Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Maximus
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Να κανεις εκδρομες αδελφε μου Σπυρο, κανεις δεν στο απαγορευει. Αν το σηκώνει η συνειδηση σου ομως να τραγουδας υπερ των ναρκωτικων και να επηρεαζεις αλλες νέες ψυχες διπλα σου, καν'το και αυτο... Δικαιωμα σου, εσυ παιρνεις την απόφαση.
Εμενα παντως , από τη στιγμή που είδα μια φωτογραφία ενος παλληκαριού στο νεκροταφείο, με τον οποιο κάποτε ειμασταν μαζι στο σχολείο και ξεκινούσαμε τη ζωή μας, διαγραφθηκαν αναλογα συνθηματα απο τη ζωη μου...
Για μενα ειναι πολύ σημαντικό ζητημα και πολυ ευαίσθητο για να μπορεσει κανεις να το συζητησει μεσα σε ενα φορουμ...Τελος παντων, οπως και να 'χει ζητω συγνώμη γιατί εγώ ειμαι αυτος που το ξεκίνησε το θέμα...
Εμενα παντως , από τη στιγμή που είδα μια φωτογραφία ενος παλληκαριού στο νεκροταφείο, με τον οποιο κάποτε ειμασταν μαζι στο σχολείο και ξεκινούσαμε τη ζωή μας, διαγραφθηκαν αναλογα συνθηματα απο τη ζωη μου...
Για μενα ειναι πολύ σημαντικό ζητημα και πολυ ευαίσθητο για να μπορεσει κανεις να το συζητησει μεσα σε ενα φορουμ...Τελος παντων, οπως και να 'χει ζητω συγνώμη γιατί εγώ ειμαι αυτος που το ξεκίνησε το θέμα...
Ρε Μαξιμε,πως το παιρνεις ετσι το θεμα??????Οσοι τραγουδαν το συνθημα δεν ειναι αναγκαστικα υπερ των ναρκωτικων......Το συνθημα εχει σκοπο να ξεσηκωσει την κερκιδα.....Αντιστοιχα,οταν σε μια συναυλια τραγουδα το πληθος Ειμαι στο δρομο για την κολαση(ACDC) δε σημαινει οτι ολοι οσοι απαρτιζουν το πληθος ειναι σατανιστες.....
Νίκες με Άρη Δυναμό και ΠΑΟ or else.....
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ''ΡΕΜΑΛΙΑ''
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ''ΡΕΜΑΛΙΑ''
- Maximus
Αδερφε μου Μακη, ετσι ακριβως ξεκιναει το "ωχ αδερφε" σε ολα τα πραγματα...
Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα και οφ τοπικ σιγουρα...
Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα και οφ τοπικ σιγουρα...
Τεσπα,διαφωνω οτι επηρεαζει τοσο πολυ καποιον το συγκεκριμενο συνθημα που τραγουδιεται εν βρασμω ψυχης....
- Federacion
Γεννήθηκα το 78. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ακολουθεί την ομάδα, το πιο συμπαγές σύνολο που έχουμε παρουσιασει ήταν τα 2 τελευταία χρόνια. Το καιρο του Ντούσαν, αλλά και του Αγγελου η ομάδα εδειχνε επιθετικά προσανατολισμένη, αλλα πίσω μόνο με ευχέλαιο δεν δεχόμασταν γκολ. Ήταν ομάδες ψυχολογίας. Ο Σαντος το άλλαξε αυτο. Εφτιαξε μια ομάδα συμπαγη, σοβαρη και με αυτοματισμούς. Για πρωτη φορα ο ΠΑΟΚ εδειχνε σημαδια "μηχανης". Δυστυχως δεν ζουμε το καιρο του 70 οπου πετας μεσα τους καλυτερους σου επιθετικους και πας για 3 με 4 γκολ. Το συγχρονο ποδοσφαιρο απαιτει μια σφιχτη ομαδική λειτουργια που εκτελείται με κλειστα τα ματια. Απαιτει "μηχανη" Ειδικα το πρωταθλημα που κρινεται σε μια διαρκεια χρόνου και όχι σε διπλα ματς οπως πχ το κυπελλο ή ακόμη και η Ευρώπη.
Ο νεος καθ' όλα προπονητης μας, κατα τη γνώμη μου δεν ξέρει δεν μπορει ή δε θέλει να κινηθει προς την ίδια κατευθυνση. Απο την άλλη μου φαινεται τελειως αντιεπαγγελματική μια απομακρυνση του τόσο νωρις. Το ίδιο έλεγα και στην απομακρυνση Μπερετα.
Ειναι γεγονος πως τη μεγαλύτερη ευθυνη δεν την εχει ο ιδιος ο Δερμι ουτε οι παιχτες. Αλλωστε πριν μερικους μηνες μοναχα ειναι οι ιδιοι παιχτες που κάνανε πλακα μεσα στο τηγανι. Οι ευθυνες ειναι της Διοικησης. Ξεκαθαριζω οτι δεν θελω να φυγει ο Ζαγορακης ουτε κατα διαννοια, κυριως γιατι δεν φαινεται να υπαρχει ουτε μια αξιοπιστη ενναλακτικη λυση. Όμως οι ευθυνες πρεπει να αποδίδονται.
