ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

GI4NNEN4 έγραψε:Γμιέται και η ΕΠΟ και η Εθνική. Να ζητήσουμε κι απ' την UEFA (κι αυτή γμιέται) να μην προσθέτει στη βαθμολογία μας τον εθνικό συντελεστή. Γμιέται και ο εθνικός συντελεστής. Αφού μόνο ΠΑΟΚ είμαστε ξερω γω. Είναι δυνατόν να δεχόμαστε βαθμούς από τις νίκες του γαύρου;
εβαλες σοβαρο ζητημα ........ :lol: :lol: μαμιετε λοιπον και ο εθνικος συντελεστης
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

Kranatos έγραψε:
tasos81pl έγραψε:είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.
20 άτομα..?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο χουλκ, ο σούπερμαν, ο μπάτμαν, ο κάπτεν αμέρικα, ο ποπάυ και η παρέα τους..
ξέχασες και τον Μπάμπη τον σουγιά....20 άτομα είπα?εχεις δίκιο...10 και πολλά λέω...οι υπόλοιποι είμαστε 2.000.000...ίσως και παραπάνω
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αδερφε μου κρανατε ο εκαστοτε παικτης που φοραει αυτο το σημα της αγαπημενης μας ομαδας αποτελει κομματι αυτης,αν εχεις προσωπικα προβληματα με τον οποιοδηποτε παικτη της ομαδας μας καταπνιξε το για 2 ωριτσες μετα πανε σπιτι κ βρισε οποιον γουσταρεις,μπορεις επισης να παρεις τηλεφωνο κ εναν φιλο σου κ να τον βριζετε μαζι,στο γηπεδο θα προτιμουσα να ακουω συνθηματα απο ΟΛΗ την κερκιδα για τον ΠΑΟΚ κ αυτα να τα φωναζει ολη η κερκιδα,μηπως ειναι τυχαιο οτι μονο σε 2-3 συνθηματα φωναζει ολη η τουμπα?
Το να πλακωνεσαι με συνοπαδους σου επειδη ΕΣΥ εβρισες κ ο αλλος αντεδρασε ειναι τουλαχιστον εξευτελιστικο,κ για τους μεν κ για τους δε.
Δεν ειρωνευομαι εχω παρει μαθηματα διαχειρισης θυμου παλαιοτερα,ειμαι πολυ καλυτερα ευχαριστω.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε ποιος εθνικός συντελεστής, ποιος γαύρος και ποιος εθνικός σταρ..?
Αν δεν έχεις νύχια να ξυθείς μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος..
Και τόσα χρόνια μονίμως με του ΠΑΟΚ τα νύχια ξύνονται οι γαυροβάζελοι (κάτω οι χούντα τους)..
Με του ΠΑΟΚ τις ευρωπαικές πορείες και τα πονταλάκια βγαίνει ο κωλόγαυρος κάθε χρόνο απευθείας στου ομίλους..
Και τώρα που κινδυνεύει η θέση της χώρας από την Ελβετία μην τυχόν παίξει ο γαύρος προκριματικά φοβούνται και χάσει τα βέβαια μύρια των ομίλων και το περνάν λες και έρχεται η καταστροφή του κόσμου..
Εκτός αν βλέπεται για φέτος ΠΑΟΚ πρωταθλητή οπότε δικαίως αγχώνεστε..
Kranatos

tasos81pl έγραψε:
Kranatos έγραψε:
tasos81pl έγραψε:είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.
20 άτομα..?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο χουλκ, ο σούπερμαν, ο μπάτμαν, ο κάπτεν αμέρικα, ο ποπάυ και η παρέα τους..
ξέχασες και τον Μπάμπη τον σουγιά....20 άτομα είπα?εχεις δίκιο...10 και πολλά λέω...οι υπόλοιποι είμαστε 2.000.000...ίσως και παραπάνω
Ε και τι κλαίγεστε τόση ώρα για μας τους 10 ρε φίλε..?
2 μύρια από ένα νύχι σας να δαγκώσετε ούτε που ακουγόμαστε εμείς..
Αφήστε μας λοιπόν στην ησυχία μας και καλύψτε τις φωνές μας..
Όταν όμως θα μας βρίζετε δεν θα βγαίνετε να κλαίγεστε επειδή πήρατε την απάντηση που σας έπρεπε..
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

οταν βρίζεις παίχτη της ομάδας μου θα τρώς γιουχα... έτσι πάει.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Asimos έγραψε:Τελικά χάσαμε σήμερα.
+1926
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε:
μπάφε εσύ πιστεύει ότι αν έρθει η ώρα (που μακάρι να μην έρθει για το καλό του ΠΑΟΚ) να ακούσει μπινελίκι ο Ρώσος θα κωλώσουμε..?
Εγώ για την πάρτη μου πάντως σου υπογράφω το αντίθετο..
Μια ζωή στον ΠΑΟΚ πληρώνω..
Αν ποτέ πληρωθώ να μου κοπεί το χέρι εκείνη τη στιγμή..
Ηδη,κωλωΝΕΤΕ....Αφου ουτως ή αλλως,βριζΕΤΕ τις επιλογες του,γιατι δεν βριζΕΤΕ τον ιδιο,απ'ευθειας?.....!!!...Βεβαια,το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του ΠΑΟΚ,ειναι απεναντι ΣΑΣ...δεν βλεπω να ΣΑΣ προβληματιζει!...

