Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP3
Re: Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP1
Μετα απο αυτη την τροπη θεωρω οτι οι ελαχιστες ελπιδες που ειχαμε εξωαγωνιστικα πλεον εξανεμιστηκαν.Δεν μπορω να βρω λογο που θα οφεληθουμε απο ενδεχομενη τιμωρια Ουκρανων αφου θα χουν γινει κληρωσεις κτλ.
Θα μας πάνε για στημένο μέσα, με εκδίκαση πριν την κλήρωση των PF.obanebane έγραψε:Αν αυριο γινει η κεντα και τους αποκλεισουμε θα κανουμε τη ζωη της ουεφα πολλλη ευκολη,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Υ.Γ Ριχτε τους ενα 2-5 αυριο να παραμιλαει ολη η ευρωπη.
- paokmaniak
ρε παιδια και ο Βολος μετα την κληρωση δεν ειχε "απομακρυνθει"?? Εγω αντιθετα βλεπω πολυ θετικο οτι κατευθειαν θα δωθει στο δευτοβαθμιο δλδ δε θα χουν δυνατοτητα ενστασης. Δε πιστευω οτι θα θελουιν να περασει ομαδα στους ομιλους χωρις να δωσει αγωνες δυσφημιζεται το προιον
Η λοκώ-UEFA εμάς θα μας κάνει τη ζωή ποτε εύκολη;obanebane έγραψε:Αν αυριο γινει η κεντα και τους αποκλεισουμε θα κανουμε τη ζωη της ουεφα πολλλη ευκολη,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Asimos έγραψε:Θα μας πάνε για στημένο μέσα, με εκδίκαση πριν την κλήρωση των PF.obanebane έγραψε:Αν αυριο γινει η κεντα και τους αποκλεισουμε θα κανουμε τη ζωη της ουεφα πολλλη ευκολη,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Υ.Γ Ριχτε τους ενα 2-5 αυριο να παραμιλαει ολη η ευρωπη.
Σημειωσε το αυτο το σκορ asimos

- trel@menos
λοιπον εχουμε και λεμε.
η μεταλιστ φετος ευρωπη δεν παιζει. ψιλοδεδομενο αυτο.
οποτε αυριο ενα 0-3 το ματσακι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι και κυριως η ουεφα που δεν θα χρειαστει να κανει αλχημειες στην κληρωση για τα πλει οφ του τσ λ.
τους ριχνει και μια καμπανα ενος ετους μετα και δεν ανοιγει ρουθουνι.
η μεταλιστ φετος ευρωπη δεν παιζει. ψιλοδεδομενο αυτο.
οποτε αυριο ενα 0-3 το ματσακι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι και κυριως η ουεφα που δεν θα χρειαστει να κανει αλχημειες στην κληρωση για τα πλει οφ του τσ λ.
τους ριχνει και μια καμπανα ενος ετους μετα και δεν ανοιγει ρουθουνι.
paokmaniak έγραψε:ρε παιδια και ο Βολος μετα την κληρωση δεν ειχε "απομακρυνθει"?? Εγω αντιθετα βλεπω πολυ θετικο οτι κατευθειαν θα δωθει στο δευτοβαθμιο δλδ δε θα χουν δυνατοτητα ενστασης. Δε πιστευω οτι θα θελουιν να περασει ομαδα στους ομιλους χωρις να δωσει αγωνες δυσφημιζεται το προιον
Eγω ξαναρωταω τι θα γινει με τον αντιπαλο μας στο γιουροπα λιγκ θα περασει αυτος χωρις αγωνες?
Εκει ποιον να του κολησουν αν εμεις παρουμε τη θεση των ουκρανων?
Αν εχουν ενημερωθει της μεταλισκ οτι θα τους αποκλεισουν,
ειναι πολυ πιθανο αυτοι να μπουνε στον αγωνιστικο χωρο ξενερωμενοι
οποτε ειναι ευκαιρια να τους αποκλεισουμε.
ειναι πολυ πιθανο αυτοι να μπουνε στον αγωνιστικο χωρο ξενερωμενοι
οποτε ειναι ευκαιρια να τους αποκλεισουμε.
- paokmaniak
Και εγω ειχα την ιδια απορια. ΙΣως τον επομενο επιλαχων απο την Ουκρανια?? Παντως μου φαινεται ειχε γινει παρομοιο σκηνικο με την Τραμπζονσπορ και τη Μπιλμπαο και ειχαν προτιμησει να περασει ανευ αγωνα η ομαδα του Europa παρα στο Ch.l. αν μπορει καποιος να το ψαξειobanebane έγραψε:paokmaniak έγραψε:ρε παιδια και ο Βολος μετα την κληρωση δεν ειχε "απομακρυνθει"?? Εγω αντιθετα βλεπω πολυ θετικο οτι κατευθειαν θα δωθει στο δευτοβαθμιο δλδ δε θα χουν δυνατοτητα ενστασης. Δε πιστευω οτι θα θελουιν να περασει ομαδα στους ομιλους χωρις να δωσει αγωνες δυσφημιζεται το προιον
Eγω ξαναρωταω τι θα γινει με τον αντιπαλο μας στο γιουροπα λιγκ θα περασει αυτος χωρις αγωνες?
Εκει ποιον να του κολησουν αν εμεις παρουμε τη θεση των ουκρανων?
Εγω απο αυτα που διαβαζω και βαση των αρθρων με τα οποια καλεσε η ουεφα την Μεταλιστ για απολογια , απο οτι λενε τα διαφορα μπλογκς , ειναι σιγουρη η τιμωρια.
Το γεγονος οτι η κληση εγινε ΣΗΜΕΡΑ , ΠΡΙΝ τον αγωνα μεταξυ μας, νομιζω οτι δικαιολογει απολυτα αυριο μετα την ληξη του αγωνα μια ένσταση απο την πλευρα μας. Αν δεν την κανουμε , το νομικο επιτελειο της ΠΑΕ ειναι για τα μπαζα....
Το γεγονος οτι η κληση εγινε ΣΗΜΕΡΑ , ΠΡΙΝ τον αγωνα μεταξυ μας, νομιζω οτι δικαιολογει απολυτα αυριο μετα την ληξη του αγωνα μια ένσταση απο την πλευρα μας. Αν δεν την κανουμε , το νομικο επιτελειο της ΠΑΕ ειναι για τα μπαζα....
2-5 ε;;;
Βρε λες;;;
Πάντως όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πολύ πιστεύω στη μεγάλη ανατροπή. Έχω ένα περίεργο καλό προαίσθημα.
Βρε λες;;;
Πάντως όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πολύ πιστεύω στη μεγάλη ανατροπή. Έχω ένα περίεργο καλό προαίσθημα.
Η ένσταση θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει....
...όπως από χθες διαβάζαμε ότι θα γίνει σήμερα.
Πάντως εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία των περισσότέρων...όχι ότι είναι κανένα μεγαθήριο η Μέταλιστ, αλλά είναι καλύτερη από εμάς σε 90 λεπτά αγώνα αυτή τη χρονική περίοδο.
Η σημερινή δε ανακοίνωση της ουέφα μόνο καλό τούς κάνει στην ψυχολογία.
...όπως από χθες διαβάζαμε ότι θα γίνει σήμερα.
Πάντως εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία των περισσότέρων...όχι ότι είναι κανένα μεγαθήριο η Μέταλιστ, αλλά είναι καλύτερη από εμάς σε 90 λεπτά αγώνα αυτή τη χρονική περίοδο.
Η σημερινή δε ανακοίνωση της ουέφα μόνο καλό τούς κάνει στην ψυχολογία.
- ace79grpaok