Pablito έγραψε:Καλη εμφανιση και νικη!! Για να παρει ψυχολογια η ομαδα!!
Ρε παιδια να ρωτησω,προσπαθω απο χθες να μπω στο site και μου βγαζει συνεχεια αυτο: Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
Καθάρισε τα cookies!
Pablito έγραψε:Καλη εμφανιση και νικη!! Για να παρει ψυχολογια η ομαδα!!
Ρε παιδια να ρωτησω,προσπαθω απο χθες να μπω στο site και μου βγαζει συνεχεια αυτο: Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
Τα εχω καθαρισει..αλλα παλι το ιδιο γινεται,το περιεργο ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε απ το tabletdimbar έγραψε:Pablito έγραψε:Καλη εμφανιση και νικη!! Για να παρει ψυχολογια η ομαδα!!
Καθάρισε τα cookies!
Ε αφού διακρίνεις ΠΑΟΚόμετρο μη στο χαλασω.... ετσι είναι αν έτσι νομιζεις.... ο καθενας με τις δυνατοτητες αντίληψης του...Sekeris4 έγραψε:Με βαση τις προηγουμενες εμφανισεις δεν περιμενα να νικησουμε τον Πλατανια.Το πολυ μεχρι Χ.Ευτυχως η ομαδα ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ και εκανε αυτο που επρεπε.ΕΛΠΙΖΩ να μην ηταν μια αναλαμπη και να συνεχισει ετσι.
Καποιοι εχουν βγαλει το ΠΑΟΚομετρο αν κρινω απο καποια σχολια του τυπου 'Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ'.Ελπιζω το δικο μου ποστ να παρει καλο βαθμο στο ΠΑΟΚομετρο
ρε ζορε??εισαι με τα καλα σου??πως γινεται να θελω το κακο της αγαπης μου??Zorro4 έγραψε:Πυργιώτη.... θα είσαι η πρώτη και μεγαλυτερη κωλοτούμπα φέτος.... Και αν δεν εισαι, τότε θα είσαι από αυτούς τους κομπλεξικους και λίγους, που θα εύχονται να χάσει ο ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούν, αυτα που κατεβάζει η κούτρα τους....
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ .... Μη γίνεστε κομπλεξικοί. Δεν υπάρχει αυτό στο DNA μας... Δεν υπήρχε.
γιατι να συγχυστείς ρε συ??και γιατι να μην πω την γνωμη μου,που νομιζω εκφραζει και αρκετους??The_Stalker έγραψε:Ρε πυργιώτη, πλάκα μας κάνεις; και γράφεις και την ίδια μ@λ@κία δυό φορές;
Δλδ πρέπει να συγχιζόμαστε και όταν κερδίζουμε με 0-4;
τριπουλη,ατρομητος και ζελα θα ειναι στανταρ....εχουν ενισχυθει πολυ και αρκετα παραρτηματα του gay-ρου...και παναιτωλικος και η ξανθή...eorptol έγραψε:Μπα δύσκολα να τα καταφέρουμε υπάρχουν τόσες καλλιτερες ομάδες απο μας για τα play of .....αρε τι διαβάζουμε:)