ΠΑΟΚ WEB TV

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: ΠΑΟΚ WEB TV

Δημοσίευση από Federacion »

gika έγραψε:Μάθατε όλοι στο τζάμπα... Ρε παιδιά, άμα γίνει μια σωστή δουλειά γιατί να μη δώσεται 10-15 ευρώ το μήνα για τον ΠΑΟΚ;; Πιείτε δύο καφέδες λιγότερους και δώστε τα εκεί που γουστάρετε.

Και εν τέλη τι διαφημίσεις προσδοκάτε από ένα κανάλι που θα έχει 5 φιλικά, μερικές ρέτρο εκπομπές και μαγνητοσκοπημένους αγώνες; Πως θα καλυφθούν τα έξοδα από τα μηχανήματα, τις πολυκάμερες λήψεις κτλ;

Αλλά ξέχασα.. ΠΑΟΚ είσαι μωρέ..

Είχαμε τους τζαμπατζήδες στο γήπεδο, τους αποκτήσαμε και στο ίντερνετ...

Με την ίδια λογική Federaction γιατί να πληρώνουμε εισητήρια στο γήπεδο; Ας είναι δωρεάν για να προσελκύει περισσότερο κόσμο.. Έτσι; Άλλωστε κι εκεί δεν υπάρχουν χορηγοί, διαφημίσεις κτλ που φέρνουν έσοδα;

Για αυτό έφτασε η Ελλαδίτσα σε αυτό το σημείο. Γιατί κανείς δεν ξέρει να εκτιμάει και να επιβραβευει το καλό. Όλοι κοιτάμε να έχουμε όσα περισσότερα γίνεται, χωρίς κανένα κόστος. Από το να ψάχνουμε τη δουλειά που θα έχει πολλά λεφτά ενώ θα καθόμαστε, μέχρι το πως θα αποκτήσουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες και αγαθά χωρίς να πληρώσουμε το αντίτιμο.
πρωτον:10-15 ευρώ το μηνα σε σένα είναι λίγα για μένα είναι πολλά. Νομίζω πως μπορω να κρίνω τις αναγκες μου κ το πορτοφόλι μου καλύτερα απο σενα.
δευτερον: κανουμε το σκατο μας παξιμάδι κ παιρνουμε διαρκείας, μη με φορτώνεις τωρα με χαρακτηρισμους "τζαμπατζήδες" κ τα ρεστα...
τρίτον: δεν νομίζω οτι η "ελλαδιτσα" εφτασε σ αυτο το σημείο γιατί τα έχουμε όλα τσαμπα. Μάλλον όλα πανακριβα τα πληρώνουμε. Σε λίγο θα μ πεις οτι μαζί τα φάγαμε. Με είπες κ τζαμπατζη. Ξέρεις ποιος άλλος τα λεει αυτα ε;
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

PAOKWebTV έγραψε:Μια θερμή καλησπέρα στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες και στα μέλη του Paokmania και ένα
μεγάλο ευχαριστώ στην πραγματικά θερμή υποδοχή του PAOK WebTV από όλους τους
φιλάθλους του !

Κατ’αρχήν να συστηθούμε: η εταιρία Digicast A.E. Ψηφιακές Εφαρμογές
(http://www.digicast.gr) είναι η εταιρία που πρόκειται να αναπτύξει, να λειτουργήσει και
να αξιοποιήσει επιχειρηματικά την επίσημη διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Τα στελέχη της εταιρίας διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε
όλους τους τομείς που απαιτείται, ώστε να έχει επιτυχία ένα τόσο φιλόδοξο
project. Πιστεύουμε ακράδαντα στην προοπτική που η διαδικτυακή τηλεόραση
παρουσιάζει, ως βασικό μέσο οικιακής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πιστεύουμε επίσης
στην τεράστια δυναμική του brand «Π.Α.Ο.Κ.» όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο
τον πλανήτη.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η εμπιστοσύνη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
στην εταιρία μας για ένα εγχείρημα τόσο πρωτότυπο όσο και καινοτόμο. Συναντήσαμε
στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. ένα μοναδικό όραμα, μια αγάπη για την ομάδα που
συνδυάζεται με τη θέληση για πρωτοπορία σε διεθνές επίπεδο, κάτι που συμβαδίζει
απόλυτα και με τη δική μας επιχειρηματική φιλοσοφία.

