να πω και γω την εμπειρια μου... καθομουν στην 4, με τον πατερα μου που ειναι Πανιωνιος, ενδοοικογενειακο ντερμπι... στο πουθενα βλεπουμε τα ματ να μπουκαρουν και να αρχιζουν να βαρανε οποιον βρισκαν... και οταν λεω στο πουθενα, χωρις ΚΑΜΙΑ προκληση απο παοκτζηδες που ηταν μεσα και ενας φιλος μου ουτε απο πανιωνιους ουτε τιποτα !
λιγο αργοτερα, οπως αποχωρουσαν τα ματ απο την κερκιδα, ειχα μια συζητηση με εναν αστυνομικο που καθοταν μπροστα μου, πολυ καλο παιδι...τον ρωτησα για τα επεισοδια αν εχει ενημερωση γιατι αρχισαν κτλ και μου λεει
"βγαζει ο αλλος νομο που απαγορευει τις μετακινησεις οργανωμενων. πως θα το καταφερει αυτο? βρισκοντας καποια προφαση, η οποια συνηθως ειναι τα επεισοδεια. ομως, αφου οι οπαδοι μεταξυ τους δεν κανουν κατι πρεπει να τα ξεκινησει η αστυνομια οπως τωρα. και δεν θα ειναι η μονη φορα που θα το δεις φετος"
συμπερασματα δικα σας
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
ακόμη και να μην ισχύουν αυτά που λέει ο pgetsos δε νομίζω ότι τα γεγονότα θα τον διαψεύσουν
-
ηταν σιγουρα στημενα τα επισοδεια, αφου δεν καναμε τιποτα και αρχισαν να ριχνουν δακρυγονα.Στο τελος οταν πηγαμε να βγουμε περιμεναν απ'εξω και φωναζαν "ελατε ρε κοτοπουλα".Μεχρι και πεδιο μαχης ειναι καλυτερο ετρεχα προς τα επισιμα και οταν γυρισα να κοιταξω πισω εβλεπα παντου καπνο απο κροτιδες και δακρυγονα που εριξαν.Ειμαστε τυχεροι που δεν ειχαμε θυματα 500++ ατομα ειμασταν σε ενα χωρο που χωραγαν το πολυ 200 ατομα
και επειδη συχναζω στο γηπεδο, ειδικα η 8 που πηδηξαν καμια 50ρια ατομα ειναι ετοιμοροπη... οχι οτη η 7 που εισασταν ειναι και σε πολυ καλυτερη κατασταση, ειδικα στο 1/3petros1994 έγραψε:ηταν σιγουρα στημενα τα επισοδεια, αφου δεν καναμε τιποτα και αρχισαν να ριχνουν δακρυγονα.Στο τελος οταν πηγαμε να βγουμε περιμεναν απ'εξω και φωναζαν "ελατε ρε κοτοπουλα".Μεχρι και πεδιο μαχης ειναι καλυτερο ετρεχα προς τα επισιμα και οταν γυρισα να κοιταξω πισω εβλεπα παντου καπνο απο κροτιδες και δακρυγονα που εριξαν.Ειμαστε τυχεροι που δεν ειχαμε θυματα 500++ ατομα ειμασταν σε ενα χωρο που χωραγαν το πολυ 200 ατομα

- PAOK_NORTH_ARMY
Όσοι έχουν πάει έστω και 1 εκδρομή στην Αθήνα (για οποιοδήποτε ματς) του ΠΑΟΚ) καταλαβαίνουν τα πάντα. Προκλητικοί όσο δε πάει. Το χθεσινό όμως ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Υπάνθρωποι που υποτίθεται έχουν υπακοή στο σύνταγμα
να βαράνε στο ψαχνό αυτούς που υποτίθεται πρέπει να υπηρετούν. Βούλγαροι είμαστε για αυτούς. Άλλωστε το λένε κιόλας. ΜΟΥΝΙ@ ΑΠΛΥΤΑ δε θα περάσει έτσι.

Πολυ σημαντικο διπλο!Πολυ καλο δευτερο ημιχρονο.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω τετοια γεγονοτα.Ναι!Καλα διαβασατε!........ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ........ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!
Πρεπει να καταλαβουμε πως το ιδιο σκηνικο,των προκλησεων,θα συνεχιστει ολη τη χρονια.Εδω πρεπει να ειμαστε ηρεμοι και να μην προκαλεσουμε ΠΟΤΕ!Ας μας προκαλεσουν και τοτε.........θα δουν πολλα!Εμεις πρεπει να ειμαστε οπως ηταν ολα τα παιδια στη Ν.Σμυρνη.Ας τους αφηνουμε πρωτα να ξεβρακωνονται.......και μετα τους γ@μαμε!
ΥΓ1.Ψηφισα Φωτακη γιατι για μεγαλο διαστημα του αγωνα ετρεχε στο κεντρο για τρεις-Ιβιτς αργος,Γκαρσια χωρις τη μπαλα....δυσκολος-
ΥΓ2.Κοντρερας,παλικαρι μου........σε παρακαλω.........μην ξανακανεις προσποιηση και ντριπλα στη μικρη περιοχη μας,στο ογδονταφευγα!.........Δεν ξερω εαν θα το ξαναντεξει η καρδια μου!
Χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω τετοια γεγονοτα.Ναι!Καλα διαβασατε!........ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ........ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!
Πρεπει να καταλαβουμε πως το ιδιο σκηνικο,των προκλησεων,θα συνεχιστει ολη τη χρονια.Εδω πρεπει να ειμαστε ηρεμοι και να μην προκαλεσουμε ΠΟΤΕ!Ας μας προκαλεσουν και τοτε.........θα δουν πολλα!Εμεις πρεπει να ειμαστε οπως ηταν ολα τα παιδια στη Ν.Σμυρνη.Ας τους αφηνουμε πρωτα να ξεβρακωνονται.......και μετα τους γ@μαμε!
ΥΓ1.Ψηφισα Φωτακη γιατι για μεγαλο διαστημα του αγωνα ετρεχε στο κεντρο για τρεις-Ιβιτς αργος,Γκαρσια χωρις τη μπαλα....δυσκολος-
ΥΓ2.Κοντρερας,παλικαρι μου........σε παρακαλω.........μην ξανακανεις προσποιηση και ντριπλα στη μικρη περιοχη μας,στο ογδονταφευγα!.........Δεν ξερω εαν θα το ξαναντεξει η καρδια μου!
Κλείσαμε!
MVP ο Στέφανος Αθανασιάδης με 79/287 ψήφους (28%)
MVP ο Στέφανος Αθανασιάδης με 79/287 ψήφους (28%)