ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
9
4%
Σταφυλίδης
102
50%
Μαλεζάς
8
4%
Κοντρέρας
20
10%
Έτο
1
0%
Ίβιτς
3
1%
Μπαλάφας
18
9%
Φωτάκης
4
2%
Σπαντάσιο
7
3%
Βιεϊρίνια
2
1%
Γεωργιάδης
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Παπάζογλου
9
4%
Σαλπιγγίδης
18
9%

Σύνολο ψήφων: 205

markos4

Re: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από markos4 »

ετσι ειναι theopaok αλλοι την αισιοδοξια μας την χασαμε απο περυσι
και αλλοι πιστευουν οτι θα παρουμε το πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μακάρι να παίζαμε για τη χαρά του παιχνιδιού. Για τη χαρά του αντιπάλου παίζουμε.
thief

Δημοσίευση από thief »

Απογοήτευση... :(

Πας στο ΝΑΟ με διάθεση και χαρά να ενισχύσεις την ομάδα και να την εμψυχώσεις ενόψει Τοττεναμ και βλέπεις αυτό το συνοθύλευμα...Μια ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι μετά 70'...Μια ομάδα που επί 60-70 λεπτά έπαιζε χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς πρωτοβουλίες και κλεψίματα, μία ομάδα που νόμιζε ότι χωρίς να ιδρώσουν θα κερδίσουν...!!!..Με πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 35'...με 800 γεμίσματα και χωρίς ουτε μία σοβαρή οργανωμένη επίθεση επί 90 λεπτα... Βαρέθηκα να βλέπω ανούσιες σέντρες...

Τι να πεις...είμαι 2 ωρες σπίτι και ακόμη έχω πονοκέφαλο...ουτε έξω δεν γουστάρω να βγω...Δεν έχω εκνευριστεί τόσο από το Χ (πειράζει και παραπειράζει αλλά λέμε τώρα...) αλλά αυτό που δεν καταπίνεται είναι αυτή η εμφάνιση και ότι επί 70 λεπτά σε κοροιδεύανε...λες και παίζαμε φιλικό ήταν αν είναι δυνατόν... με την Κερκυρα ρε γκέλα και αφού εχουν προηγηθεί τόσες γκέλες στο πρωτάθλημα...τι να πω...

Και η κερκίδα τραγική...Από τις χειρότερες τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς καμία συμμετοχή στο παιχνίδι...Οχι γιατί ο κόσμος δεν ήθελε να φωνάξει αλλά με τέτοια επιλογή συνθημάτων (ο ορισμός της υπνηλίας και σε ένα τέμπο nirvanas) πως να ξεσηκωθεί η Τούμπα...;;.πώς..;; Υπήρχε στιγμές που στο υπόλοιπο γήπεδο γινόταν χαμός, φωνάζανε, βρίζανε τον Παππά κλπ και η 4 στο κόσμο της...Αλλα θα μου πείτε η κερκίδα σε φταίει...έ εχετε δίκιο αλλά με τον εκνευρισμό που έχω τα πάντα με φταίνε... :(

ps: αυτή την παλιόπ^^στα τον Παππά θα την ανεχτούμε και σε άλλα ματς..;;
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δεν είπα αυτό...
Αυτό που είπα, είναι το να επιστρέψουμε λίγο στην πραγματικότητα, η οποία ξέρουμε πια είναι, και να σταματήσουμε να κράζουμε τους πάντες και τα πάντα..
Ξέρουμε,οτι πραγματικός μας στόχος είναι η είσοδος στα Πλευ οφφ..Άσχετα με το τι θέλουμε να πιστεύουμε..
Και 2ον στόχος, να βοηθήσουμε τα πιτσιρίκια να μπούν στην ομάδα..
Και μην λέτε για την κούλα και για την κούλα..
Η κούλα τελευταία μέρα πήρε την άδεια..
Ξέρουμε όμως η ΦΙΦΑ τι ετοιμάζει, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, σωστά?
Άρα, κατ εμέ, προτιμώ να βγώ φέτος 5ος, και να βγάλω πιτσιρίκια όπως γίνεται με τον Σταφυλίδη, παρά να αγοράσω παίχτες για να βγώ το πολύ 2ος, και μετά να τρέχω και να μην φτάνω..
Τώρα θα μου πείς που κολάν όλα αυτά με το αγωνιστικό χάλι της ομάδας...Άλλο αυτό..
Μήν ξεχνάμε οτι στην ομάδα σχεδόν όλοι είναι απλήρωτοι..
Και δυστυχώς, δεν παίζουν όλοι για την φανέλα...Δυστυχώς..
Αλλα όπως είπα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...
Που ξες, αύριο μπορεί να έρθει πρόταση απο τους άραβες της Σίτυ :lol:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

