PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Glykos
1
1%
Lino
1
1%
Etto
1
1%
Khumalo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Katsikas
3
4%
Kace
18
23%
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Georgiadis
1
1%
Rober
3
4%
Giannou
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Athanasiadis
17
22%
Fotakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpiggidis
7
9%
Lorens
26
33%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

ronaldo έγραψε:ωραιο παιχνιδι χθες και στο πρωτο ειδικα μου αρεσε ο ΠΑΟΚ
πιο καλα δηλαδη πριν το γυρισει σε ρομβο ο Δωνης απλά δεν μπηκαν τα γκολ στο πρωτο ημιχρονο

το 4-4-2 ειναι το πιο επιθετικο συστημα και ταιριαζει νομιζω στην ιδιοσυγκρασια μας και στην Τουμπα που κοχλαζει οταν η ομαδα παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο

θελει ομως τρεχαλαντζηδες κεντρικους μεσους το 4-4-2
πραγμα που ειχαμε χθες(κατσε,λαζαρ καλυπτουν χωρους)

οσον αφορα την ρεβανς νομιζω οτι αν ημαστε σοβαροι μπορουμε να παρουμε ισοπαλια η και νικη
φανηκαμε αρκετα καλυτερη ομαδα

Συμφωνω πολυ.Στο πρωτο η ομαδα ειχε πιο καλη αναπτυξη.Μη σας ξεγελαει το σκορ.
Οι ευκαιριες του πρωτου ητανε πιο πολλες και με καλυτερες αξιωσεις.

Κατσε και λαζαρ μπορουν να παιξουν στην ευθεια γιατι τρεχουν πολυ και οι 2.Με το ρομβο ο λαζαρ ηρθε πιο πισω και αρχισε να χαλαει το παιχνιδι του.Σιγουρα αμα ειχαμε τον γκαρσια στη βαση του ρομβου θα ειχαμε πιο καλη λειτουργια.

Το ζητημα ειναι οτι στο προσωπο του κατσε η ομαδα βρηκε εναν παιχτη που μπορει να σου ξεκουραζει τον γκαρσια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εχει 2ωρες διαβαζω διαβαζω.....
και τελικα.... δεν μπορω να ειμαι απολυτος σε τιποτα.Χθες πηγα στο ματς με τους 2 γιους μου.
Οταν αρχισαν οι λουγκρες να πετανε πυρσους φωτοβολιδες και να πυροβολανε με πιστολια.....
ηταν οι γιοι μου που με κρατησαν,γιατι απο τα νευρα μου ημουν ετοιμος να μπουκαρω μεσα,και οποιον παρει
ο χαρος....Οσοι ειμασταν στην 5-6 τα ζησαμε απο κοντα, και επειδη τους βλεπαμε να ''αλωνιζουν'' με τα πιστολια και τους πυρσους,''γυρισαν''τα μυαλα μας.....
Δεν μπορω να κατηγορησω κανενα,αλλα σημερα,με καθαρο μυαλο,θεωρω οτι στην ουσια της υποθεσης,χαμενοι
ειμαστε εμεις,γιατι εξαιτιας των προκλητικα αδιαφορων μπαστων,αναγκαστηκαν τα δικα μας κομμαντα.... να απαντησουν αναλογα.
Αυτο ομως ΔΕΝ ειναι η λυση του προβληματος,και αν η ΠΑΕ δεν προστατεψει τον κοσμο και την ομαδα απο τον καθε
λογης μαλακα που ερχεται στην Τουμπα και μας ''πυροβολαει'' τοτε φοβαμε οτι θα εχουμε χειροτερες καταστασεις.
Και φυσικα ζημειωμενη θα ειναι η ομαδα,και οικονομικα και αγωνιστικα.
Καλως η κακος,δεν γινεται να παιρνουμε ''τον νομο στα χερια μας''.
Αυτα για τα επεισοδια......

Στα του ματς τωρα....
Αντι για 4 η 5-1....η μπιλλια εκατσε στο 2 ;)
Δεν τους φοβαμε σε τιποτα τους ιμιτασιον γερμανοβλαχους.....θα τους ξεσκισουμε χωρις σαλιο.
Στους παικτες τωρα....
Ρε συ Κλαους....βαλτα ρε πασα μου να σε θυμουνται μια ζωη οι καργιοληδες....βαλτα να ξεμπουκωσεις....
βαλτα να γουσταρει και ο Kataramenos :mrgreen:
Ο ιρλανδος θα μας τρελανει ολους.....να μου το θυμηθειτε
Ο Ρομπερ φετος ναι,δικαιολογει το συμβολαιο του.Περσυ οχι
Ο Κατσικας σε 2 χρονια αν ειναι υγιης... θα πουληθει σε μεγαλη ομαδα της Ευρωπης.....
Ο Σαλπι ειναι Σαλπι....αλλη ποιοτητα...και αλλα λεφτα :mrgreen:
Ο Γλυκος ειναι μια χαρα τερματας.
Γεωργιαδη....η αποδοση σου ειναι καρδιογραφημα,μια πανω,μια κατω.....χθες ησουν στα πολυ κατω....
Λαζαρ.... τα ειπαμε και αλλη φορα,αν ειχε διαρκεια και μυαλο,θα ηταν Ισπανια-Αγγλια.
Με ποιο ετοιμο Σαλπι Λορενς Φωτακη Σταφυ....και φυσικα Παπλο...την αλλη Πεμπτη θα ειμαι κομπλε.....
....τι να φοβηθω τωρα απο τα γατακια......

....ρε ξερο διπλο ειναι....παιξτε το ολοι....0-2.Σαλπι-Κλαους..... :opaokara: :opaokara:

αυτα γκαρτασια μου..
...και που ειστε.....την Κυριακη εχουμε ματς,ολοι Τουμπα...ντορτι ειναι...ανετα :opaokara:

Υ.Γ.Καταραμενε.....που με γνωρισες ρε μπαγασα... :mrgreen: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

MVP ο Lorens.
Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Πάμε γι άλλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”