2.Γιάννης Σκόνδρας
- Sick Bastard
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά τον Φαρφάν 7/10 φορές τον είχε ο Κάτσε στην άμυνα.
Μέτριος ο Σκόνδρας γενικά αν και την πάλεψε.
Επιθετικά ανύπαρκτος, αλλά λογικό.
Μέτριος ο Σκόνδρας γενικά αν και την πάλεψε.
Επιθετικά ανύπαρκτος, αλλά λογικό.
Καλά τα λες. Απλά εμένα μου έδινε σιγουριά ότι δεν πρόκειται να μου κανει την ζημιά ο φαρφαν όταν προσπαθούσε να μπει από αριστερά. Εκεί είναι το πτώμα που λέω.
Μου δίνει λύση ο παίκτης και μου άρεσε γενικά η παρουσία του στο γήπεδο.
Μου δίνει λύση ο παίκτης και μου άρεσε γενικά η παρουσία του στο γήπεδο.
- kataramenos5
-
Στο Αγρίνιο με τρόμαξες.Χθες μου έδειξες πολλά πράγματα,όπως συγκέντρωση και προσπάθεια.Μία φορά ξεχάστηκες και πάλι με χέρι την κατέβασε ο άλλος..Συνέχισε έτσι.
δεν επρεπε να αφησει τον ουτσιντα ισως και το σαλαι να φυγουν με καθετη πασα...επρεπε να καλυψει πιο γρηγορα αμυντικα καλος στις μονομαχιες βεβαια....ασχετο αλλα αυτος ο ουτσιντα τη δε μπακαρα ειναι...? ποτε βρεθηκε εκει ποτε ξαναπισω και ξαναμπροστα....αυτο θα πει φουλμπακ,..
οταν η ομαδα εκανε το 2-2(κ πιο πριν αλλα αυτο ηταν το κρισιμο σημειο) η μπαλα πηγεπολλες φορες στον στοχ κ ο σκονδρας δεν βοηθησε ουτε μια φορα για οβερλαπ ειτε να παρει μπαλα οπως κανει ο λινο ειτε απλα για να παρει παιχτη..εκει μου γυρισε το μυαλο..γενικα μετριος πισω,τραγικος μπροστα..
μπροστα το ξερες αν εκανε κτ θα ταν μπονους...τεσπα τελιωσαν αυτα...θα βοηθησει γενικα αυτο κραταω
το θεμα ειναι εισαι 2-2 εχεις 15',ε κανε εστω 2-3 κουρσες μπας και..εστω να απελευθερωσεις καπως τον στοχ κ να φερεις κ ανακατοσουρα δεξια τους...
Αδιάφορος ανασταλτικά, τραγικός επιθετικά.
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς βρέθηκε η τελεντάρα ο Κίτσιου και δεν τραβάμε τα μαλλιά μας με άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή.
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς βρέθηκε η τελεντάρα ο Κίτσιου και δεν τραβάμε τα μαλλιά μας με άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsou την Πέμ 29 Αύγ 2013, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάγκες σε οργανωμένη επίθεση και μπαλιά 50 μέτρα, το δεξί Μπακ του αντιπάλου το παίρνει το αριστερό σου εξτρεμ, και το Μπακ σου πέφτει στο εξτρεμ αντίπαλο.....
- john4serres
μηπως να δοκιμαστει και σεντερ μπακ ?
στον ατρομητο ειχε παιξει ( σε λιγα ματς )
στον ατρομητο ειχε παιξει ( σε λιγα ματς )
- kataramenos5