Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
- Sick Bastard
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Ποιά άλλη χρονιά αγαπητέ, πάλι καμιά 15αρα παίχτες θέλεις.
kataramenos5 έγραψε:Όταν το χωράφι σου έχει ποντίκια όσο και καινούριο σπόρο να ρίξεις πάλι θα στο ροκανίσουν.Ισως είναι καλύτερα να κάψεις το χωράφι μαζί με τα ποντίκια και την επόμενη χρονια να σπείρεις καινούριο σπόρο.Αυτόν που θές εσύ.
Αν δε κατάλαβες και τώρα...
+1926
- kataramenos5
Ναι αλλα δε θα χεις "ποντίκια".Sick Bastard έγραψε:Ποιά άλλη χρονιά αγαπητέ, πάλι καμιά 15αρα παίχτες θέλεις.
- Sick Bastard
Ποιός νομίζεις ότι θα φέρει άλλους 15; Τα ποντίκια που έχει στα ώπα ωπα.
- Dinos_Liverpool
Ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση ασχολούνται με την καζούρα που κάνει το Paokmania στο ρούλη γι' αυτό χάσανε σήμερα τα αυγά και τα πασχάλια...theodoros έγραψε:Γιατί απλά φίλε ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ το μόνο που μας νοιάζει ειναι αυτό: http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... i-antipalo
αυτό περνάει στους ποδοσφαιριστές σου, να είναι αφεντικά στο χωριό, να κερδίσουν τον άρη την κυριάκή κ όλα καλά πάλι.
Όσο θα έχουμε αντίπαλο τον άρη, αυτά θα παθαίνουμε,
κάθε βδομάδα γράφεται κι απο κάτι για το συμπολίτη,
ήσουν 3 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο, σε υποδεχτηκε σαν διεκδικητή του τίτλου και εσύ κατέβηκες χεσμένος.
Καταλαβαίνω το πνεύμα σου και τι θέλεις να πεις, αλλά απλά κάνεις λάθος, φίλε Θόδωρα. Κανείς δεν τους είπε ότι αρκεί να σκέφτονται μόνο το ρούλη και να αφήσουν όλα τα άλλα. Πλάκα και χαβαλέ στους οπαδούς του "ετοιμοθάνατου" συμπολίτη κάνουμε, βρε συ. Ξέρεις πόσοι σουλατσάρουν εδώ μέσα;
- kataramenos5
Sick το ξεκαθάρισα

ΥΓ Κατι ακούστηκε οτι σε στρατόπεδο εξερράγη ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ .Πήρε τίποτα τ αυτί σας.kataramenos5 έγραψε: την επόμενη χρονια να σπείρεις καινούριο σπόρο.Αυτόν που θές εσύ.

