Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Μπορει να βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα,με μερικους εδω μεσα αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη,εαν χθες ειχαμε δυο ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ,πλαγιους επιθετικους και σε υποφερτη κατασταση τους Λαζαρ,Φωτακη-οχι τιποτα τρελο...απλα να μπορουσαν να δωσουν σωστη πασα στα τρια μετρα-,το χθεσινο ματς θα τελειωνε με περιπατο και πολλα γκολ.
Μιλατε ολοι για τον Πανιωνιο και τη μπαλα που επαιξε.Εαν υπηρχε ο Βιερινια,κανενα μπακ δεν θα αλωνιζε εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ.....
Εχετε μπερδεψει,ορισμενοι,την κριτικη απο τη μιρλα!
Ειναι πολυ διαφορετικο το να μιλας για το παιγνιδι και τα λαθη που εγιναν απο ολους,απο το να λες δεν υπαρχει Δωνης και αλλα τετοια ομορφα....
Οσο για την τυχη στο χθεσινο ματς,που αναφερετε ορισμενοι....Ναι,ειμασταν πολλοι τυχεροι που παιζαμε με 10 παικτες,χθες,με τη μαλακια του Λαζαρ.....θα μπορουσαμε να παιζουμε με οκτω.......
Μιλατε ολοι για τον Πανιωνιο και τη μπαλα που επαιξε.Εαν υπηρχε ο Βιερινια,κανενα μπακ δεν θα αλωνιζε εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ.....
Εχετε μπερδεψει,ορισμενοι,την κριτικη απο τη μιρλα!
Ειναι πολυ διαφορετικο το να μιλας για το παιγνιδι και τα λαθη που εγιναν απο ολους,απο το να λες δεν υπαρχει Δωνης και αλλα τετοια ομορφα....
Οσο για την τυχη στο χθεσινο ματς,που αναφερετε ορισμενοι....Ναι,ειμασταν πολλοι τυχεροι που παιζαμε με 10 παικτες,χθες,με τη μαλακια του Λαζαρ.....θα μπορουσαμε να παιζουμε με οκτω.......
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
paoki_sweden έγραψε:To na krazis some times means that you have HIGH STANDARDS FOR YOUR BELOVED TEAM PAOKARAAAAAAAAAAAAAA ( YOUR LIFE, NOT TEAM).
AINTAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 000 WITH Platanias LEMEEEEEEEEEEEEE RE WAKE UP!
Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν και τι συμφέροντα έχουν αυτοί που λιβανίζουν τον προπονητή και δεν με νοιάζει!
Γιατί σε κάποιους βολεύει να συγκρίνουν την περσυνή με την φετινή πορεία της ομάδας χωρίς να υπολογίζουν και το Europa League ????????????????????????
Δεν είναι ΠΑΟΚ το να γλύφεις εκεί που φτύνεις
tad έγραψε:υποσ 2. Δώνη βάλε περισσότερο τον Κίτσιου και όποιο άλλο αλάνι από τις ακαδημίες τρώει το χορτάρι όπως αυτός και ο Κάτσε. Πέταξε έξω όλους τους 30+ έχουν νεύρα και είναι ναι είχαμε να λέγαμε ... έτσι και αλλιώς η χρονιά είναι μεταβατική και χτίζετε νέα ομάδα ... τουλάχιστον να χτιστεί πάνω στα δικά μας παιδιά.
Συμφωνώ. Αρκεί να εξαιρεθεί απο τα δικά μας παιδιά ο Γλύκος

Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
~Oliver Wendell Holmes
- ΑποστόληςΑ
- Been thanked: 2 times
GI4NNEN4 έγραψε: Τα παιδιά πήγαν στο γήπεδο, γούσταραν, φώναξαν για την ομάδα κι έφυγαν και με τη νίκη. Το 'φχαριστήθηκαν ρε γαμώτο.
Ειλικρινά μου άρεσε πολύ η κερκίδα. Πολύ πάθος, μεγάλη εναλλαγή συνθημάτων, πλούσια ευρηματικότητα στίχων. Ακόμη και όταν φάγαμε το γκολ τόσο νωρίς, σηκώθηκαν όλοι και φώναζαν ΠΑΟΚ! Το τύμπανο που έδινε τον ρυθμό (όπως ακριβώς και στις περιπτώσεις των πολέμων, πολύ παλαιότερα) ήταν όλα τα λεφτά!
