Ας μου επιτραπεί ένα σεντονοειδές(sic) ποστ, με αφορμή το συναπάντημα των αετών, και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του τελευταίου (τουλάχιστον) εξαμήνου. Ένα ποστ ενός ΠΑΟΚτσή το οποίο, για να καλύπτουμε και τα "φλέγοντα" ζητήματα της ΠΑΟΚοκαθημερινότητας, ακόμα και να είχε διανοηθεί να ξεχωρίσει συνοπαδούς του σε "μπερδεμένους" και μη, του κόπηκε μαχαίρι η διάθεση στα είκοσί του σε ματς της λεωφόρου με ζέλα 2001, σε κάθοδο χωρίς εισιτήρια φυσικά (γεια σου ρε Σίμο Λάζαρη!), όπου τα παιδιά από τον πανελλήνιο μπροστά στην τσόχα και σε βροχή από πέτρες τον πήραν ΑΓΚΑΛΙΑ και τον ενέταξαν πίσω στις γραμμές τους ωστε να μη πληγωθεί κανένας από τις υπερδεκαπλάσιες αφηνιασμένες ζέλες, αφού επωλήθη απίστευτη τρέλα στην οδό που εδρεύουν τα επίσημά τους,και όλα αυτά χωρίς να τον έχουν ξαναδεί παρα μόνο σε κάτι κορυδαλλους και χαλκηδόνες μόνο να καπνίζει και να βρίζει...
Πρώτο ματς ζωής κύπελο με την αγαπημένη γκόμενα κάθε ΠΑΟΚτση 35+ και με δόντια λεοντιάδαρου στο λαιμό της τασίας μητροπούλου, ενώ προηγουμένως είχε δει τον πατέρα του να γυρνάει από Σέρρες με γυαλάδα στο μάτι και δυο ζεύγη τριάδες για τη γκόμενα...
Αλλά τώρα πρέπει ξαφνικά τη γκόμενα να τη δω σαν κάτι απλησίαστο και ακατόρθωτο...Τι λε ρε!
Κατουρημα και κλάμα μαζί στα μπάζα έξω από την 1 μετά τα πέναλτι με Σεβίλλη αλλά...τι κα@λα θεε!
Τύμπανο στο αιντχόβεν και μανούρα με μολούκους γιατί τον περάσαν για κουμάντο της κερκίδας και ζητούσαν επίμονα και άλλα εισιτήρια...
Τρέλα τρέλα κι άλλη τρέλα και λαρύγγια σαν ένα και την κυριακή ήττα ήττα κι άλλη ήττα, όφη,χαλκηδόνα,προοδευτική,κάθε γειτονίτσα να ψηλώνει κατι τις αλλά το σβέρκο στραμμένο δεξιά ή αριστερά ανάλογα πού έμπαινε το north army.
Και θες να μου πεις οτι θα αναλογιστώ τις κραυγές,φωνές,ψιθύρους του κάθε ημιμαθή υστερόβουλου και δε θα πα να τρελαθώ στην τσιμεντάρα μου...ΤΙ ΛΕ ΡΕ!
Που σαι Λισαβώνα...Το νου σου....Ό,τι άρχισε ο Αμπντελσαταρ θα το τελειώσει ο Κλάους, ο Στελάκης, ο Σάλπι(άντε ρε Σάλπι...),και...ΕΜΕΙΣ!
Και που...στε αλλόθρησκα όντα που εκμεταλλεύεστε τη μεγαλοψυχία αδμιν και μοντ που δε το καθιστούν κλειστό το φόρουμ για μη μέλη, έχετε νου οτι σε κάθε γειτονιά για κάθε μίρλα υπάρχουν 3 πετσιά που δε νιώσανε τίποτα όταν δεν είχαμε δεύτερη στολή να βάλουμε, τώρα που έχουμε φράγκα να ξέρετε οτι πολύ σύντομα οι τρύπες σας θα πρέπει να σκαφτούν πιο βαθιά και οι οπές σας θα καλυφθούν από όλες τις μπάντες...
Μόνο νίκη.