Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν
μια χαρα την διαβασα και ξερεις τι καταλαβα φιλε μου ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ!Για ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ φταιει η κακια αστυνομια και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ο οπαδος..Γι'αυτο συνεχιζουν καποιοι και τα σπανε!
interad έγραψε:έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν κάτι ΗΔΗ έγινε, εκτός του να μου γίνει μάθημα κλπ και να κάνω ότι χρειάζεται για να μην "ξαναγίνει", να κοιτάω ΑΜΕΣΩΣ την αντίδραση / αντιμετώπιση κλπ της επόμενης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ημέρας...
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ!!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Ζαγοράκη, βάλε λυτούς και δεμένους να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ η εκδίκαση, μέχρι να περάσουν τα ντέρμπυ... ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ!!!
Ζαγοράκη, αν δεν μπορείς να το κάνεις παρασκηνιακά, κάντο "έξυπνα", πουλώντας ΤΡΕΛΑ... Κάλεσε για μάρτυρες τους 5.000 οπαδούς κλπ (όπως είπε και κάποιος μερικά ποστ πιο πριν) και ας κρατήσει η εκδίκαση 4 χρόνια... Βρες τρόπο να ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ... Με οποιονδήποτε τρόπο (ειρηνικό πάντα)
Ζαγοράκη, βγάλε τον κόσμο ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ... Οι γριές κατέβαιναν κάθε 3 μέρες στην Αθήνα το καλοκαίρι για να μην πέσει η ομάδα τους στη Β... Και τα κατάφεραν...
Ζαγοράκη, δώσε την έμπνευση... Δώσε το σύνθημα...
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... έχεις αρχίδι@; ΕΧΕΙΣ; ΛΕΓΕ ΡΕ ΕΧΕΙΣ;
Ωραία, αφού λοιπόν ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙ@, ΑΝ τελικά δε μπορέσεις να αποτρέψεις την κρεμάλα που σου έστησαν, πούλα κι εσύ τρέλα... ΜΑΖΕΨΕ 40.000 κομμάτια ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ την ώρα που μέσα η ομάδα θα δίνει μάχη... Ας μπουν γιαγαντοθόνες γύρω από το γήπεδο (το κόστος ενοικίασης είναι γελοίο, για έναν τέτοιο σκοπό...) και οι ιαχές να ακούγονται ΜΕΣΑ...
Οι παίκτες μας να παίζουν με την...τρίχα (και όχι μόνο) κάγκελο...
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ "ΦΥΛΑΕΙ" 40.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ;;;;
ΧΩΡΙΣ να τσιμπήσεις σε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ;;;
Μπορείς να ξεκινήσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ να κλείνεις το κέντρο, την πόλη ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να (μην) βγει η απόφαση;
ΜΠΟΡΕΙΣ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ και να μην σκεφτούμε το "έλα μωρέ θα πάνε οι άλλοι, που να τρέχω εγώ τώρα";
υ.γ. έχουμε πει πολλές φορές ότι η κοινωνία κοχλάζει... μια σπίθα με αφορμή το οτιδήποτε, είναι ικανή να πυροδοτήσει όλη την αγανάκτηση του κόσμου για όλα αυτά που βιώνει τον τελευταίο καιρό...
Τι λέτε; τους παίρνει να το ρισκάρουν;

ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ.gergeo4 έγραψε:μια χαρα την διαβασα και ξερεις τι καταλαβα φιλε μου ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ!Για ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ φταιει η κακια αστυνομια και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ο οπαδος..Γι'αυτο συνεχιζουν καποιοι και τα σπανε!
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Είπες και ψεύτες την διοίκηση.
Ρε δεν υπάρχει κανένας υπευθυνος;;;;;
Λέει ότι μας κοροιδεύει η διοίκηση.
Ότι εμείς τα σπάσαμε.
Ότι είμαστε κάφροι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες και καλά κάνουν και μας τιμωρούν.
Ότι πρέπει να τιμωρηθούμε.
