Μάλιστα βρήκαμε τώρα με τι να ασχοληθούμε όσο δεν υπάρχουν νεότερα για τον ΠΑΟΚ.
Ο τίτλος σας πειράζει ο οποίος θα αλλαχθεί μετά το τέλος παιχνιδιού έτσι και αλλιώς για αρχειακούς λόγους.
Μισό λεπτό όμως μιας και η συζήτηση λαμβάνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μιας και επίσης παρομοίως με τον giapas έχω μεγαλώσει στην Νότια Ελλάδα και ουδέποτε μέχρι σήμερα είχα την τύχη να γνωρίσω οπαδό του Εβραιοσκώληκα.
Το γειτονικό σωματείο περιορισμένο στα όρια της Χαριλάου με σύνορο την Παπαναστασίου είναι το σωματείο που απλά το λυπάμαι και συμπονώ δεν το περιφρονώ όμως αλλά μ αρέσει να πειράζω.
Δεν είναι τυχαία η ατάκα ακαδημία πριν λίγα χρόνια.
Είναι όχι απλά μικρό αλλά μικροπρεπές σε όλα του συνεπώς δεν μπορεί να χρήζει κανενός σεβασμού εν αντιθέσει με κάποια άλλα.
Είναι η ομάδα που δεν θα διστάσει να στήσει λωκό σε οποιαδήποτε ομάδα του ΠΟΚ αρκεί να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.
Είναι η ομάδα που έχει πρόεδρο της πιόνι του μΠαναθαναικού.
Είναι η ομάδα που θα έχει την εύνοια της διαιτησίας ΜΟΝΟ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αν ο ΠΑΟΚ διεκδικεί πρωτάθλημα.
Είναι η ομάδα που έχει παίξει με τα Γερμανικά στρατεύματα φιλικά και μας παρουσιάζεται ως ομάδα τίτλων χάρη στις τακτικές του Γκέμπελς της εποχής που πρέπει να έπαιζε και εκείνος μπάλα την εποχή εκείνη ως αντίπαλος τους στο ξερό.
Είναι η ομάδα που ενώ μπήκε στο άρθρο 44 δημιούργησε πάνω απο 17Μ χρέη και κατηγορεί τον ΠΑΟΚ τον Ζαγοράκη (βλέπε Λίλης συμπεριφορά Κατίνας και ποιο κάτω).
Είναι οι ομάδα με πάρα πολλές χορηγίες (κρατικές κυρίως) σε σχέση με τον ΠΑΟΚ πράγμα αδιανόητο στην οικονομική κρίση που βιώνουμε για να μην πω αδικαιολόγητο βάση την δυναμική του.
Φίλε giapas και ΑποστόληΑ περιμένω απο εσάς ειδικά αντί να βάλετε εναντίον μιας επικεφαλίδας να βάλετε εναντίων των οικονομικών ατασθαλιών του συγκεκριμένου σωματείου με τον αντίστοιχο ζήλο μιας και εσείς τους πληρώνετε και αυτούς κατανοώ ότι δεν μπορούμε να συγκριθούμε ως μεγέθη με το σωματείο που παίρνουμε όποτε θέλουμε τους παίχτες του αλλά δεν παύει να προκαλεί ζημιά εκτός του ΠΑΟΚ και στα δικά σας συμφέροντα κοινώς την τσέπη σας.
Είναι η ομάδα που μου τραυμάτισε κάποτε τον Βιερίνια και το είχε καύχημα.
Είναι η ομάδα που το κόμπλεξ της είναι απύθμενο όσο αιώνια θα παραμένει στην σκιά μου και αυτό την οδηγεί με κακεντρεχείς και αθέμιτους τρόπους να χρησιμοποιήσει όσα όπλα διαθέτει (ΜΜΕ) για να προκαλέσει ζημιά.
Είναι η ομάδα που θα σκύψει στα 4 αρκεί να σε δει λυπημένο.
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο χιλιάδες λόγους για την ομάδα που δεν μισώ αλλά λυπάμαι για την κατάντια της και θεωρώ πως οι συγκεκριμένοι λόγοι είναι αρκετοί όχι απλά για να τις δώσεις σημασία αλλά για να την ξεσκίσεις στην φάπα.
Κάθε τι που συστρατεύεται με το ΠΟΚ είναι εχθρός.
Ο συγκεκριμένος εχθρός μπορεί να είναι μικρής δυναμικότητας αγωνιστικά κάτι σαν την Ξάνθη τον Αστέρα κλπ αλλά δεν παύει να είναι και ο ρουφιάνος καταδότης δο-σύλλογος της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των πραγματικών ανταγωνιστών μου.
Συνεπώς σε συμπεριφορές ερπετού αξίζει η μπότα.
Τρίμπαλο και βουρ για Μπι στα σκουλίκια μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά σκουλίκια.