77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"

Δημοσίευση από desperando »

stephanos έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν υπαρχουν αμυντικογενη ΜΠΑΚ και επιθετικογενη ΜΠΑΚ,υπαρχουν καλα και κακα ΜΠΑΚ.ΤΟ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ που απλα ελπιζεις να κατεχει καποια βασικα του ποδοσφαιρου οπως να μπορει να κανει 2-3 μετρα με την μπαλλα και οι σεντρες του να μην πηγαινουν στα πουλακια.
:lol: :lol: :lol:
Δηλαδή ο Μαϊκόν, ο Άλβες και ο Μαρτσέλο παίζουν αμυντικά, κάνουν 2-3 μέτρα με την μπάλα και οι σέντρες τους απλώς δεν πάνε στα πουλάκια; Ή αυτοί οι τρεις (και ένα σωρό άλλοι - κατά διαβολική σύμπτωση - Βραζιλιάνοι) δεν είναι μπακ;

Στο ματς με τη Ντιναμο, ο Έττο μάρκαρε τον Βιεϊρίνια και - δεν ξέρω ποιός το θυμάται - τον εξαφάνισε. Φαινόταν στο ματς ότι είχε εντολές να προωθείται με σύνεση και να επιστρέφει γρήγορα και αυτό έκανε. Με την Καβάλα παίζαμε όλοι μπροστά ψάχνοντας στην αρχή το γκολ και μετά την ισοφάριση. Με τόσους χώρους ανοιχτούς πίσω έκανε πάρτι ο Γεωργιάδης, δεν θα έκαναν ο Αμπντούν και ο Ονουάτσι;

Δεν λέω ότι είναι κανένας παιχταράς. Αλλά τόσο αυτός όσο και ο προκάτοχος της θέσης, ο Κριστιάνο, ο Ελ Ζαρ, ακόμη και ο Τσουκαλάς, για να αποδώσουν σωστά πρέπει να μάθουν τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Και για να τον μάθουν, πρέπει πρώτα κάποιος να τους τον δείξει...