Από τεχνικής άποψης, βασικό μας μέλημα είναι η δημιουργία μιας ψηφιακής υπηρεσίας
με περιεχόμενο πλούσιο, πρωτότυπο και εξαιρετικά ποιοτικό για τον φίλαθλο.
Επιπλέον, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος, δεδομένης της υστέρησης της
χώρας σε δικτυακές υποδομές, πρωταρχικός μας στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα όποια
εμπόδια προκαλεί η υστέρηση αυτή, ώστε να έχει ο φίλαθλος ανεμπόδιστη πρόσβαση
στην υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο. Για το σκοπό αυτό, αξιολογούμε διαρκώς όλες τις
πιθανές τεχνικές λύσεις και θα επιλέξουμε τις βέλτιστες από όλο τον κόσμο.

Από οικονομικής άποψης, η Digicast αναλαμβάνει όλα τα κόστη της επένδυσης και
λειτουργίας του PAOK WebTV, χωρίς η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.
Δεν κρυβόμαστε: στόχος μας είναι η απόσβεση της επένδυσης και εν συνεχεία, η
επίτευξη κέρδους για την εταιρία μας. Με απεριόριστο όμως σεβασμό στην ομάδα και
στο λαό της, το οικονομικό μας μοντέλο λειτουργίας αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν
μικρότερη επιβάρυνση των φιλάθλων της και την μεγιστοποίηση των ωφελειών για την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε τρεις
βασικούς άξονες:
- στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερου περιεχομένου χωρίς κανένα κόστος για
τον φίλαθλο,
- στη θέσπιση συνδρομών, όπου αυτό απαιτηθεί, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για
τον θεατή, και με ευέλικτες μεθόδους, που θα επιτρέπουν στον κάθε φίλαθλο να
επιλέξει πακέτο συνδρομής, ανάλογα με τα θέματα που τον ενδιαφέρουν και τις
οικονομικές του δυνατότητες,
- στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του brand Π.Α.Ο.Κ. στην αγορά, με την
προσέλκυση διαφημίσεων επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που αντιλαμβάνονται
τη δυναμική του συλλόγου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον τομέα των συνεργασιών: μας ενδιαφέρουν συνεργασίες με στελέχη που συνδυάζουν
αγάπη και πάθος για την ομάδα, ταλέντο και τεχνογνωσία, επαγγελματισμό. Στο
Paokmania, το οποίο παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε δει δείγματα
δουλειάς από μέλη του που ταιριάζουν στην εικόνα αυτή.

Θέλουμε τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας για το PAOK Web TV.
Είναι για εμάς πολύτιμο εργαλείο που θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη για τον
καθορισμό όλων των παραμέτρων που αφορούν την υπηρεσία. Πιστεύουμε ότι ο
πολύμηνος σχεδιασμός του PAOK Web TV που προηγήθηκε από την εταιρία μας, με τη
δική σας συμβολή, θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας διαδικτυακής υπηρεσίας –
πρότυπο παγκοσμίως.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στο PAOK Web TV,
και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρέχουμε μια
υπηρεσία τεχνικά άρτια, μια υπηρεσία που θα ικανοποιήσει από κάθε άποψη ακόμη και
τον πιο απαιτητικό θεατή και που θα κάνει περήφανη την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το λαό
της ομάδας για το τελικό της αποτέλεσμα.
Ο τελικός μας στόχος, όπως το έθεσε και
ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας μας, Κ. Αντωνόπουλος, στην παρουσίαση του
project είναι: «Ο Π.Α.Ο.Κ. πρώτος απ’όλους – ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ’όλους !».

