Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
για να μας πει καποιος που εχει τις ενστασεις του γι αυτο το σχημα....john4serres έγραψε:βουκιτς μπροστα απο τα 3 χαφ λογικα
και Στοχ διπλα απο τον Κλαους να βρισκει χωρους για σουτ ή κανα ντου με τριπλα
ενδιαφερον σχημα , μακαρι να αποδωσει
βαζελος
Ο Καπίνο είναι κάτω από τα δοκάρια,
αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και δίδυμο στα στόπερ οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής.
Μέντες αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς μπροστά του.
Ο Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη.
γιατι μετα τον αγωνα ολοι δικαιωνομαστε....
περιμενω....
Mentality; Από ποιο χωριο είσαι ρε Ανταρτικά; Από το Οξφόρδιο;PAOK_Antarctica έγραψε: Το θέμα είναι το mentality που λένε στο χωριό μου. Αν μπουν αποφασισμένοι θα το πάρουν.

Πρωτος εγω...Βασικα δεν ξερω τι σχηματισμο θα εχουμε στο γηπεδο...Athens έγραψε:για να μας πει καποιος που εχει τις ενστασεις του γι αυτο το σχημα....john4serres έγραψε:βουκιτς μπροστα απο τα 3 χαφ λογικα
και Στοχ διπλα απο τον Κλαους να βρισκει χωρους για σουτ ή κανα ντου με τριπλα
ενδιαφερον σχημα , μακαρι να αποδωσει
βαζελος
Ο Καπίνο είναι κάτω από τα δοκάρια,
αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και δίδυμο στα στόπερ οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής.
Μέντες αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς μπροστά του.
Ο Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη.
γιατι μετα τον αγωνα ολοι δικαιωνομαστε....
περιμενω....
4-4-2?
4-2-3-1?
4-3-2-1?
3-2-1 αντ1?
Ας τους φωτισει καποιος και να κερδισουμε...
- ΑποστόληςΑ
Άν η σύνθεση μας θα είναι αυτή που έγραψε το 24 είναι μια συντηρητική σύνθεση, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τον ΓΧ γι' αυτό. Εγώ δεν θα έβαζα Γλύκο και Σαλπι. Θα προτιμούσα Γκρσπούρνινγκ και Oliseh αλλά ο προπονητής που τους βλέπει στις προπονήσεις και μιλάει μαζί τους, ξέρει καλύτερα. Τον Σαββίδη δεν τον έχω δει με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν θεωρώ δόκιμο να τον ξεκινήσει ο προποητής. Βασικά αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην παίξει η ομάδα νευρικά και πανικοβλημένα όπως μέσα στο Καραϊσκάκη τα πρώτα 20 λεπτά και άλλα τόσα (κατά διαστήματα) στον τελικό. Πράγματι ο ΠΑΟ, όπως τον είδα είναι μία ολόκληρη κλάση κάτω απο τον Ολυμπιακό και αυτό δεν δικαιολογεί την οποιαδήποτε ανησυχία μας.
Τώρα για το τι έγινε τον τελικό, ασ' το καλύτερα.
Τώρα για το τι έγινε τον τελικό, ασ' το καλύτερα.
- buffalobill4
Πολυ ενδιαφερον σχημα με Στοχ κρυφο κυνηγο και Βουκιτς δεκαρι σε ρομβο.
Σιγουρα σ αυτο το σχημα επαιξαν ρολο και οι οποιες απουσιες, αλλα η ολοκληρωτικη αλλαγη του συστηματος δειχνει πως ο Γεωργιαδης καταλαβε πως με την πεπατημενη θα τρωγαμε ενα τριμπαλο στο χαλαρο.
Οποτε προχωρησε σε ριζικες αλλαγες και επι τοις ουσιας ματσαρισε το συστημα του βαζελου.
Ιδωμεν
Σιγουρα σ αυτο το σχημα επαιξαν ρολο και οι οποιες απουσιες, αλλα η ολοκληρωτικη αλλαγη του συστηματος δειχνει πως ο Γεωργιαδης καταλαβε πως με την πεπατημενη θα τρωγαμε ενα τριμπαλο στο χαλαρο.
Οποτε προχωρησε σε ριζικες αλλαγες και επι τοις ουσιας ματσαρισε το συστημα του βαζελου.
Ιδωμεν
Πραγματικα κουραστηκα φετος καθε ματς να το αναλυουμε τεχνικα και μανατζεριστικα με ανακοινωση εντεκαδας λες και παιζουμε playstation
Εγω θα το πω απλα οποιοι παιξουν οπου παιξουν ας παιξουν με παθος και να τους ξεσκισουν για να παρουν εκδικηση
Εγω θα το πω απλα οποιοι παιξουν οπου παιξουν ας παιξουν με παθος και να τους ξεσκισουν για να παρουν εκδικηση
- sakis_the_fraud
δεν νομιζω να παμε σε καθαρη τριαδα αμυντικων χαφ οπως δοκιμασαμε στο κυπελλο, αλλα ο νατχο θα βγαινει στα δεξια οπως ειχε γινει και σε προηγουμενο ματς.
οποιος βρει λινκ να δωσει!
οποιος βρει λινκ να δωσει!
παμε με 4 χαφ οπως ηθελα...
ευχαριστω Γ Χ..τωρα αν χασουμε...δε θα κραξω πολυ
μαλλον...

- Ekatnetworkltd
Μήπως 4-4-1-1 σε ρόμβο:buffalobill4 έγραψε:Πολυ ενδιαφερον σχημα με Στοχ κρυφο κυνηγο και Βουκιτς δεκαρι σε ρομβο.
Ιδωμεν

Υπόθεση κάνω!