Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευση από desperando »

καπως ετσι τα βλεπω και εγω
καλυτερη αμυνα
δεν θα εχουμε προβλημα με μις ματς
σιγουρα δεν θα εχουμε το πικ&ρολ που ο κοντος ηταν μαστορας αλλα αυτος ειναι πολυ καλος στο σπλιτ αουτ και με σουτερ οπως ο καρτερ,ο μπιδης και ο δεδας θα βγουν απο κει οι ασιστ και οι ποντοι
palok έγραψε:βλέπω τώρα το ματσάκι που πόσταρε ο despe. εντάξει πολύ καλύτερη ομάδα οι άλλοι και ο playmaker τους μάλλον θα πάει στα drafts του χρόνου. Φαίνεται guard που του αρέσει να παίζει γρήγορα και μάλλον τα 10 sec τς επίθεσης κάτω (σε σχέση με το ncaa) θα τον βοηθήσουν.
ναι οι αντιπαλοι πολυ καλυτεροι οσο ειδα,ειναι και εκτος εδρας παιχνιδι.
βεβαια απο το να τον δουμε με κανα χωριο 100 φορες σε ενα δυσκολο ματς

υγ και μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει
το καλο το πανεπιστημιο ποιο ειναι το indiana state ή το indiana ?
εχω την εντυπωση το δευτερο
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

το ματς του κολλεγίου που είδα δείχνει να κοιτάει πολύ τον συμπαίκτη και απειλεί περισσότερο με ντράιβ
Ξέρει πολύ καλά τα βασικά του μπάσκετ και με κάρτερ και Βόν θα τρέχει πολύ η ομάδα στον αιφνιδιασμό!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλύτερο κολέγιο είναι το Indiana και έχει κόκκινα χρώματα αλλά δεν έχει σημασία το επίπεδο είναι το ίδιο!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ταπουτος? Έμεινε λευτερος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας παει εκει που αγαπαει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αντε να τελειωνει και το θεμα των λαγκφορντ και σαλουστρου.ειδικα τον δευτερο τον θελω πολυ και με την συμβολη του σουλη τον βλεπω να χαραζει τον δρομο του τσαιρελη αν ερθει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Δυστυχώς ο Κασελάκης δεν είχε την εξέλιξη που περίμενα και το κακό είναι πως στο σύγχρονο μπάσκετ παίχτες τύπου Κασελάκη που προσπαθούν να γίνουν 3 χωρίς να μπορούν να βάλουν τη μπάλα κάτω και χωρίς γρήγορα πόδια και σούτ δύσκολα επιβιώνουν σε καλό επίπεδο. Καλός, φιλότιμος, εργατικός και μαχητικός στην άμυνα αλλά δε βλέπω να πηγαίνει και πολύ μπροστά.

Κάπου διάβασα πιο πάνω για σύγκριση Λιάπη με Γιαννακίδη. Καμία σχέση! Ο Γιαννακίδης έχει από τα πιο αργά πλάγια βήματα που έχω δεί σε γκαρντ. Ντρίπλα με χαμηλό κέντρο βάρους και δε θα ξεχάσω το ανάποδο λέι-απ του νομίζω μέσα στον Ίκαρο. Κι όταν λέω ανάποδο δεν εννοώ α λα Γαλακτερού, αλλά από την αριστερή μεριά επειδή μάλλον δε το είχε, έβγαλε δεξί ποδί και μετά αριστερό χέρι!

Τον Λιάπη τον πιστεύουν πολύ στην ΚΑΕ και ελπίζω φέτος ο Σούλης να του δίνει κανένα 10λεπτο. Tον Σαλούστρο να πω την αλήθεια δε τον έχω παρακολουθήσει ποτέ σαν παίχτη. Κάπου τον βλέπω γραμμένο και σαν πόιντ-γκαρντ παρά τα 2.01 και αλλού ότι παίζει από 1-3. Προφανώς έχει καλό χειρισμό μπάλας και είναι πιο ευκίνητος και πλάγιος από τον Κασελάκη.

