13.Íñigo López Montaña
Re: 13.Íñigo López Montaña
Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημα σου ακριβώς;Έχεις πεταχτεί σε όλα τα topic και τους έχεις βγάλει άχρηστους όλους.Ο Λόπεθ έχασε πόσες προπονήσεις και τον κρίνεις από ένα ματς που όσοι έπαιξαν εκτός από τον Στοχ είχαν το μαύρο τους το χάλι.Χαλάρωσε λίγο.
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν του δίνω minimum ένα μήνα αβάτζο. πάντως πιστεύω ότι με Βίτορ δίδυμο, θα καλυφτούν πολλές απο τις αδυναμίες του και θα φανούν και τα δυνατά του σημεία.
- Sick Bastard
Σε όλα δεν έχω πεταχτεί, μόνο σε όσους το αξίζουν.Odi έγραψε:Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημα σου ακριβώς;Έχεις πεταχτεί σε όλα τα topic και τους έχεις βγάλει άχρηστους όλους.Ο Λόπεθ έχασε πόσες προπονήσεις και τον κρίνεις από ένα ματς που όσοι έπαιξαν εκτός από τον Στοχ είχαν το μαύρο τους το χάλι.Χαλάρωσε λίγο.
Και δεν φταίω εγώ αν ο παίχτης δεν το μυρίζει το τόπι και είναι χειρότερος από κώνο στην άμυνα.
Μετά από τους Κουμάλο και Βιβιάν οι αντοχές μου έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
- kataramenos5
- Sick Bastard
Γιατί ρε φίλε; Επειδή βαρέθηκα τις μετριότητες που ύστερα από αμέτρητες δικαιολογίες του κώλου, προσπαθούν να μου τις περάσουν για παίχτες της προκοπής;
Ε, όχι, αρνούμαι.
Και μέχρι να δω κάτι που να με κάνει να αλλάξω γνώμη, όποιος είναι τραγικός θα την ακούει στέρεο απ αυτό το βήμα.
Έβγαλα τα ματάκια μου στο γήπεδο πέρυσι όλη τη χρονιά, να τρέμω στην πρώτη επίθεση των αντιπάλων. Ε, σώνει, αυτό το πράμα,φτάνει πως το λένε.
Ε, όχι, αρνούμαι.
Και μέχρι να δω κάτι που να με κάνει να αλλάξω γνώμη, όποιος είναι τραγικός θα την ακούει στέρεο απ αυτό το βήμα.
Έβγαλα τα ματάκια μου στο γήπεδο πέρυσι όλη τη χρονιά, να τρέμω στην πρώτη επίθεση των αντιπάλων. Ε, σώνει, αυτό το πράμα,φτάνει πως το λένε.
- kataramenos5
Είσαι η δεύτερη ομάδα της κωλοπετινίτσας .Δεν είσαι η δεύτερη της πρεμιερ η της σερι Α.Στο δικό σου πρωτάθλημα (χα) έρχονται μόνο συνταξιούχοι απ το πάνω ράφι η κάποιοι που έπεσαν απ το δεύτερο και ψάχνουν μια νέα ευκαιρία.Ολοι τους όμως ζητάν ένα σκασμό λεφτά που εσύ δυσκολεύεσαι να δώσεις.Αρα...
Απ την άλλη είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα.Θυμηθείτε Κουμάλο πέρσι στις αρχές τι κλάμα ρίχναμε και τι διαφορά είχε στη συνέχεια.Σε κανένα επάγγελμα οπουδήποτε στον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απο έναν νεοφερμένο το 100% των δυνατοτήτων του μέσα στους 2 πρώτους μήνες.Χρειάζεται χρόνο
Απ την άλλη είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα.Θυμηθείτε Κουμάλο πέρσι στις αρχές τι κλάμα ρίχναμε και τι διαφορά είχε στη συνέχεια.Σε κανένα επάγγελμα οπουδήποτε στον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απο έναν νεοφερμένο το 100% των δυνατοτήτων του μέσα στους 2 πρώτους μήνες.Χρειάζεται χρόνο
με τρομοκρατησε............αργος κακος στο ψηλο παιχνιδι δεν ξερω καν ποσες φασεις εχασε...πιστευα δε θελαμε το σιλντ λογω ταχυτητας αλλα εκεινος στον αερα ηταν π καλος...εδω σημερα τουλ.....τραγικος/........αντε να βαλεις τον κατσουρ χαφ τωρα...
τελικα υπαρχει παικτης χειροτερος απο τον Κουμαλο και τον Βιβιαν...
ηταν λιγακι δυσκολο αλλα τελικα αυτος που τον επελεξε τον βρηκε...
συγχαρητηρια...
ο Σιντεφελντ γιατι εφυγε αραγε?
συγχαρητηρια...
Ηθελε 450.000 (άσχετα με ποσα πήγε στον Παναθηναϊκό)... Βέβαια τελικα θα αναγκαστεις να δώσεις και περισσότερα γιατι ο Λοπεθ δείχνει ανεπαρκής και θα πάρεις και άλλον στόπερ, οπότε ενώ θα έκανες τη δουλεια σου με 450.000 τωρα δεν θα σου φτάσουν ούτε 600.000 για δυο παικτες (και λίγα λέω)...
- tera12tera
Γιατί κόντεψε να μας στοιχίσει την έξοδο στο Ch.L ...Τρία μεγάλα λάθη στα παιχνίδια των play off είχε ...Athens έγραψε:τελικα υπαρχει παικτης χειροτερος απο τον Κουμαλο και τον Βιβιαν...
συγχαρητηρια...
και ενα γκολ που μας εστειλε στο τσαμπιονς λιγκtera12tera έγραψε:Γιατί κόντεψε να μας στοιχίσει την έξοδο στο Ch.L ...Τρία μεγάλα λάθη στα παιχνίδια των play off είχε ...Athens έγραψε:τελικα υπαρχει παικτης χειροτερος απο τον Κουμαλο και τον Βιβιαν...
συγχαρητηρια...