Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
12
5%
Σνάουτνσερ
2
1%
Λεονάρντο
84
37%
Μαλεζάς
20
9%
Τσιρίλο
4
2%
Φωτάκης
3
1%
Αρίας
2
1%
Λάζαρ
23
10%
Σπαντάσιο
28
12%
Γεωργιάδης
4
2%
Γιάννου
6
3%
Βιεϊρίνια
3
1%
Σαλπιγγίδης
10
4%
Παπάζογλου
29
13%

Σύνολο ψήφων: 230

giapas

Re: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από giapas »

Doomlord4 έγραψε:Άπ όλα όσα γράφτηκαν εγώ κρατάω αυτό......(έστω και σαν απομονωμένη φράση)
paoki_sweden έγραψε:I dont want a win in london.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άντε να το εξηγήσουμε λίγο γιατί κάνεις πως δε το καταλαβαίνεις

Το Ευρωπαικό ματς είναι εξορισμού ματς υψηλού κινητρου. Σκαουτερς σε βλεπουν, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, εννοείται ότι αν έχεις κάποιες φιλοδοξίες ως παίκτης θα σκιστείς.

Ως ομάδα, όμως...δε θα μου αλλάξει τίποτα και να νικήσω στο Λονδίνο ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Π@Π@ΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Θες να μου πεις ότι χτυπάμε ρεαλιστικά κάποιον Ευρωπαικό στόχο πλην της εισόδου στους ομίλους? Οτι άλλο κάτσει, καλοδεχούμενο. Αλλά δεν εχεις τα κυβικά να πεις ότι πάω για Ευρωπαική διάκριση. Το σταυρό σου θα κάνεις μέσα στη Τοτεναμ και ότι κάτσει. Θα σε μεγαλώσει ως μέγεθος να κάνεις μια καλή Ευρωπαική εμφάνιση? Και το σκουληκι έκανε πέρυσι και δες που είναι τώρα.

Η καταξίωση έρχεται μόνο μέσα απο το πρωτάθλημά σου. Αν είναι να με γλεντάει οποιοσδήποτε μιλάει Ελληνικά, να τη βράσω και την Ευρωπαική καταξίωση , και τις βαθμολογίες της Ουεφα και τα γκρουπ δυναμικότητας.

Βγες 5ος φέτος , κάνε 10.000 διαρκείας του χρόνου και έλα να μου πεις του χρόνου για γκρουπ δυναμικότητας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

paoki_sweden έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Άπ όλα όσα γράφτηκαν εγώ κρατάω αυτό......(έστω και σαν απομονωμένη φράση)
paoki_sweden έγραψε:I dont want a win in london.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dont write b.shit I said IF
Δεν γράφω bullshit φίλε Σουηδέ,ξέρω πολύ καλά τι έγραψες,πως το έγραψες και γιατί το έγραψες.
Γιαυτό και διευκρινίζω στην παρένθεση το "απομονωμένη φράση"
Μην το παίρνεις σαν επίθεση
Απλά απομόνωσα και ξεγύμνωσα το "δεν θέλω νίκη στο Λονδίνο" για να τονίσω την τραγικότητα της φράσης από μόνη της.
Λες και θα έχουμε κάνει μεγαλύτερο 2πλό στην Ευρώπη.

Ωραία λοιπόν,ας επιστρέψουμε στην ούτεκανΣαμροκροβερσική λογική του δίνω βάση μόνο στο πρωτάθλημα,λες και 20+ χρόνια τώρα μας ανέβασε επίπεδο αυτή η Λογική. :roll:

Την 5ετία εκτός Ευρώπης 1992-97 είμασταν ξεκούραστοι αλλά δεν πήραμε τίτλους γιατί έφταιγε ο Βουλινός
Την 5ετία εκτός Ευρώπης 2005-09 είμασταν ξεκούραστοι αλλά δεν πήραμε τίτλους γιατί έφταιγε ο Μπατατούδης κι ο Γούμενος
Και την 5ετία που θα ακολουθήσει 2012-2017 θα πάρουμε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα (κι ας φταίει κι ο Ζαγοράκης) γιατί στα Ευρωπαϊκά ματς θα βάζουμε την 3η ομάδα αλλά Τότεναμ :cry:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Re file den kani o PAOK na xani apo B ETHNIKI omades san ton astera kai ton ergoteli. O PAOK prepi na ta perni afta ta match xoris problima!