ωραια τα λες φιλε +1 απο εμενα
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Έχω μερικές ερώτησεις να θέσω στον εκπρόσωπο της Digicast. Αυτές είναι:
-Το ΠΑΟΚ WEB TV θα αφορά μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα;
-Τα στελέχη του θα προέρχονται από τον ευρύτερο δημοσιογραφικό χώρο;
-Πότε θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργεία ώστε να μπορουμε να δούμε περίπου την σχεδίαση της ιστοσελίδας πέρα από αυτό που βλέπουμε τώρα ως αρχική σελίδα...;
-Μπορείται να δώσεται παραδείγματα εταιρειών που έχεται ήδη συνεργαστεί;

Εκφράζω τέλος και εγώ την αμέριστη συμπαράστασή μου, φυσικά, στο πολυ σπουδαίο αυτό εγχείρημα που όλοι περιμένουμε ανυπομονετικά!
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

PAOKWebTV έγραψε: Συναντήσαμε στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. ένα μοναδικό όραμα, μια αγάπη για την ομάδα που
συνδυάζεται με τη θέληση για πρωτοπορία σε διεθνές επίπεδο.

με τη δική σας συμβολή, θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας διαδικτυακής υπηρεσίας –
πρότυπο παγκοσμίως.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στο PAOK Web TV,
και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρέχουμε μια
υπηρεσία τεχνικά άρτια, μια υπηρεσία που θα ικανοποιήσει από κάθε άποψη ακόμη και
τον πιο απαιτητικό θεατή και που θα κάνει περήφανη την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το λαό
της ομάδας για το τελικό της αποτέλεσμα.
Ο τελικός μας στόχος, όπως το έθεσε και
ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας μας, Κ. Αντωνόπουλος, στην παρουσίαση του
project είναι: «Ο Π.Α.Ο.Κ. πρώτος απ’όλους – ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ’όλους !».
Καλά όλα αυτά... Τι ωραία που τα λέτε... Digicast ολέ τρελαίνομαι αλλά με όλο το σεβασμό αυτά τα γυναικείου τύπου γλυκανάλατα μεγάλα γλυψο-λόγια χωρίς παρεξήγηση αχρείαστα είναι... Φόρουμ είμαστε και όχι σύμβουλοι επιχειρήσεων... Και μόνο που την έχουμε εκ των προτέρων αγκαλιάσει την προσπάθεια (κυρίως γιατί ακούγεται ενδιαφέρουσα και ενθουσιώδης ιδέα) σας αφήνει ήδη ευχαριστημένους... Ο περήφανος αυτός λαός είναι χορτασμένος από λεκτικές "επιθέσεις" αγάπης... Ξαναλέω. Με όλο το σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση... Καλως ορίσατε κι ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον να επικοινωνήσετε με τη "βάση" του συλλόγου... Μας τιμάει ιδιαιτέρως.
Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την τελική μορφή του εγχειρήματος...