Αλλα τι συζηταμε?....Εδω ο αλλος εδω μεσα ειπε πως η 4 αδειασε και επειδη δεν ερχεται η επαρχια λογω της κρισης.......Μαλλον,στην 7,που ειναι γεματη σε καθε αγωνα πηγαινουν μονο Θεσσαλονικεις και "ματσο" επαρχιωτες!!!!....

ΥΓ.Ξερω ΠΑΟΚτσηδες που πληρωνονται απο τον ΠΑΟΚ και δεν με χαλαει καθολου!! Μακαρι ολοι εκει μεσα να ηταν σαν και δαυτους!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 16 Δεκ 2013, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια λέξη μόνο: ΑΗΔΙΑ.
Kranatos

tasos81pl έγραψε:οταν βρίζεις παίχτη της ομάδας μου θα τρώς γιουχα... έτσι πάει.
βρε γιούχα να τρώω δεν αντιλέγω..
Αν φάω απλά γιούχα το πολύ πολύ να προσπαθήσω να ακουστώ παραπάνω..
Αν όμως αντί για απλή γιούχα φάω μπινελίκι μην περιμένεις ψύχραιμες αντιδράσεις..
Εγώ αυτό σου λέω και αυτό έγινε και σήμερα..
Όσο θεωρώ δικαίωμά μου να κράξω κάποιον άλλο τόσο θεωρώ δικαίωμα δικό σου να με γιουχάρεις..
Εγώ δεν δέχομαι να με βρίσεις αν γιουχάρω ή να σε βρίσω αν με αποδοκιμάσεις..
Εκεί περνάμε σε νέα δεδομένα όχι τόσο συζητήσιμα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάιδες μαζέψτε την τεστοστερόνη σας και κατεβείτε στο καραϊτάβλι αν μας κάτσει στο κύπελλο ματσάκι με τον gay ! Εκεί σας θέλω !!!
Αλλος είναι ο εχθρός
ούτε η Εθνική
μα ούτε κι ο κοντάς ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

...καληνύχτα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kranatos έγραψε: βρε γιούχα να τρώω δεν αντιλέγω..
Αν φάω απλά γιούχα το πολύ πολύ να προσπαθήσω να ακουστώ παραπάνω..
Αν όμως αντί για απλή γιούχα φάω μπινελίκι μην περιμένεις ψύχραιμες αντιδράσεις..
Εγώ αυτό σου λέω και αυτό έγινε και σήμερα..
Όσο θεωρώ δικαίωμά μου να κράξω κάποιον άλλο τόσο θεωρώ δικαίωμα δικό σου να με γιουχάρεις..
Εγώ δεν δέχομαι να με βρίσεις αν γιουχάρω ή να σε βρίσω αν με αποδοκιμάσεις..
Εκεί περνάμε σε νέα δεδομένα όχι τόσο συζητήσιμα..
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.

Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ

ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει

σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

κράνατε πιστεύεις ότι εσείς που κράζετε κάνετε καλό στον Π.Α.Ο.Κ. ? τον βοηθάτε? ο σαλπιγγίδης καλώς η κακώς είναι παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι ντροπή να τον βρίζετε και να τον γιουχάρετε ? Για εμένα ο σάλπι δεν θα έπρεπε να είναι στην ομάδα για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ λόγους και για σένα κυρίως για εξωαγωνιστικούς σωστά? το να βρίζεις έναν παίκτη που σήμερα βοήθησε την ομάδα με 2 γκολ να κερδίσει δεν σου κάνει αίσθηση? σας νοιάζει πιο πολύ να κράξετε τον σαλπιγγίδη ή να χαρείτε για τον Π.Α.Ο.Κ. ? δεν έχω καμία διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση και δεν λέω κάτι για να σε πειράξει απλά θέλω πραγματικά να ακούσω την γνώμη σου.. εγώ προσωπικά σήμερα παρόλο που χάρηκα για την ομάδα ένιωσα ντροπή για εμάς τους οπαδούς της.. ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΚΑΝΕ οπαδούς από τους οπαδούς.. πλέον οι περισσότεροι χαλιούντε από τους οπαδούς.. όταν ακούσει ένα πιτσιρίκι ότι κέρδισε ο Π.Α.Ο.Κ. και του λένε ότι καλά κέρδισε αλλά αυτοί πλακώνονται μόνοι τους γιατί ο σάλπι το ένα , ο ζαγόρ το άλλο θα γίνει παοκτσάκι και θα κορδώνεται που είναι Π.Α.Ο.Κ?

υγ. μια απορία ακόμη.. αφού κράζετε για το καλό της ομάδας (παρόλο που δεν συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράζεστε) γιατί μένουν στα απυρόβλητο άλλα μέλη της σημερινής διοίκησης.. πχ τον βρύζα?
σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. περιμένω να δω την απαντησή σου και θα την διαβάσω πολύ προσεκτικά! έτσι κ αλλιώς :pano: είσαι! μια χαρά μπορούμε να συζητάμε και πολιτισμένα και απ' όλα και ας έχουμε αντίθετη άποψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”