paokovia έγραψε:Επιτέλους καλή κλήρωση!
Μπορούμε να ξεκινήσουμε με σερί 5χ5 και μετά κατεβαίνουμε οακα. Και μετά πάλι 3 εύκολα.
Και βάζελο-γαύρο εντός στο 2ο γύρο.
Μια χαρά.
gate4mitsos έγραψε:Μπορουμε να εχουμε πολυ καλη αρχη μεχρι το ματς στο οακα...
Fantomas έγραψε:Εγώ κοιτάω πάντα στο πρόγραμμα με ποιους παίζω τις 4 πρώτες αγωνιστικές που οι ομάδες δεν είναι στο 100% ετοιμότητας ακόμα ...και με ποιους παίζω τις τελευταίες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και την τελευταία αγωνιστική που μπορεί να κρίνετε και ο τίτλος και πολλά άλλα...
Βάσει των παραπάνω ο ΠΑΟΚ φέτος θα έχει ένα βατό και εύκολο πρόγραμμα.![]()
+ δεύτερο γύρο έχεις βαζελο και γαύρο στην Τούμπα.
Μου μυρίζει πρωτάθλημα![]()
Καλό ξεκίνημα.
RoMaN έγραψε:Mην λέτε derby τα ματς με ρούλη ρε αδέρφια! Έλεος, τον Βελλίδη, τον Μενδρινό και τον Κόκε θα φοβηθούμε? Ή τον Κούπερ??
DERBY ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΚ
obanebane έγραψε:Θα πω και εγω κατι που λενε πολλοι οτι η σειρα που θα παιξεις δεν εχει σημασια αφου στο τελος θα παιξεις με ολους.
Αλλα υπαρχει και ενα θετικο στο φετινο ξεκινημα.
Μιλαμε για 4 ματς στην αρχη και πριν τον αγωνα με τον ρουλη που μας δινουν τη δυνατοτητα να παμε με 4 νικες πριν τον αγωνα στη τουμπα.
Οποτε το καλο ξεκινημα που ελειψε περσι μπορουμε να το εχουμε φετος και να παμε στα μαζεμενα ντερμπι με ψυχολογια πρωτοπορου και με ομαδα πληρως ρολαρισμενη.
Ολα αυτα ειναι θεωριες στην πραξη θα φανουν ολα.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Απο δω και πέρα, κάθε ματς ξεχωριστά και χαμηλα την μπάλα και πάλι!paok87 έγραψε:Επικίνδυνα τα ματς γιατι θα παίζουν για παραμονή οι αντίπαλοι.29η Ηρακλής - ΠΑΟΚ
30η ΠΑΟΚ - Κέρκυρα
Ισως και η Λάρισα την 28η να μην έχει σωθεί ακόμα.
Πολυ ψηλα βαλαμε τον αμανε!