Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από paokmaniak »

Και να παραθεσω και μερικες δηλωσεις:

"Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, το είπα στους παίκτες και στα αποδυτήρια. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς και ότι απέναντι ήταν μία ομάδα με 11 επίσημα ματς"

γιατι αυτος ο ανθρωπος που ακομα μια φορα ντροπιαζει και με τις δηλωσεις του την ομαδα μου να εχει το σεβασμο μου? Για να μη σαρκαζεις καποιον , καλοπροαιρετα, γιατι ολοι θελουμε (τουλαχιστον ετσι πιστευω και ελπιζω την επιτυχια του) πρεπει να κερδιζει το σεβασμο σου και οχι να του τον χαρισεις μονο λογο της ιδιοτητας του, οπως η στηριξη που χαριζεται αυτοματος με το που παιρνει το χρισμα
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα off-topic θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.
Όποιος θέλει να πει για banαρισμένους και διαγεγραμμένα posts, υπάρχει το αντίστοιχο topic.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Σαββίδης άφαντος, προπονητής των 150 χιλιάδων να αντικαθιστά αυτών του ενός εκατομυρίου, 15 παίκτες αποχωρούν και έρχονται...4 και ακόμα υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει 4 με 5 μεγάλες μεταγραφές στις επόμενες 10 μέρες...καλώς.
Υπάρχει πάντως διαφορά μεταξύ του ¨αισιοδοξώ" και του "βρίσκομαι στον δικό μου κόσμο". Ας περιμένουμε πάντως 10 ακόμα μέρες να δούμε την αντίδραση του μεγαλομετόχου.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

paokmaniak έγραψε:Συνεχιστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας/μας και να μη βλεπουμε την κατασταση να σβηνουμε και να μπαναρουμε οσους αναφερουν τον ΑΑ ως ... αντε δε το γραφω γιατι αλλο επαγγελμα εννοειται βρισια εδω μεσα. Αντι να δουμε την καταντια τη φετινη κανουμε πως ολα ειναι ροδινα και μετα κοροιδευουμε τους γαυρους που δε βγαζουν κιχ.
Μου αρεσει που ορισμενοι περιμενατε και θετικα απο το σημερινο ματς με αριστερο εξτρεμ το Σαλπι δεκαρι (???) Τζιολη και σεντερ μπακ Κατσικα και Σκονδρα και εχουμετον Αναστασιαδη να λεμε οτι ειματε κουρασμενοι ενω ειχαμε επισημο ματς 2,5 μηνες πριν..................
Υπευθυνος γιατι ακομα μια φορα σταθηκε ως αχυρανθρωπος οπως και με Γουμενο για τη μη ενισχυση, υπευθυνος γιατι υποβαθμιζει τον ΠΑΟΚ μετις δηλωσεις του, υπευθυνος γιατι δεν ειδαμε οτι μια κομπινα σε ενα στημενο και εναν επιθετικο συνδυασμο, υπευθυνος γιατι εβγαλε το μοναδικο μας απειλητικο παικτη. Υπευθυνος γιατι η 11αδα αυτη παραταχθηκε για πρωτη φορα και γενικα ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ προς την ιστορια του ΠΑΟΚ μας.

Για να γλυτωσει η χρονια θελουμε αμεσα 4 παιχτς και προπονητη οταν το καταλαβουμε εμεις ισως μπορεσει να το καταλβει και η διοικηση που βολευτηκε φετος (ειχα ελπιδα οτι θα καναμε ενα αξιοπρεπες συνολο και απλως φεος θα οργανωνοματαν διοικητικα κι θα αποπληρωναμε χρεη αλλα με την εικονα που εχουμε.....)
Μπασκετικέ τα έγραψες πολλή σωστά και κυρίως ψύχραιμα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Kranatos έγραψε:aisiodokse το "αυτή η ομάδα έχει κάτι ρε παιδί μου" κατά πόσο αντικατοπτρίζει τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεσαι αδερφέ μου?
Και πρόσεξε.
Όχι τον ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων με απεργίες, προσφυγές, σαρδέλες κτλ κτλ.
Τον ΠΑΟΚ του ισχυρού μεγαλομετόχου που παρακαλούσαμε τόσα χρόνια να έρθει και τελικά μας είπαν ότι ήρθε.
Η χρονιά από πριν ξεκινήσει καν είναι χαμένη ως προς το πρωτάθλημα (το οποίο αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα επιβάλλεται να είναι δεδομένος στόχος) και πλέον είναι ορατό προς τους περισσότερους ότι με το ελλιπές ρόστερ που διαθέτει το να πρωταγωνιστήσει (έστω για 2η θέση) φαντάζει κάτι πολύ μακρινό από την πραγματικότητα.
Για την Ευρώπη προσωπικά δεν ανησυχώ καθώς οι άλλοι είναι γκαρσόνια καφενείου και εύκολα ή πανεύκολα θεωρώ πως θα τους περάσουμε.
Αρκεί όμως αυτό? Αρκεί η είσοδος στους ομίλους του γιουρόπα όταν φοράς την ασπρόμαυρη με το δικέφαλο αετό στο στήθος?
Προσωπικά το θεωρώ το ελαχίστως αυτονόητο.
φιλε μου συμφωνω 1000% μαζι σου.. προσωπικα δεν μου αρκει να περασω στους ομιλους του Γιουροπα..ουτε γουσταρω 2η θεση αλλα πρωταθλημα αλλα αυτη η ομαδα εχει ταβανι την 2η θεση ετσι νομιζω εγω..θελω να αλλαξουν παρα πολλα μεσα στον ΠΑΟΚ για να νιωσω οτι εχω πλεον ισχυρο επενδυτη και να νιωσω οτι εχω αλλαξει επιπεδο σε σχεση με το μελανο προσφατο παρελθον μας. Περυσι κατι πηγε να γινει με καλουτσικες μεταγραφες και εναν παρα πολυ καλο προπονητη..παρολαυτα αν δεν διωξει συγκεκριμενα ατομα απο εκει μεσα προκοπη δεν θα κανουμε. Περυσι το πιστευω οτι πεταξε πολλα λεφτα στην λεκανη , φετος επελεξε να μην το κανει..δεν ξερω τι σκεφτετε ουτε στο μυαλο του ειμαι..Εγω να σου πω την αληθεια ακομα χαμενη την χρονια δεν θα την θεωρησω..αν μπορεσουμε μεσα απο αυτο που γινεται φετος να κανουμε κατι καλο (δλδ εναν κορμο για του χρονου η εστω να παρουν καποια παιδια μας συμμετοχες , κουλουρης , ποζατζιδης , σαββιδης κτλ κτλ) τοτε θα σου πω οτι ναι δεν καναμε το τελειο αλλα ειναι μια αρχη..εγω θελω να βλεπω προσπαθεια για να πετυχουμε κατι..να εχουμε ενα πλανο..καλως η κακως πιστευω οτι κατι διαφορετικο παμε να κανουμε φετος και εχω την υπομονη να το δω πρωτα και μετα να το κραξω..ολοι θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη αλλα απο το 3 δεν πας στο 10 κατευθειαν..θελει υπομονη! αυτη ειναι η αποψη μου. θα χαρω να μαθω την δικη σου (ειλικρινα το λεω και δεν ειρωνευομαι γιατι ο γραπτος λογος μερικες φορες ξεγελαει και δεν ειμαι τετοιο ατομο. Τρελαινομαι για ωραιο ΠΑΟΚτσηδικο διαλογο)

υγ. πιστευω οτι με εναν κανονικο τεχνικο διευθυντη που θα μπορει να βρει οντως παικτες λαβρακια τοτε και με μικρο μπατζετ παλι καλα θα ειμαστε..φετος δεν θελω μεταγραφες σε θεσεις που ζητανε πολλα αδερφια μου γιατι :
1ον)θελω να δω τα δικα μας τα παιδια αν μπορουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ (αυτο ειναι ονειρο προσωπικο για εμενα , 8 ΠΑΟΚτσακια μεσα να σκυλιαζουν για την ομαδα μας) και
2ον) τις μεταγραφες αν τις κανει καποιος τωρα..ποιος θα ειναι αυτος? ολοι ξερουμε..εγω σε αυτο τον ανθρωπο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη και ελπιζω τωρα που μπηκε ο Αγγελιδης να αποτελεσει και παρελθον. Μαζι του και ολη η παρεα του.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε:ποιος αγγελος μωρε ποιος αγγελος.
βαραμε το σαμαρι τωρα?
οσο αμπαλος και αν ειναι ο αγγελος ο ξεροκεφαλος ποντιος φετος σπαει πλακα μαζι μας.
τραβελι την εκανε την ομαδα.
σήμερα ο ΠΑΟΚ έχασε από ημιεπαγγελματικη ομάδα και δεν φταίει ο προπονητής;
οκ είπαμε η ομάδα θέλει μεταγραφές αλλά όχι για να καταφέρει να κέρδισε την ζιμπρου . αυτον του αντίπαλο η ομάδα του βλάνταν τριμπαλο θα του έριχνε για πλάκα
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Ο ΠΑΟΚ πρεπει να κερδιζει τη Ζιμπρου και με μενα μεσα. Δικαιολογιες για μη υπερβαση για τη διοικηση υπαρχουν αλλα ομαδα που εχει το 1/9 του μπατζετ μας πρεπει να την κερδιζεις, οταν δεν το κανεις φταιει (κατα κυριο λογο για μενα) ο προπονητης
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Το να είσαι αισιόδοξος Δεν είναι κακό πράγμα.Το να μην έχεις επαφή με την πραγματικότητα και τους κινδύνους που κρύβει είναι τραγικό.

Το δικό μου λάθος είναι που πήρα διάρκειας.Όχι φυσικά για τα χρήματα, αλλά για την στήριξη σε κάτι που ήξερα από την αρχή ότι είναι εγκληματικό.
Μικρό μεγάλο Δεν έχει σημασία.Αυτό είναι το δικό μου λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Παρ 22 Αύγ 2014, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ναι ρε DESPE φταίει ο μεγαλομέτοχος που επέλεξε τον συγκεκριμένο για προπονητη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα. και αυτος αφου οποια πετρα και να σηκωνε Αγγελος του ελεγαν.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπ

Δημοσίευση από pgetsos »

RoMaN έγραψε:Ε πάτε καλά ρε *στη μου (pgetsos και τσιριγώτης);;;;;;

τρίτο μπράβο στον ένδοξο πρόεδρο μας που δεν ανανέωσε τους άμπαλους Λίνο (ειδικά αυτός το πόσο κωλόπαιδο ήταν το είχε δείξει χρόνια τώρα)

τέλος, και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα, έστω κι αν αυτό είναι β' εθνικής...

Αυτό το πράγμα θέλετε να εγκρίνω;;;;

Τέτοιες αλήθειες έχει και στον abaladoro, να πάτε εκεί να γουστάρετε Π.Α.Ο.Κ.! :twisted:
Είπα ότι είναι λίγο υπερβολικός, κυρίως προς τους χαρακτηρισμούς του προς τον Ιβάν

Θα σε χάλαγε να μπει στο 60 Λίνο αλλαγή αριστερό εξτρέμ; Μια καλή σέντρα βγήκε σήμερα όλη κι όλη, από Μαρτενς. Ο μπαλαδορος δηλαδή τι έγραφε, ότι ήταν λάθος που δεν ανανέωσε;

Και συγγνώμη, αλλά οι κινήσεις που γίνονται, παρά κάτι υποσχέσεις, κυνήγι πρωταθλήματος δεν θυμίζουν. Ναι οκ, δε θα πέσουμε, και ούτε εννοεί αυτό ο φίλος ;) Εννοεί απλά ότι για πρωτάθλημα δεν πάμε με τίποτα

Τέλος πάντων, επειδή γουστάρω ΠΑΟΚ, ας κάτσω εδώ, να μην μιλάω, να βλέπω τον Μήτσο (που τον συμπαθώ και το ξέρουν οι περισσότεροι) αριστερό εξτρέμ. Η να παίζει δεξί, ώστε να παίζει ο Μακ αριστερό να μην έχουμε κανένα εξτρέμ..