+++++ σε αυτην την ομαδα ετσι οπως ει ναι τωρα και ο νανι να ερθει μπορει να μην μπορεσει να δειξει τιποτα και να λεμε ειναι παλτο και λιγος για τον ΠΑΟΚ ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε παρει τιποτα απο κανεναν πλην του βασικου περυσινου κορμου? ακομα και απο τον σαλπι εχουμε παρει ενα 40% απο αυτα που εχει δωσει τα τελευταια χρονια ελπιζω ολα αυτα να τα βλεπει η διοικηση και να αφησει τους εγωισμούς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η δεν θελετε να καταλαβετε καποιοι τι λεω γιατι δεν σας αρεσει να βλεπετε τα τραγικα λαθη που κανουμε η εγω προφανως δεν εκφραζω καλα τι εννοω.Εννοειται οτι υπαρχουν παικτες σε ιδιες θεσεις με διαφορετικα χαρακτηριστικα αλλα πρωτα απολα πρεπει να εχουν τα στοιχειωδη για να παιξουν την συγκεκριμενη θεση και στο συγκεκριμενο επιπεδο για το οποιο μιλαμε.Αν καποιος παικτης σε προβληματιζει αμυντικα για την αντιμετωπιση του γκαλετι (οταν μιλαμε για ελλαδα) μπορω να το δεχτω αλλα αν σε προβληματιζει για την αντιμετωπιση του μονχε και του αμπντουν τοτε τα διαφορετικα του χαρακτηριστικα απλα δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.Οι τοροσιδης και βυντρα ναι ειναι 2 παικτες παραδειγματα με διαφορετικα χαρακτηριστηκα αλλα και οι 2 για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι καλοι παικτες (ειδικα ο πρωτος) και αναντικαταστατοι.Δεν ειδα ποτε τον γαυρο να μην βαζει τον τοροσιδη και να βαζει ξερω εγω τον παντο για να αντιμετωπισει τον βιερινια και το δικο μου επιπεδο θελω να πιστευω οτι επιβαλει κατι αντιστοιχο οχι να βαζω τον σναου για να αντιμετωπισω τον μπερνς η τον τσουκαλα αριστερο χαφ για να σταματησω τον νετο.Θελω επιτελους ενα δεξι μπακ καποιου επιπεδου που θα ερθει και θα παρει την θεση σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑΠό ότι κατάλαβα εκτιμάς τον Βύντρα οπότε το καλοκαίρι θα ηρεμίσεις!! ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ισα ισα ανατριχιαζω στην σκεψη οτι θα δωσω 400-500 για χαρη του, αλλα βλεποντας τι φερνουμε καθε τρεις και λιγο τον βλεπω να αποτελει οαση.Τι θα γινει ο Εττο αν παρουμε και αλλο δεξι μπακ το καλοκαιρι?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Η δεν θελετε να καταλαβετε καποιοι τι λεω γιατι δεν σας αρεσει να βλεπετε τα τραγικα λαθη που κανουμε η εγω προφανως δεν εκφραζω καλα τι εννοω.Εννοειται οτι υπαρχουν παικτες σε ιδιες θεσεις με διαφορετικα χαρακτηριστικα αλλα πρωτα απολα πρεπει να εχουν τα στοιχειωδη για να παιξουν την συγκεκριμενη θεση και στο συγκεκριμενο επιπεδο για το οποιο μιλαμε.Αν καποιος παικτης σε προβληματιζει αμυντικα για την αντιμετωπιση του γκαλετι (οταν μιλαμε για ελλαδα) μπορω να το δεχτω αλλα αν σε προβληματιζει για την αντιμετωπιση του μονχε και του αμπντουν τοτε τα διαφορετικα του χαρακτηριστικα απλα δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.Οι τοροσιδης και βυντρα ναι ειναι 2 παικτες παραδειγματα με διαφορετικα χαρακτηριστηκα αλλα και οι 2 για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι καλοι παικτες (ειδικα ο πρωτος) και αναντικαταστατοι.Δεν ειδα ποτε τον γαυρο να μην βαζει τον τοροσιδη και να βαζει ξερω εγω τον παντο για να αντιμετωπισει τον βιερινια και το δικο μου επιπεδο θελω να πιστευω οτι επιβαλει κατι αντιστοιχο οχι να βαζω τον σναου για να αντιμετωπισω τον μπερνς η τον τσουκαλα αριστερο χαφ για να σταματησω τον νετο.Θελω επιτελους ενα δεξι μπακ καποιου επιπεδου που θα ερθει και θα παρει την θεση σπιτι του.
γιατι δεν βλεπεις τα παιχνιδια της δυναμο στο γιου λιγκ για να δεις αν ειναι απλα αξιοπηστος αμυντικα? γιατι στο μεταξυ μας παιχνιδι δεν τον περασσε ουτε μια φορα ο βιερινια ενας παικτης παγκοσμιας κλασης
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα δηλαδη ειναι απλα θεμα προσαρμογης και το γεγονος οτι εμεινε εκτος αποστολης για τον αγωνα με την ΑΕΚ ενω ειναι απο τους πιο ξεκουραστους παικτες εξηγειται επειδη και αυτος οπως ο arias τακτικα ακομα δεν εχουν μπει στην ομαδα, αφου και θεμα ικανοτητων δεν τιθεται, θεμα αμυντικων αδυναμιων, αφου εχει σβησει τον βιερινια.Αντε καλα να περιμενουμε οπως και με τον αριας του χρονου να τον δουμε και αυτον.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

