Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
19
17%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
1
1%
Rat
49
44%
Τζιόλης
4
4%
Maduro
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kace
8
7%
Mak
4
4%
Σαλπιγγίδης
8
7%
Αθανασιάδης
6
5%
Τζανδάρης
13
12%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ποζατζίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 112

dimbar

Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dimbar »

Pablito έγραψε:Καλη εμφανιση και νικη!! Για να παρει ψυχολογια η ομαδα!!

Ρε παιδια να ρωτησω,προσπαθω απο χθες να μπω στο site και μου βγαζει συνεχεια αυτο: Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

Καθάρισε τα cookies!
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Πολύ καλή η ομάδα σήμερα. Επιτέλους παίξαμε γρήγορα και με την μπάλα κάτω. Νομίζω ότι συνετέλεσε θετικά και η είσοδος του Τσανδάρη, ο οποίος έκανε τα βασικά για χαφ σε καλό βαθμό. Η αλήθεια φυσικά είναι ότι δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το αποτέλεσμα, αφού εξακολουθούμε να έχουμε χτυπητά κενά. Καλύτερος παίκτης ο Ρατς ο οποίος είναι καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ωριμο παιχνίδι από τον Κλάους ενώ και η συνεργασία Τζαβέλα - Βίτορ παίρνει καλό βαθμό. Ο Βίτορ παρότι δεν φαίνεται στα καλύτερα του και είναι βαρύς δεν έδωσε φάσεις σήμερα στον αντίπαλο. Ελπίζω σε ανάκαμψη. Ο Σκόνδρας με τις γνωστές αδυναμίες αλλά σήμερα έκανε το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Ελπίζω σε συνέχεια ενώ δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι ο Άγγελος σήμερα έστησε την ομάδα καλά και διαχειρίστηκε το παιχνίδι ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Με βαση τις προηγουμενες εμφανισεις δεν περιμενα να νικησουμε τον Πλατανια.Το πολυ μεχρι Χ.Ευτυχως η ομαδα ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ και εκανε αυτο που επρεπε.ΕΛΠΙΖΩ να μην ηταν μια αναλαμπη και να συνεχισει ετσι.

Καποιοι εχουν βγαλει το ΠΑΟΚομετρο αν κρινω απο καποια σχολια του τυπου 'Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ'.Ελπιζω το δικο μου ποστ να παρει καλο βαθμο στο ΠΑΟΚομετρο :lol:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

dimbar έγραψε:
Pablito έγραψε:Καλη εμφανιση και νικη!! Για να παρει ψυχολογια η ομαδα!!

Ρε παιδια να ρωτησω,προσπαθω απο χθες να μπω στο site και μου βγαζει συνεχεια αυτο: Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

Καθάρισε τα cookies!
Τα εχω καθαρισει..αλλα παλι το ιδιο γινεται,το περιεργο ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε απ το tablet
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]jdmS6aduNKk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια χαρα και χθες. απειληθηκαμε στο 40 δευτερολεπτο και μετα ξανα στο δοκαρι στο τελος του αγωνα!!!

εγω ειχα πει φιλε Τσιριγιωτη οτι θα ειναι ενα απο τα πιο ευκολα διπλα στον κοσμο χθες. αλλα μου την επεσες. :) :) :)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ωραία παρακάμερα, γούσταρα.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Εμφανής πλέον η αλλαγη στον προσανατολισμό της μουσικής επένδυσης των βίντεο μετα την απομάκρυνση του τσιτσι απο τα trance-progressive στη rock/hard rock και metal.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Sekeris4 έγραψε:Με βαση τις προηγουμενες εμφανισεις δεν περιμενα να νικησουμε τον Πλατανια.Το πολυ μεχρι Χ.Ευτυχως η ομαδα ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ και εκανε αυτο που επρεπε.ΕΛΠΙΖΩ να μην ηταν μια αναλαμπη και να συνεχισει ετσι.

