11. Justin Gray

kk74

Re: 11. Justin Gray

Δημοσίευση από kk74 »

μετα την εμφανιση του με την ροαν στη γαλλια πιστεψα πως θα κανει μια νεα αρχη και μαλιστα επαιξε και με τραυματισμο.εχθες με τον πανελληνιο ειδαμε παλι τον γνωριμο απο τις προηγουμενες εμφανισεις αργο,χωρις φαντασια και χωρις δημιουργικοτητα παικτη.κριμα που τωρα η ομαδα αρχισε να παιζει καλο μπασκετ να εχει τετοιο πλει μεικερ.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ποιός ακριβώς ο ρόλος σου στην ομάδα δεν έχω καταλάβει (και μάλλον ούτε κι εσύ!). Να κατεβάσεις μπάλα δε μπορείς (με το ζόρι προλαβαίνεις το χρονόμετρο για να περάσεις το κέντρο), να τρέξεις σε αιφνιδιασμό ούτε για ανέκδοτο, να κάνεις μια μακρινή πάσα σε αιφνιδιασμό ούτε για ποντιακό ανέκδοτο (εδώ ούτε κοντινή δε μπορείς να κάνεις!), για pick 'n' roll ούτε συζήτηση γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλα του Πάλοκ, να κάνεις διείσδυση πως να την κάνεις, αφού δε μπορείς να περάσεις ούτε τη σκιά σου, να σουτάρεις δε μπορείς, να σκοράρεις δε μπορείς (για το 3ποντο που φημιζόσουν πανάθεμα σε έχεις 23%!), ε για τι σκατά σε πήραμε δε μπορώ να καταλάβω που λέει κι ο Καψής. Όσο περνάει ο καιρός όλοι γίνονται καλύτεροι, ενώ εσύ χειρότερος.

Όλοι σιγά σιγά βρίσκουν τα πατήματα τους και τον σαφή τους ρόλο στην ομάδα και τους συγκεκριμένους τομείς που μπορούν να προσφέρουν, ενώ ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....

[youtube]hz1JZ_3wxqU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν έχεις άδικο αλλά δεν ξέρω τι έκανε στην Γαλλία. Τα νούμερα έδωσαν μία αισιοδοξία. Γρήγορα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και επανήλθε η γνωστή "μαυρίλα" (με αντ1)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

αυτό που έχω δει είναι ότι ¨ντζαρτζάροντας¨ τον προσωπικό του αντίπαλο με τον ώμο (use of upper body power)
πλησιάζει εύκολα στα όρια της ρακέτας από όπου το ελεύθερο πια στατικό σουτ το κάνει καλά...
αυτό είναι το ισχυρότερο σημείο του και είναι για μένα και το μόνο που μπορεί να δώσει...ίσως μπορεί να βρεθεί κάποιο play με screen για να το εκμεταλλευτεί η ομάδα...ίσως να μπορεί βέβαια να βρεθεί και άλλος μαυράκος στη θέση του...
άντε η χρονιά αλλάζει και έχουμε κι εκείνα τα 40... αν ο Ντόζιερ δείξει ότι μπορεί να σταθεί σταθερά, ίσως πάνε σε κοντό και όχι σε ψηλό...
πάντως έναν παίκτη τον περιμένω, ΕΛΕΟΣ αν δεν πάρουμε ούτε για μισή χρονιά έναν αναπληρωματικό...

ΥΓ η απογοήτευση είναι ο Γιαννακίδης...γιατί έτσι; τι παίκτης ψυχολογίας μας προέκυψε;παίζει βασιζόμενος να του βγει το πρώτο σουτ και αν δεν το βάλει μετά είναι μια καταστροφή...βιάζεται, δεν παίζει ώριμα, έστω προσεκτικά...τι θα γίνει με αυτό το παιδί; κακά τα ψέμματα Βεργίνης δεν είναι...έστω σαν αμυντικός να προσπαθούσε να βελτιωθεί, με επιπλέον το σουτάκι...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Επειδή ήμουν στο συγκεκριμένο ματς και το μετέδωσα κιόλας μαζί με Sfou-Stallion οφείλω να πω ότι όταν έγινε αλλαγή μετά το 6λεπτο της τρίτης περιόδου (το οποίο συμπτωματικά ήταν και το χειρότερο διάστημα μας) δυσκολευόταν ακόμα και να αναπνεύσει στον πάγκο και το έκανε κυρίως με το στόμα εξαιτίας του ρινικού κατάγματος. Υπάρχει βέβαια και η παροιμία "σε ξέρω και από το καλοκαίρι" που ουδεμία σχέση έχει με την ταινία "ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι".
Trikaliotis

