Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από ZamanFou »

Εμενα ρε παιδια θα την πω την αμαρτια μου...
Ενας πορτογαλος με αρεσει και μπορω να τον φανταστω με κοστουμι,γραβατα και σκαρπινι μπροστα απο τα δερματινα bucket καθισματα του παγκου της ΠΑΟΚαρας μας αλλα δεν ειναι ο Σαντος!!!
Τις προπονητικες του αρετες ακομη δεν της εχει αναδειξει,ειναι φρεσκος στο επαγγελμα της προπονητικης κανει τα πρωτα του βηματα αργα και σταθερα..
Εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ και τον αγαπαμε ολοι..
Εχει την τρελα & τον τσαμπουκα του ΠΑΟΚτση,γυαλιζει το ματι του και μας εχει δωσει χαρες..
Εχει τεραστια αναγνωριση και παγκοσμιο κυρος..Πολλες ακρες στης πορτογαλια και φιλαρακι του Σαντος..
Ολοι οι παιχτες μπροστα του θα καθοντε σουζα και το κυριοτερο ΝΙΩΘΕΙ απο ΠΑΟΚ..
και για να μην σας κουραζω το ονομα αυτου.......:

sergio conceicao
[imgΕικόνα][/img]

Υ.Γ..:και σαν plan B θα ηταν καλη φαση ο SANTOS με βοηθο προπονητη τον SERGIO,,,
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Πώς το βγάζεις 1,7 :?:

σου μιλάω (γενικά μιλάω) για Σάντος γιατί κακά τα ψέματα αν δεν έχει κλείσει ,είναι πολύ κοντά!
black death

Δημοσίευση από black death »

Banksy, όταν μιλάς όμως για πρωταθλήματα που έχει χάσει στις τελευταίες αγωνιστικές, τσουβαλιάζεις. ΟΚ, το να το χάσει με την Πόρτο είναι αποτυχία. Το να το χάσει με τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι το ίδιο. Παίζοντας χωρίς σέντερ φορ στην ουσία, τα μισά ματς με παίχτη λιγότερο, απλήρωτους παίχτες, κόντρα στο βάζελο του τετραπλάσιου μπάτζετ και του παρασκηνίου, πιστεύω ότι αν κατάφερνε να το πάρει, θα μιλούσαμε για άθλο σχεδόν ίδιας δυσκολίας με του Ρεχάγκελ το '04, και ίσως να ήταν ακόμα στον ΠΑΟΚ.
Κακά τα ψέμματα, αφού δεν πήραμε την απευθείας πρόκριση στο τσ.λ., ακόμα και να περνούσαμε τότε τον Άγιαξ, πιθανότητα θα χαιρετούσαμε στον επόμενο γύρο. Ποιος σοβαρός επαγγελματίας δηλαδή θα διάλεγε τον ΠΑΟΚ των οικονομικών προβλημάτων, να παλεύει πάλι κόντρα στο σύστημα, από το να πάει στην εθνική με προοπτική να παίξει σε euro και μουντιάλ; Ας είμαστε ειλικρινείς.
Προσωπικά αν κάτι με πείραξε στην θητεία του, δεν ήταν ούτε ο αργός ρυθμός, ούτε το ελάχιστο ρίσκο, αλλά αυτή η ηττοπάθεια που έβγαζε η ομάδα σε πολλά εκτός έδρας ντέρμπι, που πλέον τείνω να πιστέψω ότι είναι έμφυτη στον ΠΑΟΚ. Και πριν πει κανείς για τις νίκες στο τηγάνι, θυμηθείτε για ποιο γαύρο μιλάμε, και πως τις πήραμε κι αυτές...

ΥΓ. Θα ήθελα να δω το Μπιέλσα να προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του στο Τζιόλη, το Λάζαρ και τον Σαλπιγγίδη. Αν μη τι άλλο θα ρίχναμε άφθονο γέλιο. Μέγας καθηγητής του γρήγορου-τεχνικού-επιθετικού ποδοσφαίρου, παίδες, αλλά καλύτερα να τους σουτάραμε όλους και να του δίναμε την Κ20...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

