ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2012
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2012
200μ ακουω και αμεσως μου ερχεται στο μυαλο.. σαν να ηταν χθες..
[youtube]qZRR6R8Kakw[/youtube]
[youtube]qZRR6R8Kakw[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς τα οικονομικά συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα για να αφήσουν τους αθλητές του Τζέκου να μονοπωλούν τα μετάλια. Ιδιαίτερα τον Κώστα Κεντέρη που μέσα σε 3 χρόνια πήρε 3 χρυσά: Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακό και εκμηδένισε τα χρυσα συμβόλαια των Αμερικανών sprinters
Ειδικα το 2001 στο Edmonton στον τερματισμο ειναι 3 βηματα μπροστα απο τον δευτερο.. Μιλαμε για απιστευτα πραγματα.
Στα τελευταια μετρα.. περπαταει..
Στα τελευταια μετρα.. περπαταει..
- ΑποστόληςΑ
Προγενέστερος του Yussein...
Τι θα γίνει με τα Αμερικανάκια, θα πάρουν κανένα χρυσό στα sprint?
Τι θα γίνει με τα Αμερικανάκια, θα πάρουν κανένα χρυσό στα sprint?
του τζεκ..του ανθρώπου που όταν τον πήρε για γυμναστή η αεκ είπε ότι θα έκανε τον χρήστο κωστή τούρμπο.φυσικά τότε ο παθιακάκης σκιαχτηκε κ τον απέλυσε για να μην θρηνησει θύματα καθώς επρόκειτο για τραυματισμό που έληξε την καριέρα του παίκτη.για οριστικό τραυματισμό.κ αυτός θα τον έκανε τούρμπο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς τα οικονομικά συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα για να αφήσουν τους αθλητές του Τζέκου να μονοπωλούν τα μετάλια. Ιδιαίτερα τον Κώστα Κεντέρη που μέσα σε 3 χρόνια πήρε 3 χρυσά: Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακό και εκμηδένισε τα χρυσα συμβόλαια των Αμερικανών sprinters
του ανθρώπου που έκανε τις τραβελοδρομιες θεσμό.που πήρε τον κεντερη από τα 30 δευτερόλεπτα στο διακοσαρι κ τον έκανε ολυμπιακό ρέκορντμαν σε δύο χρόνια.να λείπουν τέτοια ρεκόρ.
παραολυμπιακοι αγώνες κ μόνο.κ αυτοί όχι για πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 07 Αύγ 2012, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
barlow για αυτα που λες για κεντερη ( περι doping ) εχεις κανενα αποδεικτικο στοιχειο? :ugeek:
φίλε μπορείς να λες ότι δεν αποδείχτηκε πότε τίποτα.εκτός του ότι ο τζεκ είχε αποθήκη εισαγωγής ντοπας(υπόθεση κορυβος-καταδίκη).πιθανόν να την είχε από χόμπι,για συλλεκτικους λόγους,μουσειακους.
μπορείς να λες ότι οι ολυμπιακοί κ ειδικά οι δρόμοι είναι επιτυχίες προπονημενων ταλέντων.
για εμένα οι ολυμπιακοί είναι βιομηχανία πειραματόζωων που προσφέρουν θέαμα χωρίς καμία ευγενή άμιλλα.
κ δεν είπα ότι ο κεντερης πήρε ντοπα.είπα ότι οι αθλητές του τζεκ είναι σαν τραβελια.δεν έχουν φυσιολογική οψη.μπορεί από τις ιλιγγιώδης ταχύτητες να μην κλείνουν τα μάτια τους.
μπορείς να λες ότι οι ολυμπιακοί κ ειδικά οι δρόμοι είναι επιτυχίες προπονημενων ταλέντων.
για εμένα οι ολυμπιακοί είναι βιομηχανία πειραματόζωων που προσφέρουν θέαμα χωρίς καμία ευγενή άμιλλα.
κ δεν είπα ότι ο κεντερης πήρε ντοπα.είπα ότι οι αθλητές του τζεκ είναι σαν τραβελια.δεν έχουν φυσιολογική οψη.μπορεί από τις ιλιγγιώδης ταχύτητες να μην κλείνουν τα μάτια τους.
Παντως απο την ημερα που αποχωρησαν οι Τζεκος - Ιακωβου , παρατηρηθηκε μια καθιζηση στις πρωτιες και στα μεταλλια.....
Και για να μην γελιομαστε , τα ρεκορ τα δικα μας ειναι τοσο φυσιολογικα οσο και του Φελπς , του Μπολτ αλλα και της κινεζας.... Κανενας δεν πιαστηκε ντοπαρισμενος....
Κανονικα μαζι με το μεταλλιο επρεπε να παιρνουν και μαστερ βιοχημειας....

Και για να μην γελιομαστε , τα ρεκορ τα δικα μας ειναι τοσο φυσιολογικα οσο και του Φελπς , του Μπολτ αλλα και της κινεζας.... Κανενας δεν πιαστηκε ντοπαρισμενος....
Κανονικα μαζι με το μεταλλιο επρεπε να παιρνουν και μαστερ βιοχημειας....
κ είναι λόγος στεναχωριας?που να μην ξαναερθει πότε.
είδαμε κ την κίνα που οι δεκαπενταχρονοι ολυμπιονίκες της δεν θυμούνται τα ονόματα τους κ τις οικογένειες τους.
είδαμε κ την κίνα που οι δεκαπενταχρονοι ολυμπιονίκες της δεν θυμούνται τα ονόματα τους κ τις οικογένειες τους.
κ προφανώς δεν είναι ελληνικό φαινομαινο.
ολυμπιακο είναι.οι ολυμπιακοί είναι τσίρκο κ δεν εκφράζουν τπτ.εδώ η άλλη αποκλείστηκε από μια δήλωση λόγω εκατέρωθεν βλακείας κ στη δήλωση της ζήτησε συγνώμη από το χορηγό της.τι να λέμε..
ποια εκεχειρία κ ποια ευγενής άμιλλα.δεν υπάρχουν..
ολυμπιακο είναι.οι ολυμπιακοί είναι τσίρκο κ δεν εκφράζουν τπτ.εδώ η άλλη αποκλείστηκε από μια δήλωση λόγω εκατέρωθεν βλακείας κ στη δήλωση της ζήτησε συγνώμη από το χορηγό της.τι να λέμε..
ποια εκεχειρία κ ποια ευγενής άμιλλα.δεν υπάρχουν..
Πάντως αυτό που λέει ο Αποστόλης είναι σωστό από τη στιγμή που χωθήκαμε με τον Τζέκο στις κούρσες του στοίβου μας καθάρισαν αν μέναμε στην άρση ,στην πάλη,στη γυμναστική και στις ρίψεις θα μας άφηναν να ντοπαριζόμαστε στον αιώνα τον άπαντα.
Πέρα από την μπίζνα, η Ολυμπιάδα (την άλλη την λέξη ΔΕΝ την λέω) είναι και θέαμα.
Προσωπικά ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ αν και πόση ντόπα παίρνει ο καθένας. Είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι.
Όλοι οι αθλητές ξέρουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Οι δε προπονητές τους, το γνωρίζουν ακόμα καλύτερα.
Εγώ ξέρω ότι αράζω στην tv μου και γουστάρω.
Δηλαδή, το NBA που τόσο θαυμάζουμε είναι καθαρό; Μήπως ξέρει κανείς να μας πει τις συμφωνίες περί αντιντόπινγκ μεταξύ ΔΟΕ και ΝΒΑ και τους όρους για την συμμετοχή των dream teams;
PS: 2ος ο Δραμινός Κώστας Δουβαλίδης, στην 1η προκριματική σειρά στα 110 εμπόδια, τώρα μόλις.
EDIT: Γνωρίζει κανείς τον λόγο για τον οποίο οι περισσότεροι άρρενες αμερικανοί αθλητές, χαιρετούν στρατιωτικά σε αυτήν την Ολυμπιάδα;
Προσωπικά ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ αν και πόση ντόπα παίρνει ο καθένας. Είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι.
Όλοι οι αθλητές ξέρουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Οι δε προπονητές τους, το γνωρίζουν ακόμα καλύτερα.
Εγώ ξέρω ότι αράζω στην tv μου και γουστάρω.
Δηλαδή, το NBA που τόσο θαυμάζουμε είναι καθαρό; Μήπως ξέρει κανείς να μας πει τις συμφωνίες περί αντιντόπινγκ μεταξύ ΔΟΕ και ΝΒΑ και τους όρους για την συμμετοχή των dream teams;

PS: 2ος ο Δραμινός Κώστας Δουβαλίδης, στην 1η προκριματική σειρά στα 110 εμπόδια, τώρα μόλις.
EDIT: Γνωρίζει κανείς τον λόγο για τον οποίο οι περισσότεροι άρρενες αμερικανοί αθλητές, χαιρετούν στρατιωτικά σε αυτήν την Ολυμπιάδα;
- Dinos_Liverpool
Μια και είπατε "Τζέκος", πήρε το αυτί μου πρόσφατα σε ραδιόφωνο της πόλης ότι ο εν λόγω κύριος είναι στο Κατάρ και προπονεί... άλογα!!! Μη χειρότερα... τι ξέρει από άλογα ο άνθρωπος ? Ή μήπως ξέρει ?
Θεωρειτε οτι ο τζεκος - κεντερης - θανου ειναι τοσο αφελεις ετσι ωστε να μπουν στο ολυμπιακο χωριο ντοπε οταν ηξερε και η κουτση μαρια οτι θα τους γινοταν ελεγχος ? :ugeek: :ugeek: