Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από guardian4 »

Και τωρα που θυμηθηκα, σκοπιανε μ@λακα,
που ψελνεις και οτι η μακεδονια ειναι δικια σου,
βαλε πουδρα στα σκελια και τραβα στο κατσικοχωρι σου.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Θα γράψω και εγώ λοιπόν την άποψη μου μια από αυτές τις μέρες για την φετινή προσπάθεια που γίνετε στο μπασκετικό μας τμήμα! Σας διαβάζω ανελειπώς πάντως παιδιά. Κι όχι μόνο εγώ, αρκετοί συνομίληκοί μου. Να το ξέρετε ότι υπάρχει πολλή αγάπη στα νέα παιδιά(19-20 χρονών) για το μπάσκετ, έστω και αν δε φαίνεται αυτό στο γήπεδο και στο φόρουμ. Τον λόγο που δεν εξωτερικεύεται αυτή η αγάπη δεν ξέρω. Ίσως γιατί οι διαφορές στο μπάσκετ ήταν πολύ μεγαλύτερες ως τώρα απ' ότι στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε εμάς και στους γαυροβάζελους και δεν υπήρχε ελπίδα για κάτι μεγαλύτερο. Και έτσι υποθέτω απογοητευόντουσαν και τα παρατούσαν γρήγορα. Κι άντε πες εγώ έπαιζα μπάσκετ για χρόνια κάτι μπορώ να πω παραπάνω για κανένα σύστημα, για τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη κτλ. Οι περισσότεροι ενώ παραδέχονται ότι το μπάσκετ τους φαίνεται πιο συναρπαστικό σαν άθλημα δεν έχουν τις γνώσεις να ασχοληθούν περαιτέρω και η όποια διάθεση τους έρχεται με κάποια απρόσμενη επιτυχία μετατρέπεται σε απογοήτευση όπως είπα και παραπάνω. Ίσως χρειάζονται λίγο παραπάνω "σπρώξιμο" από τους μεγαλύτερους που έχουν ζήσει τις τεράστιες επιτυχίες αυτού του τμήματος. Πιστεύω πως όσο μειώνεται αυτή η χαώδης διαφορά θα βλέπουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και στο φόρουμ. Και πιστεύω πως όσοι "μυηθούν" θα μείνουν, γιατί οι συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει αυτό το άθλημα είναι απίστευτες. :pano:

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για την όχι και καλύτερη συνοχή του κειμένου καθώς και για το οφτόπικ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τελικά είναι αρκετοί οι μπασκετικοί αλλα περισσότερο βολτάρουν στα τόπικ του ποδοσφαίρου.Γι αυτό σου λέω
Kalamarg μή τους αποπαίρνεις and.. keep posting.
Α και να συμπληρώσω μιας και εγώ γκρίνιαζα για το επίπεδο του θεάματος,εξαιρετικό παιχνίδι είδαμε σήμερα ,τουλάχιστον με τα δικά μου στάνταρ .Μέχρι κι ο Λαζος έμοιαζε Ματζικ Τζόνσον σε κατι ασίστ.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δυστυχως δεν μπορεσα να ειμαι στο γηπεδο η δω τον αγωνα παρα μονο να ακουσω τα 5 τελευταια λεπτα.
αυτο παντως που φαινεται ειναι οτι κοντραραμε στα ισια τον ολυμπιακο και οτι πηραμε το ματς οχι γιατι βαλαμε τα μεγαλα σουτ, η γιατι καναμε το ματς της ζωης μας η ηταν αυτοι σε κακη μερα κτλ. νικησαμε γιατι ημασταν η καλυτερη ΟΜΑΔΑ.
αξιζουν πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια που δινουν και την ψυχη τους για την ομαδα και μας φτιαχνουν τη διαθεση καθε σκ ειτε νικανε ειτε χανουν.
και φυσικα το μεγαλυτερο μπραβο αξιζει στον καλυτερο ελληνα προπονητη, τον σουλη μαρκοπουλο, που το καλοκαιρι βρεθηκε σχεδον εκτος ομαδας αλλα μαλλον μας ηθελε η τυχη και εμεινε. και παρολο που ακουσε αρκετα κατα καιρους αυτος παντα στο τελος βουλωνε στοματα.
και κατι ακομα. επιτελους εχουμε μια διοικηση που αξιζει στο ονομα που λεγεται ΠΑΟΚ. οσο υπαρχει ο μπανε και οι αλλοι ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα κανει μονο βηματα μπροστα.
και οταν σταματησουν τα χομπιτ και αφοι αγγελοπουλοι κατω να σπρωχνουν πακετα(οχι και πολυ μακρινο μελλον) ο ΠΑΟΚ θα βρισκεται εκει να παρει αυτο που του αξιζει βασει της ιστοριας του.. :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

desperando έγραψε:το μεγαλο λαθος ολων σας ειναι που διαχωρίζετε τον ΠΑΟΚ σε μπασκετικο και ποδοσφαιρικο, ο ΠΑΟΚ ειναι ενας και ειναι ενιαιος
Θα λες το ίδιο στον επόμενο αγώνα των 500 φιλάθλων???
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

arrwstos έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, αν και έκανα κι εγώ ένα μικρό σχόλιο σε ποστάρισμα ενός φίλου για τον Δώνη και αναγνωρίζω το λάθος μου.
Εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι "άρρωστος".... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kostasff έγραψε:
desperando έγραψε:το μεγαλο λαθος ολων σας ειναι που διαχωρίζετε τον ΠΑΟΚ σε μπασκετικο και ποδοσφαιρικο, ο ΠΑΟΚ ειναι ενας και ειναι ενιαιος
Αφήστε να χαρούμε και σήμερα αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη και τα συζητάμε(μιζεριαζουμε) μετά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι έγινε ρε παιδιά; Κερδίσαμε; Πάντα το έλεγα ότι το basket προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Άψογη εμφάνιση, διότι όπως είδη ειπώθηκε δεν κερδίσαμε επειδή κάναμε το ματς της ζωής μας, ούτε γιατί βάλαμε τα μεγάλα σουτ, ούτε γιατί οι άλλοι ήταν χάλια. Απλά ήμασταν η καλύτερη, πιο ψυχωμένη και πιο καλά στημένη ομάδα στο παρκέ.
Συμπληρώνω όμως οτι δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του μπάσκετ ομάδα ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΟ να κερδίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης και αήττητο στην χώρα του!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και για του λόγου το αληθές:

Με κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ για τη νίκη της επί του Ολυμπιακού...

"Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη με 76-71 και έβαλε τέλος στο εντός συνόρων αήττητο σερί του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού!
Μπροστά σε περισσότερους από 5.000 φίλους της ομάδας, που συμπαραστάθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο, ο «Δικέφαλος» έφτασε στην επιτυχία παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και όπως φαίνεται ήταν... γραφτό να έρθει αυτή η νίκη ακριβώς πέντε χρόνια μετά από την τελευταία, ως τώρα, νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Στις 27 Ιανουαρίου του 2008 ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει την τελευταία του νίκη επί του Ολυμπιακού (81-80). Στις 27 Ιανουαρίου του 2013 ξανακέρδισε με 76-71 ύστερα από 11 σερί ήττες...
Μία σπουδαία νίκη που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας..."
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ωραίοι ως ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

φυσικά να μην ξεχάσουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στο μεγάλο μας αρχηγό που παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει όρθιο το όνομα του ΠΑΟΚ. Και να φανταστείς οτι το καλοκαίρι τον λοιδορούσαμε εμείς οι ίδιοι που μίλησε για μπάτζετ 300 χιλιάδων ταβάνι και παίκτες από τη Μακεδονία για να μην πληρώνει η ΚΑΕ νοίκια και έξοδα μετακίνησης. Τελικά μήπως ο Bane είναι πιο εύστοχος και από τον θυμόσοφο λαό που διατείνεται οτι με πορδές, δεν βάφεις αυγά.?????? :oops:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τα περισσοτερα τα ειπατε....

Εγω,ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσοι θα ειμαστε στον αγωνα με τον ΚΑΟΔ.....

ΥΓ.Για να καταλαβετε ποσο αναγκη μας εχει η ομαδα...απλα διαβαστε πως πηραμε σημερα φορολογικη ενημεροτητα!
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

το μπασκετ δυστηχος το παραμελουμε αλλα ξεχναμε οτι αΥΤΟ μας εκανε υπερηφανους.Χτες παλι τα παιδια του μπασκετ αξιζαν, ενω κατι λιμα αλλου μην πω τι εκαναν καλυτερα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kostasff έγραψε:
εγώ θα λέω το ίδιο και με 100 φίλαθλους. αυτό που κάνεις είναι να κατηγορεις άτομα που κάνουν ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2012-2013”