Ότι δεν τον νοιάζει που δεν τιμωρηθηκαν άλλοι, αλλά πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ...
ΡΕ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ!!!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΓΙΑΠΑΝΤΑ.ΚΟΜ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Ρισπέκτ ΤΙΜΩΡΕ!!!
Oι βάζελοι είπαν πως ταραχοποιά στοιχεία παρείσφρησαν στους βάζελους κι έτσι τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο!
Τα σκουλήκια που έκοβαν βόλτες στο ταρτάν των Τρικάλων, πλήρωσαν.. 6.000 ευρώ!
Υπάρχουν πολλά δεδικασμένα που μπορεί η ΠΑΕ να αναφέρει και να τα έχει για υπερασπιστική στάση!
Για το ματς.. γαμάτη κερκίδα, ουσιαστική η ομάδα με Χαλκιά και Τσιρίλο να είναι οι κορυφαίοι!
Oι βάζελοι είπαν πως ταραχοποιά στοιχεία παρείσφρησαν στους βάζελους κι έτσι τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο!
Υπάρχουν πολλά δεδικασμένα που μπορεί η ΠΑΕ να αναφέρει και να τα έχει για υπερασπιστική στάση!
Για το ματς.. γαμάτη κερκίδα, ουσιαστική η ομάδα με Χαλκιά και Τσιρίλο να είναι οι κορυφαίοι!
1ον δεν βαζω ολους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στο ιδιο καζανι..ΠΑΝΤΑ μιλαω για την μειψηφια η οποια ομως πολλες φορες συμπαρασυρει και αρκετους αλλους..
2ον)δεν λεω ψευτες την δοιηκηση αλλα ρε παιδι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..Εχουμε ματια που βλεπουν και μυαλο που σκεφτεται
3ον)κατσε φιλε μου δηλαδη επειδη δεν τιμωρηθηκαν αλλες ομαδες(που καποιες τιμωρηθηκαν)πρεπει η ολη συμπεριφορα των οπαδων(μειψηφια) να μην τιμωρηθει..και αφου η διοικηση κ η πλειοψηφια δεν μπορει να τους διωξει ζημιωνεται το σωματειο..
4ο)οσο για το επειδη λεω την γνωμη μου και δεν αρεσει σε καποιους και γι΄αυτο ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ το αφηνω ασχολιαστο..
2ον)δεν λεω ψευτες την δοιηκηση αλλα ρε παιδι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..Εχουμε ματια που βλεπουν και μυαλο που σκεφτεται
3ον)κατσε φιλε μου δηλαδη επειδη δεν τιμωρηθηκαν αλλες ομαδες(που καποιες τιμωρηθηκαν)πρεπει η ολη συμπεριφορα των οπαδων(μειψηφια) να μην τιμωρηθει..και αφου η διοικηση κ η πλειοψηφια δεν μπορει να τους διωξει ζημιωνεται το σωματειο..
4ο)οσο για το επειδη λεω την γνωμη μου και δεν αρεσει σε καποιους και γι΄αυτο ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ το αφηνω ασχολιαστο..
Θα τρελαθώ τώρα...
1) Αλλά λες να τιμωρηθούμε=κλείσιμο της έδρας=να τιμωρηθούν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Οπότε παρ' ότι φταίνε λίγοι, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι; Πολλοί σωστός. Μπράβο.
2) Δεν τους λες ψεύτες απλά δεν πιστεύεις αυτά που λένε. Άρα τους λές ψεύτες!
3) Οι άλλες ομάδες αφού κρίθηκαν σύμφωνα με τον νόμο, και αφού δίκαια αθωώθηκαν είναι το λαμπρό παράδειγμα και σαν δεδικασμένο πρέπει να είναι παρόμοια -και φυσικά πιο μικρή αφού δεν κάναμε και τίποτα- η ποινή που θα φάμε! Εκτός αν είσαι υπέρ του δύο μέτρα και δύο σταθμά! Εκτός αν θες να τιμωρούνε μόο εσένα ενώ τους άλλους να τους αθωόνουν σύμφωνα με τους ίδιους νόμους. Εκτός αν είσαι μαζόχα ρε παιδί μου.
