70.Στέλιος Κίτσιου
-
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Εφυγε το πουλεν μου (Σταφυλιδης) αλλα αυτος εδω ειναι Σταφυλιδηςx1000! Μπραβο ρε παιχταρα
- john4serres
μπραβο ρε παικταρα , ετσι προσγειωμενος στην δουλεια σου και ολα θα πανε καλα !
-
Κι όχι μόνο αυτό αλλά νομίζω εισηγήθηκε στον Χουμπ να τον δοκιμάσει εκεί.STRAFNIK έγραψε: ο Χιλιοκραγμένος Γιωργιάδης τόν εδοκίμασε στα πλέι-όφια πέρσι
Πάντως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει ο κλασικός Έλληνας και καλά φτασμένος παίχτης. Η ενέργεια που βγάζει και το τσαγανό είναι το 70% του παιχνιδιού του.
- trel@menos
πρεπει να ναι ο πρωτος δεξιος μπακ του ΠΑΟΚ που σκοραρει απο την εποχη του αραμπατζη.
απο τοτε σναουτσνερ, μπουσαιντι, εττο και οποιος αλλος επαιξε σαν δεξι μπακ δεν σκοραρε ποτε.
μπραβο στο παλικαρι. προσωπικα τον ειχα ξεγραμμενο καθως δεν μου γεμιζε το ματι οποτε επαιξε περσι στο κεντρο αλλα φαινεται οτι βρηκε τη θεση του και ο ΠΑΟΚ βρηκε εναν παικτη απ το πουθενα.
ο ανταγωνισμος με τον σκονδρα θα κανει καλο και στους 2.

απο τοτε σναουτσνερ, μπουσαιντι, εττο και οποιος αλλος επαιξε σαν δεξι μπακ δεν σκοραρε ποτε.
μπραβο στο παλικαρι. προσωπικα τον ειχα ξεγραμμενο καθως δεν μου γεμιζε το ματι οποτε επαιξε περσι στο κεντρο αλλα φαινεται οτι βρηκε τη θεση του και ο ΠΑΟΚ βρηκε εναν παικτη απ το πουθενα.
ο ανταγωνισμος με τον σκονδρα θα κανει καλο και στους 2.
Μην ξεχνάτε και τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος με τον Κίτσιου μπορούν να δώσουν λύσεις ακόμη και σα δίδυμο στη δεξιά πλευρά σε ενδεχόμενα προβλήματα με παίκτες (ας ελπίσουμε όχι)
Πάντως και οι δύο μικροί ξέρουν καλή μπάλα και πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν και τις δύο πλευρές.
Απορώ που προτιμήθηκε ο Σκόνδρας για αριστερά, ο οποίος το αριστερό το έχει για να στέκεται..
Πάντως και οι δύο μικροί ξέρουν καλή μπάλα και πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν και τις δύο πλευρές.
Απορώ που προτιμήθηκε ο Σκόνδρας για αριστερά, ο οποίος το αριστερό το έχει για να στέκεται..
Re: Απ: 70.Στέλιος Κίτσιου
Πραγματικά geo, τι ψάχνεις τώρα ποιος έχει καλύτερες μονάδες ; Είναι εντελώς άκυρες οι συγκρίσεις σου
Re: Απ: 70.Στέλιος Κίτσιου
Λίγο χαβαλέ είπα να κάνω με το πέρας των μεταγραφώνkarlat85 έγραψε:Πραγματικά geo, τι ψάχνεις τώρα ποιος έχει καλύτερες μονάδες ; Είναι εντελώς άκυρες οι συγκρίσεις σου

ΠΑΟΚ είσαι. μην αγχώνεσαι

Το κεφάλι κάτω μικρέ.Εισαι σε καλό δρόμο...συνέχισε έτσι και βελτίωσε τις αδυναμίες σου...χάρηκα για το γκολ που ε βάλεις.
πηγαινει πανω κατω ειναι σκληροτραχηλος αλλα κτ δε μου κολλαει καλα...ειναι η ελλειψη σεντρας? κτ αλλο? δεν ξερω//
Σύμφωνα πάντως με το paokfc ο Στέλιος δεν έχει ακόμα γεννηθεί. Οπότε τα όποια λάθη του δικαιολογημένα.
http://www.paokfc.gr/omada/a-omada/kitsiou-stelios/
http://www.paokfc.gr/omada/a-omada/kitsiou-stelios/
Είναι 19άρης και έβαλε γυαλιά σε πολλούς επιθετικούς με τεράστια η μεγάλα συμβόλαια στις 4 Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Δεν θα τον κρίνω στην μία την τελευταία, που όλη η ομάδα ήταν μέτρια.