά ( Έκ του αποτελεσματος) άχρηστες μεταγραφές.
Μπάλα θέλω να βλέπω και μπάλα βλέπω!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 29 Σεπ 2014, 15:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Dinos_Liverpool έγραψε:Έχασες το καλύτερο πρώτο ημίχρονο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια!!!
Γουρλής ο κολλητός σου, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, έσκασε μύτη με μπλούζα ΠΑΟΚ!
Να δω πότε θα έρθεις εσύ στην Αθήνα!
- ΑποστόληςΑ
Όχι ρε! Η μπλούζα είναι καινούρια (ανοιξιάτικη) από την μπουτίκ.giapas έγραψε:Της εποχής του μπλούζα να φανταστώ , ρετρό... από το 2ο πρωτάθλημά μας...Dinos_Liverpool έγραψε:Έχασες το καλύτερο πρώτο ημίχρονο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια!!!
Γουρλής ο κολλητός σου, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, έσκασε μύτη με μπλούζα ΠΑΟΚ!
- ΑποστόληςΑ
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε επί 45 λεπτά ένα φανταστικό pressing. Ήταν τόσο τέλειο, που οι Κρήτες δεν μπορούσαν να περάσουν τη μπάλα από τη γραμμή του κέντρου. Πάντα τους κόβαμε. Πολλές φορές ούτε ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να δώσει τη μπάλα σε κάποιον συμπαίκτη του! Και όταν παίρναμε τη μπάλα, ξεχυνόμασταν μπροστά, με δύο ακραία full-backs που θύμιζαν Barcelona!
Αν δεν κανω λάθος ο ΟΦΗ δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ τελική στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα εμείς είχαμε και 3 δοκάρια!
Χαίρομαι που ο ΑΑ έχει κάνει 2 σπουδαίες μεταγραφές, τους Τζανδάρη και Κατσικά. Ο δεύτερος παίζει εξαιρετικά μεστά και ώριμα και - κατά την άποψή μου - πολύ πιο ώριμα απ' ότι ο Τζαβέλλας. Επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας, πιστεύω πως αν ξεπεράσει και τον περυσινό εφιάλτη του Καραϊσκάκη θα κάνει εξαιρετική χρονιά.
Περιμένω να διατηρήσουμε το αήττητο και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν είναι να κερδίσουμε κάποιο από αυτά, θα ήθελα αυτό να γίνει στο πρωτάθλημα.
Αν δεν κανω λάθος ο ΟΦΗ δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ τελική στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα εμείς είχαμε και 3 δοκάρια!
Χαίρομαι που ο ΑΑ έχει κάνει 2 σπουδαίες μεταγραφές, τους Τζανδάρη και Κατσικά. Ο δεύτερος παίζει εξαιρετικά μεστά και ώριμα και - κατά την άποψή μου - πολύ πιο ώριμα απ' ότι ο Τζαβέλλας. Επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας, πιστεύω πως αν ξεπεράσει και τον περυσινό εφιάλτη του Καραϊσκάκη θα κάνει εξαιρετική χρονιά.
Περιμένω να διατηρήσουμε το αήττητο και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν είναι να κερδίσουμε κάποιο από αυτά, θα ήθελα αυτό να γίνει στο πρωτάθλημα.

12 τελικές,4 γκολ,3 δοκάρια,62% κατοχή μπάλας,χωρίς να έχουμε δεχθεί ούτε μία τελική προσπάθεια.
Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο.
ναι αλλα...
"στο επομενο ματς θα φανει η ομαδα" και "χωριο ο ΟΦΗ" κλπ...
βλεπεις ειχαμε συνηθισει τοσα χρονια τωρα τα χωρια να τα καθαριζουμε με 4αρες απο το ημιχρονο.. Πως ειπατε? Καρδιοχτυπουσατε με κολλυρια και lexotanil μεχρι το 95'? Μπααα... αλλου ρε θα συνεβαιναν αυτα... Εδω εμεις ειμαστε συνηθισμενοι στις 4αρες.. Μην παρασυρεστε... Ας περιμενουμε τον τελικο CH L για να δουμε αν η ομαδα εχει παρουσιασει καποια μικροπροοδο, ετσι? Συγκρατημενοι να ειμαστε.. αν τυχει καμια στραβη τοτε μπορουμε να κατακεραυνωνουμε με παθος.. εκει δεν χρειαζεται εγκρατεια.. ειναι κριτικη "για το καλο της ομαδας".
"στο επομενο ματς θα φανει η ομαδα" και "χωριο ο ΟΦΗ" κλπ...
βλεπεις ειχαμε συνηθισει τοσα χρονια τωρα τα χωρια να τα καθαριζουμε με 4αρες απο το ημιχρονο.. Πως ειπατε? Καρδιοχτυπουσατε με κολλυρια και lexotanil μεχρι το 95'? Μπααα... αλλου ρε θα συνεβαιναν αυτα... Εδω εμεις ειμαστε συνηθισμενοι στις 4αρες.. Μην παρασυρεστε... Ας περιμενουμε τον τελικο CH L για να δουμε αν η ομαδα εχει παρουσιασει καποια μικροπροοδο, ετσι? Συγκρατημενοι να ειμαστε.. αν τυχει καμια στραβη τοτε μπορουμε να κατακεραυνωνουμε με παθος.. εκει δεν χρειαζεται εγκρατεια.. ειναι κριτικη "για το καλο της ομαδας".
Ασχετο αλλα επικαιρο: την ωραια μπαλα επι σαντος την παιξαμε τη δευτερη χρονια κι οχι την τριτη.
Οσο ακομα δηλαδη ειχαμε βερον κ μπαρμπαγιοκο να μην υπακουν τις εντολες για στειρο ποδοσφαιρο κι οσο ακομα δν ειχε κατσικωθει στο νου ολων η υποχρεωση κατακτησης του τιτλου...
Οσο ακομα δηλαδη ειχαμε βερον κ μπαρμπαγιοκο να μην υπακουν τις εντολες για στειρο ποδοσφαιρο κι οσο ακομα δν ειχε κατσικωθει στο νου ολων η υποχρεωση κατακτησης του τιτλου...
- ΑποστόληςΑ
Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καλός που κάνει όλες τις αντιπάλους του να φαίνονται ομαδούλες.