Ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου απορια. Αν ειναι να παρεις καποιον ο οποιος δεν ειναι εμφανως καλυτερος απο καποιον που εχεις ηδη στην ενδεκαδα τοτε γιατι να κανεις μεταγραφη;dimitris1408 έγραψε:Και τον νιμανι θεωρω επισης πολυ λιγο, αλλα γενικα η πολιτικη μας στις μεταγραφες δεν μου αρεσει.
Αυτο το θα παρω καποιον για μπακ απ. Οκ προφανως δεν μπορει καμια ομαδα να εχει 2 ισαξιες ενδεκαδες αλλα θα ηθελα πχ οταν παιρνουμε εναν παικτη, να ειναι ηδη καλυτερος απο αυτους που ειναι τωρα βασικοι και παιζουν στην ιδια θεση, ετσι ωστε να γινουν αυτοι μπακ απ αλλα και να σκιζονται σε οποτε παιζουν γτ θα θελουν την θεση τους πισω, ειτε να ειναι ελπιδοφοροι/εξελιξιμοι παικτες οι οποιοι μεσα σε καποιο διαστημα να μπορουν αν δικαιωσουν τις προσδοκιες να γινουν βασικοι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
-
Ελα ντε.... γιατι οι αρδ με τι θα γεμιζουν τα πρωτοσελιδα καλοκαιριατικα, με αγγελιες;
Ρε παιδιά φέτος αν είχαμε ένα μέτριο αρ χαφ αντί του Ρομπερ δε θα ήταν καλύτερα.Τώρα αν φύγει ο Γάλλος θα πρέπει να βρούμε έναν για βασικό γιατί ο Μπρίτο θα παίζει ή αλλαγή ή βασικός αν παίζει φουνταριστός ο Νιμανί!
και γω πιστευω 2 θελουμε...και νιμανι δυστυχως δε λεπω να μενει,,,για να φυγουν οι αναμνησεις του προκατοχου....
ΕΙμαι περιεργος να δω τι ψαχναν και που τοσο καιρο....και δεν εννοω στις τοπικες εκδρομες..
ΕΙμαι περιεργος να δω τι ψαχναν και που τοσο καιρο....και δεν εννοω στις τοπικες εκδρομες..
-
Νιμανί και ενα 10ρι και μετα νεαρους απο τις γυρο περιοχες
εκτος αν βρεθει κατι πολλη καλη περιπτοση
εκτος αν βρεθει κατι πολλη καλη περιπτοση
-
ουτε μπριτο, ουτε νιμανια, ουτε μαρσελινιο, εναν για βασικο με 250-300 και τελος
-
Κι εγω ετσι λεω. Ας ειναι ο Ποποβιτς αναπληρωματικος. Ο βασικος ομως να ειναι καποιας αξιαςdimitris1408 έγραψε:ουτε μπριτο, ουτε νιμανια, ουτε μαρσελινιο, εναν για βασικο με 250-300 και τελος
Με 250-300.000 μόνο κανέναν Κριστιάνο Μωράες μπορούμε να βρούμε.Θα μπορούσαμε να βρούμε Αμπντούν αν είχαμε άνθρωπο με κονέ σε Γαλλία ή κανένα Ούμπιντεζ αν είχαμε άνθρωπο με κονέ στη Αργεντινή.Με Δώνη,Γ.Χ. και Βρύζα από βίντεο στο YouTube θα κλείσουμε παίκτη από άλλο πρωτάθλημα.Με τα οικονομικά να μην επιτρέπουν στραβές είμαι υπέρ παικτών που τους έχουμε δει!
εδω λεμε 180 χηνες μεσο ορο συμβολαια θα εχουμε
ηδη καποιοι εχουν συμβολαια πολυ πανω απο αυτο το ποσο
συνεπως ή πρεπει να πωληθουν/φυγουν τα μεγαλυτερα του μ.ο συμβολαια
ή αυτοι που θα ερθουν θα παρουν συμβολαιο 150-
κρατας νιμανι οπωσδηποτε με ρητρα γυρω στα 2-3 μυρια ωστε να νομιζει οτι αν παιξει θα φυγει
δωστου και μπονους συμμετοχων ή γκολ και θα μεινει
ηδη καποιοι εχουν συμβολαια πολυ πανω απο αυτο το ποσο
συνεπως ή πρεπει να πωληθουν/φυγουν τα μεγαλυτερα του μ.ο συμβολαια
ή αυτοι που θα ερθουν θα παρουν συμβολαιο 150-
κρατας νιμανι οπωσδηποτε με ρητρα γυρω στα 2-3 μυρια ωστε να νομιζει οτι αν παιξει θα φυγει
δωστου και μπονους συμμετοχων ή γκολ και θα μεινει
xrisitsapa έγραψε:Δηλ λες να παρουμε και τον Μπριτο και ακομα εναν αρ. χαφ;
εναν αριστεροποδαρο οπωσδηποτε και εναν ακομα εξτερμ ναι ..οχι κατα αναγκη αριστεροποδαρο....ελπιζω Κλειτον...
ενα 10ρι για αρχη και εναν κεντρικο αμυντικο
τιποτα παραπανω και ισος να μεινει ο νιμανι
εκτος και αν βρεθει κατι πολλη καλο
ειναι ευκαιρια να αναναιοσουμε το ροστερ μας κατα πολυ
παντος ο βρυζας εχει πλατες και μπορει να φερει κατι καλο απο εξω
τιποτα παραπανω και ισος να μεινει ο νιμανι
εκτος και αν βρεθει κατι πολλη καλο
ειναι ευκαιρια να αναναιοσουμε το ροστερ μας κατα πολυ
παντος ο βρυζας εχει πλατες και μπορει να φερει κατι καλο απο εξω
ποιος εβγαλε το αρθρο απο το τρανσφερνιουζ που ποσταρα και γιατι για να ξερω..?
αφορα μεταγγραφες νομιζω....σβηνετε που σβηνετε...ενημερωστε ομως...
αφορα μεταγγραφες νομιζω....σβηνετε που σβηνετε...ενημερωστε ομως...
Ο παίκτης για τον οποίο μιλάει το κουιζ στο τρανσφερνιους είναι 100% ο Χοσέ Κάρλος της ΑΕΚ.