obanebane έγραψε:Αle αυτο που θελω να καταλαβεις ειναι οτι ουτε εσυ ουτε εγω δηλαδη οι αντιθετες αποψεις σε οτι αφορα τον πορτογαλο δεν θελουν το κακο του ΠΑΟΚ.
Νομιζω οτι το καταλαβες και γιαυτο συζηταμε πανω σε σωστη βαση.
Ακουστηκες και εγω συμφωνω σε αρκετα μαζι σου και κυριως στο οτι η ομαδα θα ειναι σοβαρη με αυτον στο τιμονι.
Επειδη ολα τα σημαδια δειχνουν Σαντος σου ξαναλεω μακαρι να δω κατι διαφορετικο απο αυτο που περιμενω με αυτον στο παγκο και θα βγω αμεσως και να γραψω οτι ημουν λαθος.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Othin έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εμένα δε με καίει τόσο η όποια,ήπια ή μη,υπονόμευση του προπονητικού έργου,γενικά ή ειδικά στον ΠΑΟΚ,του Φερνάνδο.Διαολίζομαι οταν η υπονόμευση επιχειρείται ως προς το ακέραιο του χαρακτήρα του.Προσωπικά,τον θαυμάζω απεριόριστα που,με τη συνδρομή του Ζαγοράκη ασφαλώς,ολοκλήρωσε τη θητεία του.Δεχόμενος,εντός κι εκτός τειχών,αστεία πολεμική.Φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκείνη την περίοδο ποδοσφαιρικής κουβέντας.Του βγάζω όμως το καπέλο επειδή υπήρξε απόλυτα συνεπής στο πιστεύω του.Που στο βαθμό,που αφορούσε στον ΠΑΟΚ,ήταν πως εκείνο το ρόστερ,που βγήκε στα προκριματικά τσ.λίγκ,δεν είχε περαιτέρω δυναμική για το κάτι παραπάνω.Αν υπήρχαν συνθήκες σαν τις σημερινές,οικονομική απόψει,κι επέλεγε την "ξεκούραση" στις πιλάβειες αγκάλες,δε θα'θελα να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό.Επειδή όμως απείχαν πάαααααααααρα πολύ,εκτιμώ την ειλικρινή στάση του ανδρός.
Πραγματικά εξαιρετικό κείμενο πλοηγέ και συμφωνώ ΣΧΕΔΟΝ απόλυτα. Οι ενστάσεις μου είναι δύο:

Ο Πορτογάλος είχε συμφωνήσει ήδη να πάει στην Εθνική ομάδα μερικούς μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή χωρίς να ξέρει μετά βεβαιότητας πώς θα εξελιχθεί η οικονομική πολιτική και ποιες θα είναι οι οικονομικές δυνατότητες στο τέλος της χρονιάς πχ πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα άλλαζε τα οικονομικά δεδομένα. Αν κάνω λάθος, με διορθώνεις.

Ακόμα και με τις εμφανώς δυσοίωνες προβλέψεις για τη νέα χρονιά, θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα, δηλώνοντας πως το νέο πλάνο προβλέπει πχ πάλι μια πιθανή δεύτερη θέση, πολύ δύσκολη έως αδύνατη κατάληψη της πρώτης θέσης και μια αβέβαιη πρόκριση στους ομίλους του τσου λου, λόγω οικονομικής πολιτικής και άσε τους ΖΖ να εξηγήσουν τους λόγους. Αυτό όμως προϋπέθετε μια τρέλα κι ένα παραπάνω συναισθηματικό «δέσιμο» με την ομάδα, ώστε να επιλέξει τον επαγγελματικά λάθος δρόμο.

Φυσικά δεν είμαι αχάριστος, τον εκτιμώ, δεν κρατάω κακία στον άνθρωπο που πρόσφερε, δέθηκε και έδωσε ό,τι μπορούσε στην ομάδα, ούτε και θα με χαλάσει πιθανή επαναπρόσληψή του. Στεναχωριέμαι μόνον που έχασε την ευκαιρία αυτός να πάρει θέση στις καρδιές μας δίπλα στους Σάνον, Λόραντ κτλ κι εμείς να αλλάξουμε ενδεχομένως επίπεδο οριστικά και μάλιστα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ με μια πιθανολογούμενη πρόκριση στους ομίλους του τσου λου.