Καποιοι εχουν βγαλει το ΠΑΟΚομετρο αν κρινω απο καποια σχολια του τυπου 'Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ'.Ελπιζω το δικο μου ποστ να παρει καλο βαθμο στο ΠΑΟΚομετρο :lol:
Ε αφού διακρίνεις ΠΑΟΚόμετρο μη στο χαλασω.... ετσι είναι αν έτσι νομιζεις.... ο καθενας με τις δυνατοτητες αντίληψης του... ;-)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Zorro4 έγραψε:Πυργιώτη.... θα είσαι η πρώτη και μεγαλυτερη κωλοτούμπα φέτος.... Και αν δεν εισαι, τότε θα είσαι από αυτούς τους κομπλεξικους και λίγους, που θα εύχονται να χάσει ο ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούν, αυτα που κατεβάζει η κούτρα τους.... ;-)
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ .... Μη γίνεστε κομπλεξικοί. Δεν υπάρχει αυτό στο DNA μας... Δεν υπήρχε.
ρε ζορε??εισαι με τα καλα σου??πως γινεται να θελω το κακο της αγαπης μου??
η αποψη μου ειναι πως με αυτο το ροστερ δεν παμε καπου φετος....απλα!μακαρι να παμε καλυτερα...δεν ξερω πως θα εμφανιστουν οι αλλες ομαδες για να ειμαι πιο απολυτος!
επισης μην ξεχναμε πως εχουμε δει ΠΑΟΚ με τοργκελε,κνολ,σαλμον και σια....δεν μασαμε!
:opaokara:
The_Stalker έγραψε:Ρε πυργιώτη, πλάκα μας κάνεις; και γράφεις και την ίδια μ@λ@κία δυό φορές;
Δλδ πρέπει να συγχιζόμαστε και όταν κερδίζουμε με 0-4;
γιατι να συγχυστείς ρε συ??και γιατι να μην πω την γνωμη μου,που νομιζω εκφραζει και αρκετους??
eorptol έγραψε:Μπα δύσκολα να τα καταφέρουμε υπάρχουν τόσες καλλιτερες ομάδες απο μας για τα play of .....αρε τι διαβάζουμε :):)
τριπουλη,ατρομητος και ζελα θα ειναι στανταρ....εχουν ενισχυθει πολυ και αρκετα παραρτηματα του gay-ρου...και παναιτωλικος και η ξανθή...
υγ:το "καλλιτερες" μου εβγαλε το ματι αδελφε!!!! :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειναι καλλιτερη η ξανθη απο τον πλατανια ;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πως ακριβως ενισχυθηκαν τοσο πολυ ο βαζελος κι ο ατρομητος; ο ατρομηυος πηρε τατο και σακη κι ο βαζελος τον μπουρμπο. Απο που κι ως που ειναι καλυτεροι απο μας;
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ε μα είναι κουβέντες αυτές ρε αδελφέ? .... θα σωθούμε φέτος και θα είμαστε καλά αν μπούμε play off? .... έλεος δηλαδή... ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ.... όλοι .... παικτες διοικηση οπαδοι ΑΠΑΝΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποιος ειχε πει οτι θα παρουμε μαξιμουμ 10 βαθμους στα εκτος ρε αλανια;;;; αντε, αλλοι 7 εμειναν.... :) :) :)

μαγκες, οτι και να λεμε, ειναι αδικο για την ομαδα να την μειωνουμε ειδικα μετα απο ενα ματς ΕΚΤΟΣ εδρας (οτι σημαινουν για τον ΠΑΟΚ διαχρονικα τα εκτος εδρας ;) ) κερδισε 0-4 με τον αντιπαλο να κανει 2 (ουτε μια παραπανω) ευκαιριες στο ματς. δεν γινεται να εχει κανεις παραπονο απο χθες..... δεν γινεται.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αν δεν βαριέται κάποιος ας ψάξει την προηγούμενη φορά που είχαμε 8 γκολ σε 2 αγώνες.
και μη μου πει όταν βάλαμε 7 στη Λοκομοτιβ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”