Φ-Υ-Γ-Ε!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το θέτεις κάπως βαριά αλλά συμφωνώ.
Εικάζω πως αν δεν είχαμε πάρει τα πάνω μας, θα είχε ήδη γίνει η αλλαγή ξένου.
Επομένως, είναι μίας μορφής στρουθοκαμηλισμός να μην αλλάζουμε τον παίκτη επειδή είμαστε σε καλό φεγγάρι.
Θα μας ανέβαζε πολλά επίπεδα μία πετυχημένη αντικατάσταση.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι παικταρας και θα θελαμε κατι πιο εντυπωσιακο στον ασσο αλλα το τοσο εντονο φυγε ,νομιζω ειναι υπερβολη..

Για μενα ενας ακομη αξιοπιστος ψηλος και ενα ακομα αξιοπιστο γκαρντ (αφου ο Αποστολιδης προφανως δεν υπολογιζεται) ειναι αυτα που πραγματικα λοιπουν.

Απο εκει και περα αλλαγη στον ασσο θα δεχομουν εφοσον πηγαιναμε σε κατι που δεν περιεχει κανενα ρισκο..διοτι ο Γκρευ δεν ειναι κανενας υπερπαικτης αλλα τουλαχιστον ειναι σοβαροτερος απο Μιλι και Ειβερι...Φυσικα ενας παικτης σαν τον Κις θα μας εκανε ακομα πιο δυνατους.Διοτι το προβλημα ειναι ποιον θα φερεις..διοτι η διπλανη γειτονια εψαχνε ασσο 3 μηνες και τελικα παλι πηρε κατι μετριο.

Αλλα δεν νομιζω πως η δικια του παρουσια ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.
Trikaliotis

Βαριά, ελαφριά, τα έχω αναλύσει τόσες φορές για τον συγκεκριμένο παίχτη (με αποκορύφωμα το τελευταίο μου ποστ λίγο πιο πάνω) που δε χρειάζεται να γράψω άλλα επιχειρήματα και να αιτιολογήσω το "ΦΥΓΕ". Ο άνθρωπος είναι χαμένος στο διάστημα, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.

Χτες όλο το γήπεδο τον έβριζε, όλοι λέγανε πως είναι από τους χειρότερους άσσους που είχαμε ποτέ, σταυροκοπιόμασταν κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα, μέχρι σε σημείο ο διπλανός μου (ήρεμος σε όλη τη διάρκεια του ματς) κύριος γύρω στα 50κάτι να βγεί έξω από τα ρούχα του, ενώ σε κάποια φάση που πήραμε διαφορά γυρνάει και μου λέει "μόνο μη βάλει τον Γκρέι τώρα που πήραμε τη διαφορά!"
Σε τέτοιο σημείο έχουμε φτάσει..
Trikaliotis

D.A.A.T. έγραψε:αλλα τουλαχιστον ειναι σοβαροτερος απο Μιλι και Ειβερι...
Σε ποιόν τομέα ακριβώς..???
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

D.A.A.T. έγραψε:ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι παικταρας και θα θελαμε κατι πιο εντυπωσιακο στον ασσο αλλα το τοσο εντονο φυγε ,νομιζω ειναι υπερβολη..

Για μενα ενας ακομη αξιοπιστος ψηλος και ενα ακομα αξιοπιστο γκαρντ (αφου ο Αποστολιδης προφανως δεν υπολογιζεται) ειναι αυτα που πραγματικα λοιπουν.

Απο εκει και περα αλλαγη στον ασσο θα δεχομουν εφοσον πηγαιναμε σε κατι που δεν περιεχει κανενα ρισκο..διοτι ο Γκρευ δεν ειναι κανενας υπερπαικτης αλλα τουλαχιστον ειναι σοβαροτερος απο Μιλι και Ειβερι...Φυσικα ενας παικτης σαν τον Κις θα μας εκανε ακομα πιο δυνατους.Διοτι το προβλημα ειναι ποιον θα φερεις..διοτι η διπλανη γειτονια εψαχνε ασσο 3 μηνες και τελικα παλι πηρε κατι μετριο.

Αλλα δεν νομιζω πως η δικια του παρουσια ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.