city_boy έγραψε:Στο τελος θα μας πειτε οτι παιζουμε για την χαρα του παιχνιδιου.
ετσι οπως καταντησε η τουμπα να παιρνει η καθε κωλομαδα βαθμους
σε λιγο την ονομασουμε παιδικη χαρα...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

thief έγραψε:Απογοήτευση... :(

Πας στο ΝΑΟ με διάθεση και χαρά να ενισχύσεις την ομάδα και να την εμψυχώσεις ενόψει Τοττεναμ και βλέπεις αυτό το συνοθύλευμα...Μια ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι μετά 70'...Μια ομάδα που επί 60-70 λεπτά έπαιζε χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς πρωτοβουλίες και κλεψίματα, μία ομάδα που νόμιζε ότι χωρίς να ιδρώσουν θα κερδίσουν...!!!..Με πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 35'...με 800 γεμίσματα και χωρίς ουτε μία σοβαρή οργανωμένη επίθεση επί 90 λεπτα... Βαρέθηκα να βλέπω ανούσιες σέντρες...

Τι να πεις...είμαι 2 ωρες σπίτι και ακόμη έχω πονοκέφαλο...ουτε έξω δεν γουστάρω να βγω...Δεν έχω εκνευριστεί τόσο από το Χ (πειράζει και παραπειράζει αλλά λέμε τώρα...) αλλά αυτό που δεν καταπίνεται είναι αυτή η εμφάνιση και ότι επί 70 λεπτά σε κοροιδεύανε...λες και παίζαμε φιλικό ήταν αν είναι δυνατόν... με την Κερκυρα ρε γκέλα και αφού εχουν προηγηθεί τόσες γκέλες στο πρωτάθλημα...τι να πω...
Πες τα ρε φίλε, γιατί θα μας πεσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε...
theoPAOK έγραψε: Αυτό που είπα, είναι το να επιστρέψουμε λίγο στην πραγματικότητα, η οποία ξέρουμε πια είναι, και να σταματήσουμε να κράζουμε τους πάντες και τα πάντα..
Ξέρουμε,οτι πραγματικός μας στόχος είναι η είσοδος στα Πλευ οφφ..Άσχετα με το τι θέλουμε να πιστεύουμε..
Και 2ον στόχος, να βοηθήσουμε τα πιτσιρίκια να μπούν στην ομάδα..
Και μην λέτε για την κούλα και για την κούλα..
Η κούλα τελευταία μέρα πήρε την άδεια..
Αδερφέ, σόρυ κιόλας, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι η κούλα την πήρε την άδεια, στα ππ@ρια μας αν την πήρε τελευταία και τώρα σε κάνει πλάκα με παίχτες ανύπαρκτους και προπονητή θεολόγο.
Και τέρμα, μια και μιλάμε για πιτσιρίκια, έχει το γιο του Χαλκιά, ξέρω γω.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ναι φυσικά..γι αυτό έχει καταντήσει η μεγαλύτερη τανα της ευρώπης, ξεπέρασε και τον γαύρο..
Ας μην ήταν ομάδα της χαβούζας και θα σ λεγα εγώ αν θα έπαιζε σουπαλιγκ...
Τέλοσπαντων, νομίζω πως βγήκαμε αρκετά οφ τόπικ ως τώρα...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το σημερινό ματς είναι η χειρότερη απάντηση σε αυτούς που ονειρεύονται να δουν τον ΠΑΟΚ
γεμάτο με ελληνάκια , τα οποία θα έχουν τσαμπουκά , πάθος , θα νιώθουν τη εστί ΠΑΟΚ κλπές π@π*ρολογίες.