4) Όταν η γνώμη σου καταδικάζει τον ΠΑΟΚ και όλα τα αδέρφια (;) σου, και στηρίζεται σε υποθέσεις, ναι φέρεσε σαν εχθρός του ΠΑΟΚ. Δεν σε ήξερα κι από χθες! Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά με αυτά που λές βλάπτεις τον ΠΑΟΚ που αγαπάω. Πιο πολύ από τους 50 ηλίθιους/μαστουρομένους κτλ...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
1) Αλλά λες να τιμωρηθούμε=κλείσιμο της έδρας=να τιμωρηθούν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Οπότε παρ' ότι φταίνε λίγοι, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι; Πολλοί σωστός. Μπράβο.
2) Δεν τους λες ψεύτες απλά δεν πιστεύεις αυτά που λένε. Άρα τους λές ψεύτες!
3) Οι άλλες ομάδες αφού κρίθηκαν σύμφωνα με τον νόμο, και αφού δίκαια αθωώθηκαν είναι το λαμπρό παράδειγμα και σαν δεδικασμένο πρέπει να είναι παρόμοια -και φυσικά πιο μικρή αφού δεν κάναμε και τίποτα- η ποινή που θα φάμε! Εκτός αν είσαι υπέρ του δύο μέτρα και δύο σταθμά! Εκτός αν θες να τιμωρούνε μόο εσένα ενώ τους άλλους να τους αθωόνουν σύμφωνα με τους ίδιους νόμους. Εκτός αν είσαι μαζόχα ρε παιδί μου.
4) Όταν η γνώμη σου καταδικάζει τον ΠΑΟΚ και όλα τα αδέρφια (;) σου, και στηρίζεται σε υποθέσεις, ναι φέρεσε σαν εχθρός του ΠΑΟΚ. Δεν σε ήξερα κι από χθες! Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά με αυτά που λές βλάπτεις τον ΠΑΟΚ που αγαπάω. Πιο πολύ από τους 50 ηλίθιους/μαστουρομένους κτλ...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Όχι. Οταν μιλαμε για χιλιαδες κοσμου συγκεντρωμενους σε ανοικτο χωρο, δεν μπορεις. Ολο και κατι θα προκυψει, και το πιο πιθανο ειναι η αρχη να γινει απο καποιον που δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ.interad έγραψε:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ;;;;
Η απάντηση θα έρθει από τον γαμάω και δέρνω μπάτσο που κοιτάει, και μετά θα την πέσουν όλοι στον μπάτσο, θα πλακώσουν κι άλλοι μπάτσοι, θα γίνουν μανούρες θα γίνει της πόπης με 40.000 κόσμο τα συνθήματα εναντίον της αστυνομίας, του συστήματος, της κυβέρνησης θα δονούν την ατμόσφαιρα, αμα ξεκινήσει τέτοια εξέγερση όχι μόνο δεν θα μαζευτούν οι 40.000 αλλά θα έρθουν και ενισχύσεις από όσους βλέπαν το ματς σπιτι τους, θα ξεκινησει μία πορεία που αμα τονιστει ο κοινωνικός της χαρακτήρας δεν θέλει πολύ να γίνει ο κινητήριος μοχλος της αλλαγής που περιμένουμε στην Ελλάδα.
Αυτό είναι που φοβούνται!!!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!
Αυτό είναι που φοβούνται!!!!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!
