Δεν σε πιστευω...ρε...πες ευαλωτος ρε...μη χειροτερα...ετσι κι αλλιως το ασμα δεν το γνωριζω...pyrgioths έγραψε:ο κατσικας ηταν η ευαλωτη ρε τρελοι!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!
υγ:και δεν ηταν πιο ευαλωτη απο ποτε,απλα επρεπε να το ταιριαξω με το τραγουδι!!!!!!
υγ2:το οτι δεν κανει φαση μια ομαδα δεν σημαινει οτι δεν δυσκολευτήκαμε σε 1-2 φασεις.......
Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Δευ 22 Σεπ 2014, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικά την Πέμπτη θα δούμε Μαντούρο,Ποζατζίδη,Πόζογλου,Κουλούρη,Γκολάσα,Μάρτενς,Σαββίδη,Παπαδόπουλο..Karelias έγραψε:Ωραία νίκη, με μερικά μεγάλα ερωτηματικά για μένα.
Έχει να κάνει κυρίως με παίχτες.
Ο ΠΑΟΚ βαδίζει με μια στάνταρ 11αδα μέχρι στιγμής αν εξαιρέσει κανείς την αναποδιά με τον Τζαβέλα, οι 11 είναι γνωστοί με 1 αλλαγή ουσιαστικά.
Πρέπει όμως κάπως να παίρνουν παιχνίδια και οι Μαντούρο/Μάρτενς τουλάχιστον, είναι αδιανόητο παίχτες της κλάσης τους να μην έχουν βρει ακόμα θέσεις σαν αλλαγές. Για τον Γκολάσα, δεν λέω τίποτα, είδωμεν, τραυματίας ήταν.
- Μπαρκαρούτσος
Τελικά ο Φωτάκης έχει κόμπλεξ με τον Π.Α.Ο.Κ.!!stelyk έγραψε:Τελικα ο φωτακης εχει νευρο....
Κάτι φάουλ, σκληρά τάκλιν, τραβήγματα φανέλας σε Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη που θυμάμαι έτσι πρόχειρα...αδικαιολόγητα για πρώην συμπαίκτη!
Ωχ παλι ντορτια θα ριξουμε?πφφφ βαρεθηκαμε...παλι καλα που ηταν και το σημερινο και ειχαμε λιγο σασπενς...Odi έγραψε:Κάτι φάουλ, σκληρά τάκλιν, τραβήγματα φανέλας σε Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη που θυμάμαι έτσι πρόχειρα...αδικαιολόγητα για πρώην συμπαίκτη!
stelyk ακριβώς το ίδιο έγραψα για την πάσα στο topic του ΦΑΚ!!!!!!!1stelyk έγραψε:Τρομερη καθετη πασα του ΦΑΚ στον ΜΑΚ, θυμησε την πασα του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ στο γατακι τον γεωργιαδη μεσα στο Λονδινο.
Κατσε M.V.P. πολυ καλο παιχνιδι σημερα μπραβο.
Τελικα ο φωτακης εχει νευρο....
Ο Γλυκος παρα τον αερα κρατησε το 0....![]()
Μπραβο στην ομαδα συνεχιζουμε, και χαμηλα την μπαλα, μη λετε για τηγανια και πεσουμε σε ντουβαρι παλι οπως περυσι...
ειρωνικα το εννοουσα...RoMaN έγραψε:Τελικά ο Φωτάκης έχει κόμπλεξ με τον Π.Α.Ο.Κ.!!stelyk έγραψε:Τελικα ο φωτακης εχει νευρο....![]()
Κάτι φάουλ, σκληρά τάκλιν, τραβήγματα φανέλας σε Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη που θυμάμαι έτσι πρόχειρα...αδικαιολόγητα για πρώην συμπαίκτη!
- Dinos_Liverpool
Το να έχουμε σήμερα 6 ψήφους στον Σαλπιγγίδη, το θεωρώ δούλεμα κανονικό! Άντε και σας άρεσε και δεν ήτανε τόσο απαράδεκτος, όσο μου φάνηκε εμένα, αλλά για MVP...παράνοια σκέτη!
Ώρες- ώρες σκέφτομαι το εξής: θα βάζουμε 4-5 παίκτες και θα ψηφίζετε έναν από αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, τουλάχιστον εγώ, θα είμαι πιο ήρεμος!
Άκου 6 ψήφοι! ΕΛΕΟΣ!!!
Ώρες- ώρες σκέφτομαι το εξής: θα βάζουμε 4-5 παίκτες και θα ψηφίζετε έναν από αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, τουλάχιστον εγώ, θα είμαι πιο ήρεμος!
Άκου 6 ψήφοι! ΕΛΕΟΣ!!!
- abc_o_ karpouzas
μετά απο τέτοια αποτελέσματα της ομάδας μας όλο το ζουμί είναι τα ποστ εδώ ....μέσα
είστε απίστευτοι
τα φρένα της ομάδας ακόμη ειναι δεμένα.....
σε 2 αγωνιστικές θα λυθούν
γαύρε αν δεν το πήρες χαμπάρι εαν περάσω το λιγότερο με ισοβάθμια απο το τηγάνι η σκόνη που θα φας θα σε αφήσει στον τόπο
και το μυαλό μου ποναει
είστε απίστευτοι
τα φρένα της ομάδας ακόμη ειναι δεμένα.....
σε 2 αγωνιστικές θα λυθούν
γαύρε αν δεν το πήρες χαμπάρι εαν περάσω το λιγότερο με ισοβάθμια απο το τηγάνι η σκόνη που θα φας θα σε αφήσει στον τόπο
- Black&White
Dinos_Liverpool έγραψε:Το να έχουμε σήμερα 6 ψήφους στον Σαλπιγγίδη, το θεωρώ δούλεμα κανονικό! Άντε και σας άρεσε και δεν ήτανε τόσο απαράδεκτος, όσο μου φάνηκε εμένα, αλλά για MVP...παράνοια σκέτη!
Άκου 6 ψήφοι! ΕΛΕΟΣ!!!
Δες το φάουλ που κέρδισε στο β' μέρος και εκτέλεσε ο Ρατς σαν προπόνηση για τον τερματοφύλακα. Το πως ξεχύνεται στην αντεπίθεση και στον κενό χώρο είναι σεμινάριο για τους νέους.
Λίγες οι 6 ψήφοι.
Έβλεπα το στρεαμινγκ του ματς από σουηδικό κανάλι και τον Κατσικά τον τόνιζε λάθος. Goatman κανονικός

- Black&White
Κι εγώ στο streaming το έβλεπα και όταν έπαιρνε την μπάλα ο Τζιώλης έκανα refresh γιατί νόμιζα πως κολλούσε.
Το ίδιο πάθαινα παλιά με τον Ίβιτς και τον Παυλάρα.
Το ίδιο πάθαινα παλιά με τον Ίβιτς και τον Παυλάρα.
- thanos-xanthi
μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
επιτελους διπλο μεσα στο αγρινιο
επιτελους διπλο μεσα στο αγρινιο
Μπράβο στην ομάδα μας που νίκησε σε μία δύσκολη έδρα με αμυντική συνοχή. Μία ομάδα που έτρεξε 93 λεπτά και την αντιμετωπίσαμε εμφανώς κουρασμένοι. Ψήφισα MVP τον Μακ, επειδή κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε δίνοντας τους 3 βαθμούς. Η ομάδα έκανε πολλά λάθη όπως και ο γαύρος σε αυτή την έδρα λόγω κυρίως της πίεσης που ασκεί. Ο Χάβος κάθε χρόνο ωριμάζει και μπράβο για τη δουλειά του - πάντα συμπαθής. Σήμερα δε μου άρεσε ο Γλύκος, που από το πουθενά μας καρδιοκτυπούσε με πολύ καθυστερημένες εξόδους - ελπίζω να είναι μια παρένθεση στις σχετικά καλές του εμφανίσεις μέχρι τώρα. Ο Σάλπι ήταν μόνο αμυντικά καλός, γιατί επιθετικά χαλούσε πολύ απλά πράγματα - βασικά κάθε επίθεση. Αν και τον συμπαθώ ως άνθρωπο, νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσει λίγο την τεχνική του. Είναι επαγγελματίας τόσα χρόνια και αρχηγός της εθνικής. Αν ο Άγγελος βγάλει και τον Κατσικά τι να πω πλέον για αυτόν τον κόουτς... Μου άρεσε σήμερα, όχ/ι μόνο στη φάση του 93. Πολύ καλοί και οι Κάτσε - Ρατς (όπως πάντα βέβαια).