Το να επέλεγε,φίλτατε - μου λές το όνομά σου,αν θέλεις,εγώ είμαι ο Γιώργος -,να λάβει το "λάθος" δρόμο,θα'ταν κάτι,που προσωπικά θα με εξέπληττε πάρα πολύ.Συνέβη το ... αναμενόμενο.Κάτι που,κατ'εμέ,είναι απόδειξη του συμπαγούς της προσωπικότητας του Σάντος.Δε διαφωνώ πως θα μπορούσε,επιλέγοντας να παραμείνει,να'χε εξέχουσα θέση στις καρδιές των περισσοτέρων από εμάς (πρακτικά,βέβαια,αν τα αποτελέσματα ... δεν,θα διεκδικούσε και πολύ πιθανώς θα κατακτούσε την καταχώριση στα @@ της συντριπτικής πλειονοψηφίας του κόσμου).Δεν το έπραξε.Ευτυχώς,η γνώμη μου,επειδή μπορεί να'χει ΤΩΡΑ μια εξαιρετική ευκαιρία να κατακτήσει αυτήν τη ... διάκριση - την ... καρδιακή εννοώ :lol: :D ,πέραν όποιων τίτλων,ΑΝ είναι ο νέος μας προπονητής,με σημαντικά περισσότερες πιθανότητες και υπό πολύ ευοιωνότερες προϋποθέσεις.Σίγουρα οικονομικώς τουλάχιστον,μιας και από κάθε άλλη άποψη είμαστε πιο σκορποχώρι απ'όταν οι δρόμοι μας χώρισαν.

Αναφορικά με το ότι επέλεξε και συμφώνησε πρόωρα με τον προορισμό ... ανάπαυσής του,μπορώ να σου πώ πως ΙΣΩΣ ο στυγνός του ορθολογισμός,με δεδομένη τη γνώση των εν Ελλάδι ποδοσφαιρικών πεπραγμένων,παρόντος του ιδίου αρκετά χρόνια ως εργαζόμενου στο εγχώριο ποδόσφαιρο,τον έκανε και διείδε όσα τελικά έλαβαν χώρα λχ Σπάθας.Εγώ μπορώ να δώσω βάση σε μιαν τέτοια ερμηνεία.Κάθε άλλο παρά αφελής είναι ο Πορτογάλος.Γνωρίζει απ'την καλή κι απ'την ανάποδη.Βέβαια,και να ... κιότεψε,όπως αρκετοί άλλοι συνοπαδοί πιστεύουν,είναι άνθρωπος,τον οποίο τυγχάνω εκτιμών βαθύτατα,και δεν θα του το κρατήσω μανιάτικο αφ'ης στιγμής τίμησε μέχρι το τελευταίο λεπτό του το συμβόλαιό του με την ομάδα μου.Η άποψή μου όμως είναι πως δεν μπόρεσε ο Ζαγοράκης να τον κάνει,έργω,να νιώσει ασφαλής για όσα θα χρειαζόταν ώστε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ,πηγαίνοντάς τον αγωνιστικά παραπέρα.Οι προθέσεις αγνές πλήν όμως δεν αποδείχθηκαν επαρκείς.Μας πλάκωσε το ... ταβάνι.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Athens έγραψε:μπορει καποιος να μας πει ποσα χρονια δουλευει ο σαντος σε συλλογικο επιπεδο στην ελλαδα και ποσους τιτλους εχει παρει?
θελω να ξερω γιατι ο Ιβαν εχει σκοπο να παρει τιτλους...
Μπορείς να μου πεις αν αυτά τα χρονια πήρε τίτλο άλλη ομάδα εκτός του οσφπ, πόσοι συνολικά ηταν αυτοί και ποιες ομάδες τους πήραν???
Μηπως ο Ιβαν να παρει τον Λεμονή ή τον κολια, που έχουν παρει τιτλο στην Ελλάδα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Παρ 07 Μαρ 2014, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

black death έγραψε:Banksy, όταν μιλάς όμως για πρωταθλήματα που έχει χάσει στις τελευταίες αγωνιστικές, τσουβαλιάζεις. ΟΚ, το να το χάσει με την Πόρτο είναι αποτυχία. Το να το χάσει με τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι το ίδιο.
Να προσθέσω και δύο πρωταθλήματα που έχασε στα τελειώματα με την ΑΕΚ (με εμφατικό τρόπο) και τη Μπενφίκα!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μια είναι η λύση:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

