Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Δεν φοβαμαι τον αρη ...Μια ζωη χεσμενοι μπαινουν..
Θα ζοριστουμε λιγο να τους ανοιξουμε....αλλα αν ανοιξουν αστο...
Δεν μας παιρνει για δευτερη γκελα -εχουν και καποιο εγωισμο ειμαστε στην 12 αγωνιστικη.
Θα ζοριστουμε λιγο να τους ανοιξουμε....αλλα αν ανοιξουν αστο...
Δεν μας παιρνει για δευτερη γκελα -εχουν και καποιο εγωισμο ειμαστε στην 12 αγωνιστικη.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τα πρόσατα γεγονότα αλλάζω την έκτίμησή μου για τη σύνθεση;ΑποστόληςΑ έγραψε:Jacobo
Κίτσιου (Σκόνδρας) - Κατσουρ - Vitor - Lino (Τζαβέλας)
Τζιόλης - Lazar
Oliseh - Lucas - Stoch (Γεωργιάδης)
Σαλπι
Γλύκος
Κίτσιου - Κατσουρ - Κατσικάς - Lino
Τζιόλης - Lazar
Σαλπι - Lawrence - Oliseh
Αθανασιάδης
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Το θεμα σημερα ειναι αν θα βαλουμε 4 ή 5 στον Αρη; Δε νομιζω.To θεμα σημερα ειναι να αναδειξουμε και να αποδειξουμε (αρχιζω κλισε κρατηθείτε)
α.ποδοσφαιρικο εγωισμό
β.οτι οντως καναμε δουλειά στην ψυχολογια και ειχαμε καλα αντανακλαστικα αντιδρασης απο τη βαρια τεσσαρα
γ.οτι ειμαστε μια γροθια.
Αλίμονο αν περιμένω να σκοτώσω τον Walking dead της Σουπερ-ντουπερ-υπερ-λιγκας για να αυτοεπιβεβαιωθω ως σοβαρος ανταγωνιστής της πειραιωτικης κομπανιας.
Βρηκαμε σε ύφαλο.Οκ τωρα απομενει να δειξουμε οτι ειμαστε κατι παραπανω απο τον Τιτανικο.
Α κι επισης να αναφερω κι αλλο κλισε.
The darkest hour is just before the dawn
Sent from my Note II while being in the toilet.
α.ποδοσφαιρικο εγωισμό
β.οτι οντως καναμε δουλειά στην ψυχολογια και ειχαμε καλα αντανακλαστικα αντιδρασης απο τη βαρια τεσσαρα
γ.οτι ειμαστε μια γροθια.
Αλίμονο αν περιμένω να σκοτώσω τον Walking dead της Σουπερ-ντουπερ-υπερ-λιγκας για να αυτοεπιβεβαιωθω ως σοβαρος ανταγωνιστής της πειραιωτικης κομπανιας.
Βρηκαμε σε ύφαλο.Οκ τωρα απομενει να δειξουμε οτι ειμαστε κατι παραπανω απο τον Τιτανικο.
Α κι επισης να αναφερω κι αλλο κλισε.
The darkest hour is just before the dawn
Sent from my Note II while being in the toilet.
- kataramenos5
να αγιάσει το στόμα σου Holypaok
πέστα γιατί βαριόμουν να γράψω
ψιχαλίζει ψιχαλίζει
κι ο Αρούλης τα σιμπούκια συνεχίζει
ψιλοβρέχει ψιλοβρέχει
κι ο Αρούλης άλλο ούτσο δεν αντέχει

πέστα γιατί βαριόμουν να γράψω
ψιχαλίζει ψιχαλίζει
κι ο Αρούλης τα σιμπούκια συνεχίζει
ψιλοβρέχει ψιλοβρέχει
κι ο Αρούλης άλλο ούτσο δεν αντέχει

- kataramenos5
Ειδες ?Σταμάτησε η βροχη και ετσι θα χουμε την ευκαιρία ν αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορα στην μεγάλη κατηγορία το λατρευτό μας ρούλη.Ποιος ξέρει ποσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να τους ξαναδούμε στην Τούμπα.Αν τους ξαναδουμε δηλαδή.Σπεύσατε κύριοι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Rainmaker σταμάτα να χορεύεις

όντως ιστορική στιγμή
άντε γειά σας
άντε γειά σας
άντε σπίτι
που αμιέται η μαμά σας

άντε γειά σας
άντε γειά σας
άντε σπίτι
που αμιέται η μαμά σας

δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

-
θα πονεσουν τα ματια μας και παλι σημερα αλλα οκ με τους σιχαμενους παιζουμε και πρεπει να προσπαθησουν να τους διαλυσουν..αλλα απο την μια σκεφτομαι αυτο και απο την αλλη λεω πως θα διασπασουμε τους δεκα παιχτες του σκουληκιου που θα ειναι στην αμυνα??με τον ολισε τον μαγο? με τον λορενς? η με τον σαλπι στα δεξια?η με τις καθετες τις τρομερες που εχουμε κουραστει να βλεπουμε σε καθε ματς της ομαδας??ααα οχι λαθος με τις σεντρες που σχεδον ενα 90λεπτο κανει η ομαδα οταν επιτιθεται...οσο αφορα τον βασικοτατο κλαους για ακομα ενα ματς οκ τι να πω δεν εχω λογια!!!με αυτα και με αυτα ξεσκιστε τους καταδοτες!!
- keep_paokizein
Γνωρίζει καποιος αν υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις θύρες;
Έλα ρε φίλε να ούμε πέρσι με τους ίδιους 4 δεν έβαλες τώρα όλοι μας βγήκαν άχρηστοι, πιπέρι. Πάμε να πατήσουμε τα ερπετά χωρίς μα μου, τις εσωτερικές έριδες για μετά το ματς. Θυμάμαι το γκολ του Λόρενς το βολέ πω πω 

-
παμε να τους πατησουμε και εγω αυτο λεω...βεβαια περσι με τους ιδιους και χειροτερους πηρες και χ μεσα στον γαυρο δεν εφαγες τεσσερα..τελοσπαντων οσο αφορα το γκολ του λορενς εγω τα βλεπω συνεχως απο χτες και τα τεσσεραsotos26 έγραψε:Έλα ρε φίλε να ούμε πέρσι με τους ίδιους 4 δεν έβαλες τώρα όλοι μας βγήκαν άχρηστοι, πιπέρι. Πάμε να πατήσουμε τα ερπετά χωρίς μα μου, τις εσωτερικές έριδες για μετά το ματς. Θυμάμαι το γκολ του Λόρενς το βολέ πω πω
Είναι από τα παιχνίδια, και έρχεται σε τέτοια χρονική συγκυρία, που μια απλή (έστω δύσκολη) νίκη με 1-0 θα είναι πολύ πιο χρήσιμη από ένα "διασυρμό" του αντιπάλου.