Άντε να το εξηγήσουμε λίγο γιατί κάνεις πως δε το καταλαβαίνειςDoomlord4 έγραψε:Άπ όλα όσα γράφτηκαν εγώ κρατάω αυτό......(έστω και σαν απομονωμένη φράση)paoki_sweden έγραψε:I dont want a win in london.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Ευρωπαικό ματς είναι εξορισμού ματς υψηλού κινητρου. Σκαουτερς σε βλεπουν, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, εννοείται ότι αν έχεις κάποιες φιλοδοξίες ως παίκτης θα σκιστείς.
Ως ομάδα, όμως...δε θα μου αλλάξει τίποτα και να νικήσω στο Λονδίνο ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Π@Π@ΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Θες να μου πεις ότι χτυπάμε ρεαλιστικά κάποιον Ευρωπαικό στόχο πλην της εισόδου στους ομίλους? Οτι άλλο κάτσει, καλοδεχούμενο. Αλλά δεν εχεις τα κυβικά να πεις ότι πάω για Ευρωπαική διάκριση. Το σταυρό σου θα κάνεις μέσα στη Τοτεναμ και ότι κάτσει. Θα σε μεγαλώσει ως μέγεθος να κάνεις μια καλή Ευρωπαική εμφάνιση? Και το σκουληκι έκανε πέρυσι και δες που είναι τώρα.
Η καταξίωση έρχεται μόνο μέσα απο το πρωτάθλημά σου. Αν είναι να με γλεντάει οποιοσδήποτε μιλάει Ελληνικά, να τη βράσω και την Ευρωπαική καταξίωση , και τις βαθμολογίες της Ουεφα και τα γκρουπ δυναμικότητας.
Βγες 5ος φέτος , κάνε 10.000 διαρκείας του χρόνου και έλα να μου πεις του χρόνου για γκρουπ δυναμικότητας.