Νίκη που δείχνει ότι φέτος έχουμε τα κότσια να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά θα φανεί στην πορεία αν το ρόστερ είναι αρκετό. Ήδη φάνηκε η κούραση και στο παιχνίδι του κυπέλου καλά είναι να γίνει φουλ ροτέισον. Δηλ:
Άμυνα: Κίτσιου - Σπυρόπουλος - Ποζαντζίδης - Κατσικάς
Κέντρο: Μαντούρο - Σαββίδης - Γκολάσα
Επίθεση - εξτρέμ: Μάρτενς - Παπαδόπουλος - Πόζογλου
Φέτος δε με χαλάει να γίνει φουλ ροτέισον στο κύπελο, και αν τύχει να αποκλειστούμε δεν με νοιάζει και τόσο. Για μένα οι κύριοι στόχοι είναι Ευρώπη - Πρωτάθλημα. Αν δε μπορούμε να νικάμε μικρές ομάδες με τη 2η εντεκάδα ας αποκλειστούμε. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω παίκτες είναι μια χαρά, απλά είναι 2η εντεκάδα λόγω φόρμας και τραυματισμών. Όταν και αν με το καλό φτάσουμε στους 8 τότε ο στόχος κύπελλο σοβαρεύει.
Νίκη που δείχνει ότι φέτος έχουμε τα κότσια να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά θα φανεί στην πορεία αν το ρόστερ είναι αρκετό. Ήδη φάνηκε η κούραση και στο παιχνίδι του κυπέλου καλά είναι να γίνει φουλ ροτέισον. Δηλ:
Άμυνα: Κίτσιου - Σπυρόπουλος - Ποζαντζίδης - Κατσικάς
Κέντρο: Μαντούρο - Σαββίδης - Γκολάσα
Επίθεση - εξτρέμ: Μάρτενς - Παπαδόπουλος - Πόζογλου
Φέτος δε με χαλάει να γίνει φουλ ροτέισον στο κύπελο, και αν τύχει να αποκλειστούμε δεν με νοιάζει και τόσο. Για μένα οι κύριοι στόχοι είναι Ευρώπη - Πρωτάθλημα. Αν δε μπορούμε να νικάμε μικρές ομάδες με τη 2η εντεκάδα ας αποκλειστούμε. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω παίκτες είναι μια χαρά, απλά είναι 2η εντεκάδα λόγω φόρμας και τραυματισμών. Όταν και αν με το καλό φτάσουμε στους 8 τότε ο στόχος κύπελλο σοβαρεύει.
χαχαχαχαχαχα!!!το σκεφτηκα η αληθεια ειναι,αλλα κι ο παντελιδης "ευαλωτη" λεει νιωθει....Rizla έγραψε:Δεν σε πιστευω...ρε...πες ευαλωτος ρε...μη χειροτερα...ετσι κι αλλιως το ασμα δεν το γνωριζω...pyrgioths έγραψε:ο κατσικας ηταν η ευαλωτη ρε τρελοι!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!
υγ:και δεν ηταν πιο ευαλωτη απο ποτε,απλα επρεπε να το ταιριαξω με το τραγουδι!!!!!!
υγ2:το οτι δεν κανει φαση μια ομαδα δεν σημαινει οτι δεν δυσκολευτήκαμε σε 1-2 φασεις.......
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=7pN410Vg9u0
φοβόμουν τον δυναμισμό των Αγρινιωτών, αλλά τελικά (ειδικά στο 1ο) τους κάναμε να φαίνονται γατάκια. Το εκπληκτικό πρέσινγκ στο πρώτο 20λεπτο ήταν χάρμα ειδαίστε, άσχετα αν δεν το κεφαλοποιήσαμε.
Το πιο αρνητικό ότι μας έλειπε η φρεσκάδα και αυτό φαινόταν σε κάποια κοντρόλ και πελαγώματα στην επίθεση (στο πρώτο ημίχρονο ο Μακ άφησε την μπάλα και έφυγε, στο δεύτερο ο Ρατς αντί για μια απλή πάσα την έδωση στην πλάτη του Τσανδάρη).
Το πιο αρνητικό ότι μας έλειπε η φρεσκάδα και αυτό φαινόταν σε κάποια κοντρόλ και πελαγώματα στην επίθεση (στο πρώτο ημίχρονο ο Μακ άφησε την μπάλα και έφυγε, στο δεύτερο ο Ρατς αντί για μια απλή πάσα την έδωση στην πλάτη του Τσανδάρη).