PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
1
1%
Κίτσιου
6
7%
Λίνο
5
6%
Βίτορ
2
2%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
4
5%
Τζιόλης
59
72%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΟΚ....
Ο επαναπηλτικος ειναι κοντα.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χακόμπο, άτυχος στο πέναλτι, η έξοδος ήταν της απελπισίας αλλά τι να κάνεις.

Κίτσιου, τηρουμένων των αναλογιών, καλός. Έφαγε τη μεταγραφή σε θέση που πονούσαμε, δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι για τη μεταγραφή.

Κατσουράνης, ακόμα και ξενερωμένος παίχτης κλάσης.

Βίτορ, τίποτα το ιδιαίτερο, να δεχτώ ότι το πέναλτι ήταν κακιά στιγμή, θα δούμε.

Λίνο, εντάξει τι να πούμε, θα βλέπει τον Σπυρόπουλο στις προπονήσεις και θα γελάει.

Λούκας, λένε ότι ήταν στο 40% που μπορεί να παίξει. Ερώτηση: Γιατί έπαιξε τότε; Απάντηση: Γατί δεν έχεις άλλο παίχτη εκεί.

Τζιόλης, ο καλύτερος κι ο πιο ουσιαστικός.

Λάζαρ, τα γνωστά όλο λάδια, από τηγανίτα τίποτα

Γεωργιάδης, πανάδικη η στοχοποίησή του μεν, αλλά δεν βοηθάει κι αυτός καθόλου δε. Ολίσε το ίδιο κακός. Ερώτηση: Γιατί έπαιξαν αυτοί; Απάντηση: Ο ΠΑΟΚ (του Σαββίδη) δεν έχει καθαρό αριστερό εξτρέμ.

Κλάους, έχασε το άχαστο κι θα αρχίσουν πάλι οι μαλακίες περί γατιού και ξυπνητηριού και γκόμενας και τέτοια. Τι να πει κανείς, μόνο το επόμενο ματς. Και μιλάμε για ένα παίχτη που μόνο αυτός έχει το εύκολο γκολ.

Σάλπι, 2-3 ωραίες σέντρες, το κλασσικό σουτ πάνω στον τέρμα και μετά οι γνωστές κινήσεις που όλοι αγαπήσαμε και βαρεθήκαμε συγχρόνως. Καλός, αλλά προβλέψιμος. Σε μια φάση έχει το κτήνος τον Papa με την ευκαρία να το βάλει στο ανάποδο πόδι κι αυτός πάει πάλι απ την εξωτερική. Πφφφ. Γενικά ο καλύτερος απ την αναιμική μας επιθετική γραμμή.

Βούκιτς, μια πάσα ένα τετ-α-τετ.