Εγραψα πριν το ματς,πως αυτο που θελω να δω παικτες με ματια που γυαλιζουν....ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους!...
Αντι αυτου....ειδα να γυαλιζουν τα πομολα που εχουν σπιτια τους!
Θυμαμαι τα βλεμματα των Ιβιτς,Παμπλο,Μουσλι,Κοντρερας,οταν εμπαιναν να παιξουν εκει μεσα.....και οταν ειδα το "στεναχωρημενο" βλεμμα του Κλαους πριν την εναρξη...καταλαβα...
Και το χειροτερο απ'ολα.....με εναν αντιπαλο κοιμησμενο...μετριο...Φαντασου πως ειμασταν εμεις!!!....
Μαλωνα,μετα το ματς στο Ισραηλ,με φιλους που εκραζαν για την εμφανιση και τους ελεγα πως καλα εκαναν και εκαναν συντηρηση πριν το ματς της χρονιας για το πρωταθλημα....που να ηξερα.....!!!!
Μαγκες...εσεις που φορατε αυτη την φανελα....μαλλον δεν εχετε καταλαβει που παιζετε....Τη σημερινη ημερα την περιμεναμε πως και πως....οταν ηρθε....δεν περνουσε η ωρα με τιποτα....Γιατι?....Γιατι σας πιστευαμε!...Πιστευαμε πως μπορειτε....Πολλες χιλιαδες κοσμου,αποψε,αισθανονται προδομενοι,δεν μπορουν να ηρεμησουν,να κοιμηθουν!!!Γιατι?....Γιατι καποιοι κακομαθημενοι νομιζουν πως ειναι δημοσιοι υπαλληλοι!....Οχι,κυριοι...εαν θελετε να γινετε τετοιοι.....αλλου!...ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ,ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!
ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ!!!ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!
ΑΣ ΧΑΝΑΤΕ,ΡΕ.....ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΥΓ.Σαββιδη...ελπιζω να καταλαβες πως η ομαδα θελει πολλους παικτες!!!!
ΥΓ2.Στεφενς ελπιζω να καταλαβες με ποιους εχεις να κανεις!!!
ΥΓ3.Για αυτη τη ντροπη που ενοιωσα σημερα....θα σας περιμενω την αλλη Κυριακη!...Ας σας χειροκροτησει οποιος θελει...εγω θα σας γιουχαρω γιατι αυτο σας αξιζει!!!!Ντροπη σας!!!!
Αντι αυτου....ειδα να γυαλιζουν τα πομολα που εχουν σπιτια τους!

Θυμαμαι τα βλεμματα των Ιβιτς,Παμπλο,Μουσλι,Κοντρερας,οταν εμπαιναν να παιξουν εκει μεσα.....και οταν ειδα το "στεναχωρημενο" βλεμμα του Κλαους πριν την εναρξη...καταλαβα...
Και το χειροτερο απ'ολα.....με εναν αντιπαλο κοιμησμενο...μετριο...Φαντασου πως ειμασταν εμεις!!!....
Μαλωνα,μετα το ματς στο Ισραηλ,με φιλους που εκραζαν για την εμφανιση και τους ελεγα πως καλα εκαναν και εκαναν συντηρηση πριν το ματς της χρονιας για το πρωταθλημα....που να ηξερα.....!!!!

Μαγκες...εσεις που φορατε αυτη την φανελα....μαλλον δεν εχετε καταλαβει που παιζετε....Τη σημερινη ημερα την περιμεναμε πως και πως....οταν ηρθε....δεν περνουσε η ωρα με τιποτα....Γιατι?....Γιατι σας πιστευαμε!...Πιστευαμε πως μπορειτε....Πολλες χιλιαδες κοσμου,αποψε,αισθανονται προδομενοι,δεν μπορουν να ηρεμησουν,να κοιμηθουν!!!Γιατι?....Γιατι καποιοι κακομαθημενοι νομιζουν πως ειναι δημοσιοι υπαλληλοι!....Οχι,κυριοι...εαν θελετε να γινετε τετοιοι.....αλλου!...ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ,ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!
ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ!!!ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!

ΑΣ ΧΑΝΑΤΕ,ΡΕ.....ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!

ΥΓ.Σαββιδη...ελπιζω να καταλαβες πως η ομαδα θελει πολλους παικτες!!!!
ΥΓ2.Στεφενς ελπιζω να καταλαβες με ποιους εχεις να κανεις!!!
ΥΓ3.Για αυτη τη ντροπη που ενοιωσα σημερα....θα σας περιμενω την αλλη Κυριακη!...Ας σας χειροκροτησει οποιος θελει...εγω θα σας γιουχαρω γιατι αυτο σας αξιζει!!!!Ντροπη σας!!!!

