Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από MANIAKOS »

lamosas έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:χΑβος αποδιοπομπαιος τραγος//////// Τωρα μας φταινε ολοι και ολα λογω των ηττων αλλα ας χαλαρωσουμε...θα τον εχουμε 1 2 παιχνιδια μονο.....
Έχουμε μπερδευτεί λίγο μου φαίνεται.

Πολύ Κόλκες και Τζορμπατζόγληδες διαβάζεται και ακούτε και το έχετε χαμένο.

Ποιός είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος;
Ο... κάνω τον προπονητή στου κασίδη το κεφάλι;
Ο... υπηρεσιακός που πουλάει και τρέλα στην προπόνηση;
Ο... έχω διαλύσει την ομάδα, μαζί με το φιλαράκι μου, μέσα σε 1 μήνα;
Ο...καταφέρνω και τα κάνω πουτάνα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;

Στηρίξτε του παίχτες που μας δώσανε χαρές πέρυσι. Οι ΙΔΙΟΙ είναι.
Απλά τους έχουν απροστάτευτους (και απλήρωτους) βάζοντας τους πάνω στο κεφάλι τους τυχάρπαστους να... γουστάρουνε...

μπορεις να διαφωνεις ...αλλα μαθε να μιλας ακου τα χω χαμενα....δεν ειμαι κανα μωρο να επηρεαζομαι....ουτε με ξερεις... θα ναι 2 αγωνες και του χουμε σουρει τοσα ....αν νομιζεις οτι μοναδικος υπευθυνος ειναι δερμι χαβος και οι παικυες για μια ακομα φορα στο απυροβλητο δικαιωμα σου......
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Μάκη, ένα θα σου πω...

Έτσι και έγινες δεκανίκι (εν γνώσει σου) για να διώξετε τον μοναδικό παίκτη ίνδαλμα εδώ και δεκαετίες, θα ακούς ΠΑΟΚ και θα τρέχεις...

Που την έκρυβες τόση μαγκιά;

EDIT: Τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΙΝΔΑΛΜΑ ΓΕΝΙΚΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Moz την Τετ 20 Οκτ 2010, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

george aspromayros έγραψε:Δυστυχως εχουν ακουστει πολλα κ παντα την πληρωνουν οι ανθρωποι που αγαπανε την ομαδα μας..
Ο χαβος που ολοι 'η τουλαχιστον οι περισσοτεροι βριζετε ειδικα καποιοι με ασχημα λογια ειναι κι αυτο ενα παοκτσακι που εχει τιμησει τη φανελα μας..Ετυχε ναναι σε αυτη τη θεση..ετυχε να χει το προ ουεφα κ να μπορει να κατσει στον παγκο..
Οι ΑΡΔ τον εκτελεσαν κι αυτον κ το Γκαρσια..κ την ομαδα μας..Μας εβαλαν να μαλωνουμε για πραγματα που μεγαλοποιηθηκαν κ πλαστηκαν οπως καποιοι ηθελαν..κι εσεις τα χαψατε....
βγηκε η πλευρα του παιχτη κ ειπε οτι ειναι παρεξηγηση..
η πλευρα του Χαβου ακουστηκε πουθενα?λετε ναναι τοσο μ@λ@κ@ς ..εχει παιξει τοσα παιχνιδια εχει κανει με μπλαχιν κ τοσους αλλους προπονητες..λετε να μην ξερει απο ψυχολογια παιχτη?

βιαστηκατε ρεεεε
θα μπορουσα να πω παρα πολλα που ξερω :? αλλά δεν χρειαζεται...............

εγω νιπτω τας χειρας μου........κρεμαστε οποιον θελετε ..οποιον σας αρεσει..σημερα ειναι Ο χαβος ..αυριο καποιος αλλος...

τελος δεν με νοιαζει να με χαρακτηρισεται ΟΠΩΣ θελετε.!
εγω εχω τη συνειδηση μου καθαρη κ θα κατσω να δω την ομαδα μου ...οχι τα προσωπα που ειναι σημερα κ αυριο σε αυτην
++++
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Moz έγραψε:Μάκη, ένα θα σου πω...

Έτσι και έγινες δεκανίκι (εν γνώσει σου) για να διώξετε τον μοναδικό παίκτη ίνδαλμα εδώ και δεκαετίες, θα ακούς ΠΑΟΚ και θα τρέχεις...

Το μεγάλο λάθος του ΠΑΟΚτσή!!!