για να μπορεσεις να εκμεταλευτεις ενα εργαλειο πρεπει πρωτα να ξερεις να το χειρίζεσαι, εγω ξερω οτι περυσι ειχα εναν προπονητη που επερνε το110% απο τους παικτες του και φετος εχω καποιον που περνει με τα βιας το 50% δεν ειναι δυνατον ο μαλεζας για παραδειγμς περυσι να ειναι απο τα καλυτερα στοπερ του πρωταθληματος να καλειται στην εθνικη και φετος να ειναι παικτης επιπεδου β εθνικης αυτο μου λεει εμενα οτι κατι δεν γινετε καλα καπου υπαρχει προβλημα δεν εχει σχεση να μαθουν οι παικτες την τακτικη της ομαδας αλλα ο προπονητης να μαθει τους παικτες και πως μπορει να τους εκμεταλευτει και να παρει οσα γινετε περισσότερα απο αυτους
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

joshua έγραψε:Ισα ισα ανατριχιαζω στην σκεψη οτι θα δωσω 400-500 για χαρη του, αλλα βλεποντας τι φερνουμε καθε τρεις και λιγο τον βλεπω να αποτελει οαση.Τι θα γινει ο Εττο αν παρουμε και αλλο δεξι μπακ το καλοκαιρι?
Θα πάει στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με μια μικρή επιφύλαξη, ο Ετό έχει οψιόν επέκτασης μετά τους πρώτους 6 μήνες. Αν δηλαδή δεν ικανοποιήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.
Όσο για την προχθεσινή του απόδοση, κατά την άποψή μου ευθύνεται για το 1ο γκολ, κατά το οποίο εμφανίζεται στο πλάνο της tv μόλις αρζίζουν τα πανηγύρια οι Καβαλιώτες.
Και να πεις ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ....
Ίσως είναι θέμα συντονισμού με τους συμπαίκτες του. Ελπίζω να βελτιωθεί στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

2,5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο δεν υπέγραψε??
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

desperando έγραψε:για να μπορεσεις να εκμεταλευτεις ενα εργαλειο πρεπει πρωτα να ξερεις να το χειρίζεσαι, εγω ξερω οτι περυσι ειχα εναν προπονητη που επερνε το110% απο τους παικτες του και φετος εχω καποιον που περνει με τα βιας το 50% δεν ειναι δυνατον ο μαλεζας για παραδειγμς περυσι να ειναι απο τα καλυτερα στοπερ του πρωταθληματος να καλειται στην εθνικη και φετος να ειναι παικτης επιπεδου β εθνικης αυτο μου λεει εμενα οτι κατι δεν γινετε καλα καπου υπαρχει προβλημα δεν εχει σχεση να μαθουν οι παικτες την τακτικη της ομαδας αλλα ο προπονητης να μαθει τους παικτες και πως μπορει να τους εκμεταλευτει και να παρει οσα γινετε περισσότερα απο αυτους
Σε αυτο το ποστ ειναι συμπυκνωμενη η ιστορια του φετινου ΠΑΟΚ. Το προχθεσινο ματς δεν το ειδα, ο Ετο ομως μου ειχε αρεσει παρα πολυ στον αγωνα με τον βαζελο και στα ματς με Ζαγκρεμπ. Αλλη κλαση απο τον Σναουτσνερ αφου μπορει να συνεισφερει και στο επιθετικο κομματι κατι που στο 4-2-3-1 ειναι απαραιτητο για τα ακραια μπακ (για αυτο ο Σαντος προτιμουσε Αραμπατζη απο τον Πολωνο). Αλλα οταν η ομαδα παιζει χωρις συστημα ολοι οι παιχτες φαινονται κακοι. Οταν αντιθετα εχει σαφες αγωνιστικο πλανο, ολοι ειναι χρησιμοι. Ο Καρπουζας εκμεταλλευοταν ολοκληρο το υλικο που ειχε στη διαθεση του παιρνοντας μαλιστα απο ολους το 100%. Εβλεπες ακομα και τον Αραμπατζη στο ματς με τον Εργοτελη στην Κρητη και σε 2-3 ακομα εκεινης της περιοδου κι ετριβες τα ματια σου. Τωρα οντως ακομα και ο Νανι να ερθει θα μοιαζει παλτο αφου παιζουμε χωρις απολυτως κανενα σχεδιο.

