Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΛΙΝΟ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
6
8%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΛΟΡΕΝΣ
4
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
10%
ΣΤΟΧ
31
42%
ΛΟΥΚΑΣ
6
8%
ΒΟΥΚΙΤΣ
7
10%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 73

Kranatos

Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kranatos »

Έπαιζες με τον τελευταίο.
Προερχόσουν από ντροπιαστικότατο κλαρίνο στο τουρκολίμανο (και όχι από πρόκριση στη βραζιλία όπως ένιωθαν μερικοί).
Κάπου στο 40 φαίνεται ότι η ομάδα αρχίζει και τα φτίνει.
Τουμπεκιάζεσαι και λες θα μπούνε μέσα στο 2ο και θα τους πατήσουν.
Αντ' αυτού βλέπεις στο 2ο μέρος μια ομάδα να μη μπορεί να αλλάξει 3η πάσα και με μηδέν διάθεση.
Τουμπεκιάζεσαι κι εκεί μέχρι που έρχεται το γκολ.
Εκεί άρχισε το πανηγύρι.
Τη σακουλεύτηκαν που λες τα φιντάνια ότι εδώ σήμερα ένα αποτέλεσμα υπάρχει κι ότι αν γίνει η στραβή πάλι κατά τις 12 μας βλέπω να την κάνουμε από το πορτάκι της θύρας 7, στρώθηκαν και πέταξαν 3 γκολ στον ανύπαρκτο με τους νταμαρλήδες και τους κίριες.
Μπράβο στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που φρόντισε να ξυπνήσει τους παίχτες όταν έπρεπε, μπράβο που και μετά τη λήξη τόνισε στους παίχτες ότι παρόμοιες συμπεριφορές/αποδόσεις δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον, μπράβο για το σύνθημα κατά του θιάσου της επο που ενώ τόσα χρόνια δρούσε εις βάρος του ΠΑΟΚ (κλήση παιχτών στην εθνική μόλις υπέγραφαν σε ομάδες του ποκ, πρόταση εν μέσω του πρωταθλήματος στον προπονητή του ΠΑΟΚ για συνεργασία κ.τ.λ.) ξαφνικά έγιναν μόδα τα πάμε Βραζιλία και τα ελλαδάρα-ΠΑΟΚάρα και τέλος μπράβο για το μήνυμα προς τη διοίκηση προκειμένου να σοβαρευτούν ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί μέσα μπας και καταφέρουμε αυτό που εσείς ελαφρά την καρδία υπόσχεστε αλλά εμάς μας λείπει εδώ και 28 χρόνια.
Τούμπα ξανά όπως παλιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τούμπα οπως παλιά χωρίς ντου και φωτοβολίδες μονο ηχητική βία,γιατι αν εννοούμε η τούμπα οπως παλιά τα ντου και η μαλαματινα να καρφωνετε στο χόρτο οπως σε κάποιο ματς με τον γαβρο ούτε σε 128 χρονια θα δούμε τίτλο όσα και να χώνει ο προεδρος .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 25 Νοέμ 2013, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κάποιοι μας λένε αν δεν μας αρέσει η ομάδα να μην πηγαίνουμε γήπεδο ή να αλλάξουμε ομάδα, κάποιοι μας λένε να αλλάξουμε τελείως γιατί ο ΠΑΟΚ αλλάζει (χωρίς να μας λένε τι πρέπει να γίνουμε), άλλοι διαμαρτύρονται για τις αποδοκιμασίες και άλλους τους άρεσε η ομάδα μιας που είχε και 23 τελικές.

Εγώ καλύπτομαι από την δήλωση του Ιβάν που μάλλον περιγράφει το προφανές.