Ksero oti to elliniko protathlima ine gia dio. Gay kai Vazelin, opos psifizete nea dimokratio kai pasok tosa xronia. Etsi ine kai to protathlima. DEN EPITREPETE NA XANIS APO OMADES B ETHNIKIS!
Kardoula mou ego thelo o PAOK na paizi evropi kai na perni megales nikes, esto kai isopalies se diskoles edres. Den thelo na xano omos apo mikres omades pou exoun 200 filathlous.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

giapas έγραψε:Η καταξίωση έρχεται μόνο μέσα απο το πρωτάθλημά σου. Αν είναι να με γλεντάει οποιοσδήποτε μιλάει Ελληνικά, να τη βράσω και την Ευρωπαική καταξίωση , και τις βαθμολογίες της Ουεφα και τα γκρουπ δυναμικότητας.

Βγες 5ος φέτος , κάνε 10.000 διαρκείας του χρόνου και έλα να μου πεις του χρόνου για γκρουπ δυναμικότητας.
Βγες ξανά 2ος, παίξε ξανά με Αγιαξ (κι αααααν τον περάσεις με Chelsea/Shalke/Lyon/Sevilla...)με Γιάννου,Μπαλάφα,Τσιρίλο Αρίας Παπάζογλου και 80χρονο Γκαρσία,κατέληξε ξανά στο Europa Leaue (και αν)........
και έλα μετά να μου ξαναπείς για ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :opaokara:

Αλλά τι λεω για 2η θέση.Φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα
Κι αν όχι φέτος του χρόνου..
Κι αν όχι του χρόνου το '14
Κι αν όχι το ΄14..................

Συγνώμη,αλλά στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ το ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι λίγο καλύτερο από το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 06 Νοέμ 2011, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

paoki_sweden έγραψε:Re file den kani o PAOK na xani apo B ETHNIKI omades san ton astera kai ton ergoteli. O PAOK prepi na ta perni afta ta match xoris problima!

Ksero oti to elliniko protathlima ine gia dio. Gay kai Vazelin, opos psifizete nea dimokratio kai pasok tosa xronia. Etsi ine kai to protathlima. DEN EPITREPETE NA XANIS APO OMADES B ETHNIKIS!
Kardoula mou ego thelo o PAOK na paizi evropi kai na perni megales nikes, esto kai isopalies se diskoles edres. Den thelo na xano omos apo mikres omades pou exoun 200 filathlous.
Αδερφέ,δε διαφωνούμε σε τίποτα εκτός του ότι δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Doomlord4 έγραψε: Συγνώμη,αλλά στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ το ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι λίγο καλύτερο από το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Άψογος..
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

paoki_sweden έγραψε:Re file den kani o PAOK na xani apo B ETHNIKI omades san ton astera kai ton ergoteli. O PAOK prepi na ta perni afta ta match xoris problima!

φιλε σουηδε παρακολουθω πολυ καιρο τα γραφομενα σου κ ενα εχω να: συμφωνω σε ολα οσα εχεις γραψει μεχρι ωρας κ σε παω με χιλια παροτι δεν σε γνωριζω.εδω στην ελλαδα ειμαστε προβατα,εγινε η χωρα ενα μπυρδελο και ακομα ο λαος αυτους τους 2 ψηφιζει αντι να τους κανει ενα ντου στυλ αργεντινης. αυτοι βεβαια εχουνε μπαλακια εμεις.....χαιρετισμους απο τα ΚΥΘΗΡΑ
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

τι να πω ρε παιδια με χαλασμενο πληκτρογιο γραφω....επικολληση το λ απο αλλου το χω κανει!!! :D

δεν μας περιμενα ετσι...αντε 1 ,αντε 2 , αντε 3.....5 παιχνιδια στο πρωταθλημα κ παμε μετρια προς χαλια..
Οχι κ να χανουμε απο εργοτελη κ τριπολη....... :evil:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

το εχω πει και θα το ξαναπω απο την ομαδα μας στις δυο [gay και ζελο] θα επαιζαν μονο οι κοντρερας λινο βιερινια και παμπλο ολοι οι αλλοι ουτε περαστικοι αυτο τα λεει ολα
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Τι ωρα φτανει η αποστολη αεροδρομιο??
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Να παμε να τους χειροκροτησουμε...ξερω γω....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Για να δει το καινούργιο αεριοπλανο, τι φαντάστηκες;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΚΡΕΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ 5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ

Υ.Γ Ειμαι πολυ στεναχωρημενος αλλα περισσοτερο εκνευρισμενος,μπραβο στα παιδια που ηταν σημερα στο πεταλο (εγω εκατσα στην 1 ηθελα να βλεπω και καλα τρομαρα μου) θελει μεγαλη δυναμη ψυχης να φωναζεις απο το 1 μεχρι το 90 ενω βλεπεις την ομαδα σου να παιζει τοσο ασχημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”