Μη χάσεις την ευκαιρία.

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Photis έγραψε:Διάβασες πως το έγραψε ο Αλεκάκιους.Δεν το είπε απλά απαξιωτικά και τέλος.Έδωσε επιχείρημα.Δες λίγο τον τόνο του...
....δεν το ειπε απλα απαξιωτικα και τελος..;
Φωτη να με συμπαθας αλλα ΟΛΟ το κειμενο του απο την αρχη μεχρι το τελος σταζει δηλητηριο για τον Σαλπι.
Μεχρι οτι δεν πανηγυρισε γκολ του ΠΑΟΚ γιατι το εβαλε ο Σαλπι μας ειπε......ελεος ρε φιλε...ελεος...
navigator11 έγραψε:ο σαλπιγγίδης μη πανηγυρίζοντας όπως θα θέλαμε το χθεσινό γκόλ δλδ αλέκο κατ'ανάγκη προσποιείται τον παοκτσή ενώ αλλαξοπίστησε σε βάζελο;δεν το αντιλαμβάνομαι.τέλος των πάντων.νομίζω πως οι εμμονές με τον παίχτη αδικούν και προσωπικά όσους τις κάνουν και την ομάδα και τον παίχτη.
υγ κι ο γκαρσία χθές στο πέναλτι του λίνο δεν έσφιξε τις γροθιές του όπως θα περίμενα προσωπικά.να του καταμαρτυρήσω κάτι ή όχι;
E λοιπόν φιλε μου τάσο και "συγνώμη" και για το υποκοριστικό κύριε ταγματάρχη απλά δεν είχα το θάρρος και δεν ήξερα και το μικρό σου και χαίρομαι για το θάρρος που μου δίνεις......ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOAL ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ SALPGIDI ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ SFAOS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ NS ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕ "ΣΙΝΚΡΙΣΙ" ΜΕ ?ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΣ ΤΟΥ.......και όπως έγραψα και λίγο πιο πάνω μάλωσα paaaara πολλές φορες ακόμα και εδώ μέσα στο paokmania παρα τα τις "αντιρησεις" μου στα τις επιστροφής του με παρα πολλή κόσμο για την τέλος αρνητική στα si τους και τους χαρακτηρισμούς που του δίναν ....ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ μ@λ@κ@ς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ dld.....τέσπα ....και πάλι sorry για το πολύ τσατισμένο ύφος μου.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Mου απαντας ,σε απανταω....
Τα χρονια που βλεπεις μπαλλα τα σεβωμαι.......τοσα και καποια παραπανω βλεπω και εγω.
Το να μην συμφωνεις με την επιστροφη του κοντου,το σεβωμαι......και εγω δεν ημουν υπερ γιατι θα διχαζε τον κοσμο
το να τον θεωρεις μετριο παικτητο σεβωμαι.....και για μενα δεν ειναι ο παικτης που κανει την διαφορα
το οτι μας πικρανε,ολους η φυγη του,οπως και να εγινε,ειναι γεγονος,τα 800χιλ και αυτα πολλα και προκληση για τις εποχες που ζουμε
αλλα.....
το να τον σιχτιριζεις και να μην πανηγυριζεις σε γκολ του ΠΑΟΚ επειδη το βαλε αυτος
......για μενα ειναι λαθος.Δηλαδη και στο γκολ μες την Αγγλια τα ιδια ειπες;
Τελος παντων.....δεν θα σου αλλαξω γνωμη,αλλα δεν νομιζω οτι απαξειωνοντας δημοσεια παικτη που φοραει
τον Δικεφαλο στο στηθος βοηθας την ομαδα,που τοσο πολυ αγαπας
Υ.Γ.το ''κυριε'' ταγματαρχη με ενοχλει. Πες σκετο ταγμα ...αν θελεις μπορεις να με λες και με το ονομα μου.
Τασος.Το ''κυριε'' δεν μου ταιριαζει.
Ταγμα αν ειχε λιγο καθαρο μυαλο ο Φωτακης σε καποιες φασεις και εβγαζε σωστες καθετες το σκορ θα πηγαινε στο ταλιροΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ανακοινωση για την διατησια εβγαλε ο Βαζελολαγος![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε Λαζλο....βαλτους ενα ντορτι να ηρεμησουν....