Πήραμε το αποτέλεσμα, αυτό είναι σημαντικό. Αλλά από εκεί και πέρα δεν παίξαμε για 70 λεπτά. Το κάναμε και σε άλλα ματς. Μετά έχω την αίσθηση ότι μας δίνουν ένα χτύπημα στο κεφάλι, ξυπνάμε, και παίζουμε καλά. Αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να το διώξουμε, είναι πρόβλημα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ και αν έμπαιναν το ματς ίσως είχε διαφορετική εξέλιξη. Εχουμε προβλήματα να λύσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 25 Νοέμ 2013, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kranatos

eorptol έγραψε:Τούμπα οπως παλιά χωρίς ντου και φωτοβολίδες μονο ηχητική βία
Είδατε κανένα ντου χθες κύριε..?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λες για τούμπα οπως παλιά εγω σε είπα για χθες ; για την τούμπα οπως παλιά που λες λέω
Kranatos

Χιλιοπαιγμένη η κασέτα.
Δε βαρέθηκες να συζητάμε εμείς οι 2 τα ίδια πράγματα..?
συγκοινωνούντα δοχεία είναι η συμπεριφορά της παε και η συμπεριφορά της κερκίδας..
Όσο θα εκλαμβάνεις κοροϊδία θα πράττεις και ανάλογα..
Για χθες πάντως δε νομίζω να έχεις να προσάψεις κάτι στο καθιερωμένο σου post game-κατηγορητήριο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω τα καλα τα επικροτώ τα ντου και φοτοβολιδες που τις πετάμε και όπου παει και τα λέιζερ φυσικα δεν με αρέσουν καθόλου .....όσο για χθες δεν με άρεσε το κράξιμο κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ,στο τέλος φυσικα θα ΚΡΑΞΕΙΣ η θα αποθεωσης ούτε το κράξιμο στον ολισε με άρεσε ....γενικά αντιπαθώ το στραβόστομικο στυλ του ΕΜΕΙΣ ο λαός να ούμε είμαστε υπερανω όλων οι άλλοι ειναι πρόβατα και ΕΜΕΙΣ αυτοι που έχουμε το αληθινό παοκτσηδικο πνεύμα και οταν λένε λαό βάζουν μονο τους εαυτούς τους και αδιαφορούν φυσικα για το υπόλοιπα 95% του κόσμου .....αλλα φυσικα εσυ δεν καταλάβενεις οτι και να σε πω οπότε ας το σταματήσουμε εδω ......
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εχθές όμως 95% του κόσμου αποδοκίμασε και τον Ολίσε και για ένα διάστημα και όλη την ομάδα,'ετσι;
Kranatos

Δε νομίζω να έγραψα πουθενά ούτε να ούμε, ούτε για πρόβατα, ούτε για πνεύματα.
Τώρα το θεματάκι σου με τα ποσοστά να το προσέξεις γιατί το 95% που κατά τα λεγόμενα σου δε συμφωνούσε με τη γιούχα χθες με ένα απλό χειροκρότημα μπορούσε να την σκεπάσει.
Η γιούχα στον Ολίσε δε μου φάνηκε και δικαίως δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο της επόμενης αλλαγής, την οποία να φανταστώ επέλεξες να διαγράψεις από το μυαλό σου μιας και καταρρίπτει το μύθο του 5% και της μικρής μειοψηφίας των μπερδεμένων.
Άλλωστε δεν φταίει τόσο ο Ολίσε αν απλά δεν κάνει όσο αυτοί που ενθουσιάστηκαν τόσο από το περσινό του 3μηνο στον ΠΑΟΚ και έσπευσαν να τον ξαναδανειστούν.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Άμα δεν σας αρέσει ρε μάγκες μη πάτε, έτσι απλά. Χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση, το μαγαζί δεν σου ανήκει και όποιους παίχτες θέλει θα φέρει και όποιους θέλει θα έχει εκεί στη δοιήκηση. Πάνε αυτά τα μάγκικα να ούμε, εγώ όποιον βλε΄πω στο γήπεδο να κράζει παίχτες του ΠΑΟΚ τον λέω απαράδεκτο, δεν ξυπνάς κανένα και η στάση αυτή φτάνει στα όρια του τραμπουκισμού. Θες να τιμωρησείς την ομάδα? Μη πας στο γήπεδο, δεν μετράς όμως, αυτό είναι που σε ενοχλεί κατά βάθος όταν μια φορά και ένα καιρό σου λέγανε τα παραμύθια ο λάος του ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχος και συμμέτοχος και πίτσες μπλε γούσταρες και αγόραζες εισιτήρια και μπλούζες και Πάμπλο και ΠΑΟΚ ολέ.Αυτά τελειώσαν, ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά θα πέρνει τίτλους θα χτίζει εγκαταστάσεις θα κάνει πράγματα, αν δεν γουστάρετε να περιμένετε κάντε μια αποχή απ'τη μπάλα, δεν κάνει κακό.Η πόλη είναι 2 εκ. κατοίκων και έχει και οπαδούς στην επαρχία και στο εξωτερικό, θα πάει κα΄ποιος άλλος στη θέση σου μη φοβάσαι
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

με τη λογικη σου να φυγει ο ιβαν γιατι ως το 70 μιζεριαζε και τι ειναι αυτα που λεει χτυπημα στο κεφαλι? τστσ προαγει τη βια

2ον η ρεαλ που κουναει λευκα μαντιλια και γιουχες-οταν δε παιζουν καλα- παγκοσμιως μαλλον μικρες ομαδες κι αυτες

και αν κρινω απ τα 5000 εισιτηρια τις εποχες μπατμαν και γουμενου ΑΛΛΟΙ την κανουν με ελαφρα φιλε στα δυσκολα..οταν δεν ειναι μοδα ο ΠΑΟΚ και δεν εχει 7 στα 7

δε βαζουμε μυαλο...κανεις δεν ειπε οτι δε στηριζει την προσπαθεια. το αντιθετο κιολας.
αλλα οχι να γινουμε κινεζοι χειροκροτητες των εκατομμυριουχων που τα δινουν ολα για την εθνικη (και φυσικα τα πριμ, τα νεα συμβολαια, τη δοξα κτλ) και μετα χανουν κοντρολ (τζιωλης), χανουν το σεντερ φορ (κατσουρανης) και χανουν το γκολ με αεροκλωτσια (ξερεις ποιος)
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τι σχέση έχεις εσύ με τη Ρεάλ φίλε μου? Βάζεις τον ΠΑΟΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης στην ίδια περίοδο? Ασχολίαστο.Πάμε άλλο...Άλλο ο κόσμος μιας ομάδας, που του ΠΑΟΚ μπορεί να έιναι και ο πιο μεγάλος στον κόσμο, άλλο το κλαμπ.ο ΠΑΟΚ σαν κλαμπ λοιπόν είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Ευρώπη χωρίς τίτλους χωρίς περιουσιακή αξία. Εγώ θέλω όταν ο Σαββίδης φύγει να χει αφήσει πέντε πράγματα και πιστεύω θα το κάνει. Πιστεύω φίλε, δεν ξέρω και για κανένα δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, όλοι θα κριθούν εν καιρώ. Δεν είναι η ώρα τώρα. Με το να φωνάζω και να μιζεριάζω δεν αλλάζει κάτι, το να σαι αισιόδοξος είναι μαγκιά όχι εξυπνάκιας και κάφρος. Να στηρίζεις την ομάδα έστω και αν δεν σ'αρέσουν οι παίχτες, αυτή είναι μαγκιά για μένα. Εσύ τι λες να γουστάρω να βλέπω μερικούς με την φανέλα του ΠΑΟΚ? ¨Οχι φυσικά, αλλά αυτό εν μου δίνει κανένα δικαίωμα να πάω στο άλλο άκρο. Ο ΙΒάν είναι άμαθος και προτιμώ να ακούσω τον προπονητή της ομάδας που είναι και ειδικός και επίσταται της προσπάθειας που μίλησε για την καλύτερη εμφάνιση φέτος, εσύ άκου τον επιχειρηματία. Το να ζεις είναι το δύσκολο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τρομερο το κλιμα στις ταξεις του μεγαλου λαου του ΠΑΟΚ...
μαλωνουμε πιο ποσοστο γιουχαρε πιο πολυ ενα ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και πιο τον χειροκροτησε...

Θελουμε και πρωταθλημα τρομαρα μας....

υ.γ Θα σας πω 2 παραλληλα γεγονοτα που με εκαναν αυτο το ΣΚ να ασχοληθω με τα του κοσμου μας...
1) Φιλος κολλητος απο Σερρες τωρα μενει Σαλονικη...περιοχη Τουμπας...εχει αναπηρια πανω απο 67% και εχει παραλητο χερι-ατροφικο μετα απο ατυχημα...την Παρασκευη προπαραμονη του ματς κατεβηκε απεναντι στο περιπτερο να παρει ενα αναψυκτικο και φορουσε μια φανελα του ΠΑΟΚ...περασε μπροστα απο μια παρεα με 3 ατομα...και μεχρι να φτασει στο περιπτερο τον πηραν απο πισω και του την επεσαν...τον χτυπησαν αρκετα...του εκλεισαν το ενα ματι...αρκετες μολωπες σ ολο το σωμα...και του εσκισαν και την μπλουζα...ηταν σκουλικια...

2) Σε ματς στην Τουμπα ειμαστε με τον παραπανω φιλο μου και βλεπουμε το ματς...και ειναι ενα παλικαρι λιγες θεσεις παραπερα που παικτη του ΠΑΟΚ του εχει σουρει τα μυρια οσα....φευγοντας αφου τελειωσε το ματς και περνωντας διπλα απο το παλικαρι(?) του κανει μια ο φιλος μου...''αδερφε γτ τοσο βρισιμο σε παικτη του ΠΑΟΚ;'' απανταει ο αλλος...''τραβας κανα ζορι ρε φιλε;;;''...με το που το λεει αυτο σκανε κατι καλοπαιδα απο κατω φιλαρακια του και αρχιζουν να φωναζουν και να βριζουν και τι εγινε εδω και τι ζορι τραβας και θα σε κανω και θα σε ρανω....

Για πειτε μου ρε καρντασια τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στα ζωα που τον χτυπησαν με τα ζωα τα δικα μας που πηγαν να πουλησουν νταηλικι σε ενα τετοιο παιδι;;;;;

Και δυστηχως τετοια φαινομενα γινονται σε καθε ματς παρα πολλα.....

Και προκαλω τον οποιονδηποτε να βγει να πει το αντιθετο...η οτι αυτα που λεω ειναι φαντασιες και να χαμε να λεγαμε....

και να μην επεκταθω παραπερα για ντου με αεκ,1964,east-side, και σχεσεις με μελη της διοικησης και θεματα με την μπουτικ....οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω....και τα ''εμεις δν φυγαμε ποτε κτλ'' να παν σε κανα 16χρονο που τους κοιταει με ανοιχτο το στομα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

sotos26 έγραψε:Άμα δεν σας αρέσει ρε μάγκες μη πάτε, έτσι απλά. Χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση, το μαγαζί δεν σου ανήκει και όποιους παίχτες θέλει θα φέρει και όποιους θέλει θα έχει εκεί στη δοιήκηση. Πάνε αυτά τα μάγκικα να ούμε, εγώ όποιον βλε΄πω στο γήπεδο να κράζει παίχτες του ΠΑΟΚ τον λέω απαράδεκτο, δεν ξυπνάς κανένα και η στάση αυτή φτάνει στα όρια του τραμπουκισμού. Θες να τιμωρησείς την ομάδα? Μη πας στο γήπεδο, δεν μετράς όμως, αυτό είναι που σε ενοχλεί κατά βάθος όταν μια φορά και ένα καιρό σου λέγανε τα παραμύθια ο λάος του ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχος και συμμέτοχος και πίτσες μπλε γούσταρες και αγόραζες εισιτήρια και μπλούζες και Πάμπλο και ΠΑΟΚ ολέ.Αυτά τελειώσαν, ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά θα πέρνει τίτλους θα χτίζει εγκαταστάσεις θα κάνει πράγματα, αν δεν γουστάρετε να περιμένετε κάντε μια αποχή απ'τη μπάλα, δεν κάνει κακό.Η πόλη είναι 2 εκ. κατοίκων και έχει και οπαδούς στην επαρχία και στο εξωτερικό, θα πάει κα΄ποιος άλλος στη θέση σου μη φοβάσαι
Οπως λες κι εσύ χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση

1.Επειδή και ο Σαββίδης λέει αυτά που βλέπει και ο κόσμος, προτρέπεις και τον Σαββίδη να μην πηγαίνει γήπεδο μέχρι να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτός που θέλουμε;
2.Για τις πίτσες μπλέ και τα εισητήρια και τις μπλούζες σου ξέφυγε μία λεπτομέρεια, κάποιοι μακάκες τότε βάλανε και τα λεφτά τους και ''αγοράσανε'' μετοχές για να κρατηθεί ο ΠΑΟΚ και σήμερα εσύ κι εγώ να μπορούμε να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο.
3.Τέλος αν ξέρεις κάποιον από τα 2 εκ της Θεσσαλονίκης και τα αδέλφια της επαρχίας και του εξωτερικού που θέλει να δεί τον ΠΑΟΚ αλλά δεν βρίσκει εισητήριο, ευχαρίστως να του δανίσω το διαρκείας μου για έναν αγώνα.Δεν χρειάζεται να περιμένει να μην πάω εγώ στο γήπεδο για να 'ερθει.

Δύο πράγματα αρνούμαι να κάνω στο γήπεδο, να βρίσω μάνα και να αποδοκιμάσω παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά από κει και πέρα στην Τούμπα πάω όχι στο Μέγαρο Μουσικής.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

sotos26 έγραψε:Άμα δεν σας αρέσει ρε μάγκες μη πάτε, έτσι απλά. Χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση, το μαγαζί δεν σου ανήκει και όποιους παίχτες θέλει θα φέρει και όποιους θέλει θα έχει εκεί στη δοιήκηση. Πάνε αυτά τα μάγκικα να ούμε, εγώ όποιον βλε΄πω στο γήπεδο να κράζει παίχτες του ΠΑΟΚ τον λέω απαράδεκτο, δεν ξυπνάς κανένα και η στάση αυτή φτάνει στα όρια του τραμπουκισμού. Θες να τιμωρησείς την ομάδα? Μη πας στο γήπεδο, δεν μετράς όμως, αυτό είναι που σε ενοχλεί κατά βάθος όταν μια φορά και ένα καιρό σου λέγανε τα παραμύθια ο λάος του ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχος και συμμέτοχος και πίτσες μπλε γούσταρες και αγόραζες εισιτήρια και μπλούζες και Πάμπλο και ΠΑΟΚ ολέ.Αυτά τελειώσαν, ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά θα πέρνει τίτλους θα χτίζει εγκαταστάσεις θα κάνει πράγματα, αν δεν γουστάρετε να περιμένετε κάντε μια αποχή απ'τη μπάλα, δεν κάνει κακό.Η πόλη είναι 2 εκ. κατοίκων και έχει και οπαδούς στην επαρχία και στο εξωτερικό, θα πάει κα΄ποιος άλλος στη θέση σου μη φοβάσαι
Ποιος μεγαλομετοχος-συμμετοχος λαος και παραμυθια της χαλιμας Σωτο...ειδαμε την συμμετοχη του κοσμου στον ερασιτεχνη...τον ειδαμε και σε ΑΜΚ...
Πλακα κανουμε τωρα;;; περηφανευομαστε για τα εκατομμυρια του λαου και σε μια ΑΜΚ μασαμε 40.000 ευρω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”