21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι παίχτηκε τώρα δα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν έχω δει καποιο ρεπορταζ.

έχεις κάποιο λινκ σε παρακαλώ;

ΥΓ: και άν παίξει, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να δώσει το 110% των όποιων δυνατοτήτων του._
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Kgeo δεν αντέχω να δουλεύουμε τον κόσμο εν ονόματι ενός δήθεν αποπροσανατολισμού.

Το πειθαρχικό παράπτωμα συνέβη όπως συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε όλες τις ομάδες, γράφτηκε στις εφημερίδες και ο προπονητής θα εισηγηθεί την αντιμετώπιση του στη διοίκηση η οποία και θα αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει.

Συνειδητά όμως να λέμε ψέματα μιλώντας για δήθεν τραυματισμούς στο ισχίο και τακτικούς αποκλεισμούς τη στιγμή που η ομάδα εξαιτίας του ψάχνει αλχημείες για τη θέση του αριστερού βακ μπροστά σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της είναι κατά τη γνώμη μου και ανόητο και ανήθικο. Η εθελοτυφλία και το κουκούλωμα δεν θεράπευσαν ποτέ κανένα πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι αποδείξεις ψάχνεις. Κάμερα τύπου big brother 24/7 στα αποδυτήρια για να βεβαιωθείς ή να θωπεύσεις τις πληγές στα πλευρά του Stevens για να πειστείς; Όσο για το timing που λες το περιστατικό το ανέφερα αφού το είχαν ήδη γράψει οι εφημερίδες και όταν μετά από 10 μέρες αποκλεισμού βαρέθηκα το δούλεμα για ισχία και τακτικές ενώ αυτός που θα έπρεπε να αναλογιστεί και το timing πρώτος από όλους είναι αυτός που άνοιξε το στόμα του απευθυνόμενος με αυτό τον τρόπο στον προπονητή μπροστά σε όλους.

Τέλος, κατά τη γνώμη μου όσο δύσκολη κι αν είναι η επιλογή του Χουμπ θα προτιμούσα να πάμε με Σκόνδρα ή Κίτσιου με το ανάποδο αριστερά απέναντι στον Φαρφάν και ας αποκλειστούμε παρά να παραβώ μια από τις θεμελιακές αρχές μιας ομάδας που συνιστά σεβασμό στο πρόσωπο του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

[quote="Sick Bastard"]Καμία βρώμα δεν έβγαλε ο Ολιβάρες στο θέμα.
Συνέβη και είτε το αποδέχεσαι είτε όχι, δεν αλλάζει αυτό το γεγονός.
Ρώτα τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αν θες επιβεβαίωση.

Θα αστειευεσαι βεβαια ε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

olivares έγραψε:Kgeo δεν αντέχω να δουλεύουμε τον κόσμο εν ονόματι ενός δήθεν αποπροσανατολισμού.

Το πειθαρχικό παράπτωμα συνέβη όπως συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε όλες τις ομάδες, γράφτηκε στις εφημερίδες και ο προπονητής θα εισηγηθεί την αντιμετώπιση του στη διοίκηση η οποία και θα αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει.

Συνειδητά όμως να λέμε ψέματα μιλώντας για δήθεν τραυματισμούς στο ισχίο και τακτικούς αποκλεισμούς τη στιγμή που η ομάδα εξαιτίας του ψάχνει αλχημείες για τη θέση του αριστερού βακ μπροστά σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της είναι κατά τη γνώμη μου και ανόητο και ανήθικο. Η εθελοτυφλία και το κουκούλωμα δεν θεράπευσαν ποτέ κανένα πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι αποδείξεις ψάχνεις. Κάμερα τύπου big brother 24/7 στα αποδυτήρια για να βεβαιωθείς ή να θωπεύσεις τις πληγές στα πλευρά του Stevens για να πειστείς; Όσο για το timing που λες το περιστατικό το ανέφερα αφού το είχαν ήδη γράψει οι εφημερίδες και όταν μετά από 10 μέρες αποκλεισμού βαρέθηκα το δούλεμα για ισχία και τακτικές ενώ αυτός που θα έπρεπε να αναλογιστεί και το timing πρώτος από όλους είναι αυτός που άνοιξε το στόμα του απευθυνόμενος με αυτό τον τρόπο στον προπονητή μπροστά σε όλους.

Τέλος, κατά τη γνώμη μου όσο δύσκολη κι αν είναι η επιλογή του Χουμπ θα προτιμούσα να πάμε με Σκόνδρα ή Κίτσιου με το ανάποδο αριστερά απέναντι στον Φαρφάν και ας αποκλειστούμε παρά να παραβώ μια από τις θεμελιακές αρχές μιας ομάδας που συνιστά σεβασμό στο πρόσωπο του προπονητή.
έτσι οκ. μάλλον φταίει που αποφεύγω να διαβάζω εφημερίδες. 8-)

Συμφωνώ στην τελευταία πρόταση, αλλά για αγωνιστικούς λόγους.

ΥΓ: Εφόσον μάλιστα είναι όπως λένε οι εφημερίδες, δλδ θέμα της διοίκησης πλέον, δεν νομίζω ότι πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη έκταση από εμάς...... ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες τί έγινε;

Βρήκαμε χώρο και παίζουμε;

Σας έχει πιάσει μια παπαριά τις τελευταίες ημέρες ορισμένους και δεν λέτε να συνέλθετε.

Ο ΠΑΟΚ έχει αύριο σοβαρό ματς, αλλά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ, πάλι είναι τραγικό να φτιάχνετε κλίμα τελείως εχθρικό προς ένα παίκτη της ομάδας, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι. ΜΠΟΡΕΙ και να ισχύει οτι υπέπεσε σε παράπτωμα. Εσείς θα τον τιμωρήσετε ή το αφεντικό των αποδυτηρίων;

Μαζευτείτε λίγο.

Η αναφορά του Olivares ήταν ατυχής. Ακόμα κι αν ισχύει, δεν υπήρχε λόγος να κουβεντιαστεί κάτι τέτοιο, τώρα και με τέτοιο τρόπο. Πράγματι όμως έχει μεγάλη συνεισφορά ο Oli εδώ μέσα και συνεπώς υπάρχει και μια αποδοχή των λεγομένων του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν δίνει clearance σε κανέναν, για να κινείται όπως νομίζει.

Το ξαναλέω όμως πως ο αρνητισμός ορισμένων που σπεύδουν να τονίσουν και να επιβεβαιώσουν μόνο τις αρνητικές ειδήσεις, έχει παραγίνει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

++++++++ Ωραίες η γραφές του Olivares αλλα το οτι το γράψαν οι εφημερίδες δε σημαίνει οτι είναι και αξιόπιστη η είδηση.Μας έχουν φλομώσει στην π@π@ρια οι αρδ.Κακό timing ,το ξεχνάμε και επικεντρωνόμαστε στα του μάτς.Και καλό θα ναι να συμμαζευτούν και μερικά ποστ που απευθύνονται στον παίκτη που καλείται αύριο να βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σαν πολυ στα σοβαρα να παιρνουμε τους εαυτους μας.
σιγα μην κραξουμε κανεναν και χαλασει το κλιμα στα αποδυτηρια και στους ΠΑΟΚτσηδες ανα τον κοσμο.
αν υπεπεσε σε πειθαρχικο παραπτωμα να τιμωρηθει παραδειγματικα.30 χρονων ειναι οχι κανενα παιδαρελι.και αν αυτος και οποιοσδηποτε αυτος δεν θελει μια, η ομαδα δεν θα πρεπει να θελει 100.
ειτε ισχυει η πληροφορια εν προκειμενω ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τελευταία κουβέντα μου επι του θέματος για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας.

1. Κανένα κλίμα αρνητικό δεν προσπαθούμε εμείς οι κακοί, να δημιουργήσουμε, μόνο ο κάθε παίχτης είναι η αιτία για το πως θα προσληφθεί η καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αν είναι σωστός ότι και να πει ο κάθε μ@λ@κ@ς σε όποιο φόρουμ της γης, είναι σωστός, τέλος. Κι αν κάνει λάθη ενώ είναι σωστός, συγχωρούνται πολύ πιο εύκολα.

2. Δεν υπάρχει ούτε ένας, μα ούτε ένας, εντός, εκτός, πάνω, κάτω και πλαγιώς του ΠΑΟΚ να αποπροσανατολιστεί με τον Σπυρόπουλο. Είναι αμελητέα ποσότητα. Στην τελική αν παίξει, ας παίξει για να ''βουλώσει στόματα'' κι ας βγαίνει μετά να λέει την κασέτα ''δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν''. Στα παπάρια μας ο Σπυρόπουλος, ο ΠΑΟΚ θέλουμε να περάσει κι ας παίξει κι ο Σβούρας αριστερό μπακ.

3. Υπεραμύνθηκα και θα το ξανακάνω για πράγματα που γνωρίζω ότι είναι αληθή, τον Oli και για να μην υπάρχει καμία παρανόηση τι εννοώ, δεν γούσταρα καθόλου που γράφτηκε για βρώμα και τέτοια. Ξαναλέω, καμία ''βρώμα'' δε συνέβη, το περιστατικό είναι 100% υπαρκτό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε εντάξει τότε αφού το ξαναλες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

TO ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗ
ΩΡΑΙΑ γραψτε τουλαχιστον οπως λεει η μπιλντ οτι πλακωνονται στα αποδυτηρια οι παικτες της σαλκε αλλα εκει δεν μας ενδιαφερει μαλλον, και εκει κουστομπολιο πεφτει και εμμεσα μας ενδιαφερει αφου μας αρεσει τοσο το παρασκηνιο και οχι ο αγωνας
και εγω λεω ετσι ανωνυμα οτι ο rainmaker ειναι γαβρος ειναι εξακριβωμενο 100% απο μενα (σορρυ rain )...... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Bροχοποιέ, προφανώς και διαφωνούμε για τη διαχείριση πειθαρχικών παραπτωμάτων και για το ατυχές των χειρισμών.

