Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Το ποστ του Sera γιατί σβήστηκε;
Μόνο ύμνους στον Άγγελο επιτρέπεται να γράφουμε;
Εξυπνάδες. Εκατό προειδοποιήσεις έγραψα.
Όποιος δεν καταλαβαίνει ας ζητήσει επεξήγηση στις προειδοποιήσεις. Οχι μετά.
Όποιος δεν καταλαβαίνει ας ζητήσει επεξήγηση στις προειδοποιήσεις. Οχι μετά.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ειμαι ευχαριστημενος και συγκινημενος για την επιστροφη του ΑΓΓΕΛΟΥ.Πιστευω οτι με την πειθαρχεια που θα επιβαλλει,την εργατικοτητα που θα προσφερει και την πειρα και τις μεγαλες ποδοσφαιρικες γνωσεις ειναι ο ιδανικοτερος για τον πληγωμενο ΠΑΟΚ μας αυτη τι στιγμη.Ας ανασυγκροτηθει η ομαδα,ας μπει σε στερεες βασεις παλι και θα ερθει η ωρα για νεους,προικισμενους και φιλοδοξους και νεες περιπετειες.Ο ΑΓΓΕΛΟΣ και η ομαδα χρειαζονται στηριξη και οχι μιρλα και κραξιμο απο την αρχη.Και κατι τελευταιο.Οι θρησκευτικες πεποιθησεις του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και του καθενος ειναι σεβαστες,προσωπικες και οχι αντικειμενο χλευασμου του οποιου εδω μεσα.Ας κρατησουμε το μετρο λοιπον και ας μαθουμε να σεβομαστε καποια πραγματα.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΓΓΕΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris1960 την Δευ 19 Μάιος 2014, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν σε ηθελα και πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ κανει μεγαλο λαθος που σε γυρισε παλι πισω απο το ποστο του προπονητη.Θα σε στηριξω ομως και δε θα μιζεριασω οπως κανουν πολλοι πριν δω στο χορταρι τι θα κανεις.Καλη επιτυχια κι ευχομαι να με αποστομωσεις!
Ναι τον συμπαθώ , όπως φαντάζομαι ότι τον συμπαθεί η συντριπτική πλειοψηφία κλπ κλπ .
Προπονητή του ΠΑΟΚ όμως δεν τον ήθελα.
Ακόμα είμαι σοκαρισμένος.
Οχι μόνο από την απόφαση να φέρουν Αγγελο , αλλά από τους λόγους που πάρθηκε μια τέτοια απόφαση !
Οχι μόνο από την απόφαση να φέρουν Αγγελο , αλλά από τους λόγους που πάρθηκε μια τέτοια απόφαση !
- paokovios1974
Η κωλοτουμπα που εκανες ειναι ενδεικτικη της συγχυσης που βρισκεσαι απο την ωρα που ανακοινωθηκε ο Αγγελος αρα ειναι αυτονοητο οτι η βολτουλα χρειαζεται σε σενα και οχι σε μεναmarkos4 έγραψε:Δεν το διατυπωσα σωστα,εννοω οτι,οταν ριξαμε τεσσερα στον βαζελο θυμαμαι οτι ειχε τρεις συνεχομενες ηττεςpaokovios1974 έγραψε:Μαρκο ηταν πρωτη αγωνιστικη δυστυχως για σενα δεν θυμασαι και τοσο καλα η μαλον θυμασαι αυτο που θα ηθελες.Το δευτερο σχολιο σου αν ημουν μοντ θα σε μπαναριζα δια παντος δυστυχως δεν ειμαι οποτε σε αφηνω στην ελειπη σου...μνημηmarkos4 έγραψε:paokovie...
Ναι τον θυμαμαι τον αγωνα,ειχε αποβληθει ο μπασινας στο ημιχρονο.Νομιζω ηταν η τριτη συνεχομενη
ηττα του βαζελου στην εναρξη του πρωταθληματος.Ειχε χασει και απο την προοδευτικη 0-2 η 0-3.
Βεβαια στην τελικη βαθμολογια ηταν καμμια 20αρια βαθμους παραπανω απο εμας.
Αν κανω λαθος διορθωσε με...
Ασχετο...μηπως θυμασαι ποιος ηταν προπονητης του ΠΑΟΚ σε αγωνα με τον βαζελο
τελευταια αγωνιστικη που εκανε στην ακρη ο βοκολος για να βαλει γκολ ο ολισαντεμπε;
απλα δεν θυμομουν αν ηταν η 1η,2η η 3η αγωνιστικη,εξαλλου μικρη σημασια εχει.