Η να παίζουμε πρώτο αγώνα χωρίς κεντρικό αμυντικό (αν και ο Κατσικας καλά τα πήγε)

Η με το χωριό με 3 αμυντικά χαφ... Ούτε με την Τότεναμ!

Ειδικά μετά το σημερινό, αυτό το ποστ είναι το μικρότερο πρόβλημα μας. Δε θέλω να φύγει ο Ιβάν. Δε θέλω να φύγει ο άγγελος (και ας μην ήθελα να έρθει). Θέλω, ομολογώ, να φύγει ο Βρύζας...

Θέλω να μου πουν τι θα γίνει φέτος. Να ξέρω ότι, ρε μ@λακα Πέτρο, φέτος πας απλά για 5δα και ότι προκύψει γιατί σβήνω χρέη/κάνω προπονητικό/ κάνω γήπεδο/ έπεσαν έξω τα τσιγάρα, και πρέπει να κάνω οικονομία

Ότι ξέρεις τι; Δε γουστάρω δε βάζω λεφτά

Ξέρεις τι; Δε με αφήνουν

Να μου πουν γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο, που έχει 5 κεντρικούς αμυντικούς, που οι 4 είναι στην πραγματικότητα μπακ

Γιατί αριστερό εξτρέμ έχω... τον Ποζογλου, και καταστρέφω εκεί Μακ-Σαλπιγγίδη, και κατά συνέπεια καταστρέφω δεξιά τον Περειρα. Και με όλα αυτά, καταστρέφω και τον στέφανο που πήρε δύο πάσες σε ολόκληρο παιχνίδι

Ολόκληρο παιχνίδι, είδαμε νομίζω μια κάθετη. Και 50 γιομες. Και Δεν φταίει ΜΌΝΟ ο άγγελος. Χωρίς εξτρέμ παίζει... 1000 φορές πάντως το 3-5-2 που προβλέπω για εδώ μέσα

Τέλος πάντων.. κούρασα και κουράστηκα, έχασα και τον ειρμό μου στην πορεία... Είναι το 6ο ματς που βλέπω φέτος. Επιθετικά είμαστε ένα 0 και στα 6. Ο αστέρας που κοροϊδεύουμε, 2 έριξε και μπορούσε και άλλο εύκολα...

Και μην πει κανείς πάλι ήταν κλειστή άμυνα κτλ, είδαμε με την ανοικτή Ίντερ πχ...

Θεωρώ ότι η ομάδα κάπως θα στρώσει στην πορεία. Την άλλη Πέμπτη είναι το θέμα τι κάνουμε... Αν παίξουμε έτσι, μαζί με την πίεση του κόσμου, δε μας κόβω καλά... Μακάρι να έχουμε πρόωρη ανάσταση!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokmaniak έγραψε:Εσυ καταλαβες οτι θελει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη Β εθνικης πο αυτο που εγραψε?? (που ξαναλεω στο μεγαλυτερο μερος του διαφωνω?).
Εχεις την ιδια ευαισθησια οταν ο Σαντος αναφερεται ως καρπουζας, ο Σαλπι ως κοντος, ο Στεφενς ο Κωναρας κτλ κτλ. Για ποιο λογο ενα επαγγελμα που ολη η Ελλαδα το χρησιμοποιει ως παρατσουκλι του ειναι βρισια που σηκωνει μπαν. Δε μπορειτε να καταλαβετε οτι ο ρολος ενος μοντ δεν ειανι να σβηνει οποιον διαφωνει με τη γνωμη του η αυτοσαρκαζεται αλλα μονο οταν καποιος προσβαλει. Αν θελαμε να ακουμε μονο καλα για ολους και οχι αντιθετες αποψεις δε θα γινοματαν ΠΑΟΚ. Και στο λεει ενας ανθρωπος που ακομα ειναι υπερ του Ζαγορακη (και θελω να σου δειξω με αυτο οτι εχω ακουσει πολελς αντιθετες αποψεςι και σε πολλα φορουμ αλλα δε θα παψω ποτε να υποστηριζω οτι οταν καποιος δε προσβαλει εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του)
Οτι δηλαδή εσύ αποκαλείς έτσι τον Αγγελο Αναστασιάδη,όχι για τον μειώσεις και να τον προσβάλλεις,αλλά επειδή είναι..παρατσούκλι;