Σχετικά με τον Λάνγκφορντ προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι. Θα ήθελα κάτι πιο δυνατό και αλτικό τύπου Γιούιν, αλλά αν ο ένας κάνει 45Κ και ο άλλος τα διπλάσια και εσύ δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις, ε τότε λες και ευχαριστώ. Δε ξέρω ψηλός 2.04 ύψος με 2,79 ριμπάουντ μ.ο τι σκατά έκανε όταν οι άλλοι αστοχούσαν δε μπορώ να καταλάβω. Οκ βγαίνει έξω και σουτάρει και απο μακριά, έχει και το σουτάκι από τα 4-5 μέτρα, αλλά WTF? :o :shock: 2,79 ριμπάουντ πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα??? Εκτός κι αν με γελούν τα μάτια μου!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

McCarthy επειδη εγω εγραψα αυτο για τον λιαπη και τον γιαννακιδη να σου πω τι ακριβως εννοω.

δεν συγκρινω τους δυο παικτες απλα το ποιντ μου οτι αν ο μικρος δεν δουλεψει παρα πολυ ως ασσος και το ball handling και τη δημιουργεια και ολα αυτα που χαρακτηριζουν εναν ασσο,τοτε με το κορμι που εχει (κατω απο 190) και χωρις τα τρελα αθλητικα προσοντα το ταβανι του θα ειναι να κανει τον σποτ σουτερ σε καμια δραμα ή καβαλα.

θελει πολυ δουλεια ακομα για να μπορει να κουμανταρει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ εστω και για 5-7 λεπτα.
ενω εβλεπες τον συνομηλικο του μποχωριδη στην εθνικη και λες ακομα οτι μπορει να γινει ο νεος διαμαντιδης.

οσο για τον σαλουστρο επειδη το παλικαρακι το εχω προσεξει αρκετα που παρα το μποι του (201 μου φαινεται τον δινουν αλλα μοιαζει πιο ψηλος λογο ακρων) εχει πολυ καλο χειρισμο της μπαλας,ειναι αξιοπιστος σουτερ και προσπαθει πολυ στην αμυνα οπου το συν του ειναι τα γρηγορα ποδια και μακρια χερια αλλα το μειον του ειναι το αδυναμο σχετικα για φοργουρντ κορμι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

McCarthy έγραψε:Δυστυχώς ο Κασελάκης δεν είχε την εξέλιξη που περίμενα και το κακό είναι πως στο σύγχρονο μπάσκετ παίχτες τύπου Κασελάκη που προσπαθούν να γίνουν 3 χωρίς να μπορούν να βάλουν τη μπάλα κάτω και χωρίς γρήγορα πόδια και σούτ δύσκολα επιβιώνουν σε καλό επίπεδο. Καλός, φιλότιμος, εργατικός και μαχητικός στην άμυνα αλλά δε βλέπω να πηγαίνει και πολύ μπροστά.

Κάπου διάβασα πιο πάνω για σύγκριση Λιάπη με Γιαννακίδη. Καμία σχέση! Ο Γιαννακίδης έχει από τα πιο αργά πλάγια βήματα που έχω δεί σε γκαρντ. Ντρίπλα με χαμηλό κέντρο βάρους και δε θα ξεχάσω το ανάποδο λέι-απ του νομίζω μέσα στον Ίκαρο. Κι όταν λέω ανάποδο δεν εννοώ α λα Γαλακτερού, αλλά από την αριστερή μεριά επειδή μάλλον δε το είχε, έβγαλε δεξί ποδί και μετά αριστερό χέρι!

Τον Λιάπη τον πιστεύουν πολύ στην ΚΑΕ και ελπίζω φέτος ο Σούλης να του δίνει κανένα 10λεπτο. Tον Σαλούστρο να πω την αλήθεια δε τον έχω παρακολουθήσει ποτέ σαν παίχτη. Κάπου τον βλέπω γραμμένο και σαν πόιντ-γκαρντ παρά τα 2.01 και αλλού ότι παίζει από 1-3. Προφανώς έχει καλό χειρισμό μπάλας και είναι πιο ευκίνητος και πλάγιος από τον Κασελάκη.