Χρειαζόμαστε δουλεια και χρόνο όμως. Πολυτιμα μαθήματα τις περσυνης χρονιας φαινεται πως τα ξεχναμε γοργα.
Ίσως χρειαζομαστε άμεσα μια αναπροσαρμογη στόχων.
Στο καθαρα αγωνιστικό κομματι πρεπει πια να απαιτήσουμε μεταγραφη αντιΙβιτς. Για να μην παρεξηγηθω θεωρω τον Ιβιτς τον πιο εξυπνο ποδοσφαιριστη που εχουμε και πραγματικο κεφαλαιο για την ομαδα. Όμως η ηλικια του δεν του επιτρεπει να κανει μια χρονιά χωρις κοιλια ή κοιλιες. Να βρεθει τετοιος παιχτης είναι εξαιρετικα δυσκολο. Κυριως γιατι τα καθαρόαιμα 10αρια στην Ευρωπη θεωρούνται πολυτελεια και τεινουν, αν δεν εχουν ήδη, να εκλειψουν. Στο παλιομοδίτικο όμως συστημα που μαθαμε με Σαντος, το δεκαρι Ιβιτς παιζει κομβικό ρολο. Για να σωθει η χρονια απο τωρα λοιπον να αρχισουν οι διοικουντες να ψαχνονται.
Τέλος θεωρω εξαιρετικα αδικο να πυροβολειται ο Κοντρερας. Ειναι ο καλυτερος αμυντικος μας με χαωδη, δυστυχως, διαφορα.
υγ. Το συνθημα είναι μια χαρα γιατι αναδυκνειει μια πλευρα του ΠΑΟΚτση που και φανερη είναι και δεν την εκρυψε ποτε. Αλλωστε ο φοβός που σπερνει ο λαος του ΠΑΟΚ όπου κι αν εμφανίζεται είναι συνώνυμο του απαιτουμενου σεβασμου.
Ο νεος καθ' όλα προπονητης μας, κατα τη γνώμη μου δεν ξέρει δεν μπορει ή δε θέλει να κινηθει προς την ίδια κατευθυνση. Απο την άλλη μου φαινεται τελειως αντιεπαγγελματική μια απομακρυνση του τόσο νωρις. Το ίδιο έλεγα και στην απομακρυνση Μπερετα.
Ειναι γεγονος πως τη μεγαλύτερη ευθυνη δεν την εχει ο ιδιος ο Δερμι ουτε οι παιχτες. Αλλωστε πριν μερικους μηνες μοναχα ειναι οι ιδιοι παιχτες που κάνανε πλακα μεσα στο τηγανι. Οι ευθυνες ειναι της Διοικησης. Ξεκαθαριζω οτι δεν θελω να φυγει ο Ζαγορακης ουτε κατα διαννοια, κυριως γιατι δεν φαινεται να υπαρχει ουτε μια αξιοπιστη ενναλακτικη λυση. Όμως οι ευθυνες πρεπει να αποδίδονται.
Χρειαζόμαστε δουλεια και χρόνο όμως. Πολυτιμα μαθήματα τις περσυνης χρονιας φαινεται πως τα ξεχναμε γοργα.
Ίσως χρειαζομαστε άμεσα μια αναπροσαρμογη στόχων.
Στο καθαρα αγωνιστικό κομματι πρεπει πια να απαιτήσουμε μεταγραφη αντιΙβιτς. Για να μην παρεξηγηθω θεωρω τον Ιβιτς τον πιο εξυπνο ποδοσφαιριστη που εχουμε και πραγματικο κεφαλαιο για την ομαδα. Όμως η ηλικια του δεν του επιτρεπει να κανει μια χρονιά χωρις κοιλια ή κοιλιες. Να βρεθει τετοιος παιχτης είναι εξαιρετικα δυσκολο. Κυριως γιατι τα καθαρόαιμα 10αρια στην Ευρωπη θεωρούνται πολυτελεια και τεινουν, αν δεν εχουν ήδη, να εκλειψουν. Στο παλιομοδίτικο όμως συστημα που μαθαμε με Σαντος, το δεκαρι Ιβιτς παιζει κομβικό ρολο. Για να σωθει η χρονια απο τωρα λοιπον να αρχισουν οι διοικουντες να ψαχνονται.
Τέλος θεωρω εξαιρετικα αδικο να πυροβολειται ο Κοντρερας. Ειναι ο καλυτερος αμυντικος μας με χαωδη, δυστυχως, διαφορα.
υγ. Το συνθημα είναι μια χαρα γιατι αναδυκνειει μια πλευρα του ΠΑΟΚτση που και φανερη είναι και δεν την εκρυψε ποτε. Αλλωστε ο φοβός που σπερνει ο λαος του ΠΑΟΚ όπου κι αν εμφανίζεται είναι συνώνυμο του απαιτουμενου σεβασμου.
