Μεταγραφες- ροστερ ΠΑΟΚ 2013-2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
freemind

Re: Μεταγραφες- ροστερ ΠΑΟΚ 2013-2014

Δημοσίευση από freemind »

K_geo έγραψε:πάντως η φώτο που βγήκε με την υπογραφή είναι όλα τα λεφτά.
Παρατήρηση το (άσπρο) αλάτι και το (μαύρο) πιπέρι που στηρίζουν το σήμα του ΠΑΟΚ μας!

Κατά τα άλλα (αν και δεν είμαι τόοοοσοοο μπασκετόφιλος κυρίως λόγω ενασχόλησης με το Χάντμπολ), φαίνεται πολύ καλό παιχτάκι από τα βίντεο που είδα.....πιο πολύ από όλα μου άρεσε το ότι με το που τραβάει παίχτη (ες) ξέρει που να σπάσει τη μπάλα.....
το καλό είναι ότι και πολλούς πόντους βάζει με καλά ποσοστά, αλλά έχει πάρα πολλές ασσιστ και πολλά κλεψίματα...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

το είδατε ότι είναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην ιστορία !!!! του κολεγιακού με τουλάχιστον 2.000 πόντους στην καριέρα του και ταυτόχρονα, 900 ασσίστ, 600 ριμπάουντ και 300 κλεψίματα....
αυτό σημαίνει ουσιαστικός παίκτης... ή παίκτης-οικονομία (ήταν και 2ος στο λόγο ασιστ/λαθη)...
επιτέλους έχουμε ένα λόγο να ξεχνάμε τον Λάζο και να στήνουμε το παιχνίδι μας γύρω από ένα παίκτη μπασκετικό επίσης, αλλά και σύγχρονο, γρήγορο, αποτελεσματικό.
εύγε και μπράβο στον Μάτζικ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Τι ησυχία είναι αυτή ρε;
τώρα που με έναν καλό σέντερ φτιάχνουμε ομαδάρα εσείς ακόμα στεναχοριέστε για χθες;

ας δούμε λοιπόν τι είναι καλύτερον:
ακριβό 5αρι μαύρο και θηρίον, ή μέτριο σέντερ και πιο κοντό και φτηνό και μαζί έναν τύπου σκόρερ στο 2;

εγώ είμαι με την πρώτη λύση. διότι, με πραγματικό άσσο, ακριβό 5αρι άρα και καλό, το 4 καλυμένο σωστά κυρίως με Τσαιρ και ακόμα καλύτερα και με γαμπρό,
το 3 με το σουτ του δέδα, τον Μαργαρίτη σε ρόλους και ίσως Βασιλο
μένει το 2 όπου ο Μπίδης επαρκεί για μισό ματς, κάτι λίγα ίσως ο Γιούγκος και έχεις μια τρύπα που μπορείς να βάλεις Τσόχλα στον άσσο και τον mini Cooper στο 2....
πολύ καλά τα βλέπω...

ΥΓ κάνω εξαίρεση για τον ΝΤόνυ... εκεί ΟΚ ας πάρεις και μέτριο σέντερ και να ελπίζεις να πείσεις και Λάζο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ντονυ-βασιλο και εναν ημιψηλο 2,03-2,05 αθλητικο μαυρουκο και θα βγαλουμε πολλα γουστα στο παλατακι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη εγω τωρα πρεπει να γραψω οτι δεν ειναι γατακι το αμερικανακι?
Ποσα του δινουμε ρε παιδια αυτου του παιχτη με τα τοσο καλα κολεγιακα στατιστικα,και γιατι προτιμησε τον ΠΑΟΚ και οχι αλλη ομαδα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

KalamarGiannis έγραψε: και τον mini Cooper στο 2.... :lol: :lol: :lol: :lol:
πολύ καλά τα βλέπω...