Σχετικά με τον Λάνγκφορντ προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι. Θα ήθελα κάτι πιο δυνατό και αλτικό τύπου Γιούιν, αλλά αν ο ένας κάνει 45Κ και ο άλλος τα διπλάσια και εσύ δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις, ε τότε λες και ευχαριστώ. Δε ξέρω ψηλός 2.04 ύψος με 2,79 ριμπάουντ μ.ο τι σκατά έκανε όταν οι άλλοι αστοχούσαν δε μπορώ να καταλάβω. Οκ βγαίνει έξω και σουτάρει και απο μακριά, έχει και το σουτάκι από τα 4-5 μέτρα, αλλά WTF? :o :shock: 2,79 ριμπάουντ πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα??? Εκτός κι αν με γελούν τα μάτια μου!
aytos o McCarthy prepei na nai i foni tis sineidisis mou, opote exo douleia mpainei kai grafei o,ti akribos skeftomai!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλος ειναι ο Σαλουστρος και ο Λανγκφορντ λιγος,ετσι τηλεγραφικα οπως σας εχω συνηθισει εδω και καιρο.
Για τον λαγκφορντ ηθελα και εγω να γραψω οτι δε μου γεμιζει το ματι αλλα περιμενα τους εξπερ μηπως κανω λαθος.
Δεν τον λες κακο μπασκετμπολιστα τα στοιχεια τα εχει ισως να τον βοηθησει ο Σουλης να παιξει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

δεν ξερουμε και τι περισσευει από μπατζετ...σαρικοπουλο που ακουστηκε θΑ θελα παντως....από αρη και ο μουρτος μ αρεσε σχετικα..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τελευταία φορά που φἐραμε λευκό αμερικανό από κολέγιο, ήταν μια καταστροφἠ, το παιδί δεν μπορούσε να σταθει στο παρκέ...ας ελπίζουμε ότι το ψάξαν πολυ για το διάδοχο του /Κούπερ και το ρίσκο θα βγει και πάλι...
[εγὠ τον είδα για τον Αμερικάνο Καυκἠ]
η μεταγραφή μπαμ είναι ο του νιονιου ο μαύρος, φοβερός παίκτης.
Σαλούστρο δεν ξέρω αλλά ναι λόγω κορμιού,
ο Λάγκφορντ δεν έκλεισε αρα ας περιμένουμε (και μένα δε μου έκανε κλικ πέρσι)
ο Κασελάκης κάνει μεγάλη βλακεία αν φύγει από τον Σούλη,
το πουλεν μου ο Λια ας αρπάκει την ευκαιρία φέτος
το ρόστερ πάλι δείχνει γεμάτο, κι ο Τσόχλας θα είναι αισθητά καλύτερος,
του χρόνου με λεφτἀ φἐρτε πίσω Τσαιρ Μπόγρη DJ Payne McGrath & JR Giddens

ΥΓ edit ΅: δεν είναι μόνο ότι μισώ ότι έχει να κάνει με σκώλυκες, αλλά ειλικρινά τώρα την βελτιωμένη ελαφρά έκδοση του Καλλέ Σαρικό;;;
αν είναι να πάρεις μοντέλο 7ετίας στην αγορά και λες είναι παλιό πας και παίρνεις το facelift??
πάρε το νέο και αδοκίμαστο οπελ ΚοΤΑ και στρώστο στο γκαράζ...

ΥΓ2 μπράβο στην ΚΑΕ που πήραν και τελέφωνο για το διαρκείας σήμερα, εννοείται κοπελιά μου σιγά μην χαλάσω την ρέγουλα... μπορεί παλιά που είχα 7-8 στα χέρια να μην εντυπωσιάστηκες αλλά φέτος συμπληρώνω 10δα ...
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Μόνο μην σκάσει καμιά ανανέωση Καλέ και "τρέχουμε".Για τον Κασελάκη θέλω να πω καλός χρήσιμος αλλά υπάρχουν Σαλούστρος,Μαργαρίτης,Δέδας.Με τόσο ζορισμένο μπάτζετ τέταρτο τριάρι ήταν πολυτέλεια.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Παιδιά, σόρυ για το εκτός θέματος, αλλά πότε ξεμπερδεύουμε με το 99;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλαμαργιαννη τον πιστεύω τον σαρικο. .ειδικά με σουλη και υγιη
Tους μικρούς μας δεν τους έχω δει
Κλειδωμένο