Στο δια ταύτα...
PAOKWebTV έγραψε:Από οικονομικής άποψης, η Digicast αναλαμβάνει όλα τα κόστη της επένδυσης και
λειτουργίας του PAOK WebTV, χωρίς η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.
Δεν κρυβόμαστε: στόχος μας είναι η απόσβεση της επένδυσης και εν συνεχεία, η
επίτευξη κέρδους για την εταιρία μας. Με απεριόριστο όμως σεβασμό στην ομάδα και
στο λαό της, το οικονομικό μας μοντέλο λειτουργίας αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν
μικρότερη επιβάρυνση των φιλάθλων της και την μεγιστοποίηση των ωφελειών για την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε τρεις
βασικούς άξονες:
Δεν διαβάζω για καθαρά έσοδα στην Π.Α.Ε. ... :roll: Τι συμφωνία υπάρχει;
PAOKWebTV έγραψε:Θέλουμε τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας για το PAOK Web TV.
PAOKWebTV έγραψε:- στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερου περιεχομένου χωρίς κανένα κόστος για
τον φίλαθλο,
- στη θέσπιση συνδρομών, όπου αυτό απαιτηθεί, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για
τον θεατή, και με ευέλικτες μεθόδους, που θα επιτρέπουν στον κάθε φίλαθλο να
επιλέξει πακέτο συνδρομής, ανάλογα με τα θέματα που τον ενδιαφέρουν και τις
οικονομικές του δυνατότητες,
Για θέματα τεχνογνωσίας θα αναλάβουν να προτείνουν τα Παοκτσάκια που το κατέχουν.
Επειδή παρά τις αγνές προθέσεις βλέπω και μια διάθεση το εγχείρημα να είναι ει δυνατόν ελαφρά κοστοβόρο (λογικό από μέρους σας), εγώ έχω να προσθέσω πως είναι ανάγκη να "χτιστεί" κάτι πραγματικά πλούσιο και περιεκτικό και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες παροχές. Να μην γίνει καθαρά μέσο προβολής και ως ανταπόδωση, 5λεπτα σποτάκια και μονότονες συνεντεύξεις. Κατηγορίες Full Match, highlights, Retro, News, Τμήματα Ερασιτέχνη κ.λ.π. πιστεύω είναι απαραίτητα. Αυτό ζητάει ο κόσμος και πραγματικά είναι στο χέρι σας να το πραγματοποιήσετε, και στις ικανότητες σας να μην υπερβείτε τα οικονομικά όρια που θα θέσει η εταιρεία σας .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_shortjohn την Σάβ 07 Μάιος 2011, 13:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Προς PAOKWebTV:Αφού 'εγινες μέλος του ΠΑΟΚμάνια τότε εσύ θα ακούς τα μπινελίκια αν τα πράγματα δε πάνε καλά.
Εύχομαι τα καλλύτερα για το κανάλι του ΠΑΟΚ και μια συμβουλή από έναν μέσο οπαδό της ομάδας:Μακριά από το ΠΑΟΚ WEB TV φθαρμένα δημοσιογραφικά πρόσωπα που έχουν άμμεση ή έμμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Νέα πρόσωπα με φρέσκα μυαλά και απόψης για τα θέματα του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγώ λέω να περιμένουμε πρώτα να δούμε και μετά να σχολιάσουμε.
Νομίζω πως το να συζητάμε για ποσά και τιμές σε κάτι που τώρα στήνεται και που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσει εκεί που πρέπει... είναι δώρο άδωρον.

MΙΑΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΣΆ....
Σκεφτείτε πως η Νova παλαιότερα (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) ... πουλούσε live streaming αγώνων ... 3-4 euro το παιχνίδι.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 3-4 ΕURO για να δούμε ένα αγώνα της ΠΑΟΚάρας με ΠΑΟΚτσήδικη περιγραφή και ξέροντας πως θα ωφεληθεί και η ΠΑΕ από αυτά τα χρήματα... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
3-4 EURO = 1 πακετο τσιγαρα, ... ή 1 ΚΑΦΕΣ.... ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΣΤΕΙΑ.

1. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ NOVA ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ?
2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟVA ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ CAFE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΕΚΕΙ ENA ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ 3-4 EURO?

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Μακάρι να πάνε τα πράγματα όπως θα έπρεπε να πάνε και... χαλάλι του.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ας μην κρυβομαστε. Τη μεριδα του λέοντος την εχουνε οι επισιμοι αγωνες της 1ης ομαδας. Εκει ειναι το ζουμι, εκει ειναι το χρημα. Ποσα περνουμε απο τη NOVA το χρονο; 4 - 4,5εκ € για 15 εντος εδρας αγωνες; 300.000/αγωνα? Αν τα διαιρεσουμε δια 15 ευρω θελουμε 300.000 Παοκτσηδες να πληρωνουν αδιακοπα καθε μηνα. Πραγμα που σημαινει 180€ το χρονο. Εχουμε τοση δυναμικη; Επειδη μαλλον δεν αξιζει να ρισκαρουμε ας αφησουμε τα τηλεοπτικα συμβολαια στην ησυχια τους και να κοιταξουμε εναλλακτικα προγραμματα.