ΥΓ κάνω εξαίρεση για τον ΝΤόνυ... εκεί ΟΚ ας πάρεις και μέτριο σέντερ και να ελπίζεις να πείσεις και Λάζο
Ψήνομαι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Κορίνθιε, ό,τι θές μπορείς να γράψεις. Όπως ο καθένας φυσικά. Καλό είναι όμως κάποτε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Στο μπάτζετ μετά την υπογραφή 9-10 παικτών ήδη (ή τέλος πάντων μαζί με όσους είχαν συμβόλαια και αν υποθέσουμε οτι δε θα ματώσουμε για να σπάσουμε το συμβόλαιο Καλλέ) μένουν περί των 130 χιλιάδων (ευρώ ή δολλαρίων- δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και ο λογιστής της ΚΑΕ) για να πάρουμε 3 παίκτες. Αυτό σημαίνει λοιπόν περίπου 40-45000 χιλιάρικα έκαστος για 9μηνα συμβόλαια, ήτοι περίπου ένα τάληρο το μήνα. Έχεις ιδέα πόσα παίρνει ένας αμερικανός το μήνα στη lega due? Στη βήτα τουρκίας? Στο ισραήλ? Στη Νότια Κορέα? Στο Λίβανο? 10, και δε μιλάμε για τους top guards (ο Woodside που μας απασχόλησε πολύ φέτος με 7.1 ασσιστ στο τουρκικό πρωτάθλημα θα θυμάσαι οτι τον έχουμε προτείνει εδώ μέσα πρό 4 ετών που δεν τον γνώριζε κανείς και όταν μπορούσαμε να προσφέρουμε 10 χιλιάρικα το μήνα και όχι 5 max όπως τώρα...). Θα γυρίσει και θα πεί κάποιος μα καλά ο Stoglin με πόσα ήρθε? ο Mc Collum με πόσα ήρθε? Η απάντηση? απλή. ΔΕΝ θέλουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα. the end. Kαι όποιος θέλει να το συζητήσουμε αυτό το συζητάμε. Καλοί παίκτες όλοι αλλά μιλάμε για combo ή έστω scoring playmakers (που έχουμε φαγωθεί εμείς εδώ στον ΠΑΟΚ οτι ΔΕΝ μας αρέσουν). Ασφαλώς και θα έχουνε υπάρξει περιπτώσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ παικτών που τους φέρανε άλλες ομάδες στην Ελλάδα (είτε τα scouting teams των ομάδων είτε οι φιλικές σχέσεις που διατηρούν κάποιες ΚΑΕ με γνωστούς managaers). ΟΚ, είπε κανείς οτι ο ΠΑΟΚ είναι η Aliaga Petkim, η Bnei Hasaron ή η Biella σε θέματα scouting? Τα τελευταία 2-3 χρόνια ο ΠΑΟΚ (νομίζω εγώ) κάνει μια καλή database (με Μάτζικ και Χάρη) από όπου μπορεί (και θα μπορεί στο μέλλον) να αντλεί παίκτες*.

Αν λοιπόν δεν θες γατάκια στον ΠΑΟΚ, πρότεινέ μας κάποιον που θα ρθει να παίξει βασικό point guard στον 4ο-5ο του ελληνικού πρωταθλήματος σε μία ομάδα με πίεση και θα είναι καλύτερος του DJ (και θα έρθει με 4-5 χιλιάρικα το μήνα).

Πάμε τώρα και στον DJ. Με τα πολύ κόπων και βασάνων (μάρτυράς μου ο Oli σε αυτό) φαίνεται να έχει πειστεί το τημ οτι ο ΠΑΟΚ επιτέλους χρειαζόταν έναν floor manager, έναν πραγματικό point. Δεν θα πώ οτι τον βρήκαμε. Αλλά έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσαμε: leader, winner, φρεσκάδα, φιλοδοξία, ένα νέο ελκυστικό όνομα, γρήγορα πόδια, pick@roll player, πολλές ασσιστ (8.7 ασσιστ per pace 40 adjusted με μόλις 4 λάθη!!!), μεγαλύτερο από 2 το assist/turnover ratio, πίεση στη μπάλα με κλεψίματα. Και αξιόπιστη off the drible εκτέλεση με τρίποντο και midrange (όλα τα scouting reports μιλάνε για κακό shot selection αλλά εγώ βλέπω στη senior season ένα 51% στα δίποντα το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ποσοστό για κοντό παίκτη που έχει τη μπάλα στα χέρια του επί 31.6 λεπτά στο παρκέ) . ¨Ολα αυτά φαίνεται να τα έχει ο DJ. Άρα προσωπικά με τα λίγα που ξέρω, στην επιλογή (δηλ. αγωνιστική αλλά και γενικά ταυτότητα παίκτη σε σχέση με το job description που είχαμε θέσει ως στόχο) πράξαμε σωστά. Το τι θα δείξει το καρπούζι όταν το κόψουμε στη μέση, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (και εσύ ειδικά που βλέπεις χρόνια NBA είμαι σίγουρος οτι το αποδέχεσαι αυτό 100%)... ;)

* ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οτι ο παίκτης προέρχεται από το Portsmouth, κλείνοντας και κάποια στόματα (ανάμεσα τους και το δικό μου :mrgreen: ) για τα χρήματα που σπαταλάμε για να είμαστε κάθε χρόνο άσκοπα στο PIT.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Θωμά με έφτιαξες ρε συ...απόλαυση είσαι.