Το - μικρό - παράπονό μου: Δεν καθίσαμε ούτε λεπτό! Όλο τον αγώνα όρθιοι. Μόνο στο ημίχρονο κάποιοι βάλαμε τον κώλο κάτω. Αλλά έτσι είναι. Αν θες να πας στην κερκίδα που βράζει τι θα τους πεις; Ότι έχεις συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής; Θα μου έλεγαν, αντε ρε γέρο τράβα στους επισήμους και θα είχαν και δίκιο!

Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Η Goal στο πρωτοσελιδο της αναφερει πως επεσε ξυλο μετα το ματς.Αληθευει?...Μου προκαλει εντυπωση γιατι δεν ακουσα απο κανεναν,που ηταν στο γηπεδο,κατι σχετικο.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
dimbar έγραψε:paoki_sweden έγραψε:To na krazis some times means that you have HIGH STANDARDS FOR YOUR BELOVED TEAM PAOKARAAAAAAAAAAAAAA ( YOUR LIFE, NOT TEAM).
AINTAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 000 WITH Platanias LEMEEEEEEEEEEEEE RE WAKE UP!
Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν και τι συμφέροντα έχουν αυτοί που λιβανίζουν τον προπονητή και δεν με νοιάζει!
Γιατί σε κάποιους βολεύει να συγκρίνουν την περσυνή με την φετινή πορεία της ομάδας χωρίς να υπολογίζουν και το Europa League ????????????????????????
Γιατί και πέρσυ με το Europa Leauge οι ίδιοι κράζανε ότι το ρόστερ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις.Και οι ίδιοι σκάβανε τον λάκκο του Μπόλονι για τις θλάσεις.Αυτοί που φέτος κράζουν τον Δώνη και αυτοί που γενικά μόνο κράζουν.
- ΑποστόληςΑ
- Been thanked: 2 times
Ξύλο μετά τον αγώνα δεν είδα εγώ. Αλλά έφυγα κατ' ευθείαν για το σπίτι (περίπου 3 χλμ από το γήπεδο).
Ξύλο ξέρω ότι έπεσε μεταξύ οπαδών ΠΑΟ - ΑΕΚ αλλά ήταν προσχεδιασμένο (ραντεβού).
Ξύλο ξέρω ότι έπεσε μεταξύ οπαδών ΠΑΟ - ΑΕΚ αλλά ήταν προσχεδιασμένο (ραντεβού).
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
@Odi,
δεν κατάλαβα την απάντηση σου,
εννοείς ότι το περσυνό ρόστερ μπορούσε να ανταποκριθεί και στις 2 διοργανώσεις?
εννοείς ότι όσοι κράζανε πέρσυ τον Μπόλονι κριτικάρουνε φέτος τον Δώνη και είναι αυτοί που μονίμως κράζουν??
εννοείς ότι όσοι κράζανε πέρσυ τον Μπόλονι κριτικάρουνε φέτος τον Δώνη και είναι αυτοί που μονίμως κράζουν??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκιναμε απο τα ακρως αγωνιστικα....
1. Μεγαλη λαμπαδα στον Κλαους ...Το "κατι απο ευκαιρια " το μετετρεψε σε γκολ...
2. Επισης μεγαλη λαμπαδα στον Χακομπο....Σχολια δεν χρειαζονται...
3. Λαζαρ εισαι τελειως χχχχχχχ ...Για την ηλικια σου , τις ποδοσφαιρικες σου παραστασεις και την εμπειρια σου , δεν επιτρεπονται τετοια λαθη.... Να πω οτι τα εκανε κανας πιτσιρικας , να το δικαιολογησω ...Αλλα εσυ ???? Εχει καταντησει σκετος καρκινος το φαινομενο με τις αποβολες.... Αν χρειαζονται ψυχολογο , φωναξτε την Κουτσοσταματη να το λυσουμε...
4. Για την περιπτωση του συμπατριωτη του Ραμπουτλα , οτι και να πουμε ειναι λιγο.....Ξεχωρα απο την φαση του γκολ , αλλου παταγε και αλλου βρισκοταν .... Αν αυτος ειναι κεντρικος αμυντικος τοτε εγω θα βουτηξω απο τη στρατοσφαιρα....
5. Τερμα και το παραμυθακι με τις κλειστες αμυνες ...Ειτε με κλειστες ειτε με ανοιχτες , το σχεδιο δρασης ειναι γιομες απο τα πλαγια και κοιταχτε να βρειτε τον Κλαους....
6. Ευτυχως πηραμε τους 3 βαθμους....
1. Μεγαλη λαμπαδα στον Κλαους ...Το "κατι απο ευκαιρια " το μετετρεψε σε γκολ...
2. Επισης μεγαλη λαμπαδα στον Χακομπο....Σχολια δεν χρειαζονται...
3. Λαζαρ εισαι τελειως χχχχχχχ ...Για την ηλικια σου , τις ποδοσφαιρικες σου παραστασεις και την εμπειρια σου , δεν επιτρεπονται τετοια λαθη.... Να πω οτι τα εκανε κανας πιτσιρικας , να το δικαιολογησω ...Αλλα εσυ ???? Εχει καταντησει σκετος καρκινος το φαινομενο με τις αποβολες.... Αν χρειαζονται ψυχολογο , φωναξτε την Κουτσοσταματη να το λυσουμε...
4. Για την περιπτωση του συμπατριωτη του Ραμπουτλα , οτι και να πουμε ειναι λιγο.....Ξεχωρα απο την φαση του γκολ , αλλου παταγε και αλλου βρισκοταν .... Αν αυτος ειναι κεντρικος αμυντικος τοτε εγω θα βουτηξω απο τη στρατοσφαιρα....
5. Τερμα και το παραμυθακι με τις κλειστες αμυνες ...Ειτε με κλειστες ειτε με ανοιχτες , το σχεδιο δρασης ειναι γιομες απο τα πλαγια και κοιταχτε να βρειτε τον Κλαους....
6. Ευτυχως πηραμε τους 3 βαθμους....
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
shark4 έγραψε:5. Τερμα και το παραμυθακι με τις κλειστες αμυνες ...Ειτε με κλειστες ειτε με ανοιχτες , το σχεδιο δρασης ειναι γιομες απο τα πλαγια και κοιταχτε να βρειτε τον Κλαους....
Το έγραψα και στο topic του Δώνη,
Φίλε καρχαρία νομίζω πως κάνεις τεράστιο λάθος.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει όσον αφορά το σχέδιο και το πλάνο της ομάδας είναι ότι προσπαθεί να βρει τον τρόπο να μην στουκάρουν 4 χαφ, σε συνδυασμό με τα 2 μπακ που εκείνη τη στιγμή αναιβένουν στην ίδια γραμμή, ενώ παράλληλα ένα από τα δυο φορ κατεβαίνει να υποδεχτεί την πρώτη πάσα, σε 15 μέτρα γήπεδο...
Ούτε το ένα ούτε το άλλο ή αν θέλετε και το ένα και το άλλο!
Είναι εκπληκτικό αλλά και λογικό το ότι η έλλειψη συστήματος μας κάνει να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα.
Είναι εκπληκτικό αλλά και λογικό το ότι η έλλειψη συστήματος μας κάνει να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα.
dimbar έγραψε:@Odi,
Εννοώ το δεύτερο.Η ομάδα δεν παίζει μπάλα και το βλέπουμε όλοι.Είναι ωστόσο δεύτερη.Πέρσυ η ομάδα είχε και την Ευρώπη που πήγαινε καλά.Και στην Ελλάδα χάλι. Πέρυσι λοιπόν κράζανε τον Μπόλονι επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ρόστερ και είχαμε 5 εκατομμύρια θλάσεις κτλ κτλ.
Φέτος δεν έχουμε την Ευρώπη,αλλά αυτοί που κράζανε πέρυσι και δεν ξέρανε τί θέλουν (Ευρώπη ή πρωτάθλημα) φέτος κράζουνε και πάλι αυτή την φορά γιατί απλά η ομάδα δεν παίζει μπάλα και τα ρίχνουν όλα στον Δώνη.