δοκιμασμένη λύση που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ale έγραψε:
obanebane έγραψε: Και ομως φιλε πλοηγε ουτε το μπατζετ επεσε ουτε παιχτης εφυγε,γιαυτο κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει τουλαχιστον αλλη μια χρονια για να ολοκληρωσει το εργο του με τη συμμετοχη της ομαδας στα προκριματικα του CL.
Αντι αυτου αυτος προτιμησε να φυγει γιατι ποτε δεν πιστεψε στη δυναμικη του ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη του αυτο που πετυχε ηταν το ταβανι του συλογου που ας μη ξεχναμε παρομοιασε με τη νασιοναλ της πατριδας του οταν ηρθε.
Η τοτε εξηγηση του ηταν οτι τον κουρασε η καθημερινοτητα και η τριβη που προκαλει αυτη στους παγκους.
Αρα πηγε στην εθνικη για να ξεκουραστει και τωρα που ξεκουραστηκε νατος παλι.
Χαλια η ομαδα αρα μονο καλυτερα μπορει να παει και ειδικα αν δεν καταφερουμε τιποτα φετος εκει να δεις, μεσιας ο πορτογαλος.
Ξαναγραφω για αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης η οτι θα παψω να ειμαι ΠΑΟΚ αν ξαναγυρισει στο παγκο μας προς θεου,απλα θα ηθελα εναν προπονητη που θα βαλει τις βασεις ο ΠΑΟΚ να κερδιζει τα παιχνιδια οντας κυριαρχος του αγωνιστικου χωρου και οχι παιζοντας κλεφτοπολεμο με τον καθε πικραμενο.
Αυτο βεβαια προυποθετει και καταλληλο ροστερ και αν δε το καταλαβει αυτο ο χωστης δε πα να ερθει ο γκουαρντιολα στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.
Κλεινοντας να προσθεσω οτι ο Σαντος εξυπηρετει τα σχεδια Σαββιδη που αποτι φαινεται δεν εχει σκοπο να ανοιχτει οικονομικα και καλα κανει.
Αλλα μεγαλοι προπονητες (Στεφενς) με δανεικους,Σπυροπουλους και Νινηβδες δε πανε μαζι οποτε παμε στη σιγουρη λυση ελπιζοντας να κλεψουμε κατι με το αντιποδοσφαιρο.
Αυτη ειναι γνωμη μου και μακαρι να βγω ψευτης.
Το μπάτζετ δεν έπεσε τότε, αλλά ούτε υπήρχε και περίπτωση να ανέβει.
ξεχνατε σκοπιμως μαλλον οτι ο ΠΑΟΚ ειχε ειδη κλεισμενο τον σαλπι για την νεα σεζον,δηλαδη τον εναν απ τους τρεις παικτες που ζητησε ο σαντος.

υγ επισης τωρα που θα ξαναρθει δεν θα εχει την τεραστια προστασια που ειχε απο την διοικηση ,η δυναμικη της οποιας εκανε πολυ ευκολο το εργο του προπονητη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

jibbie έγραψε:5ετες Μπιελσα.
πληροφοριες μου λενε οτι δεν κανει τακτικη
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

desperando έγραψε: πληροφοριες μου λενε οτι δεν κανει τακτικη
Υπερεκτιμημενος ο Μπιελσα σαν προπονητης (για τα λεφτά που θα ζητάει εννοω)!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πισακαιπουπουλα έχεις ξεχάσει τον καλύτερο...

Εικόνα
:P
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ε ναι δεν πηρε πρωταθλημα με την αθλετικ,ουτε μουντιαλ με την χιλη.
αυτες οι απολυτες αποψεις για ανθρωπους που ποδοσφαιρικα ακομα δεν μπορουμε ουτε να κατανοησουμε με τρελενουν.
θυμαμαι τα ιδια λεγαν πριν τρια χρονια για τον γκουαρτιολα και ειδαμε την μπαρτσα με τους υπερπαιχταραδες της μετα τον πεπ πως επαιζε.

και για να το πω απλα και λαικα.
εγω και εσυ δεν εχουμε ουτε τα βασικα για να κρινουμε ποιος απο αυτους τους μεγαλους ειναι υπερτιμημενος ή υποτιμημενος
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο οποίος Γκουαρδιόλα έχει δηλώσει ότι ο Μπιέλσα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Τώρα αν είναι αλλόκοτος χαρακτήρας και δεν στέριωσε ποτέ με φτασμένους παίχτες και βεντέτες, είναι άλλο θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”