20.Ευθύμης Κουλούρης
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Δείχνει ότι έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση απο Κλάους κ συμπεριφερεται καλύτερα σε μικρους χώρους. Μακάρι να εξελιχθεί κ να γίνει ο επόμενος βασικός επιθετικός.
Οι εμπειρίες ειναι βασικος παράγοντας για την εξελικτική πορεία του κ μακάρι να εχει πολλες τετοιες τουδε κ στο εξης.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι εμπειρίες ειναι βασικος παράγοντας για την εξελικτική πορεία του κ μακάρι να εχει πολλες τετοιες τουδε κ στο εξης.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ο μόνος που δε τον καταντήσαμε ακόμα κομπλεξικό.Αντε πάμε όλοι μαζί,προλαβαίνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 05 Μάιος 2014, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Αυτο ειναι το βλεμα του killer. Του serial killer καλυτεραRoMaN έγραψε:Εμένα με αρέσει που έχει το ίδιο απλανές βλέμμα με τον Αθανασιάδη...![]()
![]()
![]()
![]()
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορω να πω πολλα για τον μικρο αλλα δεν θα το κανω για πολλους και διαφορους λογους.
το μονο που θα πω ειναι οτι αν τωρα στα 18 του οι αμυντικοι δεν μπορουν να τον κουνησουν και να τον βαλουν σωμα,δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει σε 2-3 χρονια
το μονο που θα πω ειναι οτι αν τωρα στα 18 του οι αμυντικοι δεν μπορουν να τον κουνησουν και να τον βαλουν σωμα,δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει σε 2-3 χρονια
εκεί που του ερχόταν η σέντρα και ο αμυντικός της ζέλας τον τραβούσε με όλη του τη δύναμη
και το 18χρονο το δικό μας ρίζωσε τις τάπες στο χόρτο και τον πέταξε πέρα και πήρε την κεφαλιά...
εμένα αυτό με γκ@υλωσε
και το 18χρονο το δικό μας ρίζωσε τις τάπες στο χόρτο και τον πέταξε πέρα και πήρε την κεφαλιά...
εμένα αυτό με γκ@υλωσε
διδυμο με τον Κλαους από μεθαύριο για να τελειωνουμε με τους νοικοκυραιους της χαλκηδονας και όχι μονο
φαινεται πιο πληρης από τους αλλους 2...αντε να δουμε ...δε μασαει και αυτό είναι ενθαρρυντικο
-
Dimg4
kataramenos5 έγραψε:Ο μόνος που δε τον καταντήσαμε ακόμα κομπλεξικό.Αντε πάμε όλοι μαζί προλαβαίνουμε.
νωρις είναι ακομα..πρωτα να ανανεωσει, να κανει τατου και να ποσταρει πολλες φωτο
Νομιζω οτι μαζι με τον Κλαους θα κανουν ομορφα πραγματα εκει μπροστα μακαρι να ξεκινησουν μαζι την τεταρτη.
- Ekatnetworkltd
18.Ευθύμης Κουλούρης
Μπήκε μέσα και μάτωσε για την φανέλα,παρακολουθώντας τον απο κοντά είναι ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς με την καλή έννοια και έμπαινε σε όλες τις μάχες!Δεν μασάει τίποτα!Μπράβο μικρέ σε λίγο όλοι θα μιλάνε για σένα και εγώ θα είμαι περήφανος για τις ακαδημίες μας!
Να ο Αλεφας λέει ότι είναι μάπα!;! Πως Γκενεν αυτό; Χάχαχα
Παικταρας ο Κουλουρης .. Περιμένω του χρόνου πελκα, Πόποβιτς, κωνσταντινιδη!!
Παικταρας ο Κουλουρης .. Περιμένω του χρόνου πελκα, Πόποβιτς, κωνσταντινιδη!!