Φίλε D.A.A.T. διαφωνώ με την προσέγγιση, όχι τόσο με τα λεγόμενά σου.
Γνώμονάς μας πρέπει να είναι η ιδανική επιλογή με βάση τα λεφτά που έχουμε διαθέσιμα και όχι αν είναι καλύτερος απο παλαιότερες τελείως άστοχες επιλογές
Δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογούμε κάθε παίκτη με το επιχείρημα πως δεν είναι παικταράς αλλά δεν έιναι και άχρηστος.
Είναι ένας από τους τρεις Αμερικάνους μας και ο βασικός μας άσσος.
Οι απαιτήσεις από αυτό το συνδυασμό είναι μεγάλες.
Οι αλλαγές ξένων είναι βασικός κανόνας του παιχνιδιού, ο οποίος αν τον παίξεις σωστά, σε ανεβάζει επίπεδο ταχύτατα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

και στην αμυνα καιι στην οργανωση ο παικτης ειναι σοβαρος.

Ειναι ενα γκαρντ που δεν θα κανει χαζα λαθη,και στο 5-5 θα στησει την ομαδα με την απαιτουμενη σοβαροτητα..Δυστυχως δεν εχει την ικανοτητα να σκοτωσει τον αντιπλαο οταν το ματσ ανοιγει και ο ρυθμος φευγει..αντιθετως κανει το αντιθετο.Αλλο ενα θεμα ειναι πως πραγματα που εδειξε στα φιλικα να τα εχει στο γηπεδο τα βγαζει σπανια με πιο σημαντικο το σουτακι απο μεση αποσταση.

αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερος απο τον περσινο Μιλι και τον περσινο ειβερυ που ηταν τα απολυτα μηδενικα..

Και εγω θελω ενα μουλα,ενα μιλι στα καλα του ή ενα Κις..Βλεπω ομως τα ροστερ των υπολοιπων ομαδων της Α1 και οι αμερικανοι στον ασσο ειναι χαμηλου επιπεδου..Αυτο με οδηγει στο συμπερασμα οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν πολλες επιλογες(ισως να ξερει καλυτερα ο Ολι που ξερει 2 νθρωπους παραπανω απο την ΚΑΕ) που να εγγυουνται καλυτερα πραγματα απο τον Γκρευ ο οποιος εχει μια στοιχειωδη σοβαροτητα η οποια φυσικα δεν μας ικανοποιει σαν κοσμο αλλα λογω εποχων μαλλον πρεπει να ειμαστε πιο ελαστικοι(ο οποιος εχει και τον σεβασμο των υπολοιπων)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Καταλαβαινω και συμμεριζομαι το θεμα αλλαγη ξενων..Απλα χωρις να το ξερω απο μεσα,ριχνωντας μια ματια στην αγορα πιστευω οτι ειναι μεγαλο ρισκο η αλλαγη του Γκρευ.

με μοναδικη εξαιρεση τον παλασιο ,οι υπολοιπο αμερικανοι της Α1 ειναι αστειοι..

Αυτο που εγω λεω ειναι πως πιστευω πως ο Σουλης σιγουρα βλεπει..και σιγουρα πιο ηρεμα απο εμας...

Ειναι λογικο ο ΠΑΟΚτσης που ειδε παικταραδες στον ΠΑΟΚ να εκνευριζεται με τον Γκρευ και να οδηγειται σε υπερβολες..ο κοουτσ ομως βλεπει και πιστευω οτι θα τον αλλαξει μονο αν ξενος που εχει ομαδα μεινει ελευθερος και επειδη τον ξερει θα τον παρει..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αρα ΠΟΙΟΣ??

το να αλλαξεις τον γκρευ με εναν ακομα μετριο παικτη ιδιου επιπεδου ανακατωσουρα θα φερει..με τα λεφτα που δινουμε ,αν βρουν επιλογη που θα αξιζει προφανως θα το ρισκαρουν..

ελπιζω να εγινα κατανοητος οτι δεν θεωρω πως ο Γκρευ ειναι παικταρας αλλα θεωρω πως δεδομενων των χρηματων και της εποχης ειναι δυσκολο να βρουμε κατι που θελουμε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν χρειαζεται παρουμε ασο νομιζω εγω
ο μαγκραθ μια χαρα μπορει να παιξει ασος

ας βγουμε στην αγορα και να παρουμε οτι καλυτερο βρουμε στον ασο η στο δυο
ο μαγκραθ μπορει να παιξει και τις δυο θεσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”