Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro ΙΙ
Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro ΙΙ
[youtube]DYJR3StK7rQ[/youtube]
Ο μικρός μου χάζευε τη συνέντευξη του Μπάνε και με ρώτησε ποιος είναι αυτός. Σήμερα λοιπόν που είδα αυτό σκέφτηκα ότι και τον πολύ νεότερο Πέτζα μπορεί να μην τον γνωρίζουν πολλοί.
Ο μικρός μου χάζευε τη συνέντευξη του Μπάνε και με ρώτησε ποιος είναι αυτός. Σήμερα λοιπόν που είδα αυτό σκέφτηκα ότι και τον πολύ νεότερο Πέτζα μπορεί να μην τον γνωρίζουν πολλοί.
Πάλε ντε Σπορ 1992-3
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοβερή φωτό.
Όποιος δεν έχει πάει στο Παλέ δεν μπορεί να αντιληφθεί την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.
Είχε φοβερό κλίμα αυτό το γήπεδο, φοβερές και οι εποχές.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δέος που ένιωθα μπαίνοντας μέσα ως παιδί, με τη γιγάντια οροφή να με ζαλίζει και τον παλμό του κόσμου να ακούγεται πίσω απ τις πόρτες που γινόταν ο έλεγχος, δίπλα στα κυλικεία.
Τι να θυμηθείς, τι να ξεχάσεις. Τις φορές που καθόμασταν προς τη Θύρα 10 (θαρρώ) είχα την ευκαιρία να βλέπω την προθέρμανση των παικτών πίσω απ την κουρτίνα. Σε απόσταση αναπνοής από Μπάνε, Λέβινγκστον, Μπέρι, Πέτζα, Σκαϊλς.
Το πρώτο σύνθημα που θυμάμαι πως μου έκανε φοβερή εντύπωση (πέρα από αυτά που ήδη ήξερα ακούγοντας στην τιβι) ήταν το αμίμητο "Είναι πουτ..α του Αποσκίτη η μάνα". Περίοδος 92-93 παίζαμε κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα των Αθηνών (νομίζω Παπάγου έπαιζε τότε αυτός) και προφανώς είχε προκαλέσει κάπως και τα άκουγε απ την κερκίδα. Την άλλη μέρα σε τυχαίο οικογενειακό τραπέζι μου ζήτησαν να τους περιγράψω τι μου άρεσε και εγώ επέλεξα να ξεφουρνίσω αυτο. 6,5 χρονών. Ακόμα θυμάμαι την παγωμάρα που επικράτησε.
Όποιος δεν έχει πάει στο Παλέ δεν μπορεί να αντιληφθεί την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.
Είχε φοβερό κλίμα αυτό το γήπεδο, φοβερές και οι εποχές.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δέος που ένιωθα μπαίνοντας μέσα ως παιδί, με τη γιγάντια οροφή να με ζαλίζει και τον παλμό του κόσμου να ακούγεται πίσω απ τις πόρτες που γινόταν ο έλεγχος, δίπλα στα κυλικεία.
Τι να θυμηθείς, τι να ξεχάσεις. Τις φορές που καθόμασταν προς τη Θύρα 10 (θαρρώ) είχα την ευκαιρία να βλέπω την προθέρμανση των παικτών πίσω απ την κουρτίνα. Σε απόσταση αναπνοής από Μπάνε, Λέβινγκστον, Μπέρι, Πέτζα, Σκαϊλς.
Το πρώτο σύνθημα που θυμάμαι πως μου έκανε φοβερή εντύπωση (πέρα από αυτά που ήδη ήξερα ακούγοντας στην τιβι) ήταν το αμίμητο "Είναι πουτ..α του Αποσκίτη η μάνα". Περίοδος 92-93 παίζαμε κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα των Αθηνών (νομίζω Παπάγου έπαιζε τότε αυτός) και προφανώς είχε προκαλέσει κάπως και τα άκουγε απ την κερκίδα. Την άλλη μέρα σε τυχαίο οικογενειακό τραπέζι μου ζήτησαν να τους περιγράψω τι μου άρεσε και εγώ επέλεξα να ξεφουρνίσω αυτο. 6,5 χρονών. Ακόμα θυμάμαι την παγωμάρα που επικράτησε.
Η παραπάνω φωτο πάντως είναι από τον ημιτελικό πριν τη Βιτόρια το 1996 άλλωστε το πανό και ο σύνδεσμος των ΒΕΜ δεν υπήρχε το '93.
Σε ευχαριστώ για την διπλή διορθωση! Πέρασαν τα χρόνια! Τις επόμενες θα στις αφήσω να βάλεις τη λεζάντα, εκτος αν είμαι σίγουροςfossa έγραψε:Η παραπάνω φωτο πάντως είναι από τον ημιτελικό πριν τη Βιτόρια το 1996 άλλωστε το πανό και ο σύνδεσμος των ΒΕΜ δεν υπήρχε το '93.
ΠΑΟΚ - ΟΡΤΕΖ (1993)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polis4 την Τρί 10 Σεπ 2019, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:Το πρώτο σύνθημα που θυμάμαι πως μου έκανε φοβερή εντύπωση (πέρα από αυτά που ήδη ήξερα ακούγοντας στην τιβι) ήταν το αμίμητο "Είναι πουτ..α του Αποσκίτη η μάνα". Περίοδος 92-93 παίζαμε κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα των Αθηνών (νομίζω Παπάγου έπαιζε τότε αυτός) και προφανώς είχε προκαλέσει κάπως και τα άκουγε απ την κερκίδα. Την άλλη μέρα σε τυχαίο οικογενειακό τραπέζι μου ζήτησαν να τους περιγράψω τι μου άρεσε και εγώ επέλεξα να ξεφουρνίσω αυτο. 6,5 χρονών. Ακόμα θυμάμαι την παγωμάρα που επικράτησε.