Δεν υπάρχει ούτε ίνδαλμα ούτε η ταυτοποίηση του Θεού σε ποδοσφαιριστή, όποια εθνικότητας κι αν είναι, από όπου κι αν προέρχεται!! Αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα μας έχει καταστρέψει. Ολοι στο απυρόβλητο κι όταν κάποιος θέλει να αλλάξει έστω και λίγο τα χούγια, αμέσως, γιούχα!!

Δεν είναι έτσι παλικάρι, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και από τον κάθε Γκαρσία, Μούσλι και Ζαγοράκη, καταλάβαιτε το επιτέλους! ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν, ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από αυτούς, όπως κι εμείς..
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Και ινδάλματα υπάρχουν και τα πάντα υπάρχουν και αυτό δεν αναιρεί το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα"...

Στα 33 μου χρόνια αν έχω να θυμάμαι κάποιους παίκτες που ο χαρακτήρας τους να είναι ταυτόσημος με την έννοια ΠΑΟΚ, είναι ο Γκαρσία, ο Λεοντιάδης και ο Bane... Όποιος διαφωνεί, scripta manent verba volant...

Όσον αφορά την συνέντευξη τύπου του Μάκη, δεν περίμενα τπτ περισσότερο, σαν να άκουγα τον Αρχοντίδη...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

free4 έγραψε:
Moz έγραψε:Μάκη, ένα θα σου πω...

Το μεγάλο λάθος του ΠΑΟΚτσή!!!

Δεν υπάρχει ούτε ίνδαλμα ούτε η ταυτοποίηση του Θεού σε ποδοσφαιριστή, όποια εθνικότητας κι αν είναι, από όπου κι αν προέρχεται!! Αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα μας έχει καταστρέψει. Ολοι στο απυρόβλητο κι όταν κάποιος θέλει να αλλάξει έστω και λίγο τα χούγια, αμέσως, γιούχα!!

Δεν είναι έτσι παλικάρι, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και από τον κάθε Γκαρσία, Μούσλι και Ζαγοράκη, καταλάβαιτε το επιτέλους! ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν, ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από αυτούς, όπως κι εμείς..
Άσε ρε Φρι που να εξηγάς τώρα....ο κόσμος χρειάζεται προσωπολατρεία για να τραφεί...τι να κάνουμε...Άστους να ζούν στο κόσμο τους...Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε πρώτα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

ἡ μὲν χεὶρ ἡ γράψασα σήψεται τάφῳ, γραφὴ δὲ μένει εἰς χρόνους πληρεστάτους
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τα ορια μεταξυ προσωπολατρειας και ηγετικης φυσιογνωμιας ειναι δυσδιακριτα... Αν ο κόσμος δεν αγαπούσε τον Θοδωρο Ζαγοράκη και δεν πιστευε στο προσωπο του, ο ΠΑΟΚ δεν θα ειχε αυτη τη συσπειρωση 3 χρονια πριν... Αντιθετως, αν ερχοταν ο Χαβος και ηθελε να το παιξει πρόεδρος, θα τον εδιωχναν με τις κλωτσιες...

Ολα τα κινήματα (και οχι μονο) πρέπει, περα απο την ιδέα, να στηριζονται και σε ηγετικες φυσιογνωμιες...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

ΡΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!! :nairepaok:

Αλλα δεν μπορουμε να τους ισοπεδωνουμε ολους επειδη καποιοι μας ταιζουν κουτοχορτο :evil: :evil:

δεν μπορει να λεει ο μανατζερ του Γκαρσια οτι ,οτι γραφτηκε κ ακουστηκε ανοικει στη σφαιρα της φαντασια,οτι εγινε μια παρεξηγηση κ οι ΑΡΔ να τα γ@μανε ολα

Μεχρι κ για το Ζηση βρεθηκαν καπιοι κ ειπαν μαλακιες ,για το Ζαγορακη ..να τον φαμε κι αυτον...ποιον αφησαμε αλλωστε?