Ο Ίβιτς έχει να κάνει προετοιμασία 3 χρόνια,αν δε κάνω λάθος... 
και αντι ιβιτς και αντι γκαρσια θελουμε......πριν τελειωσουν να χουμε βρει αντικαταστατες....για να ναι μικρη η μεταβατικη περιοδος......εκτος αν ηδη βρισκομαστε σε αυτην
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0
Συμφωνώ απόλυτα με τα δύο αδέλφια....Και φυσικά, giapa, παίρνω το ρίσκο να χαρακτηριστώ τέτοιος! Με μια διαφορά όμως: Το ποιος σου απονέμει αυτό τον...τίτλο, δίνει και την αξία του τίτλου αυτού.giapas έγραψε:Maximus έγραψε:
Εγώ κράζω ολους οσους πηγαν στην Ξάνθη διότι δεν είναι μονος αυτος ο ανεγκεφαλος που πεταξε το μπουκαλι, αλλά γιατι ηταν αλλοι 10-20 που πεταξαν και ξηλωσαν καθισματα (τους ξεχασατε αυτους επειδη τα καθισματα δεν βρηκαν κανενα κεφαλι;), οπως επίσης και τους αλλους χιλιους -πόσοι ηταν- που δεν επιασαν απο τον γιακα αυτους τους 10-20 ανεγκεφαλους και να τους πεταξουν εξω απο την κερκιδα!
Έτσι είναι κύριοι... Η αδιαφορία και η ανοχή σε τετοια πραγματα σε καθιστα πολλες φορες συνένοχο... Αν ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν τεράστιος, θα ειχε αποβάλλει ηδη τετοια άτομα απο τις ταξεις του...
Αλλά το συνθημα "ΠΑΟΚ , εκδρομες, ναρκωτικά, ετσι μαθαμε απο παιδια" το λέμε και καμαρώνουμε! Τοσο ηλιθιοι ειμαστε! Δεν ντρεπομαστε λεω γω... Αν ειναι δυνατον! Να λεμε για ναρκωτικά "οτι ετσι μαθαμε απο παιδια¨και να καμαρωνουμε για μια αρρωστια με την οποια ολοι χασαμε φιλους και αδελφους...
Τραγικο "τεραστιε" λαέ...
Πρόσεχε Μάξιμε...θα χαρακτηριστείς γραφικός ... δήθεν ΠΑΟΚτσης και ...οπαδικά λίγος !!!!
Όλες οι φωνές όμως πρέπει να ακούγονται. Αυτό είναι υγεία....
Αντι ίβιτς το φωνάζουμε 3 χρόνια τώρα, αλλά τίποτα....MANIAKOS έγραψε:και αντι ιβιτς και αντι γκαρσια θελουμε......πριν τελειωσουν να χουμε βρει αντικαταστατες....για να ναι μικρη η μεταβατικη περιοδος......εκτος αν ηδη βρισκομαστε σε αυτην
Αντι Γκαρσία ήταν ελέυθερος ο Καρντόσο, αλλά πήγε στον Ψωμιάδη...
Αντί Σορλέν πήραμε;;;; όχι φυσικά... έφυγε και αντί να πάρουμε αριστερό χαφ ή αμυντικό χαφ πήραμε δεξί εξτρέμ... λες και μας έλειπαν παίκτες εκεί....
Ενώ η χρονιά 2008-2009 είχε πολύ καλό μετεγραφικό σχεδιασμό, το 2009 και το 2010 άστα να πάνε.....
ο σορλεν εφυγε τελευται στιγμη αλλα εχεις δικιο για τα χαφ εννοειται συν οτι καναμε κτ ερασιτεχνικες δουλεις....Π.χ φεραμε στο μερετα τον γεωργιου για αρ μπακ και τον μπαλαφα πισω(εγω πιστευα τον φεραμε για αντι σορλεν σε περιπτωση μη προκρισης αλλα για αλλο λογο εφυγε τελικα).....εχουμε μαζεψει αρκετες μετριοτητες παλι που κοστιζουν
αν κοψουμε τωρα το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα ετσι μαθαμε........λετε να συνέλθει η ομαδα...?
οταν νικα η ομαδα το συνθημα αυτο δεν μας ενοχλεί....?
ειναι η καταληλη ωρα να σχοληθούμε με το συνθημα αυτό....?
οταν νικα η ομαδα το συνθημα αυτο δεν μας ενοχλεί....?
ειναι η καταληλη ωρα να σχοληθούμε με το συνθημα αυτό....?
makiz έγραψε: ειναι η καταληλη ωρα να σχοληθούμε με το συνθημα αυτό....?
Oxi ...αλλά στη πίκρα μας μας φταίνε όλα...ακόμα κ ο καφές , σκέτη πίκρα είναι ρε πούστη μου...4 κουταλιές ζάχαρη κ δε κατεβαίνει με τίποτα
ευτυχως η πεμπτη ειναι κοντα ας κανονισουνε να μας γλυκανουν