14.Facundo Abel Pereyra
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Είναι που δεν μπορούνε να διαχειριστούνε τη χαρά τους που θα πάρουμε φορ ... κ μάλιστα τον Παπ ...Asimos έγραψε:Ρε αλήτες, σε τι επίπεδα έχει φτάσει η καχυποψία σας;;;;;

- buffalobill4
Τι φατσα ειναι αυτη παιχταρα μου? Η θεση σου ειναι μεσα στο κουτι κ ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα κ για εσωτερικη καταναλωση
Παρε κ μια κοκκινη καρτα χωρις λογο γιατι εδω ειναι ελλαδα φανουρη μου

Παρε κ μια κοκκινη καρτα χωρις λογο γιατι εδω ειναι ελλαδα φανουρη μου
ελπίζω να μην αρχίσουν οι γκρίνιες οταν ο παίκτης λογικά κάνει την φυσιολογική κοιλιά απο την αλλαγή που θα νιώσει το σώμα του όταν για αυτόν καλοκαιριάσει (για οσους ξεχνανε ο φανουρης τωρα παίζει σαν να είναι χειμώνας)
απο εκεί και περα οσο και να λετε ποιότητα περισυ κτλ κτλ παιχτη με αυτα τα χαρακτηριστικά έχουμε να δουμε απο μίετσελ(?) στον ΠΑΟΚ
απο εκεί και περα οσο και να λετε ποιότητα περισυ κτλ κτλ παιχτη με αυτα τα χαρακτηριστικά έχουμε να δουμε απο μίετσελ(?) στον ΠΑΟΚ
Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν τον πολυ-πιστεψα.. αλλα βλεπω συνεχως βελτιωση και μου αρεσει πολυ.. οπως και ο μακ και ο ρατ , βλεπω ορεξη ,παθος και διαθεση.
- sourmenetes
- Moderator
Η προσαρμογη του θελει καιρο ακομα...
Θελω να πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος θα ανεβαινει η αποδοση του.
Ναι είναι 2ος σεντερφορ αλλά λόγω ότι τα χαφ μας δε μπορούν να το υποστηρίξουν..θα πάει είτε σε άλλη θέση είτε θα βγει..έχουμε τεράστιο θέμα στα χαφ
- ΑποστόληςΑ
Το ταβάνι του θα φανεί στα πιο δύσκολα παιγνίδια και όταν θα έχει προσωπικό αντίπαλο, γιατί τώρα ακόμα οι αντίπαλοι δεν τον ξέρουν. Πάντως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Αυτό που μ'αρέσει πάνω του είναι ότι δείχνει να μην κάνει περιττές κινήσεις και είναι λιγότερο "τσαπατσούρης" από κάτι περίεργους που είχαμε πέρσι.
χωρις υπερβολη πιστευω οτι μινιμουν ενα τριμηνο προσαρμογης το εχει.΄το οτι εχει ξεκινησει ετσι ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικο για τη συνεχεια.....sourmenetes έγραψε:Η προσαρμογη του θελει καιρο ακομα...

λες την αλλαγη γηπεδου απο τα δεξια στα αριστερα, κοφτη στη μικρη διαγωνιο, με εξωτερικο φαλτσο? αυτην λες??

μπραβο ρε slidar και μενα με εκανε μεγαλη εντυπωση αυτη η πασα, οπως και η φαση που πηγε να κανει αλα ροναλντο (για τον οριτζιναλ λεω) αλλα δε του βγηκε, χρονια εχω να δω επιθετικο που να φαινετε οτι εχει προσωπικη ενεργεια.slidar έγραψε:H Πασα διαβητης στο δευτερο ημιχρονο στον MM40 με αρρωστησε..
φτου φτου μη σε ματιαξω....
- desperando
- Επικοινωνία: