Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
87
67%
Αποστολόπουλος
1
1%
Λίνο
6
5%
Μαλεζάς
2
2%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκαρσία
15
12%
Λάζαρ
7
5%
Φωτάκης
2
2%
Σαλπιγγίδης
5
4%
Νιμανί
2
2%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
1
1%
Αναπληρωματικοί: Γλύκος, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου
2
2%

Σύνολο ψήφων: 130

Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Σε γιορτές εμφανίζεται σε πολλά μπαράκια κοντά στου Φωκά..
Μη χάσεις την ευκαιρία. :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο σαλπιγγίδης μη πανηγυρίζοντας όπως θα θέλαμε το χθεσινό γκόλ δλδ αλέκο κατ'ανάγκη προσποιείται τον παοκτσή ενώ αλλαξοπίστησε σε βάζελο;δεν το αντιλαμβάνομαι.τέλος των πάντων.νομίζω πως οι εμμονές με τον παίχτη αδικούν και προσωπικά όσους τις κάνουν και την ομάδα και τον παίχτη.

υγ κι ο γκαρσία χθές στο πέναλτι του λίνο δεν έσφιξε τις γροθιές του όπως θα περίμενα προσωπικά.να του καταμαρτυρήσω κάτι ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Photis έγραψε:Διάβασες πως το έγραψε ο Αλεκάκιους.Δεν το είπε απλά απαξιωτικά και τέλος.Έδωσε επιχείρημα.Δες λίγο τον τόνο του...
:pano:

....δεν το ειπε απλα απαξιωτικα και τελος..;
Φωτη να με συμπαθας αλλα ΟΛΟ το κειμενο του απο την αρχη μεχρι το τελος σταζει δηλητηριο για τον Σαλπι.
Μεχρι οτι δεν πανηγυρισε γκολ του ΠΑΟΚ γιατι το εβαλε ο Σαλπι μας ειπε......ελεος ρε φιλε...ελεος...

Λοιπόν επειδή στην ζωή μου δεν έχω μάθει να κρύβομαι ..εάν ΑΔΕΡΦΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ πιστεύεις ότι δημιουργώ "προβλημα" είτε σε εσένα είτε στο forum ΠΟΛΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ BAN ΤΟΝ ADMIN

E ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Η ΣΤΑΣΗ Η Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΟκτση".....

και μην με βάζεις στην "διαδικαισα" σε παρακαλώ να επιχειρηματολογήσω πιο "αναλιτκα" ......

Είμαι από αυτούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ POLAAAAAAAAAALA ΜΑ POLLLAAAAA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ......αυτό που έγινε σήμερα για εμενα και μονο για εμενα όσο πιστεύω και νομίζω ότι εγώ είμαι ....P.A.Ο.K....ΔΕΝ ΘΑ ZBISTI ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ" Ο Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ....ΑΛΛΑ P.A.Ο.K ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΣΠΑΘΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΑ.....με σεβασμό και εκτίμηση κύριε tgmatarxi.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

navigator11 έγραψε:ο σαλπιγγίδης μη πανηγυρίζοντας όπως θα θέλαμε το χθεσινό γκόλ δλδ αλέκο κατ'ανάγκη προσποιείται τον παοκτσή ενώ αλλαξοπίστησε σε βάζελο;δεν το αντιλαμβάνομαι.τέλος των πάντων.νομίζω πως οι εμμονές με τον παίχτη αδικούν και προσωπικά όσους τις κάνουν και την ομάδα και τον παίχτη.

υγ κι ο γκαρσία χθές στο πέναλτι του λίνο δεν έσφιξε τις γροθιές του όπως θα περίμενα προσωπικά.να του καταμαρτυρήσω κάτι ή όχι;

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NAVIGATOR ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ......"ΓΙΑ ΥΤΟ" ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ..........
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργείς Αλεκάκιους.Μακάρι αν εκφράζονται όλοι με επιχειρήματα και με εκτίμηση.Δεν υπάρχει θέμα....ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.Άντε γιατί έχουμε αγώνα το Σάββατο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αλεκάκιους βγάζεις ψυχή αδερφέ.
είσαι ωραίος και γνήσιος
και συμφωνώ και στα περισσότερα που λες

+1 από μένα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

πονεσαν τ ματια μας
Άβαταρ μέλους
Alekakius

και για να τελειώσω το ollo θέμα εδώ ξέρετε τι με έχει φρικάρει περισσότερο από olla .....

