AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Κλειδωμένο

ΜVP

Ιτάνζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
11
13%
Σίλντεφελντ
15
18%
Κατσουράνης
7
9%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
33
40%
Κάτσε
1
1%
Καμαρά
1
1%
Σαλπιγγίδης
7
9%
Λόρενς
4
5%
Κουμαλό
1
1%
Εττο
1
1%
Πέλκας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω κόψει το συχνό αλκοόλ και τους καφέδες... Πάω γυμναστήριο, κάνω αθλητική ζωή..δεν θέλω! :)

Χυμά και πάλι χυμά! :mrgreen:
Άντε και κανένα τσάι όταν γράφω ποιήματα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κουμαλό έγραψε στο facebook

"0-0 Είστε χαρούμενοι;;" ...και λίγο αργότερα...

"η ισοπαλία μας έδωσε έναν καλό πόντο, οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά αλλά εμείς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει"
Άλλος ένας παίκτης του ΠΑΟΚ ( μετά τον Κωνσταντινίδη ), που με δημόσια τοποθέτησή του, φανερώνει τη νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί στα αποδυτήρια. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Αγγελίνα περί "καλού αποτελέσματος" επιβεβαιώνει ότι για άλλο ένα παιχνίδι με ουραγό υπήρχε ηττοπάθεια και ανείπωτη χαρά για το βαθμό.

Και πλέον μου έχει φύγει κάθε αμφιβολία για τον αληθή λόγο της απαγόρευσης δηλώσεων.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

RoMaN έγραψε:Έχω κόψει το συχνό αλκοόλ και τους καφέδες... Πάω γυμναστήριο, κάνω αθλητική ζωή..δεν θέλω! :)

Χυμά και πάλι χυμά! :mrgreen:
Άντε και κανένα τσάι όταν γράφω ποιήματα... :ugeek:

τοτε πινε κανενα special τσαι μαζεμενο απο τους πρόποδες των ιμαλαίων απο παρθενες θηβετιανες,για να αξιζει το 90 λεπτο που χανεις απο τους αγωνες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Karlat, έγινε! :mrgreen:
hitman έγραψε:
Κουμαλό έγραψε στο facebook

"0-0 Είστε χαρούμενοι;;" ...και λίγο αργότερα...

"η ισοπαλία μας έδωσε έναν καλό πόντο, οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά αλλά εμείς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει"
Άλλος ένας παίκτης του ΠΑΟΚ ( μετά τον Κωνσταντινίδη ), που με δημόσια τοποθέτησή του, φανερώνει τη νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί στα αποδυτήρια. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Αγγελίνα περί "καλού αποτελέσματος" επιβεβαιώνει ότι για άλλο ένα παιχνίδι με ουραγό υπήρχε ηττοπάθεια και ανείπωτη χαρά για το βαθμό.

Και πλέον μου έχει φύγει κάθε αμφιβολία για τον αληθή λόγο της απαγόρευσης δηλώσεων.
Πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί όταν τα είπα για Κωνσταντινίδη, έπεσαν να με φάνε...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μην παραπονιέσαι, επειδή κι εγώ στην ψιλοέπεσα υπάρχει μεγάλη διαφορά.Ο ένας είναι αρχηγός εθνικής ομάδας κι άλλος εκκολαπτόμενος επαγγελματίας.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Roman πόσο χρόνων είσαι αν επιτρέπεται ?

(Δν ρωτάω ειρωνικά ειλικρινά)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

19 είμαι, αν κάνεις click στο όνομά μου, το γράφει..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