Με τον ψηλό τι θα γίνει θα ασχοληθούμε ή πάμε με Μπόγρη Καλλέ και λίγο Τσαιρ στο 5 και όπου βγει;
(ελπίζω τώρα σε καλό σέντερ ή έστω κάτι σε τύπου Ντόζιερ και όχι ασχολίες με shooting guards...)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ψηλός με Μπόγρη. Καλλέ no.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οκ ρε thomas palok polyxeridh :mrgreen:
Περα απο τη πλακα, εγω δεν θελω ενθουσιασμους και τυμπανοκρουσιες για εναν πιτσιρικο που παταει πρωτη φορα ευρωπαικο εδαφος.
Γιατι ο ενθουσιασμος φερνει προσδοκιες και το καρπουζι μπορει να ειναι κολοκυθα.
Το ξερεις οτι δεν ειμαι αρνητικος και οι αριστεροχειρες μου αρεσουν,η εικονα του ομως δεν με ενθουσιασε.
Προφανως και εχεις δικιο στο οτι δεν μπορω να προτεινω καποιον διοτι η θεα του ποδοσφαιρου και η θεα κορη μου με εχουν αποροφησει πληρως. :mrgreen:
Τωρα μολις ειδα οτι ειναι 1.80 γιαυτο δεν μου γεμισε το ματι στα βιντεο. :mrgreen:
Και ισως το υψος του εξηγει το οτι παιρνουμε παιχτη με αυτα τα στατιστικα σε τοσο χαμηλη τιμη.

Υ.Γ Μακαρι να κανω λαθος και να ειναι παιχτης που το καλο σκαουτινγκ εφερε στην ομαδα και να αποδειχτει λαβρακι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν διαφωνώ και το ξέρεις. Απλά, και για να το γυρίσω στα ποδοσφαιρικά που είναι και το expertise σου πλέον :evil: , δε θέλω να λέμε παπαριές του στυλ "παίρνω Σπυρόπουλο, δεν υπάρχει κανένας άλλος αριστερός μπακ" και μετά να βλέπεις στον Παναιτωλικό βραζιλιάνο αριστερό μπάκ που οργώνει το γήπεδο για 90' τη δεύτερη μόλις αγωνιστική... να λέμε τα πράγματα με ονόματα επιτέλους στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Παροτι θα το κανουμε λιγο μπουρδελο το τοπικ,παρε και τη γνωμη μου για τον σπυροπουλου απο την 6η ιουλιου.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε πηραν αριστερο που ισχυριζονται καποιοι.
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο,το αν εγω και εσυ θεωρουμε γατακι τον σπυροπουλο ειναι αλλο θεμα.

από obanebane » Σάβ Ιούλ 06, 2013 11:50 am

καμαρα ακουω σπυροπουλο ακουω,αρχιζω και τα παιρνω ασχημα.
Το νου σας ρεμαλια βοηθηστε τον ανθρωπο να φτιαξει μια καλη ομαδα και μην του δινετε γατακια για να δουλεψει.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

όλοι μας είμαστε υπέρ του να διαγραφεί το μίασμα Καλλές από την ομάδα,
φοβάμαι όμως ότι δε θα μπορέσει να γίνει λόγω των οικονομικών...
και που να βρεθεί λαλάκας να το πάρει το γίδι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:mrgreen:

και για να γυρίσουμε στα μπασκετικά. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι αυτό έως τώρα:

http://basketball.eurobasket.com/team/P ... 269?Page=1

βγάλτε Αμπαρά-Καλλέ.

ΣΤο backcourt έχουμε 2 point (Cooper-Τσόχλα), έναν 2 τον Μπίδη και έναν 2.5 τον Vuci (μοιάζει πολύ με Καλαμπόκη). Τι τύπου παίκτη λοιπόν ψάχνουμε?

Επίσης αν πάρουμε έναν αμερικανό στο 2-3, είμαστε καλά ΚΑΙ στο 3? οπότε μένουμε με Κασέλ-Δέδα?

Στο frontcourt, ποιός πρέπει να είναι ο 5ος μαζί με Μαργαρίτη-Τσαιρ-Μπόγρη και Κώττα?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Mια παρατηρηση για την "οικονομια" της συζητησης. Ο Βοιτσεβιτς δεν εχει υπογραψει ακομα "κανονικο" συμβολαιο μπορουμε μεχρι μεσα Σεπτεμβριου να τον διωξουμε. Πιστευω οτι το κατα ποσο θα αποδειξει το οτι μπορει και το κατα ποσο θα μπορσεσουν να σπασουν το συμβολαιο του ΚΑλλε θα διαμορφωσει απο εδω κ περα το ροστερ και τι εννοω.

Μενουν Καλλες Βουιτσεβιτς, παμε για Αμερικανο 4-5αρι και γκαρντ 1-2 στυλ Μαγκραθ
Φευγει Καλες, φευγει Βουιτσεβιτς, παμε για Αμερικανο 5αρι, Χαριτοπουλο, 2-3αρι Αμερικανο και δινουμε χρονο παραπανω σε Λιαπη η παμε σε λυση στυλ Νικολοπουλο για καομα 1 μπακ απ στο 1.

Για μενα βεβαια το ιδανικο θα ηταν. Να φυγει ΚΑλλες να μεινει Βουιτσεβιτς και να παμε για Αμερικανο 5αρι, Χαριτοπουλο, 3αρι Βασιλοπουλο, 1-2 στυλ Μαγκραθ αλλα μαλλον εινια ονειρο θερινης νυκτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”