Νέσιντ, τίποτα, αλλά δεν μπορεί να κριθεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με το παραπάνω του Sick.
Θα διαφωνήσω στο θέμα Γεωργιάδη που όσο έπαιζε αριστερά ήταν απαράδεκτος και ως τέτοιος οφείλει να τα ακούει και στον Βίτορ που αν εξαιρέσουμε το απλωμένο χέρι του στο πέναλτυ, που έιναι σαφές λάθος, δεν πήγε άσχημα.
Το ότι χρειαζόμστε αριστερό εξτρεμ και επιθετικό χαφ (μ' αυτήν τη σειρά) πρέπει να έγινε επιτέλους κατανοητό.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Ο Νέτσιντ όπως τον βλέπω,δύσκολα θα παίξει μπάλα το επόμενο εξάμηνο.Ανέτοιμος και βαρύς,μάλλον θέλει πάρα πολύ χρόνο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ο Γεωργιάδης, ήταν ''απαράδεκτος'' αλλά το ίδιο κακός/τσαπατσούλης ήταν κι ο Ολίσε. Δεν είδα κανέναν να βγάζει το μίσος του για τον Ολίσε όπως βγήκε για τον Γεωργιάδη. Αυτό προσπαθώ να πω. Άλλωστε δεν πάει πολύ καιρός, που λέγονταν ότι ο Γεωργιάδης, παίζει καλύτερα αριστερά λόγω της εμφάνισής του στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και το WHL.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Εγω δε θα συμφνωνησω στην κριτικη του sick.
Δε θεωρω λιγο τον βιτορ.Οπως και οτι ο λαζαρ δεν ητανε καλος.Ο λαζαρ σου ανοιξε την αμυνα τους για πλακα 2 φορες.Η καθετη στο λινο στη φαση του κλαους ο λαζαρ τη βγαζει.Επισης δεν μπορεις να μου λες οτι ο κλαους δεχεται αδικη κριτικη.Μια φαση ειχε στο ματς και τη σπαταλησε.Δε λεω οτι δεν ειναι γκολτζης αλλα λεω οτι επρεπε να το καρφωσει.Εξω απο την περιοχη δε βοηθα.Τουλαχιστον μεσα πρεπει να εισαι ευστοχος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:Ο Γεωργιάδης, ήταν ''απαράδεκτος'' αλλά το ίδιο κακός/τσαπατσούλης ήταν κι ο Ολίσε. Δεν είδα κανέναν να βγάζει το μίσος του για τον Ολίσε όπως βγήκε για τον Γεωργιάδη. Αυτό προσπαθώ να πω. Άλλωστε δεν πάει πολύ καιρός, που λέγονταν ότι ο Γεωργιάδης, παίζει καλύτερα αριστερά λόγω της εμφάνισής του στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και το WHL.
Ο γεωργιαδης στοχοποιεται λογω οτι εχασε την κλασικη ευκαιρια και οτι δεν απεδωσε στο ημιχρονο που ημασταν καλοι.Ο ολισε την ωρα που μπηκε εχει τη δικαιολογια οτι ολη η ομαδα ητανε κακη.Οχι οτι δε θα μπορουσε και αυτος να κανει κατι παραπανω.Και αυτος αρνητικος ηταν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ο γεωργιάδης στοχοποιείται γιατί είναι ο γεωργιάδης. Θυμάμαι πέρυσι που μόλις είχε γυρίσει από τον πολύμηνο τραυματισμό του κι έκανε ένα ανάλογο κοντρόλ με τη Βέροια(;) και τον γιούχαρε όλο το γήπεδο. Ε, αυτό είναι στοχοποίηση δεν είναι κριτική.

Όπως επίσης κι ο Κλάους, δέχεται άδικη κριτική με ποιά έννοια. Όταν δεν τα παστελώνει, φταίει η εξωγηπεδική του ζωή. Όταν τα παστελώνει, ξαναγίνεται κίλλερ. Συγνώμη αλλά αυτό είναι γελοίο. Έχω ξαναρωτήσει στο παρελθον. Ποιά είναι τα στατιστικά αποδεκτά για τον Κλάους των 40 γκολ σε 2 χρόνια. Ένα γκολ ανα ευκαιρία ανα ματς; Ε, απλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο ρε παίδες, είναι αδύνατον. Ναι, χθες δεν ήταν καλός. Αλλά να λέμε γατί στους μεγάλους αγώνες παίχτη που σκοράρει σε Ρούμπιν, σε Τόττεναμ κτλ ε είναι φιάσκο δεν το καταλαβαίνουμε; Στο Χάρκοβο, πάλι απ αυτόν θα περιμένουμε να τα βάλει, δεν έχουμε άλλον τέτοιο παίχτη με τόσο εύκολο το γκολ. Ξαναλέω, δεν έπαιξε καλά χθες. Αλλά ως εκεί.

Βίτορ, δεν είπα ότι ήταν λίγος, τίποτα το ιδιαίτερο είπα, είναι ένα ακόμα στοίχημα.

Λάζαρ, ναι έβγαλε την πάσα στον Λίνο, αλλά μέσα στο παιχνίδι, χάνεται πολλές φορές δεν είδα βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με το παραπάνω του Sick.
Θα διαφωνήσω στο θέμα Γεωργιάδη που όσο έπαιζε αριστερά ήταν απαράδεκτος και ως τέτοιος οφείλει να τα ακούει και στον Βίτορ που αν εξαιρέσουμε το απλωμένο χέρι του στο πέναλτυ, που έιναι σαφές λάθος, δεν πήγε άσχημα.
Το ότι χρειαζόμστε αριστερό εξτρεμ και επιθετικό χαφ (μ' αυτήν τη σειρά) πρέπει να έγινε επιτέλους κατανοητό.
Κατανοητό ήταν και πριν Απόστολε, το θέμα είναι οτι για εμάς είναι απαραίτητοι, αλλά για ποιο στόχο;
Εμείς μπορεί να σκεφτόμαστε ομίλους Τσ.Λ. και πρωτάθλημα και για αυτό να τους θεωρούμε απαραίτητους, άλλοι όμως μπορεί να θεωρούν οτι για τους ρεαλιστικούς στόχους που μπορεί να έχουν θέσει στην πράξη (για σούπα λιγδ μπορώ και έτσι όπως είμαι, όπως και για ομίλους EL) δεν είναι απαραίτητη ενίσχυση.

Θεωρώ οτι ο Ιβάν σκέφτηκε οτι από το να παίρνω 7 παίκτες ακριβούς και να έχω ΓΔ πάγκο, τα χώνω στον πάγκο και ποντάρω οτι αυτός θα μου βγάλει υπεραξία από τους παίκτες, οπότε θα έχω ίδιο (;) αποτέλεσμα με μία μικρότερη επενδυση (= μεγαλύτερο ROI). Και η αλήθεια είναι οτι και αγωνιστικά να το δεις, από τον πάγκο ξεκινάς χτίσιμο ομάδας.

Χτίσιμο (όπως λέγαμε χθες στου Πλάτωνα). Γιατί πολλοί από τους συνοπαδούς μας θεωρούν οτι σε 1 μήνα χτίζεται από το τέλμα ομάδα που βάζει κάτω ομάδα επιπέδου Μέταλιστ. Αυτό δεν είναι χτίσιμο.

Ηρεμία, η δουλειά θα δείξει. Αν μπορεί να μου εξασφαλίσει το 50-50 και σε μένα και στο γαύρο, είναι η δεύτερη καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει ο Ιβάν. την πρώτη την έχει κάνει και παρουσίασε σε ένα μήνα ομάδα εντελώς διαφορετική που θα ζωγραφίζει φέτος.

ΥΓ. Γενικό πήγε το σχόλιο, όχι σε εσένα ως διαφωνία. Απλά πάτησα στο δικό σου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική του έκανες χέρι είσαι για το π$#@$@σο.

άν δεν υπήρχε αυτή η στιγμή θα μίλαγα για τον καλύτερο μας (μαζί με Τζιόλη) παίχτη χθές.
γρήγορο cb, πάντα πρώτο στη μπάλα, χαμηλά και ψηλά. σε 1 με 1 δεν τον πέρασαν ούτε μια φορά.

θα αφήσει ιστορία στον ΠΑΟΚ. 31/7/2013.

άν υπήρξε ένα πρόβλημα στην ομάδα, ήταν καθαρά θέμα "μετάλλου". αλλά αυτό θέλει υπομονή. 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κώστα (bane1980) με ένα χαφ και ένα αριστερό εξτρέμ ποιότητας είχαμε πολλές πθιανότητες να περάσουμε την Μέταλιστ. Μπορεί να δίναμε 3-4 μύρια να τους πάρουμε, αλλά τα 2 από αυτά θα τα παίρναμε πίσω άμεσα, επειδή θα προχωρούσαμε στα play-off του Ch.L.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

K_geo έγραψε:εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική του έκανες χέρι είσαι για το π$#@$@σο.
Ποιός το λέει αυτό;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κώστα (bane1980) με ένα χαφ και ένα αριστερό εξτρέμ ποιότητας είχαμε πολλές πθιανότητες να περάσουμε την Μέταλιστ. Μπορεί να δίναμε 3-4 μύρια να τους πάρουμε, αλλά τα 2 από αυτά θα τα παίρναμε πίσω άμεσα, επειδή θα προχωρούσαμε στα play-off του Ch.L.
Είναι θέμα risk assessment. Έχει λογική αυτό που λες, απλά μεσολαβούν σκέψεις από το οτι μπορεί να προσπάθησαν να τους φέρουν και να μην μπόρεσαν (γενικά ή εγκαίρως), μέχρι το οτι ακολουθήθηκε συντηρητική πολιτική στα χρήματα ποντάρισμα (να έβαζες +3-4μ, να γινόταν πάλι ένα τέτοιο χέρι πχ και να έμενες έξω).