Θετικος ειμαι κι εγω σε οτιδηποτε:

α. Φερνει νομιμο χρημα στη ΠΑΕ.
β. Κουβαλαει τον ΠΑΟΚ στις 4 μεριες του οριζοντα.
γ. Νεες τεχνολογιες. 32 χρονον ειμαι και απο τα 19 μου ακουω για αυτες αλλα δεν τις ειδα ποτε. (βλ. Μπατμαν).
δ. Συσπειρωση - αγαπη - κατανοηση. Θα μαθουμε τις μικρες μας ομαδες (κ17 - Κ20 - Κ δεν ξερω κι εγω τι).

Αρνητικα:

Δεν μπορω να βρω... Οπωσδηποτε θα χωριζεται σε δωρεαν και υπο πληρωμη περιεχομενο αλλα ο καθενας πρατει κατα το δοκουν.

ΥΓ. Σαν ΠΑΟΚτσης της διασπορας αναρωτιομουν γιατι δεν υπαρχει καποιος να ΠΟΥΛΑΕΙ τους αγωνες μεσω ιντερνετ. Προσωπικα θα πληρωνα χρηματα για να δω τους αγωνες μας.

ΥΓ2. Νομιζω ο γαυρος το 2003-2004 (Με το διπλο μας εκει μεσα Σαλπι - Σπασιτς τα γκολ) ειχε δωσει τους αγωνες σε περιφερειακα καναλια. Στη Λαρισα τον ειχα δει live στο TRT. Βεβαια απο τοτε ριχνει τα πακετα το κρατος και δεν ασχοληθηκε ξανα με τα τηλεοπτικα δικαιωματα αλλα εξ' ορισμου ειμαστε υποχρεωμενοι να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ενδελεχως ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. Αρκει σε 3-4 χρονια η εκμεταλλευση να μην περασει εξ' ολοκληρου στην εταιρια που ανελαβε το στησιμο. (βλ. Μπουτικ+Πουμα).

Παγιδες υπαρχουνε πολλες. Λαμογια να τρωνε χρημα με νεους τροπους υπαρχουνε. Τωρα, τι σημαινει επιτυχια σε ενα τετοιο project ειμαι εντελως αναρμοδιος να αποφασισω.

Το μονο σιγουρο ειναι πως χαιρετιζω την προσπαθεια, με μια μικρη επιφυλαξη...

Ασχετο: Διαβασα καπου πως το Mega με τους Λεπρους φετος εσπασε ρεκορ τηλεθεασης (αρα και διαφημισεων). Το οξυμωρο ειναι πως μπηκε ΜΕΣΑ.

ΥΓ3. Με τα P2P τι θα γινει σε αυτη τη περιπτωση;

Φιλικα και Αδελφικα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς να καλωσορίσω κι εγώ το μέλος-εκπρόσωπο της εταιρίας στο φόρουμ, και να μπω αμέσως στο ψητό.
Κύριοι, η προσπάθεια είναι καλή και τουλάχιστον ελπιδοφόρα. Όπως έγραψα και στο κεντρικό κείμενο πριν λίγες μέρες, την πιστεύω πολύ την ιστορία και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους (όχι μόνο οικονομικού) για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως για τον ΠΑΟΚ.