Ο ρόλος των μοντ είναι και να μην περνάνε μπινελίκια,αλλά και τα μπινελίκια όταν κόβουν πάλι έχει σχόλια του τύπου "χωρίς το μπινελίκι χάνει την ουσία".
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Σου απαντησα στο καταλληλο τοπικ για να μην το γεμιζουμε οφ
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Aisiodokse
Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά δεν διαφωνώ κιόλας.
Μου ακούγεται δηλαδή σαν μια μέση λύση την οποία θα πω "οκ, αν είναι για καλό ας την καταπιώ και ας χαραμίσω άλλη μία χρονιά".
Όμως δεν πρέπει και κάποιος από τη διοίκηση να βγει και να το πει?
Να κάνει ένα πλάνο?
Να θέσει υπεύθυνα έναν μπούσουλα ο οποίος αν ακολουθηθεί θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ 2-3 σκαλιά πιο πάνω?
Αυτή τη στιγμή πηγαίνουμε στα τυφλά και ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Άλλους στόχους πιστεύω ότι έχουμε εγώ, άλλους στόχους πιστεύεις εσύ, άλλους θα σου πει όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα.
Οι τελευταίοι στόχοι που εκστόμησε κάποιος από τη διοίκηση ανέφεραν τραπεζάκια, ch.l., κύπελλα και δε συμμαζεύεται.
Τη δεδομένη στιγμή ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε πανικό διότι από εκεί που πίστευε ότι όλα ρολάρουν καλά στην ομάδα (βασιζόμενοι στα φιλικά προετοιμασίας) ήρθε η κατραπακιά από το αναψυκτήριο "Η ωραία Μολδαβέζα".
Αυτόν εδώ τον κόσμο δεν θα έπρεπε να τον έχει ετοιμάσει η διοίκηση ούτως ώστε πάνω κάτω να ξέρει τι να περιμένει φέτος?
Βέβαια θα έχαναν ακόμα περισσότερα διαρκείας έτσι και ίσως φοβήθηκαν αυτό, έλα όμως που μη ενημερώνοντας τον κόσμο έχασαν κάτι πιο σημαντικό.
Την αξιοπιστία τους.

Δεν το σβήνω, ούτε το επεξεργάζομαι. Συνεχίστε τη συζήτηση αλλού (Σαββίδης) για να 'στε on-topic.
Roman
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

@kranatos

+μωνω μεχρι τελειας αδερφε! Ακριβως οπως το ειπες. Το μεγαλυτερο λαθος τους αυτο ηταν και αν το ελεγαν εγω σου λεω οτι ισως να ειχαμε και παραπανω διαρκειας. Αληθειες θελει ο κοσμος και τιποτε αλλο. Να ξερει τι να περιμενει. Αυτη η ελλειψη επικοινωνιας ΠΑΕ-ΛΑΟΣ ειναι οτι χειροτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη..πραγματικα δεν θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα που θεσαμε επισημα στοχους..ισως να ηταν με ζαγορ που ειπε παμε για πρωταθλημα.

υγ. ρομαν δεν το ειδα και σορρυ για το οφ τοπικ..παω προς τα εκει! Σορρυ ξανα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”