Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δείχνει ότι έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση απο Κλάους κ συμπεριφερεται καλύτερα σε μικρους χώρους. Μακάρι να εξελιχθεί κ να γίνει ο επόμενος βασικός επιθετικός.
Οι εμπειρίες ειναι βασικος παράγοντας για την εξελικτική πορεία του κ μακάρι να εχει πολλες τετοιες τουδε κ στο εξης.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορω να πω πολλα για τον μικρο αλλα δεν θα το κανω για πολλους και διαφορους λογους.
το μονο που θα πω ειναι οτι αν τωρα στα 18 του οι αμυντικοι δεν μπορουν να τον κουνησουν και να τον βαλουν σωμα,δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει σε 2-3 χρονια
εκεί που του ερχόταν η σέντρα και ο αμυντικός της ζέλας τον τραβούσε με όλη του τη δύναμη
και το 18χρονο το δικό μας ρίζωσε τις τάπες στο χόρτο και τον πέταξε πέρα και πήρε την κεφαλιά...
Μπήκε μέσα και μάτωσε για την φανέλα,παρακολουθώντας τον απο κοντά είναι ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς με την καλή έννοια και έμπαινε σε όλες τις μάχες!Δεν μασάει τίποτα!Μπράβο μικρέ σε λίγο όλοι θα μιλάνε για σένα και εγώ θα είμαι περήφανος για τις ακαδημίες μας!