Θα ήθελα να δώσω κάποια tips με την καλή έννοια, γιατί όπως ίσως θα ξέρουν όσοι από την εταιρία είναι και οπαδοί του ΠΑΟΚ -αν είναι-, το να μπλεχτεί κανείς με την καθημερινότητα του συλλόγου μας, είναι πολύ μεγάλο εγχείρημα και άλλους τους ανεβάζει στα ουράνια ενώ άλλους τους ρίχνει στα τάρταρα που έλεγε και μια ταινία..
Πρώτα απ όλα να ξεκαθαρίσουμε πως είναι πολύ σωστή κίνηση η εγγραφή στο φόρουμ, για την επίτευξη μιας άμεσης επικοινωνίας με απλό κόσμο, αλλά και για την επίλυση αποριών κλπ. Χρειάζεται όμως τεράστια προσοχή από μέρους σας, και υπομονή, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ μόνο βλάκας δεν είναι όπως βολεύονται κάποιοι να παρουσιάζουν ευρέως.

Οι εμπειρίες τόσων ετών μας έχουν καταστήσει σαφές ότι η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται σε λοταρίες, ούτε χτίζεται με ευχολόγια. Να είστε έτοιμοι λοιπόν, να δεχτείτε ευθείες ερωτήσεις και κριτικές, καθώς η αμφισβήτηση είναι πλέον στο μεδούλι μας. Άσε που, έχουμε πήξει από τις "στημένες" συνεντεύξεις τύπου που ο κάθε μπούφος κάνει ερωτήσεις νηπιαγωγείου.Θα πρέπει επομένως να υπάρχουν επαρκείς και ειλικρινείς απαντήσεις, και με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν αρνητικά συμπεράσματα για την πλευρά των υπευθύνων.

Απο την πλευρά μου, θα ήθελα να δώ και λιγότερη μιζέρια απο ορισμένους, που θα ήθελαν να έχουμε ένα είδος γαλλικής κομμούνας, με την έννοια κέρδος να απουσιάζει. Δυστυχώς έχουμε κάτι σαν καπιταλισμό, και όλοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγάν το κέρδος. Δεν ζητάω απο κανέναν να μου φτιάξει διαδικτυακό κανάλι τζάμπα και αυτό στην πλειοψηφία είναι κατανοητό. ΑΝ λοιπόν αποδειχθεί πως δεν υπάρχουν παραθυράκια εύκολου και απατεωνίστικου κέρδους, δεν βλέπω κανένα αρνητικό στην όλη υπόθεση.

Η ανάγκη για ποιοτικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη.
Η θέληση μας να στηρίξουμε σοβαρές προσπάθειες για το καλό του ΠΑΟΚ, επίσης δεδομένη.
Πράγματι υπάρχουν πολλά μέλη και απλοί οπαδοί που οχι μόνο θέληση διαθέτουν, αλλά πολλές φορές και μεγαλύτερες γνώσεις και ικανότητες απο αρκετούς "σπουδαγμένους μπιζνεσμεν".
Δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσω την τάδε δομή προγράμματος, ή να απαιτήσω απόδοση κερδών προς κάποια μέρη του συλλόγου που δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια, ή "ετσιθελικά" θα ζητήσουν μέρισμα απο το πουθενά. Ούτε και περιμένω να είναι απο την πρώτη μέρα όλα γαμάτα και να πετάει το σύστημα. Στο Λονδίνο νέα πτέρυγα αεροδρομίου έφτιαξαν πρόπερσι και ένα μήνα δεν δούλευε τίποτα και είχαν χάσει τη μπάλα . Τίποτε το μεγαλόπνοο και εντελώς νέο δεν δουλεύει στην εντέλεια, ειδικά όταν μιλάμε για διαδίκτυο στα Βαλκάνια. ΑΝ τεθούν οι σωστές βάσεις, όλα θα πάνε καλά.Και απο υπομονή, άλλο τίποτα. Αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αμεσότητα.Όλα τα άλλα βρίσκονται.
Καλή αρχή..