Τελικός Κυπέλλου Κυπελλούχων 1991
Π.Α.Ο.Κ. - Zaragoza: 76 - 72

Π.Α.Ο.Κ. - Zaragoza: 76 - 72

Πάλε ντε Σπορ (1988-1992)

Αυτή η φωτό πρέπει να ειναι από τον αγώνα του κυπέλλου κυπελλούχων 1990 Κνορ Μπολόνια - ΠΑΟΚ

Παπαστράτειο 1997
Πειραϊκός - ΠΑΟΚ
Εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"
80 ΠΑΟΚτσηδες εκ των οποιων
24 από Θεσσαλονίκη & 3 από Κατερίνη
Στον κύκλο εγω
Πειραϊκός - ΠΑΟΚ
Εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"
80 ΠΑΟΚτσηδες εκ των οποιων
24 από Θεσσαλονίκη & 3 από Κατερίνη
Στον κύκλο εγω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polis4 την Σάβ 14 Σεπ 2019, 01:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ενα ακομα ματς π Μ είχε κάνει φοβερή εντύπωση ένα σύνθημαPolis4 έγραψε:ΠΑΟΚ - ΓΑΒΡΟΣ (1994)
Επιστροφή προδότη
Που.., Προδότη, Φασούλα Παναγιώτη
[youtube]XYiIP7YhToo[/youtube]
αν επιτρεπουν οι μοντς.. ενα τοπικ σχετικα με ολη την ιστορια της ομαδας μπασκετ. Απο την ιδρυση της
αν επιτρεπουν οι μοντς.. ενα τοπικ σχετικα με ολη την ιστορια της ομαδας μπασκετ. Απο την ιδρυση της
- Μπαρκαρούτσος
Καλώς όρισες!
Topic υπήρχε ήδη, αδερφέ! Μετέφερα το ποστ σου εδώ που ανήκει...
Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ!
Topic υπήρχε ήδη, αδερφέ! Μετέφερα το ποστ σου εδώ που ανήκει...
Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ!