Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτός δηλαδή είναι ανέτοιμος και με 4 προπονήσεις; (για να βλέπουμε και με άλλο μάτι τα "λίγες προπονήσεις, δεν έχει προσαρμοστεί, είναι μόνο ένα μήνα στην ομάδα και ανέτοιμος κλπ").
Νομίζω οτι ο Μπόλονι δείχνει ήδη γιατί η παρουσία του θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα γενικότερα και όχι μόνο στο κοουτσάρισμα.
Πολύ καλός, μηχανάκι, δείχνει οτι ξέρει πολλή μπάλα, ασίστ τρελή, και επιτέλους ένας δημιουργικός παίκτης στον άξονα! Νομίζω θα βγάλουμε γούστα με Πάμπλο-Κοστίν-Αρίας φέτος στο κέντρο...
Η πασα στο 40'' στην πρωτη φαση με το εξωτερικο και με την μια...
η καθετη που κανει η μακρινη και παλι με το εξωτερικο...πασα μισο γηπεδο...
κρατημα μπαλας...τριπλα...δημιουργια πλεονεκτηματος εναντι των αντιπαλων...
η παλικαριά στο πρωτο γκολ...κοβει,τριπλαρει ξανατριπλαρει, τρεχει σηκωνει κεφαλι και πασα παρε βαλε....
παρα πολυ καλα δειγματα....
μακαρι να συνεχισει ετσι...για πρωτο παιχνιδι εδειξε οτι το εχει...και πολυ μαλιστα...
βοηθησε πολυ σημερα και ελπιζω να βοηθησει και στο μελλον...μπραβο τον προπονητη που τον εφερε...
καλη συνεχεια παικτουρα χωρις τραυματισμους...
παικταρας ... με διαφορα ο καλυτερος παικτης στο ματς ..
ειδικα εκεινη η ασσιστ που εβγαλε στο δευτερο ημιχρονο και δεν μπηκε γκολ ειχαμε καιρο να δουμε τετοια ασσιστ
Ντάξ να μην αρχίσουμε τους διθυράμβους... ωστόσο με την εμφάνισή του μας ξεγύμνωσε λίγο για το γεγονός ότι τόσα χρόνια λείπουν οι ποιοτικοί παίκτες από την ομάδα
evripidis4 έγραψε:Η πασα στο 40'' στην πρωτη φαση με το εξωτερικο και με την μια...
η καθετη που κανει η μακρινη και παλι με το εξωτερικο...πασα μισο γηπεδο...
κρατημα μπαλας...τριπλα...δημιουργια πλεονεκτηματος εναντι των αντιπαλων...
η παλικαριά στο πρωτο γκολ...κοβει,τριπλαρει ξανατριπλαρει, τρεχει σηκωνει κεφαλι και πασα παρε βαλε....
παρα πολυ καλα δειγματα....
παικταράς .................. μου αρεσε πολύ , κι ας μην ηταν έτοιμος ακόμα ... Να με θυμηθητε Ο λαζάρ θα ειναι MVP της σεζόν 2011-2012.. πουλενάρααααααααααααααααα!