το γεγονός ότι δικαιώνονται όλοι αυτοί οι οποιοι λέγαν αυτά που λέω εγώ σήμερα εδώ και πολλή καιρό και εγώ ο M$%@$Σ γιατί τέτοιος είμαι τον "υπερασπιζομουν" τον ΤΟΝ ..... ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και τώρα βλέπω ποσο M @#$%@ Σ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ "ΠΑΟΚτσής" .....O M@$%@#S o ALEKAKIUS .... αίντε και καληνύχτα μου ....και συγγνώμη ακόμη μια φορα για την αναστάτωση και χωρίς πάντα να έχω την διάθεση να προσβάλω την νοημοσύνη και τις παρουσία κανενός σας εδώ μέσα.........
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Mου απαντας ,σε απανταω....
Τα χρονια που βλεπεις μπαλλα τα σεβωμαι.......τοσα και καποια παραπανω βλεπω και εγω.
Το να μην συμφωνεις με την επιστροφη του κοντου,το σεβωμαι......και εγω δεν ημουν υπερ γιατι θα διχαζε τον κοσμο
το να τον θεωρεις μετριο παικτητο σεβωμαι.....και για μενα δεν ειναι ο παικτης που κανει την διαφορα
το οτι μας πικρανε,ολους η φυγη του,οπως και να εγινε,ειναι γεγονος,τα 800χιλ και αυτα πολλα και προκληση για τις εποχες που ζουμε
αλλα.....
το να τον σιχτιριζεις και να μην πανηγυριζεις σε γκολ του ΠΑΟΚ επειδη το βαλε αυτος
......για μενα ειναι λαθος.Δηλαδη και στο γκολ μες την Αγγλια τα ιδια ειπες;
Τελος παντων.....δεν θα σου αλλαξω γνωμη,αλλα δεν νομιζω οτι απαξειωνοντας δημοσεια παικτη που φοραει
τον Δικεφαλο στο στηθος βοηθας την ομαδα,που τοσο πολυ αγαπας

Υ.Γ.το ''κυριε'' ταγματαρχη με ενοχλει. Πες σκετο ταγμα ...αν θελεις μπορεις να με λες και με το ονομα μου.
Τασος.Το ''κυριε'' δεν μου ταιριαζει.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Mου απαντας ,σε απανταω....
Τα χρονια που βλεπεις μπαλλα τα σεβωμαι.......τοσα και καποια παραπανω βλεπω και εγω.
Το να μην συμφωνεις με την επιστροφη του κοντου,το σεβωμαι......και εγω δεν ημουν υπερ γιατι θα διχαζε τον κοσμο
το να τον θεωρεις μετριο παικτητο σεβωμαι.....και για μενα δεν ειναι ο παικτης που κανει την διαφορα
το οτι μας πικρανε,ολους η φυγη του,οπως και να εγινε,ειναι γεγονος,τα 800χιλ και αυτα πολλα και προκληση για τις εποχες που ζουμε
αλλα.....
το να τον σιχτιριζεις και να μην πανηγυριζεις σε γκολ του ΠΑΟΚ επειδη το βαλε αυτος
......για μενα ειναι λαθος.Δηλαδη και στο γκολ μες την Αγγλια τα ιδια ειπες;
Τελος παντων.....δεν θα σου αλλαξω γνωμη,αλλα δεν νομιζω οτι απαξειωνοντας δημοσεια παικτη που φοραει
τον Δικεφαλο στο στηθος βοηθας την ομαδα,που τοσο πολυ αγαπας

Υ.Γ.το ''κυριε'' ταγματαρχη με ενοχλει. Πες σκετο ταγμα ...αν θελεις μπορεις να με λες και με το ονομα μου.
Τασος.Το ''κυριε'' δεν μου ταιριαζει.
E λοιπόν φιλε μου τάσο και "συγνώμη" και για το υποκοριστικό κύριε ταγματάρχη απλά δεν είχα το θάρρος και δεν ήξερα και το μικρό σου και χαίρομαι για το θάρρος που μου δίνεις......ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOAL ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ SALPGIDI ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ SFAOS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ NS ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕ "ΣΙΝΚΡΙΣΙ" ΜΕ ?ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΣ ΤΟΥ.......και όπως έγραψα και λίγο πιο πάνω μάλωσα paaaara πολλές φορες ακόμα και εδώ μέσα στο paokmania παρα τα τις "αντιρησεις" μου στα τις επιστροφής του με παρα πολλή κόσμο για την τέλος αρνητική στα si τους και τους χαρακτηρισμούς που του δίναν ....ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ μ@λ@κ@ς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ dld.....τέσπα ....και πάλι sorry για το πολύ τσατισμένο ύφος μου.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τον ΠΑΟΚ της καρδιας και της ψυχης,δεν μας τον εδωσε κανενας Σαλπι-Μαλπι-και τα ρεστα.
Μας τον εδωσαν οι γονεις μας.
Οι πατεραδες μας που μας εμαθαν να αγαπαμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. Τον πληγωμενο και λαβωμενο ΑΕΤΟ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
Δεν ταιριαζει σε κανεναν υπερηφανο ΠΑΟΚΤΣΗ να μικραινει η να μεγαλωνει παικτες που πληρωνωνται για να κλωτσανε την μπαλλα.Την ομαδα μας να βοηθαει,και ολα τα αλλα ερχωνται δευτερα.
Την αγαπη σου,την καψουρα σου,τον καυμο σου τον καταλαβαινω,δεν θελω ομως να σε παρασυρει αυτο που νιωθεις
για καποιον ,τον οποιοδηποτε,να ΑΠΑΞΕΙΩΝΕΙΣ δημοσεια παικτη που φοραει τα ασπρομαυρα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
Τον Σαλπι οσο θα ειναι κοντα μας πρεπει να τον κανουμε να νιωθει και να αισθανεται ομορφα.Πρεπει...
Ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ μας. Του ΠΑΟΚ των πατεραδων μας,του ΠΑΟΚ της προσφυγιας και του ξεριζωμου.

ειμαστε Μπιτσιμ ΠΑΟΚ .......Αυτον τον ΠΑΟΚ υποστηριζουμε.....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπράβο Ταγματάρχη.Σωστός.Μπιτζίμ ΠΑΟΚ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επειδη ειλικρινα αηδιασα με το γεγονος οτι το τοπικ του Σαλπι κλειδωσε θελω να πω οτι πρεπει να ξανασκεφτεις Γκικα αν πρεπει να εισαι μοντ ή οχι. Φιλε αντι να χαρεις για το γκολ οπως οι υπολοιποι, πετας τη βλακεια σου για το οτι δεν πανηγυρισε.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Το ποσο ΠΑΟΚ ειναι δε χρειαζεται να το αποδειξει σε σενα. Το οτι δεν πανηγυρισε δειχνει σεβασμο στην αψογη συμπεριφορα που του εδειξε ο βαζελος και τον αφησε να γυρισει στον ΠΑΟΚ χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Εδω ο καγκουρας γαυρος μητρογλου εδειξε ΣΕΒΑΣΜΟ στον πανιωνιο και εσυ μας μιλας για το οτι δεν πανηγυρισε? Ασε μας ρε γκικα, εχει 2 χρονια του γαμησει τον αντιθεο με τις μαλακιες σας και δεν εχει αντιδρασει και τωρα βαζει γκολ και σε χαλαει?? Μαλλον το οτι ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ.

Δε θα φυγει το καλοκαιρι. Ειναι ηδη σε διαδικασιες ανανεωσης και το ξερω απο πρωτο χερι οποτε τον κωλο σας να βαρατε καποιοι εδω θα μεινει.

Αηδια πια. Κερδισε ο ΠΑΟΚ μεσα στο βαζελο με εξαιρετικους Χαλκια και Σαλπι και ξεκινας ο ιδιος μαλωματα.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , Κυρ. 4/3 19:30 Νοvasports 1

Δημοσίευσηαπό stathis73 » Σάβ Μαρ 03, 2012 8:57 am
Δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει πρόβλεψη γιατί είναι πρώτη φορά που πάμε ξεκούραστοι σε ματς πρωταθλήματος και επίσης θα παίξουν ρόλο και οι απουσίες.

"Βλέπω" χ-2 και η Αθήνα όλη στον κουβά, ο γαυρος πάλι μπροστά και στο μεταξύ τους οι σφαγή των αμνοεριφίων.

υγ: που να ηταν και ευκολη η πρόβλεψη :opaokara:

Mια πολύ σημαντική νίκη, μπραβο στα παλικάρια και για μερικούς απο εμας ηταν αναμενόμενη ;) ;) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ανακοινωση για την διατησια εβγαλε ο Βαζελολαγος :lol: :lol: :lol: :lol:
Α ρε Λαζλο....βαλτους ενα ντορτι να ηρεμησουν....
Ταγμα αν ειχε λιγο καθαρο μυαλο ο Φωτακης σε καποιες φασεις και εβγαζε σωστες καθετες το σκορ θα πηγαινε στο ταλιρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”