Κατά τη γνώμη μου ανακοινώνεις το περιστατικό την ίδια μέρα όσο πιο στεγνά γίνεται και την παραπομπή στη διοίκηση η οποία ενεργεί άμεσα και το θέμα λήγει εκεί.

Να μην το λέμε 10 μέρες γιατί θα χαλάσει το κλίμα ενώ ψάχνουμε άμεσα για αντικαταστάτη και να λέμε παραμύθια για ισχία αφήνοντας το αγωνιστικό πρόβλημα να κακοφορμίζει, ενώ η ομάδα έχει μείνει χωρίς αριστερό βακ για να προστατεύσουμε δήθεν έτσι το κλίμα είναι ασέβεια και προς το θεσμό του προπονητή και συνειδητό δούλεμα προς τον κόσμο της ομάδας και όταν ειπωθεί η αλήθεια να μιλάμε για λαμπιρισμό και κουτσομπολιό είναι ψευδώς εννοούμενη υπερπροστατευτικότητα και στρουθοκαμηλισμός. Τέλος, clearance ασυδοσίας ούτε ζήτησα ποτέ, ούτε με ενδιαφέρει να αποκτήσω.

Τους προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όμως ούτε θα τους δεχτώ, ούτε θα τους επικροτήσω είτε στρέφονται προς εμένα, είτε προς οποιοδήποτε άλλο μέλος όπως ορίζουν οι αρχές ενός φόρουμ.

Από εκεί και πέρα μακάρι ο Σκόνδρας ή ο Κίτσιου να αντεπεξέλθουν απέναντι στον Φαρφάν και τον Ουτσίτα με πολύ αυτοσυγκέντρωση και εύρυθμη τακτική συνεργασία και με το Στοχ αλλά και με τους παίκτες του άξονα που θα συγκλίνουν για βοήθειες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτής της υφής τα θέματα,όταν παρουσιάζονται σε μιαν ομάδα,είναι σώφρον να επιλύονται εσωτερικώς.Τα στεγνά ... δωσίματα είναι πρακτικές που,κατά τη γνώμη μου,δεν αρμόζουν σε έναν υγειώς λειτουργούντα οργανισμό.Το να ληφθούν όμως τα αναγκαία μέτρα προς αντιμετώπιση του όποιου παραπτώματος αλλά και χάριν παραδειγματισμού κάθε άλλου επίδοξου ... αντάρτη το βρίσκω πολύ φυσικό.Κοντός ψαλμός.Αν δεν παίξει αύριο στη φυσική του θέση,ως η κατάσταση έχει διαμορφωθεί,και προτιμηθεί να μεταφερθεί εκεί παίχτης δεξιοπόδαρος,κάτι θα σημαίνει,αν ο παίχτης δεν έχει τραυματισμό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι αστειο να επιζηταμε να μας συμπεριφοροντε σαν γελαδια και να θελουμε να ζουμε σε εναν κοσμο εκτος πραγματικοτητας.
δηλαδη για να καταλαβω...δεν θελετε να γνωριζετε τι πραγματικα γινετε στην ομαδα?σας αρεσει που σας κοροιδευουν και σας λενε για προβληματα τραυματισμων ενω ο παικτης δεν εχει τιποτα απολυτως?
το θεμα με τον σπυροπουλο εγινε γνωστο αμεσως μετα το ματς με την καλλονη αλλα ολοι οι αρμοδιοι καναν ομερτα.
εμενα για παραδειγμα μου το ειπε παικτης του ΠΑΟΚ την επομενη του παιχνιδιου αλλα ουτε αρμοδιοτητα μου ειναι να πληροφορω τον κοσμο ουτε και ο λογος μου εχει την βαρυτητα για να λεω κατι τοσο σημαντικο.

για να το κλεινουμε το θεμα εδω ειμαι της αποψης οτι εναν παικτη που ειναι στην ομαδα 1 μηνα και εχει τετοια συμπεριφορα τον τιμωρεις παραδειγματικα γιατι αλλιως θα σου ξανακανει τα ιδια
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

RoMaN έγραψε:
Odi έγραψε:Νικολάκη τί λέει;Σηκώσαμε μπαϊράκι;Πρόσεξε όμως,γιατί εδώ είναι Θεσσαλονίκη και παίζεις στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι Αθήνα.Γι αυτό φρόντισε να είσαι υπόδειγμα,γιατί μπορεί να βρεθούν πολλοί καλοθελητές και να σε αναγκάσουν να είσαι υπόδειγμα με άλλους τρόπους.
Πσσσσσσσσσσσσσσσ.
Νομίζω ο Σπυρόπουλος τώρα θα φύγει.

Αν το διαβάσει αυτό, άνετα θα μπορέσει να κάνει καμιά έγκληση (= μήνυση)!
Ανατριχιάσαμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”