Δεν ξέρω ακόμα και με αρ.εξτρ.+10αρι εάν θα περνούσαμε. Φαβορί σίγουρα δεν θα γινόμασταν. Απλά θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, για μένα όχι +50%.

Να έπαιζες με μια Νόρτζελαντ πχ, οκ, εκεί ξέρεις οτι εάν τα χώσεις, προχωράς. Με επίπεδο Μέταλιστ για εμένα παραμένουν μεγάλες οι πιθανότητες να τα έριχνες στον κουβά. Τώρα βέβαια για ομίλους EL δεν σηκώνει πολλά πολλά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sick Bastard έγραψε:
K_geo έγραψε:εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική του έκανες χέρι είσαι για το π$#@$@σο.
Ποιός το λέει αυτό;
Όχι εσύ. σε εσένα πάνε όλα τα άλλα :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Caballo Viejo έγραψε:Απόψε ο ΠΑΟΚ, όσο ήταν φρέσκος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, όταν του γύρισε η τύχη την πλάτη, έχασε από μια ομάδα που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν καλύτερή του, αν και περισσότερο προετοιμασμένη και με πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα ρόστερ.
Το θέμα όμως απόψε δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά το τι περιμέναμε εμείς από την ομάδα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε απόψε! Ότι αν αποφασίσουμε να δείξουμε υπομονή και να στηρίξουμε τον Στέφενς θα δούμε σπουδαία πράγματα φέτος! Ας τον αφήσουμε να δουλέψει όπως ξέρει και τότε ο χρόνος θα δουλέψει για μας...

Έχεις μεγάλο δίκιο.Σε όλα.Συμφωνώ και με τον ντέσπερ.Δηλαδή,είναι εξωφρενικό να διαβάζουμε κάτι μνημεία υπερτίμησης για μια ομάδα,που χθές θα μπορούσε να πάθει μέγα κάζο.Είχε την τύχη,γιατί στο πλασέ του Λούκας μετά την πάσα του Κίτσιου δεν ξέρω,αν δεν έβρισκε στον αμυντικό,πως θα το'βγαζε ο τερματάς τους,και την επιπολαιότητά μας-Γεωργιάδης,Αθανασιάδης-με το μέρος της και μετά ακολούθησε και το ... θαύμα των θαυμάτων.Οκ,από εκεί και πέρα κάτι έδειξε,που και στο β ημίχρονο προσωπικά δεν είδα κάτι συγκλονιστικό.Προκαλούμαι άσχημα όμως όταν διαβάζω περί παρασάγγας ποιοτικότερης ομάδας.Όσο τους έχω παρακολουθήσει φέτος,με ίδιο προπονητή μια ... ζωή,με κορμό πολλών ετών,με μεγαλύτερη συνοχή,με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους,με κόσμο δικό τους αποκλειστικά στο γήπεδο,παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.Και τούτος ο χαρακτηρισμός αποδίδεται λόγω του β ημιχρόνου και μόνο.Στο α φάνταζαν αναξιοπαθούντες.Όποιος δεν είδε πως κινδύνευαν σοβαρότατα σε κάθε μας κατεβασιά,"δικαιολογημένα" θεωρεί πως ήταν καλύτερη από εμάς και πέρασε ένα βράδυ με σβηστές μηχανές.Εγώ λέω πως η ψυχούλα τους το ξέρει με τι ανακούφιση πήγαν στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!!!!Κι αφήστε τον Ντέβιτς,που "τραγουδούσε" στο τέλος.

Τέλος πάντων,το μέγα ζητούμενο για την ομάδα μας είναι,παιχνίδι το παιχνίδι,να αυξάνεται η χτεσινή εμφάνιση του α ημιχρόνου σε χρονική διάρκεια.Έχουμε πολλούς λόγους να'μαστε αισιόδοξοι πιστεύω.Και για την ομάδα και για το ενδεχόμενο ουσιαστικής ενίσχυσής της.Αξίζει ο κόπος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”