Εγω πιονι δεν εγινα κι ουτε θα γινω ποτε
στροφες παιρνω μονος κ εμπαθειες δεν εχω οταν εχω μπροστα μου την ομαδα
κ επειδη εχω τα μεσα κ μαθαινω το κουτοχορτο ηταν πρωτης ποιοτητας μπαρμπα σταθης γιαυτο κ το εφαγαν πολλοι κ τοσο ευκολα.......
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:...
Εξάγω λοιπόν, την κίνηση με τον Γκαρσία δύο πράγματα μπορεί να την προκάλεσαν:
1ον) Η ανοησία του κ. Χάβου ή
2ον) Η εντολή από τους προϊσταμένους του.
...
Μπορει και κατι το ενδιαμεσο. Να ειχε εντολη "μην τους αφηνεις πολυ λασκα" και ο μπουφος προσπαθωντας να το εφαρμοσει εδιωξε -μαλλον κατα λαθος- τον Γκαρσια. Τωρα που το βλεπω πιο ψυχραιμα εχω την εντυπωση οτι ο Σερ Μακης Χαβος πραγματικα δεν ηθελε να συμβει κατι τετοιο, απλα δεν ηξερε να χειριστει την κατασταση. Το πιο πιθανο ειναι ο ιδιος να ενιωσε μεγαλυτερη εκπληξη με την τροπη των γεγονοτων απο τον ιδιο τον Παμπλο. Τετοια κωμικοτραγικα συμβαινουν οταν εχεις ερασιτεχνες στις δουλειες. Οχι μονο δεν ξερουν να διαχειριστουν κρισεις, αλλα επιπλεον δημιουργουν νεες χωρις λογο. Επισης εχω παρατηρησει οτι οι ασχετοι κι ανικανοι με εξουσια πολλες φορες διαλεγουν τον δρομο της ανευ λογου αυστηροτητας και απο τον φοβο της διαπομπευσης (γιατι μεσα τους ξερουν οτι ειναι ασχετοι) και γιατι απλα δεν ξερουν πως αλλιως να αντιδρασουν.

Δειτε στο παρακατω βιντεακι τι κανει στην προπονηση το μαλακιστηρι ο Ιμπραϊμοβιτς.
http://www.youtube.com/watch?v=CpUjUMNpF-c
Φανταστειτε τωρα να ειχε προπονητη τον Χαβο, τον Δερμιτζακη ή τον Αγγελο. Σε μια βδομαδα ή θα αρχιζε να βαραει κλοτσιδια στους ιδιους ή απλα ο προπονητης θα εισηγουταν αποπομπη του παιχτη με αποτελεσμα ανακατωσουρα και ζημια για την ομαδα (στην περιπτωση του 3ου).
Γενικα δεν ειναι απλη υποθεση η "χαλιναγωγηση" πολλων ιδιαιτερων χαρακτηρων. Οι μεγαλοι παιχτες ειναι συχνα "μυστηριοι" και ειναι φυσιολογικο. Δεν μπορει καποιος μεσα στον αγωνα να δαγκωνει, να γαμαει και να σπερνει, να παιρνει την ομαδα στις πλατες του, να ειναι σουπερ φιλοδοξος και μολις βγει απο τις 4 γραμμες του γηπεδου να αφηνει κατα μερους την εντονη προσωπικοτητα του και να γινεται παναγιτσα. Ειναι ευκολο στην θεωρια να μιλας για πειθαρχιες, σωστες συμπεριφορες και αλλα ευγενη κι ηθοπλαστικα, αλλα στην πραξη δεν ειναι ακριβως ετσι. Για αυτο το λογο χρειαζεσαι το υψηλων προδιαγραφων προσωπικο με τις εμπειριες και το κυρος για να βρει τις ισορροπιες της ομαδας(ορα Σαντος) και να παρει το βελτιστο απο το υλικο που εχει να διαχειριστει. Παντως αν θελεις να εχεις μεγαλη ομαδα θα πρεπει να εχεις μεγαλους παιχτες, και για να εχεις μεγαλους παιχτες θα πρεπει να γνωριζεις την τεχνη να τους κουμανταρεις.