Με συνθηκες ο,τι να'ναι τουρλουμπουκι και βαθιες μπαλιες για να παρει κεφαλια ο Σαλπιγγιδης απο τους κεντρικους αμυντικους ή να τριπλαρει το εξτρεμ 3 παιχτες για να κανουμε φαση, ή στην αμυνα να βγαινει κουτουρου οποιος να'ναι να μαρκαρει οποιον να'ναι, καμια σοβαρη κριση για παικτη δεν μπορει να γινει. Και ο Ελζαρ πιστευω ειναι πολυ καλος παιχτης, φυσικα και ο Σαλπι, και αυτους που φυγανε ή δεν παιζουν (Κριστιανο, Παπαζογλου, Φιλομενο,αλλα και Κουτσια) δεν μπορω να τους κρινω. Θα επρεπε να τους δουμε σε νορμαλ συνθηκες με εναν προπονητη για να βγαλουμε συμπερασματα.

Γενικα θεωρω αστοχο οποιοδηποτε σχολιο για την αγωνιστικη συμπεριφορα των παιχτων του φετινου ΠΑΟΚ. Παντως απο αποψη υλικου εχουμε το καλυτερο των τελευταιων 25 χρονων, για αυτο οποιαδηποτε συγκριση με το 2008 μονο με αποτυχημενο ανεκδοτο μοιαζει.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ισχυριζεσαι δηλαδη οτι ο Αρίας που ειναι τακτικα πισω δεν θα μπορεσει υπο τις οδηγιες του Χαβου να παει τακτικα μπροστα ?
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Με προλαβες..εψαχνα το τοπικ του δυστυχου του Αριας να γραψω οτι το "ο Αριας δεν ειναι τακτικα ετοιμος" θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για το καλυτερο ανεκδοτο του 2011 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

προσωπικά,το δείγμα που έχω λάβει από τον παίχτη το θεωρώ ικανοποιητικό.δεν μπαίνω στη λούμπα να τον κρίνω με την καβάλα.σε έναν αγώνα που ακόμα κι ο κοντρέρας φαινόταν σαν να επρόκειτο για βελτιωμένη έκδοση του ντόλμπεργκ.δυστυχώς,η απουσία έμπειρου προπονητή κοστίζει.κ τούτο είναι εμφανές στο πρωτάθλημα.στη διοργάνωση που ο ρόλος του προπονητή,δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στον ντόπιο ποδοσφαιρικό ... παράδεισο (διαιτησίες,επο,μαρινάκηδες κ έτεροι θεσμοί του πέους),είναι σημαντικότερος σε σύγκριση με κάθε άλλη.μήπως κ με δερμιτζάκη τα ίδια δεν εμφανίστηκαν;φυσικά,πολύ συντομότερα σε σχέση με χάβο.γιατι εκείνος ήτο κ ρηξικέλευθος ...
τεσπά,όπως λέει κι ο νίκος55,υπό τις παρούσες συνθήκες οι συχνά φορτισμένες μας κρίσεις για τους παίχτες μάλλον δεν έχουν κ αξία ιδιαίτερη.απλώς,οι αδυναμίες που κάθε παίχτης (φαίνεται να) παρουσιάζει ατομικά φέτος,αν παρθεί προπονητής το καλοκαίρι,θα αποτελέσουν,μεταξύ κ άλλων στοιχείων,μέτρο κρίσης της δουλειάς του καινούργιου προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

αυτη η ομάδα που κατέβηκε τη Κυριακή με τις φανέλες του ΠΑΟΚ είχε ενα παιχτή που θυμιζε στη φάτσα ενα καλό μπακ που επαιζε στη Δυναμο Ζαγκρεμπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”