Ομάδα ΠΑΟΚ χωρίς ΓΚΑΡΣΙΑ και ΛΙΝΟ δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Δόξα Κρανούλας.

Για τον κόουτς???άστο καλήτερα....τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Ατελείωτο ΞΕΝΈΡΩΜΑ .....σε όλα τσ επίπεδα....θα με κόψουν το γήπεδο όπως πάνε.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ολοι ξενερωμένοι είμαστε. Οπως είπε και ενας αδερφός πιο πάνω ουτε για μια μπύρα εξω δεν εχω διαθεση.

Οχι τόσο για το Χ αλλά για την σκατο-εικόνα της ομάδας.
Δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. αυτό το πράγμα.
Αδιαφοροι παίκτες, ατακτα παραταγμένοι μες το γήπεδο και χωρίς αγωνιστικό πλάνο.

Μακάρι να ήταν οντως απόφαση της διοίκησης οτι φέτος θα στραφούμε σε νέους και σε Ελληνες. Θα ελεγα τόσο μπορούν και μπράβο!

Πολύ αμφιβάλλω ομως οτι αυτή η ομάδα εχει πλάνο ή αγωνιστικούς στόχους.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μεγαλο ξενερωμα..
η καυλα του να πηγαινει καλα ο ΠΑΟΚ προσωπικα δε συγκρινεται..λογικο η οχι...
κριμα πανω που αρχισα να πιστευω μετα τα προηγουμενα επιτυχημενα χρονια οτι επιτελους θα αποκτησουμε μια αλλη υποσταση ως ομαδα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πικρα Απογοητευση Οραμα??? :roll: Κουραση....

Καλα να παθουμε....ετσι οπως παιξαμε....

Θελετε βαθμους?? δεν εχετε κερδισει κανενα και φοβαστε οτι θα πεσετε????? Μην ανησυχειται ο ΠΑΟΚ εχει τη λυση με το προγραμμα ''δωσε δωρα στις ανυπρκτες ομαδες''....
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Κούραση;Πάλι κούραση αδερφέ;Μάλλον εμείς κουραστήκαμε πιο πολύ ακούγοντας και βλέποντας αυτή τη λέξη,την προηγούμενη εβδομάδα,πήραμε ένα θεωριτικά άνετο άσσο από το 60' και οι αντίπαλοι έπαιζαν με 10.Και βεβαίως όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν η ομάδα μας προηγείται με 2 γκολ και πάνω...χαλάρωση άραγμα κλπ..Σήμερα δεν έγινε επί 70 λεπτά,και στο τελευταίο 20λεπτο τρέχαμε (όπως συμβαίνει κάθε,επίσης φορά)

Σήμερα γίναμε για ακόμη μια φορά φέτος,οι περίγελοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Οι αντίπαλοι φέτος κάνουν πάρτυ μαζί μας (πρώτη νίκη του Αστέρα,απέναντι μας-πρώτο γκολ των σκουληκιών απέναντι μας-ανάστηση της τελευταίας ομάδας...

Δεν ξέρω για εσάς.....ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.....ΜΕ ΚΑΙΕΙ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για μας λεω κουραση χριστοφορε. ;) κουραση των οφθαλμων και οχι μονο
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το παιχνίδι θα ανέβει αύριο..
Κάντε ένα κόπο και ξαναδείτε το...
Εγώ το έκανα..
ίσως αναθεωρήσετε πολλά πράγματα (άμα προσέξετε καλά αυτά που γράψατε ορισμένοι)
Η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε..
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

λιγη ηρεμια ρε παιδια.θα συναντηθουν παλι ζαγορακης-βρυζας-αστεγος και θα τα λυσουνε ολα.μην μου πειτε οτι δεν τους εμπιστευεστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”