hitman έγραψε: Η ομάδα πήγε ξεκάθαρα στην Αθήνα για να μη χάσει. Και η δήλωση του ( απροετοίμαστου για δηλώσεις ) Αγγελίνα ότι ο βαθμός είναι θετικός εξηγεί πλήρως αυτή την έλλειψη αγωνιστικότητας στο χορτάρι.
hitman έγραψε: Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Αγγελίνα περί "καλού αποτελέσματος" επιβεβαιώνει ότι για άλλο ένα παιχνίδι με ουραγό υπήρχε ηττοπάθεια και ανείπωτη χαρά για το βαθμό.
Κάτσε ρε μαν. Ούτε εγώ τρέφω καμιά συμπάθεια στο προπονητικό μας τημ, αλλά:
1. Διάβασα μια μεγαλοπρεπέστατη ΑΡΔιά σε τίτλους, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τα λεγόμενα του Αγγελίνα.
Επί παραδείγματι, το onsports (και δεν είναι το μόνο, τί διάολο, ο ένας αντιγράφει τον άλλο λες και είναι στο σχολείο; :lol: ) έχει τίτλο με 25άρια γράμματα:
Αγγελίνας: «Θετικός ο βαθμός σε τέτοιο γήπεδο».
Και από κάτω:
«Σημασία έχει πως σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο κάναμε μια προσπάθεια που ίσως θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες και γκολ, τα παιδιά προσπάθησαν όσο έπρεπε. Η ισοπαλία είναι αυτό που μένει, δεν ξέρω τι να πω και λόγω του γηπέδου, θεωρώ ότι είναι τελικά ένα κακό αποτέλεσμα».
:shock:
2. Η πλάκα είναι ότι η δήλωση τελείωνε: «για εμάς που θέλαμε να κερδίσουμε, τί να πω... δεν ξέρω ίσως και λόγω κακού αγωνιστικού χώρου να είναι καλό αποτέλεσμα». Πάντως σίγουρα δεν είπε αυτό που κατάλαβες.
kataramenos5 έγραψε: "Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ντέρμπι των Δικεφάλων, είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο, αλλά η βροχή της ανέκοψε τη φόρα. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, βελτιώθηκε, απείλησε και τελικά έφυγε από το βούρκο του ΟΑΚΑ με το βαθμό (0-0)."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/22hagonistiki/aek-paok.2131953.html
Ε αυτό είπαμε κι εμείς και μας είπατε άσχετους αστειους κλπ κλπ.Τέλος απο μένα γιατι ξεφεύγουμε πάλι.
Κατ, αυτός του κόντρα που έγραψε τα παραπάνω, είναι ή άσχετος ή αστείος.
Αν υποστηρίζεις τα ίδια, απλώς διαφωνούμε. :D
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

RoMaN έγραψε:19 είμαι, αν κάνεις click στο όνομά μου, το γράφει..
Και κάνεις από τώρα αθλητική ζωή με γυμναστήριο και χωρίς αλκοόλ ; και στα 45 (αχεμ, γκουχ), τι θα κάνεις ; διαλογισμό ; στους οπαδούς σου ;

ΥΓ : πρέπει να σε γνωρίσουμε στον Λιαμ. Άσε τον μικρό τον Κωσταντινίδη. Δεν νοιώθει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

για να ειμαστε σοβαροι 0-3 επρεπε να ειναι το σκορ με μπουγαδες και πετσες παιζαμε τι τον κρατατε.................................................
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μόνο ο Ολυμπιακός έρριξε τόσα γκολ στην ΑΕΚ (4) κι αυτά με διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

τελικα εμεινα μονος μου με την ψηφο μου στον εττο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: "Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ντέρμπι των Δικεφάλων, είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο, αλλά η βροχή της ανέκοψε τη φόρα. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, βελτιώθηκε, απείλησε και τελικά έφυγε από το βούρκο του ΟΑΚΑ με το βαθμό (0-0)."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/22hagonistiki/aek-paok.2131953.html
Ε αυτό είπαμε κι εμείς και μας είπατε άσχετους αστειους κλπ κλπ.Τέλος απο μένα γιατι ξεφεύγουμε πάλι.
Κατ, αυτός του κόντρα που έγραψε τα παραπάνω, είναι ή άσχετος ή αστείος.
Αν υποστηρίζεις τα ίδια, απλώς διαφωνούμε. :D
ΟΚ κι εγώ λέω οτι όποιος είδε κάτι άλλο είναι τυφλός και δικαιούται επίδομα.
Μια χαρά,όλοι είπαμε απο μια εξυπνάδα τεκμηριώνοντας την με το ατράνταχτο επιχείρημα "επειδή το λέω εγώ".

MVP O LAZAR
Συνεχίζουμε

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 174&t=5500
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”