Σκηνικα σαν αυτο που εγινε προχθες στην προπονηση συμβαινουν απειρα σε ολες τις ομαδες του κοσμου. Η διαφορα ειναι οτι εκει εχουν επαγγελματιες στα προπονητικα τιμ, δεν εχουν γιδοβοσκους απο τα τοπικα πρωταθληματα, κι ετσι δεν φτανουν στο ακρων αωτο του ερασιτεχνισμου υπηρεσιακος προπονητης να διωχνει την σημαια της ομαδας!! (οσο το σκεφτομαι τοσο μου αναβουν παλι τα λαμπακια) Και παρεπιπτοντως ο (καθε) Γκαρσια δεν ειναι ακριβως ιδιος με τον (καθε) Κουτσιανικουλη, πουθενα στον κοσμο δεν ειναι, και δεν θα πρεπει να ειναι. Οι λογοι ειναι παρα πολλοι, για να μην μακρυγορω απλα θα αναφερω οτι πριν λιγο καιρο ενα πρωινο που ειχα αδεια με ξυπνησαν τα παιδια απο ενα κοντινο δημοτικο σχολειο που στο διαλειμμα φωναζαν "ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ"
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος για να αναθέσεις το φάγωμα του Πάμπλο στον Χάβο και να περιμένεις πως αυτό θα περάσει εύηχα στον κόσμο....Garcia vs Xavos δεν παίζεται σε κανένα σινεμά,ούτε καν σε επιθεώρηση.Eντάξει,απανωτές οι μαλακίες του Ζαγοράκη αλλά όχι και έτσι.
Για μένα τίποτε δεν ήταν προσχεδιασμένο,ούτε καν το "σφίξε λίγο τα λουριά" από έναν Χάβο που φαντάζομαι(αν και στον ΠΑΟΚ τελευταία όλο εκπλήξεις είναι) μετράει μέρες στον πάγκο....τι λουριά να σφίξει ο Χάβος,απ' αυτόν θα περίμενε να το κάνει ο Ζαγοράκης??
Γι' αυτό και η ΠΑΕ το υποβάθμισε αρχικά όπως φάνηκε και στην ανακοίνωσή της.
Αυτό που σίγουρα πείραξε όμως,ήταν η άρνηση του Πάμπλο να συναντηθεί με τον σβούρα γιατί αυτό εκτός της απαξίωσης που έκρυβε για τον σβούρα σαν πρόσωπο,έκρυβε και απαξίωση για μία επιλογή του ίδιου του Ζαγοράκη.
End of story.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

++++++
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ απόλυτα με το νικο55 ( πρώτη φορά ) κ Βονο...

Οντως , end of story ....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

nikos55 έγραψε:
Δειτε στο παρακατω βιντεακι τι κανει στην προπονηση το μαλακιστηρι ο Ιμπραϊμοβιτς.
http://www.youtube.com/watch?v=CpUjUMNpF-c
Φανταστειτε τωρα να ειχε προπονητη τον Χαβο, τον Δερμιτζακη ή τον Αγγελο. Σε μια βδομαδα ή θα αρχιζε να βαραει κλοτσιδια στους ιδιους ή απλα ο προπονητης θα εισηγουταν αποπομπη του παιχτη με αποτελεσμα ανακατωσουρα και ζημια για την ομαδα (στην περιπτωση του 3ου).
Αληθεια, το προπονητικο team της Μιλαν πως αντέδρασε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Υπήρξε πρόστιμο; Πηγε το θεμα στη διοικηση; Η ας το παρει το ποταμι μωρε, ενα παιχτακο βαρεσε, οχι τον πρόεδρο!

Ο σεβασμός αφορά τα πρόσωπα και οχι τις εθνικότητες... Δεν μπορουμε να γενικευουμε για τους ξενους απο τη μια και τους "γιδοβοσκους" (οπως λες) Ελληνες απο την άλλη... Και δεν νομίζω οτι το παραδειγμα μπορεί να σταθεί υποθετικα βαζοντας στο ιδιο τσουβάλι τον Χαβο με τον Αγγελο...(Εθιξες την λατρεια μου)...

Και μην ξεχναμε μια σημαντικοτατη παραμετρο...

Πέρα απο τον προσωπικο σεβασμό που οφειλει να εμπνεει ενας προπονητης, ολοι, μα όλοι οι προπονητες, για να ελεγχουν τα αποδυτηρια πρέπει οικονομικά και ηθικα να στηριζονται από την διοίκηση... Ας δούμε για παράδειγμα τα αποδυτηρια του βαζελου και τον Ελληνα (το τονιζουμε-Ελληνα) προπονητή Νιόμπλια... Αν μη τι αλλο το ροστερ τους δεν ειναι και το ευκολοτερο... Κατσουρανηδες, Σισεδες, Γκοβουδες κλπ κλπ...Η διαφορά ποια ειναι; οτι ο Νιομπλιας εμπνεει περισσοτερο σεβασμο απο τον Δερμιτζάκη; Δεν νομιζω...Εκεί έχουν εναν Πατέρα (πρόεδρο δηλαδη) που κοβει κ%λους, μοιραζει πρόστιμα και απαιτει πειθαρχία... (θυμιζω το τελευταιο παραδειγμα με τον Γκοβου- ο παιχτης συναντηθηκε με πατερα και ζητησε συγνωμη)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τώρα που θα θριαμβεύσει με το σύστημα 4-1-4-1 (δηλαδή 4-1 στο τετράγωνο) και θα σημειώσει και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες, αξιοποιώντας τα νεαρά παιδιά μας, να δω τι θα πείτε. Σιγά μην δώσουμε 1 μύριο για προπονητή, όταν την δουλειά μας την κάνει ο Μάκης!
Λεμονής Νο 2.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”