9.Δημήτρης Παπαδόπουλος
Re: Δημήτρης Παπαδόπουλος
καλως να ορισει,ωστοσο η ομαδα χρειαζεται επισης ενα εξτρεμ,ενα 8αρι και ενα center back
mike έγραψε: 5-6 γκολάκια να βάλει εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
Στο 5-6 γκολακια βαλε μια μοναδα μπροστα 15-16 και θα εισαι κοντα στον τελικο απολογισμό του Δημήτρη, μια πολύ καλή μεταγραφή.
Re: 9.Δημήτρης Παπαδόπουλος
και εγω εκει τον κοβω σταθης. περιπου στα 12-14 γκολ για φετος σε ολες τις διοργανωσεις. δλδ 8 πρωταθλημα, 2 Ευρωπη και αναλογα 2-4 στο κυπελλο. :ugeek: 

καλωςόρισες και από εμένα,από ότι φαίνεται είσαι και ο τελευταίος που ήρθε
K_geo έγραψε:και εγω εκει τον κοβω σταθης. περιπου στα 12-14 γκολ για φετος σε ολες τις διοργανωσεις. δλδ 8 πρωταθλημα, 2 Ευρωπη και αναλογα 2-4 στο κυπελλο. :ugeek:
Αυτη η τοποθέτηση που εκανα για 15-16 ειναι να σου πώ την αληθεια το μίνιμουμ που περιμένω απο τον δημητρο, εχω την αίσθηση οτι φετος θα κανει την καλύτερη χρονιά του.
μακαρι Σταθη. ειναι ενας παιχτης που παντα μου αρεσε να πω την αληθεια. κυριως για το παθος που βγαζει στον αγωνα αλλα και το οτι παραλληλα παιζει αρκετα μυαλωμενα.
Εγω αδερφε ειμαι ενθουσιασμένος, ειναι εξαιρετικά έξυπνος, έμπειρος πλεον στα 32 του αν δεν κανω λάθος, με πέρασμα απο πολλες ομαδες μικρες και μεγάλες, που για εναν φορ ειναι πολύ σημαντικό, ελπιζω να ταιριάξει με τον Κλαους και να εχει μια χρονιά με υγεια και χωρις τραυματισμούς, για τα υπόλοιπα θα με δικαιώσει στο γηπεδο το "πουλέν".K_geo έγραψε:μακαρι Σταθη. ειναι ενας παιχτης που παντα μου αρεσε να πω την αληθεια. κυριως για το παθος που βγαζει στον αγωνα αλλα και το οτι παραλληλα παιζει αρκετα μυαλωμενα.

Ναλιτζής.xlebouras έγραψε:Δε θυμαμαι να εχεις ξαναπαρει παιχτη με 16 γκολ και καμποσες ασιστ την προηγουμενη χρονια
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ!
Μεγάλο πουλαίν.
- ΑποστόληςΑ
Avenger δεν πας καμιά βόλτα να κουλάρεις;Ακόμη δεν τον έχεις δει τον παίκτη,τον έβγαλες και παρέακι.Τον 140.000 συμβόλαιο;Δεν είναι εδώ μπ@υρ@λο να κάθεσαι να λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι.Odi.
Δεν είπε κανείς πως δεν υπήρξε ποτέ,για τον συγκεκριμένο παίκτη μίλησα.Καταλαβαίνω τα νεύρα σου,λήξτο εδώ.Odi.
τον Ναλιτζή τον πήρες ΓΕνάρη και τον έβγαλες πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τα μισά τα είχε βάλει με Νιόνιο όμως!Ale έγραψε:Ναλιτζής.xlebouras έγραψε:Δε θυμαμαι να εχεις ξαναπαρει παιχτη με 16 γκολ και καμποσες ασιστ την προηγουμενη χρονια
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ!
Μεγάλο πουλαίν.

GI4NNEN4 έγραψε:Άκυρη φωτό για κατανάλωση είναι αυτή;teod1980 έγραψε:1.Αγωνιστικα καλη κινηση μονο εακατάλαβες ευτει κι απο αλλες που τις χρειαζομαστε
2. Εξωαγωνιστικα ηττα
3. Δειγμα ανυπαρκτου πλανου
4. Η φωτο ακυρη ως δημοσιευση, γιατι κρινουμε ποδοσφαιρικα, αλλιως το μπινελικι στην 4 μετα την ισοφαριση με το βαζελο το 04 ποιος το εκανε; οπαδος που δε σεβεται λαο η ποδοσφαιριστης που παιζει επαγγελματικα, πες μας πως θες να σε κρινουμε και μην ανεβαζεις φωτο για καταναλωση.
Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω ρωτα και μην χαρακτηριζεις
Λεω οτι ΠΑΟΚ νοιωθει αλλα κρυβεται και το λεει στα 33 αφου εχει κανει κι ασχημιες
απεναντι στην κερκιδα, λαθος ταιμινγκ που λενε και δειχνει οτι μας πέρασε για αιγοπροβατα
Σαφως και η φανελα λεει πολλα για πατερα του, λεει λιγα για τον ιδιο
Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς.Σβήστηκαν.Odi.
Ma afinetai na sxoliazei etsi synopado
Kai o allos mou svinei to kontoulis...
Kai o allos mou svinei to kontoulis...