7.Eyal Golasa
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Eyal Golasa
ο οποιος για να μην κριβομαστε και πισω αο το δαχτυλο μας συναγωνιζετε μαζι με τον τζανδαρη για το ποιος ηταν ο χειροτερος της προετοιμασιας
Έχει βάλει ένα γκολ σε φιλικό,όσα και ο Κλάους δηλαδή.Δεν έχουν σχέση τα φιλικά με τα επίσημα,δεν τον φοβάμαι τον μικρό αν και τελευταία φαίνεται λίγο βαρύς..Και στην τελική από ότι είδα το επίπεδο της Ζίμπρου σήμερα,δεν χρειάζεται να έχεις και κανένα πολυβόλο μπροστά.Ότι πρέπει για να ξεμπλοκάρει ο μικρός.
-
Black_White_Heart
Despe πολύ απαισιοδοξια και μιρλα ρε φίλε...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει...
Έλα μωρέ, παίχτες δεν έχουμε; Oh wait...MANIAKOS έγραψε:Αν γίνει καμία Στραβh και δεν παίξει και ο Κλάους να μας δω
- desperando
- Επικοινωνία:
απισιοδοξια ναι,μιρλα δεν το δεχομαι.Black_White_Heart έγραψε:Despe πολύ απαισιοδοξια και μιρλα ρε φίλε...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και μια καλή κουβέντα δεν έχεις πει...
επισης μπορω να δεχτω την βοηθεια σου για να δω και εγω τα θετικα που δεν βλεπω
ορεξη. δίψα. (τουλαχιστον απο την ομαδα)
μπορει να λεω π*παριες, αλλα θυμαμαι οτι καποιος, καπου, καποτε, ειχε πει οτι το 40% ειναι η ψυχολογια.
απο την αλλη βεβαια θυμαμαι εκεινο το καλοκαιρι στην 4 που εβλεπα τον Κουτση να σκυβει στο 60' και να πηγαινουμε σε προημιτελικο τσ.λ 1η φορα με μεταγραφες Σκαρμουτσο και δεν θυμαμαι κανα 2 ακομη. με Ραιαν Καπαγιαννιδη στα χαφ μαλιστα... ποναει η ψυχουλα μου στην αναμνηση.....
επειτα ακολουθησε η φωτια της Αλκμααρ που τυγχαινει να ειναι και ενα απο τα σπανια φωτογραφικα ντοκουμεντα που "συμμετεχω"....
υγ: το αστερακι στο π*παριες το εβαλε ο Ρομαν, ειμαι σίγουρος.
μπορει να λεω π*παριες, αλλα θυμαμαι οτι καποιος, καπου, καποτε, ειχε πει οτι το 40% ειναι η ψυχολογια.
απο την αλλη βεβαια θυμαμαι εκεινο το καλοκαιρι στην 4 που εβλεπα τον Κουτση να σκυβει στο 60' και να πηγαινουμε σε προημιτελικο τσ.λ 1η φορα με μεταγραφες Σκαρμουτσο και δεν θυμαμαι κανα 2 ακομη. με Ραιαν Καπαγιαννιδη στα χαφ μαλιστα... ποναει η ψυχουλα μου στην αναμνηση.....
επειτα ακολουθησε η φωτια της Αλκμααρ που τυγχαινει να ειναι και ενα απο τα σπανια φωτογραφικα ντοκουμεντα που "συμμετεχω"....
υγ: το αστερακι στο π*παριες το εβαλε ο Ρομαν, ειμαι σίγουρος.
Re: 7.Eyal Golasa
Σύμφωνα με το site της ΠΑΕ,ο παίκτης μπήκε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.Άντε γιατί έχω μεγάλες ελπίδες για τον Γκολάσα.
http://www.paokfc.gr/news-el/epistrofi- ... oponiseis/
http://www.paokfc.gr/news-el/epistrofi- ... oponiseis/
- sourmenetes
- Moderator
Σιγουρα παντως ενα κεντρο με κατσε-γκολασα-τζιολη(τον βαζω κυριως λογω υψους)θα ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το μαντουρο-τζιολης.Σε "μικρα" μεσα στην Τουμπα θα ηθελα να δω ενα κεντρο κατσε-σαββιδη-γκολασα.
GI4NNEN4 έγραψε:Μακάρι. Περιμένω να τον δω γιατί δεν τον έχω δει ούτε δευτερόλεπτο.
Και εγω το ιδιο.
Σιγα σιγα να βρεις αγωνιστικο ρυθμο γιατι ερχονται συνεχομενοι αγωνες και σε χρειαζομαστε
- ΑποστόληςΑ
Άντε να σε δούμε κι εσένα! Μακάρι να αποδειχθείς πολύτιμος όπως και οι άλλοι (Ρατς, Περέιρα, Μακ)