Δεν μπορούνε ρε μπάφο...γιαυτό έχουν το στεναχωρημένο ύφος που λες. Αυτά σκέφτονται, είναι τώρα εδώ και διαβάζουν και στεναχωριούνται μην τους σταυρώνετε, έμεινε απο κόφτες οι ομάδα. Καλό το έπος αλλά η αλήθεια πονάει. Μην τρελένεσαι μαν να πας να τους χειροκροτήσεις γιατί αυτοί είναι αυτό μπορούν...
Ποιους κοφτες ρε Σωτο?....Με Σαμαρη και Μανιατη επαιζαν οι αλλοι...πλακα μου κανεις?....
Ρε παιδια μερικοι, οι πλαγιοι επιθετικοι δεν μπορουνε να δημιουργησουν κατι μονοι τους. ο Λουκας χανει τη μπαλα πολυ γιατι πολλες φορες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ. Εγω δεν ειμαι κανενας οπαδος του Λουκας ουτε απο αυτους που τον ηθελαν πολυ αποψη δεν ειχα. Αλλα μην τρελαθουμε τωρα, εαν οι υπολοιποι αμπαλοι ειχαν την τεχνικη του καταρτηση, μονο αυτο οχι τιποτα αλλο, θα ειμασταν μιλια καλητεροι.
Ο πλαγιος για να σου κανει κατι πρεπει να τον βγαλεις σε χωρο, να του δωσεις καποιον να συνδιαστει, να κανεις κεινηση κτλ. Δε λεω οτι οι πλαγιοι μας δεν εχουν τα δικα τους προβληματα και θεματα. Αλλα οταν απο τους 6 μπροστα απο την αμυνα οι 4 ειναι επιθετικα ανυπαρκτοι, τι να σου κανει ο πλαγιος ειτε καλα παιζει ειτε ασχημα.
Ξεκινισαμε να κανουμε ομαδα φετος αλλα εκτος απο προπονητη που παρθικε ΜΗΔΕΝ χτισιμο πραγματικο δεν εχει γινει. Δανικοι, βετερανοι με το ενα ποδι στη συνταξη καιτ δημοσιοι υπαλληλοι και απο κανα παιδακι. Αυτο δεν ειναι χτισιμο για το μελλον.
Για να κανεις μεγαλη ομαδα και να χτισεις ομαδα θελεις τουλαχιστον ενα παικταρα σε καθε γραμμη ωστε να γινει κορμος δυνατος.
Αυτη τη στιγμη αν θελουμε να χτισουμε τον ΠΑΟΚ του μελλοντος που θα χτυπισει πρωταθλημα...ποσους παικτες εχουμε? Οπως ειπα και πριν, εναν δυο το πολυ θα κρατουσα. Αρα ουτε εκκινηση στην ουσια δεν εχουμε κανει ακομη. Εμενα η ηττα δεν με χαλασε τοσο πολυ γιατι πολυ απλα δεν περιμενω απολυτος τιποτα απο αυτη την ομαδα. Δυστηχος, αλλη μια μεταβατικη χρονια.
Ο πλαγιος για να σου κανει κατι πρεπει να τον βγαλεις σε χωρο, να του δωσεις καποιον να συνδιαστει, να κανεις κεινηση κτλ. Δε λεω οτι οι πλαγιοι μας δεν εχουν τα δικα τους προβληματα και θεματα. Αλλα οταν απο τους 6 μπροστα απο την αμυνα οι 4 ειναι επιθετικα ανυπαρκτοι, τι να σου κανει ο πλαγιος ειτε καλα παιζει ειτε ασχημα.
Ξεκινισαμε να κανουμε ομαδα φετος αλλα εκτος απο προπονητη που παρθικε ΜΗΔΕΝ χτισιμο πραγματικο δεν εχει γινει. Δανικοι, βετερανοι με το ενα ποδι στη συνταξη καιτ δημοσιοι υπαλληλοι και απο κανα παιδακι. Αυτο δεν ειναι χτισιμο για το μελλον.
Για να κανεις μεγαλη ομαδα και να χτισεις ομαδα θελεις τουλαχιστον ενα παικταρα σε καθε γραμμη ωστε να γινει κορμος δυνατος.
