hasio_john έγραψε:Παιδιά εγώ το έχω πει πολύ καιρό τώρα πως κάποια στιγμή θα σταματήσει το φάρδος της τελευταία στιγμής που είχαμε και τότε θ΄αρχίσουν οι φάπες, ακόμα και από ομαδούλες! Μακάρι να κάνω λάθος και να δούμε την ομάδα να ρολάρει καλύτερα, ειδικά μετά τους 2 τελευταίους παίχτες που πήραμε! (Ειδικά ο Μάρτενς πιστεύω θα βγάζει φωτιές!)
Να πω και κάτι άλλο και δεν με νοιάζει που θα παρεξηγηθείτε πολλοί, εξάλλου είναι προσωπική γνώμη!! ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου ο προπονητής μας ως τώρα! Αρκετά λάθη στις τοποθετήσεις των παιχτών, αρκετά λάθη στις αλλαγές που κάνει και στο πότε τις κάνει και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ..., δεν τον σέβονται, δεν του δίνουν σημασία καθόλου και αυτό φαίνεται από την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που δείχνουν! Παίζουν λες και είναι δημόσιοι υπάλληλοι!! Και επιτέλους ρε προπονητή , βάλε ένα STOP στις γιόμες/καντήλια από το κέντρο και στα χαζά εκτελεσμένα φάουλ/κόρνερ που στις 9/10 περιπτώσεις πάνε χαμηλά στο πρώτο αντίπαλο παίχτη!
Φιλε στον ΠΑΟΚ αναφερεσαι ή σε καποια άλλη ομαδα?
Γιατι εμεις ειμαστε η περισσοτερο δουλεμενη ομαδα στα στημενα εξ ου και τα πολλα γκολ απο στημενα που εχουμε.
Στην Νεα Σμυρνη ειδες πιο πολλες γιομες ή πιο πολλες φασεις που προηλθαν απο συνδυασμους με την μπαλα κατω?
Οσο για το οτι δεν σεβονται τον προπονητη.....,τι να πω .....αστο καλυτερα....