Συνεπώς το συμπέρασμα μου είναι ότι αυτοί που είναι να κράξουν θα κράξουν πάντα και αυτοί που έχουν λογική και βλέπουν λίγο μπάλα,καταλαβαίνουν ότι με τον Λαζάρ χώμα,τον Γκαρσία ανέτοιμο,όλους του πλάγιους χαφ τραυματίες και τον Σαλπιγγίδη χώμα ε δεν φταίει ο Δώνης που δεν παίζουμε μπάλα.Τον Κουμάλο έχει και τον Κίτσιου.Εδώ ο άλλος πέρσυ με Βιερίνια και Κοντρέρας και Γκαρσία στα καλά του δεν μπορούσε να κερδίσει τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα στην Τούμπα.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το σκεπτικό μου αδερφέ.
- joshua
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Ρε παιδια μην συγκρινετε την Ευρωπη με την Ελλαδα,ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα.Αλλη διοργανωση,αλλος τροπος αντιμετωπισης παιχνιδιου,αλλη ψυχολογια,αλλο κινητρο.Ασφαλη συμπερασματα για μια ομαδα και το επιπεδο της βγαινουν μονο απο την πορεια ενος συνολου αγωνων οπως ειναι το πρωταθλημα εντος συνορων.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Odi έγραψε:dimbar έγραψε:@Odi,
Εννοώ το δεύτερο.Η ομάδα δεν παίζει μπάλα και το βλέπουμε όλοι.Είναι ωστόσο δεύτερη.Πέρσυ η ομάδα είχε και την Ευρώπη που πήγαινε καλά.Και στην Ελλάδα χάλι. Πέρυσι λοιπόν κράζανε τον Μπόλονι επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ρόστερ και είχαμε 5 εκατομμύρια θλάσεις κτλ κτλ.
Φέτος δεν έχουμε την Ευρώπη,αλλά αυτοί που κράζανε πέρυσι και δεν ξέρανε τί θέλουν (Ευρώπη ή πρωτάθλημα) φέτος κράζουνε και πάλι αυτή την φορά γιατί απλά η ομάδα δεν παίζει μπάλα και τα ρίχνουν όλα στον Δώνη.
Συνεπώς το συμπέρασμα μου είναι ότι αυτοί που είναι να κράξουν θα κράξουν πάντα και αυτοί που έχουν λογική και βλέπουν λίγο μπάλα,καταλαβαίνουν ότι με τον Λαζάρ χώμα,τον Γκαρσία ανέτοιμο,όλους του πλάγιους χαφ τραυματίες και τον Σαλπιγγίδη χώμα ε δεν φταίει ο Δώνης που δεν παίζουμε μπάλα.Τον Κουμάλο έχει και τον Κίτσιου.Εδώ ο άλλος πέρσυ με Βιερίνια και Κοντρέρας και Γκαρσία στα καλά του δεν μπορούσε να κερδίσει τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα στην Τούμπα.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το σκεπτικό μου αδερφέ.
Ναι σε κατάλαβα τώρα κι ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά διαφωνώ με την ισοπέδωση.Για παράδειγμα, η δυναμικότητα του πρωταθλήματος φέτος δεν είναι ίδια με την περσυνή αν και πέρσυ πήρες βάζελο και κούλα εκτός μετά απο πολλά χρόνια και ούτω καθ εξής.
Ισως να υπάρχουν κι αυτοί που φτιάχνονται με το συνεχές κράξιμο αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κριτικάρουμε τον ΓΔ εδώ μέσα, θα προτιμούσαμε Δευτεριάτικα πρωί-πρωί να γράφουμε θετικά και όχι αρνητικά.
@joshua,
Θα συμφωνούσα μ αυτό που γράφεις αλλά μιλάμε για την ταυτόχρονη συμμετοχή ή όχι στο Europa η οποία επηρεάζει την πορεία της ομάδας και στο πρωτάθλημα εντός συνόρων.
Μα εννοείται οτι υπάρχουν άτομα που φτιάχνονται με το συνεχές κράξιμο. Εγω πέρσι έκραζα τον Μπόλονι και ομολογώ πως με έκανε να νιώθω κάπως καλύτερα.
Alas for those that never sing,
~Oliver Wendell Holmes
~Oliver Wendell Holmes