Αυτη τη στιγμη αν θελουμε να χτισουμε τον ΠΑΟΚ του μελλοντος που θα χτυπισει πρωταθλημα...ποσους παικτες εχουμε? Οπως ειπα και πριν, εναν δυο το πολυ θα κρατουσα. Αρα ουτε εκκινηση στην ουσια δεν εχουμε κανει ακομη. Εμενα η ηττα δεν με χαλασε τοσο πολυ γιατι πολυ απλα δεν περιμενω απολυτος τιποτα απο αυτη την ομαδα. Δυστηχος, αλλη μια μεταβατικη χρονια.
Ακόμα και αυτοί καλύτεροι ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ και εγώ έτριβα τα μάτια μου αλλά ναι δυστηχώς.Συμφωνώ με CCCP
Εγω,παλι,δεν ετριψα κανενα ματι,λογω της αποδοσης του Ολυμπιακου.....Αντιθετα,ετριβα και τα δυο με την αποδοση της ομαδας μας!
-
Σωστότατος. Βέβαια ο Λούκας, για πλάγιος παίχτης, δεν έχει ντρίμπλα, κυρίως επειδή δεν έχει καθόλου δεξί και γίνεται προβλέψιμος. Γι' αυτό λέω, στείλ' τον μπροστά σε κάνα ματς, αλά Λέτο, να παίζει με μία τη μπάλα, να φεύγει στο χώρο και να σουτάρει.CCCP έγραψε:Ρε παιδια μερικοι, οι πλαγιοι επιθετικοι δεν μπορουνε να δημιουργησουν κατι μονοι τους. ο Λουκας χανει τη μπαλα πολυ γιατι πολλες φορες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ. Εγω δεν ειμαι κανενας οπαδος του Λουκας ουτε απο αυτους που τον ηθελαν πολυ αποψη δεν ειχα. Αλλα μην τρελαθουμε τωρα, εαν οι υπολοιποι αμπαλοι ειχαν την τεχνικη του καταρτηση, μονο αυτο οχι τιποτα αλλο, θα ειμασταν μιλια καλητεροι.
Ακριβως ετσι και τα ιδια ισχυουν και για τον Ολισε. Αυτοι οι παικτες ειναι να τους βγαζεις σε χωρο η στη καταληλη θεση και στιγμη για να γινοντε επικυνδηνοι. Δεν ειναι πολυδιαστατοι μεσοεπιθετικοι. Εαν η ομαδα σου δεν μπορει να τους βγαλει στο χωρο η στο ενας εναντιον ενος κτλ τοτε μα φυσικα και τελειος αχρειστοι θα φενονται.black death έγραψε:Σωστότατος. Βέβαια ο Λούκας, για πλάγιος παίχτης, δεν έχει ντρίμπλα, κυρίως επειδή δεν έχει καθόλου δεξί και γίνεται προβλέψιμος. Γι' αυτό λέω, στείλ' τον μπροστά σε κάνα ματς, αλά Λέτο, να παίζει με μία τη μπάλα, να φεύγει στο χώρο και να σουτάρει.CCCP έγραψε:Ρε παιδια μερικοι, οι πλαγιοι επιθετικοι δεν μπορουνε να δημιουργησουν κατι μονοι τους. ο Λουκας χανει τη μπαλα πολυ γιατι πολλες φορες ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ. Εγω δεν ειμαι κανενας οπαδος του Λουκας ουτε απο αυτους που τον ηθελαν πολυ αποψη δεν ειχα. Αλλα μην τρελαθουμε τωρα, εαν οι υπολοιποι αμπαλοι ειχαν την τεχνικη του καταρτηση, μονο αυτο οχι τιποτα αλλο, θα ειμασταν μιλια καλητεροι.
Αμα το συστημα μας ειναι να δωσουμε την μπαλα μπροστα στον ταδε να δημιουργησει κατι μονος του απο το πουθενα, κλαφτα χαραλαμπε.