Υ.Γ. Θεωρώ πως η λήξη του κεντρικού συμβολαίου κάλυψης του ποδοσφαίρου απο την ποιοτικά ανύπαρκτη NOVA, σε δυο τρία χρόνια, σε συνδυασμό με την γρήγορη ανάπτυξη της διαδικτυακής TV παγκοσμίως, παράγει ένα πρόσφορο έδαφος για την πιθανότητα κάλυψης όλων των αγώνων του ΠΑΟΚ απο την WebTV, κάτι που καλό θα κάνει και στο σύλλογο οικονομικά, και στην εταιρία, αλλά και στο πορτοφόλι αρκετών χιλιάδων ταλαιπωρημένων συνδρομητών.. Κάτι τέτοιο βέβαια για την ώρα είναι μακρινό, αλλά για μένα είναι σοβαρός στόχος που αξίζει προεργασίας..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλώς όρισες PAOKWEBTV σε ένα απο τα πολλά forum του ΠΑΟΚ μας
καιρός να σε συνηθίζουμε σιγά σιγά και εύχομαι υψηλή απόδοση στην απόλυτη ικανοποίηση του δύσκολου και (καλώς), απαιτητικού κοινού σου.

Συγχαρητήρια για την κίνηση σας!

Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε με την στήριξη όλων μας να προσδώσετε αυτό που όλοι αναμένουμε απο εσάς.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα σταθώ σε αυτό που είπαν παραπάνω και άλλοι. Στην εταιρεία ας μη νομίζουν ότι θα απευθύνονται σε κουστουμάτους ή, στο άλλο άκρο, σε μαμελούκους. Ούτε το ένα είμαστε ούτε το άλλο, ειδικά η δεύτερη εκδοχή φοριέται πολύ δεκαετίες τώρα. Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα θα κριθούν για το έργο τους όταν έρθει η ώρα, όπως θα κριθεί και η διοίκηση της ομάδας. Το αρχικό κλίμα είναι θετικό. Στο χέρι τους είναι να βγει κάτι καλό απ' όλη αυτή την ιστορία.
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

πρωτα απο ολα πριν πω αυτα που θελω να πω να καλωσορισω και εγω το μελοs τηs εταιριαs που θα βοηθησει σε αυτο το μακροπνοο σχεδιο που ολοι περιμεναμε ανυπομονα ολα αυτα τα χρονια!! αν και δεν ξερω πολλα πραγματα απο ολα αυτα θα ηθελα να πω τιs ιδεεs μου για να πανε ολα οσο το δυνατον καλυτερα!!! συνδρομη 10 ευρω το περισσοτερο γιατι λεφτα δεν παιζουν ειμαστε και ανεργοι, μεταδοσειs απο τα τμηματα υποδομηs σε ολεs τιs ηλικιεs απο το ποδοσφαιρο, μαγνητοσκοπημενα παιχνιδια σε μπασκετ,βολλευ, και απευθειαs αν γινεται πολο και χαντμπολ και γυναικειο ποδοσφαιρο φυσικα,ντοκιμαντερ,οπαδικεs εκπομπεs, παλια παιχνιδια ρετρο σε ποδοσφαιρο,και μπασκετ ελπιζω να μην ξεχασα κατι και αν ξεχασα θα επανελθω!! καλη επιτυχια σ'αυτο το δυσκολο ενχειρημα και θα πανε ολα καλα.......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ώπα πρώτο σήμα το banner?
Αυτά είναι καλορίζικο!

http://www.paokwebtv.com/
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

γκαυλα ειναι...τρελα ρε
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειναι απιστευτο.Με το που μπηκα,ηταν τετοια η χαρα μου που ξεχασα το σοκ του χαντμπολ!

Αλλαζουμε σελιδα,κυριοι!Και σε αυτη την αλλαγη δεν πρεπει να λειπει κανεις.Ολοι μαζι πρεπει να παρουμε απο το χερι αυτο το καναλι και να το οδηγησουμε στην κορυφη!Και μαζι με αυτο και τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

gash04 έγραψε:Ώπα πρώτο σήμα το banner?
Αυτά είναι καλορίζικο!

http://www.paokwebtv.com/
Το βλέπω και το ξαναβλέπω και το ξαναβλέπω...... :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”