Εν κατακλειδι λοιπον και αναφερομαι στους 50/100 μαστουρομενους που βρισκονται στην κερκιδα ειτε στα εντος ειτε στα εκτος εδρας ματς..Σπαστε και ριμαξτε δεν πειραζει ολοι οι Συνοπαδοι σας θα σας συμπαρασταθουν και οσο για τιμωρια της ομαδας εδω ειμαστε εμεις..οποιος τολμησει να μας ακουμπησει θα το πληρωσει..20 χρονια τα ιδια και τα ιδια..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!Δεν γινεται να πηγαινουν οι οπαδοι στο γηπεδο ειτε μεσα ειτε εξω και να μην γινεται το παραμικρο?να πηγαινουν να καθονται ηρεμα στις κερκιδες κ να τραγουδανε για την ομαδα μας και μολις τελειωσει το ματς να φευγουν ηρεμα?να νιωθουν οτι πανε σε ενα θεαμα και οτι μονο με την φωνη τους να υποστιριζουν την ομαδα και οχι να πηγαινουν για να βγαλουν τ'απωθημενα και την μαγκια τους?ε αμα δεν γινεται λογικο ειναι να τιμωρειτε η ομαδα(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!!!)
- sourmenetes
- Moderator
Εχετε μπει σε ενα φαυλο κυκλο συζητησης ο οποιος δε θα λυθει ποτε, διοτι ο καθενας μπορει να πει -και να λεει την αληθεια- οτι ξεκινησε η αστυνομια να κανει χρηση δακρυγονων και μετα να ηρθαν στα χερια με τους δικους μας και ενας αλλος -που και αυτος λεει αληθεια - να λεει οτι οι δικοι μας ξεκινησαν τη μανουρα...
Το ζητημα ομως ειναι ενα...
Οτι η ομαδα μαλλον θα τιμωρηθει..!
Πες οτι εχουνε εμπαθεια...Πες οτι ο αρης πληρωσε 6 χιλιαρικα...Πες οτι θες...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αρης ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΩ Μ@ΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ....
ΟΜΩΣ...
ΑΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΩ...
ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ...
Το ζητημα ομως ειναι ενα...
Οτι η ομαδα μαλλον θα τιμωρηθει..!
Πες οτι εχουνε εμπαθεια...Πες οτι ο αρης πληρωσε 6 χιλιαρικα...Πες οτι θες...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αρης ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΑΦΤΩ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΩ Μ@ΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ....
ΟΜΩΣ...
ΑΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΩ...
ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
με αυτη την εκθεση παμε σιγουρα για 1 αγωνιστικη αφου ειμαστε και υποτροποι 2 μπορει ματς με οπαδους με τον γαβρο ξεχαστε το......ζουμε ενα δραμα...με μεταγραφες με ολα ηρθε και αυτο τωρα.....θα μας γαμησει τελειως
Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
16 Ιαν 2011 14:24, Από PAOK24
Ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης και των οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμφωνήσουμε εν μέρει σε ό, τι αφορά την Αστυνομία. Πραγματικά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό όμως το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν θέτει εκτός ευθυνών την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της.
Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν επιτρέπεται όμως οι διοικούντες μίας τέτοιας μεγάλης ομάδας να προσπαθούν να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και τους βανδαλισμούς των φιλάθλων τους και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι όποιες ευθύνες κι αν έχει η Αστυνομία, σίγουρα δεν είναι αυτή που κατάστρεψε ολοσχερώς τις τουαλέτες του Σταδίου και τις πόρτες ασφαλείας, που προκάλεσε το ξήλωμα και το σπάσιμο των καθισμάτων, που άναψε εστίες φωτιάς, που φρόντισε για το ρήμαγμα των κυλικείων και που προκάλεσε τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι μόνο.
Γρονθοκόπησαν μάλιστα ακόμη και τους υπαλλήλους των κυλικείων που δούλευαν για ένα μεροκάματο, κλέβοντας τις εισπράξεις τους. Αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να τα καταδικάσει και συγχρόνως να προσπαθήσει να αποβάλει αυτά τα κακοποιά στοιχεία από την οικογένειά της και από τα ελληνικά γήπεδα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που αν και προκλήθηκαν, με την άψογη συμπεριφορά τους απέτρεψαν τα χειρότερα. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι κάθετα αντίθετοι στη βία και αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, με οποιοδήποτε κόστος, αν πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Τελικά υπάρχει θεός και έβαλε το χέρι του, γιατί αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, σήμερα θα θρηνούσαμε ακόμη και θύματα».
Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
16 Ιαν 2011 14:24, Από PAOK24
Ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης και των οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμφωνήσουμε εν μέρει σε ό, τι αφορά την Αστυνομία. Πραγματικά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό όμως το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν θέτει εκτός ευθυνών την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της.
Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν επιτρέπεται όμως οι διοικούντες μίας τέτοιας μεγάλης ομάδας να προσπαθούν να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και τους βανδαλισμούς των φιλάθλων τους και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι όποιες ευθύνες κι αν έχει η Αστυνομία, σίγουρα δεν είναι αυτή που κατάστρεψε ολοσχερώς τις τουαλέτες του Σταδίου και τις πόρτες ασφαλείας, που προκάλεσε το ξήλωμα και το σπάσιμο των καθισμάτων, που άναψε εστίες φωτιάς, που φρόντισε για το ρήμαγμα των κυλικείων και που προκάλεσε τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι μόνο.
Γρονθοκόπησαν μάλιστα ακόμη και τους υπαλλήλους των κυλικείων που δούλευαν για ένα μεροκάματο, κλέβοντας τις εισπράξεις τους. Αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να τα καταδικάσει και συγχρόνως να προσπαθήσει να αποβάλει αυτά τα κακοποιά στοιχεία από την οικογένειά της και από τα ελληνικά γήπεδα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που αν και προκλήθηκαν, με την άψογη συμπεριφορά τους απέτρεψαν τα χειρότερα. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι κάθετα αντίθετοι στη βία και αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, με οποιοδήποτε κόστος, αν πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Τελικά υπάρχει θεός και έβαλε το χέρι του, γιατί αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, σήμερα θα θρηνούσαμε ακόμη και θύματα».
- sidpanos
στο δικαστήριο,σε μια δίκη ψάχνουν πάντα τον ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ..στα γήπεδα ποτέ..gergeo4 έγραψε:μια χαρα την διαβασα και ξερεις τι καταλαβα φιλε μου ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ!Για ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ φταιει η κακια αστυνομια και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ο οπαδος..Γι'αυτο συνεχιζουν καποιοι και τα σπανε!
Αν μου απαντήσεις ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός,θα πω και γω με την σειρά μου οτι έχουμε οπαδούς κοπρίτες...
γιατί ο κοπρίτης,ο μεθυσμένος και ο μ@λ@κ@ς,το πολύ πολύ,μπορούν να πετάξουν ένα μπουκάλι,να σπάσουν ένα αυτοκίνητο και να σταματήσουν...Εκεί αντιδράς...Γιατί ο άλλος είναι μ@λ@κ@ς...Εχει διαφορά...
+1free4 έγραψε:Ρισπέκτ ΤΙΜΩΡΕ!!!
- sidpanos
μπεεεεο...αυτά βγες και πες τα με βάζελο,γαυρο...
ελπίζω οτι και με αυτούς όμως θα έχει εκατοντάδες αστυνομικούς γύρω τους..θαρρείς και κατεβαίνει ο πρόεδρος της αμερικής για επίσκεψη..
υγ.ρε σκατανάδες της αστυνομίας..και αναφέρομαι στους διοικητές..
η μόνη λύση είναι το ντού,το γκλοπ και το δακρυγόνο?
ελπίζω οτι και με αυτούς όμως θα έχει εκατοντάδες αστυνομικούς γύρω τους..θαρρείς και κατεβαίνει ο πρόεδρος της αμερικής για επίσκεψη..
υγ.ρε σκατανάδες της αστυνομίας..και αναφέρομαι στους διοικητές..
η μόνη λύση είναι το ντού,το γκλοπ και το δακρυγόνο?
- navigator11
ζαγορακη διευκολυνε την ομαδα κ τον εαυτο σου κ μην ξαναζητησεις ποτέ των ποτών εισιτηρια,ουτε για σινεμα!ειδαλλως,κατσε κ φαε τα σκατα!