Απο τα πολλα ποστ σημερα εχεις κουραστει,σου προτεινω μια βολτουλα να ηρεμησεις απο τα φαντασματα που βλεπεις.
Το ερωτημα μου ηταν οντως ασχετο,δεν ειχε να κανει με τον Αγγελο,νομιζα οτι ηταν ο Μπαγιεβιτς.
Αντε καλη βολτα
- paokovios1974
Οχι βεβαια μπορεις και να τον βριζεις σε περιμενουμε με αγωνιαnico4 έγραψε:Το ποστ του Sera γιατί σβήστηκε;
Εγώ δεν θα ξαναγράψω εδώ προς το παρόν ... Θεωρώ ότι υπάρχει λογοκρισία...
Θα επιχειρηματολογίσω μόνο όταν θα υπάρξουν γεγονότα για κριτική!!!
Ίσως τώρα αν πούμε μερικοί την άποψη μας να κάνουμε μεγάλη ζημιά!!!!!

Θα επιχειρηματολογίσω μόνο όταν θα υπάρξουν γεγονότα για κριτική!!!
Ίσως τώρα αν πούμε μερικοί την άποψη μας να κάνουμε μεγάλη ζημιά!!!!!

- paokovios1974
Φιλε peja σου υπενθιμιζω οτι ΗΔΗ εχουμε Μαιο οποτε ειμαστε καλαPeja 4 έγραψε:Ευχαριστώ αν και τελικά κάποιος έκρινε ότι ένα ποστ που χάλασα αρκετή ώρα να γράψω και δεν είχε τίποτα προκλητικό παρά μόνο τη γνώμη μου για όσα συμβαίνουν στην ομάδα ότι έπρεπε να σβηστεί ως προκλητικό.koylispontios έγραψε:Sera4 Peja 4 +1926
Ενώ αυτά που λένε ότι με Άγγελο θα πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι γιατί το 97 (μόνο 17 χρόνια) απέκλεισε την arsenal και είναι ΠΑΟΚΑΡΑΣ (που δε το αμφισβητώ) δεν είναι και μένουν!
Ας πάω και εγώ με τα νερά του κόσμου:
Το Μάιο θα είμαστε καλά!!
Κι εγώ τον συμπαθώ, δεν θα με πείραζε να είναι μέσα στην ομάδα σαν γενικός αρχηγός ή σε κάποιο άλλο πόστο.Mapogo έγραψε:Ναι τον συμπαθώ , όπως φαντάζομαι ότι τον συμπαθεί η συντριπτική πλειοψηφία κλπ κλπ .
Αλλά για προπονητής με την ροή γεγονότων που έγινε αυτό το βρίσκω τραγικό και σοκάρομαι και από τις απόψεις των συνοπαδών μου που την επικροτούν.
Είμαι πολύ απαισιόδοξος γενικότερα για την συνέχεια και δεν θα φταίει ο Άγγελος. Αυτός είμαι σίγουρος οτι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί.
Το θέμα είναι οτι αυτός είναι το καλύτερο που μπορεί ο ΠΑΟΚ;

Ελπιζω παντως Λαγωνιδης,Κωστικος,βρυζας και Αγγελος να ειναι απλα ενα παρεακι που βλεπει τις ακαδημιες και μεχρι εκει.
Άγγελος Παμπλο στο πάγκο = 2 ψυχαρες.
Δεν θα έχουν θέση στην ομάδα όσες κλοκλο δεν παίζουν.
Αν και ήθελα όνομα μεγάλο αλλα είδα πως πήγα και με τον μιστερ 1.5μυριο.
Καλή επιτυχία Άγγελε !
Δεν θα έχουν θέση στην ομάδα όσες κλοκλο δεν παίζουν.
Αν και ήθελα όνομα μεγάλο αλλα είδα πως πήγα και με τον μιστερ 1.5μυριο.
Καλή επιτυχία Άγγελε !
