che4 έγραψε:οπως απ τηναρχη για τιποταinterted έγραψε:ο πας για τί πάει τώρα;
λαθος με νικη βγαινει 2
δηλαδη ενα ματς και μπορει να μπει ομιλουσ
che4 έγραψε:οπως απ τηναρχη για τιποταinterted έγραψε:ο πας για τί πάει τώρα;
thief έγραψε:@danirifle, όλοι έχουμε νεύρα και είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε ο ένας να βρίζει τον άλλον κ.ο.κ.
Αυτό που ποστάρεις με φωτογραφία για τον Ζαγοράκη εμένα με προσβάλει απίστευτα. Ναι έχει κάνει λάθη, να από κάποιο σημείο και μετά έχασε την μπάλλα αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ζαγοράκη αλλά εχει αποδεχτεί περίτρανα ότι οι υπερβολές για ανοιγματα (τα 20 γίνανε 14, τα 14 γίνανε 10, τα 10 γίναν 7, και οι στημένες μπούκες και οι νέοι μεσίες αλά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη) ήταν τελικά μια καλοστημένη φάρσα και τίποτε άλλο.
Αν θέλεις μιλάμε και με αριθμούς αλλά νομίζω ότι με τέτοια κουβέντα δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ειδικά σήμερα.
Γνώμη μου είναι και Ζαγοράκης και Βρύζας εκτός ΠΑΟΚ. Ξερω είναι σκληρό, ξερω είναι κάπως αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ορκισμένοι εχθροί και από την μία πλευρά και από την άλλη καλό είναι να γίνει restart με νέα πρόσωπα. Το θέμα είναι ποια νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν.
che4 έγραψε:Rizla έγραψε:che4 έγραψε:
το κακο δεν ειναι το μπαν για τα προκριματικα ευρωπης ειναι η μεταγραφολογια μετα την πρωτια της κυριακης ελεω τσιωλη αλλα ας ειναι και ετσι
Tσε πολυ σιγουρος εισαι για την πρωτια...και με φοβιζεις...
Μπορει και να βγουμε πρωτοι δε λεω,ολα γινονται,αλλα 1ον θα ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια για φετος στον κοσμο και 2ον θα τα κρυψουμε παλι ολα κατω απο το χαλακι...
πρωτοι θα βγουμε κια το σημερινο καζο δε θα αφησειτιποτα να κρυφτει κατω απο κανενα χαλι![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει να ειμαστε ολοι χαλια αλλα εκ των υστερων θα λεμε οτι ηταν για καλο ολα αυτα....λιγο υπομονη κυριακη κοντη γιορτη ουτε εκλογες ναχαμε![]()
![]()
![]()
![]()
che4 έγραψε:thief έγραψε:@danirifle, όλοι έχουμε νεύρα και είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε ο ένας να βρίζει τον άλλον κ.ο.κ.
Αυτό που ποστάρεις με φωτογραφία για τον Ζαγοράκη εμένα με προσβάλει απίστευτα. Ναι έχει κάνει λάθη, να από κάποιο σημείο και μετά έχασε την μπάλλα αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ζαγοράκη αλλά εχει αποδεχτεί περίτρανα ότι οι υπερβολές για ανοιγματα (τα 20 γίνανε 14, τα 14 γίνανε 10, τα 10 γίναν 7, και οι στημένες μπούκες και οι νέοι μεσίες αλά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη) ήταν τελικά μια καλοστημένη φάρσα και τίποτε άλλο.
Αν θέλεις μιλάμε και με αριθμούς αλλά νομίζω ότι με τέτοια κουβέντα δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ειδικά σήμερα.
Γνώμη μου είναι και Ζαγοράκης και Βρύζας εκτός ΠΑΟΚ. Ξερω είναι σκληρό, ξερω είναι κάπως αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ορκισμένοι εχθροί και από την μία πλευρά και από την άλλη καλό είναι να γίνει restart με νέα πρόσωπα. Το θέμα είναι ποια νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν.
ωραιο κουιζ ποιος εφυγε κυριος κλαιγωντας για την ομαδα χωρις αποζημιωσεις κτλ και μπορει να συσπειρωσει τον κοσμο του ΠΑΟΚ
Καλή η αναφορά σου στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γκαρσία. Το θέμα είναι θελει αυτός.; Και αν θέλει η ομάδα μπορεί να καθαρίσει χωρίς να "καεί" και αυτός, και να γίνει πίονι μιας ανούσιας συνεχιζόμενης κατάστασης... Μεγάλη κουβέντα που ως ΠΑΟΚ βαρεθήκαμε να ανακυκλωνόμαστε...che4 έγραψε:thief έγραψε:@danirifle, όλοι έχουμε νεύρα και είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε ο ένας να βρίζει τον άλλον κ.ο.κ.
ωραιο κουιζ ποιος εφυγε κυριος κλαιγωντας για την ομαδα χωρις αποζημιωσεις κτλ και μπορει να συσπειρωσει τον κοσμο του ΠΑΟΚ
Λοιπόν αν και έχω δηλώσει πως η διοίκηση έκανε τραγικά λάθη ...όπωςdimbar έγραψε:Για το σημερινό και όχι μόνο, αποτέλεσμα
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
και κεφάλι της ΠΑΕ είναι ο πρόεδρος της.
εσυ να εισαι κατι παιχτακια που τους φορεσαν τη φανελα του ΠΑΟΚ γιατι να ειναιkataramenos5 έγραψε:Εγω είδα μια ομάδα χωρίς κέντρο, αποδεκατισμένη απο διαιτησία και ΓΔ , χωρίς δυνάμεις και ψυχολογία να προσπαθεί να κερδίσει .Κουτσα στραβά ,λανθασμένα, αλλα προσπάθησε, έτρεξε ,το πάλεψε αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.Η ομάδα με Κατσε Λαζαρ και Παμπλο θα ήταν τελείως διαφορετική .Με τέτοιες διαιτησίες πάντως και στα 2 ματς (40 -60 τα είδα απ το γήπεδο) δε γίνεται να κερδίσεις.
Οσοι θέλαμε να φύγει ο ΓΔ δε δικαιούμαστε σήμερα να κράζουμε ΓΧ.Είναι αποτέλεσμα της επιλογής μας .Το αν θα ήταν χειρότερα η καλύτερα δεν έχει σημασία .Σημασία έχει το πως είναι τώρα.
Πικραμένος τσατισμένος τρελαμένος τα γράφω όλα στα @ρχιδια μου. 40 τόσα χρόνια συνήθισα πια την αδικία και την πίκρα .Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι όσο και να με πικραίνει αυτή η ομάδα, οσο κι αν με τρελαίνουν τα κοράκια και το κατεστημένο ,εγω του χρόνου θα μαι παλι εκεί.
EΛΕΟΣ ΡΕkataramenos5 έγραψε:.Με τέτοιες διαιτησίες
40 τόσα χρόνια συνήθισα πια την αδικία
τα κοράκια και το κατεστημένο ,
Σωστός.kataramenos5 έγραψε:Εγω είδα μια ομάδα χωρίς κέντρο, αποδεκατισμένη απο διαιτησία και ΓΔ , χωρίς δυνάμεις και ψυχολογία να προσπαθεί να κερδίσει .Κουτσα στραβά ,λανθασμένα, αλλα προσπάθησε, έτρεξε ,το πάλεψε αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.Η ομάδα με Κατσε Λαζαρ και Παμπλο θα ήταν τελείως διαφορετική .Με τέτοιες διαιτησίες πάντως και στα 2 ματς (40 -60 τα είδα απ το γήπεδο) δε γίνεται να κερδίσεις.
Οσοι θέλαμε να φύγει ο ΓΔ δε δικαιούμαστε σήμερα να κράζουμε ΓΧ.Είναι αποτέλεσμα της επιλογής μας .Το αν θα ήταν χειρότερα η καλύτερα δεν έχει σημασία .Σημασία έχει το πως είναι τώρα.
Πικραμένος τσατισμένος τρελαμένος τα γράφω όλα στα @ρχιδια μου. 40 τόσα χρόνια συνήθισα πια την αδικία και την πίκρα .Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι όσο και να με πικραίνει αυτή η ομάδα, οσο κι αν με τρελαίνουν τα κοράκια και το κατεστημένο ,εγω του χρόνου θα μαι παλι εκεί.