Ειμαι αισιόδοξος, καλως ηρθε παλι εδώ που ανηκει, ελπιζω να εξαντλησει τουλάχιστον τη διετια, η στηριξη από μας τα "αγγελοσκυλα" είναι δεδομενη, οσοι δεν τον πιστευετε υπομονη για το καλο της ομαδας
Peja 4 έγραψε:Ευχαριστώ αν και τελικά κάποιος έκρινε ότι ένα ποστ που χάλασα αρκετή ώρα να γράψω και δεν είχε τίποτα προκλητικό παρά μόνο τη γνώμη μου για όσα συμβαίνουν στην ομάδα ότι έπρεπε να σβηστεί ως προκλητικό.koylispontios έγραψε:Sera4 Peja 4 +1926
Ενώ αυτά που λένε ότι με Άγγελο θα πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι γιατί το 97 (μόνο 17 χρόνια) απέκλεισε την arsenal και είναι ΠΑΟΚΑΡΑΣ (που δε το αμφισβητώ) δεν είναι και μένουν!
Ας πάω και εγώ με τα νερά του κόσμου:
Το Μάιο θα είμαστε καλά!!
Είχα την τύχη να διαβάσω τα κείμενα των αδερφών Sera4 και Peja4 πριν σβηστούν για ανεξήγητο κατ΄ εμέ λόγο. Χαρακτηρίζω ανεξήγητη την αιτία διαγραφής των ανωτέρω κειμένων, επειδή ήταν σαφώς τεκμηριωμένες, κόσμιες, ειλικρινείς και ψύχραιμα διατυπωμένες απόψεις. Ως τέτοιες λοιπόν θα έπρεπε να παραμείνουν δημοσιευμένες, προάγοντας τον εποικοδομητικό διάλογο και προβάλλοντας (προς κατάρριψη ή προς αποδοχή) τους σοβαρούς ή μη προβληματισμούς, που προκύπτουν από το γεγονός της πρόσληψης του Άγγελου.nico4 έγραψε:Το ποστ του Sera γιατί σβήστηκε;
Αν επρόκειτο μόνον για ένα κείμενο, θα ήμουν σίγουρος πως σβήστηκε εκ παραδρομής, αλλά το να σβηστούν την ίδια στιγμή δύο κείμενα που υποστηρίζουν την ίδια άποψη είναι μάλλον δύσκολο να πρόκειται για σύμπτωση. Δεδομένου μάλιστα ότι και τα δύο κείμενα κράτησαν αντίθετη στάση ως προς την κίνηση της ΠΑΕ, δημιουργούνται βάσιμες υπόνοιες απόπειρας λογοκρισίας συγκεκριμένης άποψης.
Προφανώς η μέχρι σήμερα ενεργή συμμετοχή μου αποδεικνύει, πως θεωρώ το site ελεύθερο βήμα έκφρασης απόψεων στα πλαίσια της κοσμιότητας, αλλά και του σεβασμού της αντίθετης άποψης. Γι αυτό και εξεπλάγην όταν παρατήρησα την διαγραφή των δύο «αμφιλεγόμενων» κειμένων.
Θα ήθελα μόλις βρει τον χρόνο, να μου εξηγήσει κάποιος moderator, ποιον κανόνα παραβίασαν τα σβησθέντα κείμενα των αδερφών. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι το site, στο οποίο νιώθω οικεία, δεν «αστυνομοκρατείται» και δεν προσπαθεί να «περάσει γραμμή». Καταλαβαίνω ότι είναι βαριές αυτές οι εκφράσεις, αλλά ακριβώς γι αυτό τις αναφέρω. Για να συνειδητοποιήσετε πόσο άσχημα σχόλια κι εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει η ενέργειά σας.
- abc_o_ karpouzas
αδερφε ισως και να εχεις δικαιο αλλα δεν τον βγαζω γιατι και αυτος ειναι γραμμενος στην ιστορια του ΠΑΟΚ ....paokovios1974 έγραψε:Αδερφε αν μου επιτρεπεις βεβαια επειδη σημερα προεκυψε και ο αποκλεισμος του κλαους απο αυτον που εχεις φωτογραφια και εχω σαλταρει με την παρτη του οπως πιστευω και πολλα αδερφια μηπως να σκεφτοσουν να τον δωσεις πουλο απο αβαταρ?abg12d34 έγραψε:τελικα αυτο ειναι ΠΑΟΚ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι μισοι απο εδω και οι αλλοι μισοι απο εκει
αγγελε αν και ειμαι παγωμενος σου ευχωμε την μεγαλυτερη επιτυχια
σε στηριζω ..οπως κανω με ολους απο την στιγμη που λεει ο ΠΑΟΚ οτι εισαι ο προπονητη του
παμε γερα
![]()
![]()
προσφερε με τον εναν ή τον αλλον τροπο
τωρα εαν εχει κανει λαθη καλο ειναι να τον βλεπουμε να τα θυμωμαστε